Evlendikten sonra eşimin maddi durumu zayıfladığı için mecburen ayrılmıştım ileriyi göremediğim için. Bu süreçte başka biriyle nişanlandım ve şu an nişanlıyım. Fakat şu an maddi yönden rahat olduğunu öğrendim kendi işini kurmuş. Şimdi tekrar onunla devam etmek istiyorum tekrar evlenip te. Ama bunu ona nasıl söyleyecem tepkisi ne olur bilemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKaraktersizlikte son nokta. Çocuk oyuncağı mı lan bu? Maddiyat zayıf iken defol git. Sonra yine geri gel. Boşuna denemişler, tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı diye. Adam seni rezil etse haklı lan. Nereden geldi isen oraya git sen maddiyat hastaları sizi.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun yanından geldim ve tekrar onun yanına dönmek istiyorum. Buda kapak olsun. Ne kötü yorumlar yapıyosunuz
- +1 yıl
Nişanlından bahsediyorum ben.
Soran+1 yılŞu an nişanlımla beraberim zaten nişanlımla bitiricem eski eşime dönücem. Bir iki gün sonra cesaretimi toplayacam arayacam.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılAbla sende bkunu çıkarmışsın işin...🤣 tamam kadınsın, iyi olan, zengin ve yakışıkli olanı seçmek senin hakkın... buraya kadar sıkintı yok. Ama parası bitti diye dehelediğin birine sırf maddi durumu düzeldi diye dönmekte olmaz. Ha şimdikinden yakışıklıdır, cinsel açıdan iyidir... o zamanda niye şimdiki hırtla nişanlandın derler. Uzar gider adın çıkar kısacası
00 Yorumla
Seviyor olsam bile kabul etmezdim nikahta bile iyi günde kötü günde diyo sen hemen kaçmışsın sonra pişmanım ohh ne güzel hayat
En basitinden şöyle düşün seni aldatsa pişmanım dese kabul eder misin ettin diyelim bir daha yapmayacağı ne malum diye aklında soru işareti olacak
Şüphe ile sadakat yan yana olmaz by by00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı. Ne kadar ayıp ne kadar kötü maddi durumu zayıflıyor diye insan eşinden sırdaşından ayrılır mi destek olman gerekiyordu , evlilik aşk sevgi böyle bir şey mi? Hiç geri dönmeye çalışma yüzün var mi ki senin döneceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılSonunu bilseydim destek olurdum. Ama ileriyi kestiremedim öyle devam edecek zannettim durumu
Soran+1 yılNe biliyim başka bir bahane bulmam lazım zaten beni seviyordu. Nişanlandığımdan da haberi yok kulağına gittiğini sanmıyorum.
Soran+1 yılNe yapayım ki iki arada bir derede kaldım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
117Cevap
Ona bi mektup yaz..
Değerli iş ortağım.. Öncelikle bunca yıllık ticari dostluğumuzun benim nazarımda ne kadar mukaddes ve hayati olduğunu bilmenizi isterim. Global çapta yaşanan bu ekonomik krizlerin, aramızdaki ulvi dostluğa gölge düşüremeyeceğini, her türlü kriz ortamında aramızdaki itimat ve sadakat gibi değerli erdemlerin bizi her daim güçlü tutacağını bilmenizi isterim. Bu nedenle geçmişte yaşadığımız her türlü ticari anlaşmazlıklarımızdan dolayı, öncelikle şahsım, akabinde şirketim adına af diliyor, iş ortaklığımızın tekrardan birlikteliği adına bütün sermayemle yanınızda olduğumu bildirmek istiyorum..22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂Allah da sizi güldürsün...
- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yıl🤌🏻Şuncacık gururu varsa kabul etmez bu ne saçmalık ya? Yarın birgün iflas ederse nolcak yinemi terk etceksin? Erkeğin gerçek yüzünü para çokken, kadının gerçek yüzünü para yokken görürsün dedikleri bu olsa gerek. Kuru ekmekte olsa oturur yersin sevdiğinle be. Birlikte düşer birlikte kalkarsın. Sen adamı en zor zamanında yalnız bırakmışsın. Tek başına ayağa kalkmış. Kesinlikle yüzün olmasın ama yok yüzüm var diosan git rezil et kendini.
