AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Dönmede zaten senin gibilere degmez
Ya kardeşim nasıl bu kadar hızlı görüş yazıyorsun. Vallaha şaşıyorum. sana 😂
Eller alıstı artık😂
pskopata bağlıyor valla, annem de 200 filtreyi yarım saatte dolduruyor bi saatten sonra kopuyorlar noluyorsa😅
Ben kopmam😂😂 bu arada dün kac gorus kasmisim desene bi
dün bakmadım da geçenlerde yaklaşık 3000 görüş yapmış.. manyak bu manyak konuşmayın😂
Ama rica etsen dune bakabirmisin😂 az kasmaya baslasim da
😵😵😵😵
az mı bu?
Yani evet onun icin dedim düne baksana diye bebeem
bebeeem diooo laaaynnn!!! 😍😍😍😍😍😘
Ehehe😍😍
Sen iyi misin Para icin Orozpuluk Yaparmisın Yapmazsin Demi Yani Peki Niye O Zaman Kocandan Ayrıldın Ama Para için ayıp Yaparsan Sen Tam Ama Tam Bir Sürtukdundur Bunu Kabul Et ve Zaten Benim gozümdede Sürtuksün
Ben bu hikayeyi biliyorum o adam nisanlandigin kişiyle senin düğününü yapar ama seninle kendi düğününü yapmaz
Kötü gününde yarıda bırak iyi gününde tekrar devam etmek ist inşallah kabul etmez
işin iç yüzünü bilemem soruya göre söylüyorum tabiki.
Yazık etmişsin adama, para çoğu evliliğin başlayış veya bitiş nedeni oldu sadece sevdiği için birbirinin yanında olan çok az kaldı malesef
Trolse komik. değil. gerçekse içler acısı durum.
Trol olsa reel sormam
Pardon kardesim kendi soruma yorum sandim xhxhxh
@BakirBirBey ben de bir an sen sordun sandım. Yikarı baktım ciddi ciddi. 🤣. Kendimden şüphe ettirdin beni vallaha 😂
Hahaha ortalik karisti fjjfj hakkini helal et kardesim bi panikle kalp krizi gecirmene sebep olup öldüredebilirdim seni hcxxhxh
Offv🤣🤣
Kucaktan kucağa diyorsun yani
Böyle terbiyesizce konuşmaya gerek var mı. Sorunumu anlattım sadece
Terbiyesizce? Bu tabir paralı çalışanlar için söyleniyor senin ne farkın var
Hayatta insanın başına her şey gelebilir. Tekrar evlenmek istiyorum onunla. Ön yargıyla yaklaşmanın anlamı yok
Hmm parası için mi? Umarım seni bir güzel yolarlar evliliğinde
Diyelim evlendi ysmn tekrar Bi müşteri pata6teklif etcek yine gitcek yuvadan yazık bu çocuklara
@sendeye27 benim sorulara sen yorum atma ya
*yorumlara
Bu senin sorun degil ki. Neyi gizlemek korumak amacınız ki. Dünyada hiç bir dümen sonuna kadar sürmez ifsa olur birgün
Peki 👩🔧
@sendeye27 evet benim sorum değil sürekli sürekli müşteri diye gezmene ayarım ben. Diğer iki hesabını engelledim
Ne deniyor başka. Evli kadın hergün 20 erkekle yatıyor hediye para zevk için kanka mı ditcex onlara müşteri onlar
@sendeye27 ya Allah allahhh banane onlardan beni ne ilgilendirir sen gördüğün her soruda kadınlara orspu diyorsun ağır travmatik hastanın tekisin sen
Valla hasta onlar yapıpta demeyenler. Yapanlar başımın tacı çok saygım var. Oynayana gıcıgım
Ahahaha çok güzel açıklamış valla 🤣🤗👏 @Kurtkitap
Çok mu komik
Sen parayı seviyorsun para kimde sen orda inşallah seni kabul etmez
Sen parayla olmak istiyorsun önce bunda bir anlaşalım eğer o adam gerçekten adamsa ssbin suratına tükürür he gavatsa Bilemem Allah karekter versin.
Adamın yerinde olsam hiçbiri şekilde kabul etmem. Nasıl söylediğinin bir önemi yok. Parası için yanında duracaksan sokakta binlercesi var.
İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta... Daha ilk kuralı, sıkıya gelince ihlal et, sonra pişman ol.. İnşallah eşin tekrar kabul etmez seni
Kötü gününde yanında olmayan kadını iyi gününde yanına alacağını mı düşünüyorsun.. yok öyle bir dünya..
yüzsüz gibi bide ons mı dönmek istiyorsun ahahahahahahha bi zahmet yüzün olmasın nişanlına üzüldüm
mutluluklar 🤓
Ya ama pişmanım ayrıldığıma. Nişanlıma da üzülüyorum. Benim için inanınki daha zor. İki arada bir derede kaldım..
parası için olcaksan onla hiç olma ztn onun sana geri dönceğini de sanmam
Kinayip yargilayamam seni herkesin basina her sey gelebilir. Sasmam der sasarsin. Ama donme. 2. defa olmaz.
Ama bana haklısın dedi ayrılırken. Ayrıca çok seviyordu. Deneyecem
Bak hislerime guvenirim. Olmaz bosver. Mutsuz olursun
E nişanlanmışsın zaten önüne bak artık. Böyle birşeyi de kabul etmez kimse zaten bence. Ayıp etmişsin bayâ
Herşeyi hakediyorsun bence iyi günde kötü günde diye imza atıyorsun kötü gününde yanında olmuyorsun inşallah geri barışmaz seninle
Herkes bu kadar iyi madem kötülük yapanlar kimler diyordum hepsi bu sitede birer birer dökülüyo maşallah.
para için ayrılıp parası oldugu için dönüyosan çok saçma adam seni gözünde sadece para seven olarak görür bi erkeğin tek parasına bakma
cok zor bir durum bence neredeyse imkansiz ama anlayisli biriyse belki bir cozum bulunur konusarak bazi seyleri aciklayarak
O adam sana dönerse hayatının en büyük hatasıdır
Niye öyle diyorsunuz. Beni çok seviyordu. Çok üzüldü ayrılırken. Bir ihtimal vardır mutlaka.
Senin yaptıgına karşılık nasıl bir yüz bulucaksın
Bu sekılde bıde donmeye calısıyorsan karakterinde sorun vardur
Şey senaristliğini bu uygulamada geliştirmen çok iyi başarılarının devamını dilerim
Bruh moment öyle bir andirki fakir olduğu icjn ayrıldığı eşimden ayrıldım ve o şimdi çok zengin
Soran kişiye karşı düşündüğüm şey aşağıdaki ektedir:
Beter olun iki yakanız Bi araya gelmesin dönme ne yüzün var sürün
Bu cidden kadınların ne kadar menfaatçi olduğunu gösteriyor çok yazık. Yurtdışından evlenme olasılığım tavan yaptı sizin gibiler yüzünden.
sevmiyorsan devam etme. gönlün yoksa vazgeç dönme ona da yazık. sana da. içinden geleni yap kalbinin sesini dinle
Para yüzün den adamı yarı yolda bırakmışsın şimdi para için geri dönecem diyorsun hangi yüzle geri döneceksin peki
sen paranın köpeği olmuşsun
Para benim köpeğim olsun. Paranın köpeği olacak kadar düşmedim
sen eş değil para peşindesin sanki tutumun çok yanlış. varlıkta yoklukta yanında olman gerekirdi
Şaka mısın sen ya adamın zor gününde yanında olma parası oldu diye birlikte ol
Evlenirken iyi günde kötü günde derlerdi aslında ama sen para olduğunda demişsin heralde
para peşinde koşacaksan hiç evlenme daha iyi
Para peşinde koşmakla alakası yok. Geçim derdi diye bişey var duymadınız herhalde
olabilir benimde sevgilim fakir ama ben bu yüzden onu hor görmüyorum kendimde fakir aileden evlatlık verildim bunlar bahane olamaz yani
Fakir le nasıl evliliğini sürdüreceksin.
benim için para ön planda değil önemli olan sevdiğim kişinin yanımda olması
Parayı görünce kaçmada benim karim patronuyla kaçti
E diyelim ki nişanı attın, bir yolunu bulup eski eşinle barıştın. Sonra yine batarsa napcan😂
Öncelikle kendi karakterini ve şerefini gözden geçirmelisin
Ben olsam seni affetmezdim afedersin ama kaşarlık yapmışsın
Eskort ol rahat edersin.
Ben olsam tekmeyi vururum sana
Hadi len ordan der şimdi :D
Umarım demez 🤗
Ne demisler iyi gunde kotu gunde❤️
Paranın köpeği olmuşsun sen
Gurur onur kalmamışş. Kabul etmez boşa uğraşma
Diyelim ki kocan kabul etti battı ne yapacaksın?
Paranın kölesi falan mısın nesin sen.
Maşallah karaktersizlikte mastır yapmışsınız.:)))
banka mı lan bu? S git! Satılık karı
bırak bu işleri dostum
Nisanlinin durumu nasil?
Nişanlımın durumu normal de ama maaşla çalışıyor. O zaman bende çalışmak durumunda kalabilirim. Ne biliyim hata yaptım boşanmakla eşimden. Tahmin etmiyordum durumunu düzeltebileceğini.
Onun yaninda baska kizlar vardir buyuk ihtimal, sen nisanlinla devam et hic bozma
Parayi görünce onuda birakir
Hunharca güldüm üzgünüm 😄
Eşinin yerinde olsam seni affetmem
Sen eşinle segil parasiyla evlenmissin
Şu troll sorulara bitiyorum ya :D :D
gold digger mısın abla sen
Resmen sadece maddiyata bakiyosun bu hiç hoş değil
Eşinin zor zamanında yanında olman gerekliydi.
Trol sorularda bu gün yine şaşırmıyoruz
Seninki evlilik akdi değil kiralama sözleşmesi
Paraya göre seçimin sonu neyse felakettir diyeyim.
Yaptığın hiç iyi olmaz nisanlinla devam et
belki de hayatına yeni biri girmiştir ama sende doğru yapmamışsın biraz akıllandiysa işin zor
yaz yaz güzel dalga geçer seninle yıkık