44 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah 😊
- +1 yıl
@Sevgiiyileştirir saan helal olsun 👍
- +1 yıl
Tşkler 😊
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen evlenirken varlıkta ve yoklukta birliktelik olayını kavrayamadığın için eşini terk etmişin , ben olsam seni ya kuma olarak alırım ya da dolgun ücretle ev temizliğine gel derim. bu dönme isteğin gururlu ve onuru ezilmiş biri için kabul görmez sende olsan kabul etmezsin.
20 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden seviyorum bu siteyi 😂
!!!
İyi misiniz!
Bu nasıl iğrenç bir düşünce ya nişanlınız ne olacak?
A pardon arkada kalan önemsizdir.
Azzzzıcık iyi olduğunuza dair bir inancınız varsa bırakın da adam da hak ettiğiyle yaşasın.
Size de mutluluklarrr..💐26 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel nişanlısı kurtulmuş olur bundan 😂
- +1 yıl
Nişanlısı da vardı di mi e diğeri de yazık önce bırakmış sonra yine gitmek istiyor. Bence ikisini de bıraksın ikisine de üzüldüm şu an
- +1 yıl
İlk baş nişanlısını terk ederse sonra diğerine giderse ama diğeri kabul etmezse çok iyi olur ikisi de kurtulmuş olur valla😂😂
- +1 yıl
😂ah ah hep böylelerini bulur
- +1 yıl
😂😂Allah da sizi güldürsün
Saçmalama kendine gel tamam sen bir kadınsın bazı ihtiyaçların var ve mecbur kalmışsın olmuş bitmiş. Ama şimdi durduk yere yaparsan hem kendini hemde gururunu yerle yeksan edersin biraz zaman geçsin nişanlın seni taşıyacak ise hiç dönme ona ama bunda da sorun yaşayacaksan güzel bir dille anlat nişanlına at nişanı ve bi süre sonra kocanı ara özür dile inşallah hayatın da biri yoktur. Allah yardımcın olsun 💙
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler güzel yorumunuz için
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Nasil karsisina çıkıp adamla evlenmeyi düşünüyorsun? Maddi durumu kötüleşti diye insan kocasından ayrılıyor ise o kişi eşi olamaz? Evlilik, iyi veya kötü zamanda diye evet diyor insan. Zor zamanda yoksun, iyi zamanda var isen hiç karşısına bile çıkmayin.
10 Yorumla
+1 yılGeri dönmek için yüzünün olmaması çok doğal çünkü sen de farkındasın ne kadar ayıp ettiğinin.
Şu açıklamana göre senin istediğin eşine dönmek değil resmen onun parası. Hayır onu seviyorum desen de bu bi şeyi değiştirmez. Çünkü evlilikte iyi günde kötü günde diyerek insanlar birbirine söz verir. Fakat sen maddi bi sebep için ondan ayrılmışsın. Yani sözünü tutmadın. Önce düzgün bir insan olmaya çalış sonra gerçekten eşinle birleşmek istiyorsan çabala. Ama para için değil. Bu çok ucuz bi sebep10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılBurada millete on yargı yapıyorsunuz gibisinden tepki vermişsiniz.
Ancak;
Siz zor zamanında adamı yalnız bırakmışsınız.
Adam zaten yalnız başına kendi durumunu düzeltmiş.
Bu vaziyette her şeyi düzeltmişken size neden ihtiyacı olsun?
En ihtiyaç duyduğu anda bırakmışsınız.
Bu duruma bu açıdan bakın.
Neyse, siz yine de konuşun açık açık bakalım ne olacak. Her tepkiye hazır olun.
Cut.12 Yorumla- +1 yıl
Matraks dinliyor musun
- +1 yıl
Çok eskiden dinliyordum
tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış ;)
sen onun için ne yaptında ondan merhamet bekliyorsun yoluna çıkma adamın yavaşça uza meydandan70 YorumlaOnun seninle sadece güzelliğin ićin birlikte olması sonra beğenmeyip gitmesi gibi düşün sonra aaaa sen görmeyeli nekadar güzelleşmissin deyip seninle barışmak istese sen ne cevap verirsin. Mutlulugu yanlış yerde arama git kendin kazan paranı
30 Yorumla
+1 yılSana dönerse tekrar onun aklına tüküreyim. Keske oyle mallık yapsan da gtune tekmeyi yesen ne mutlu olurum
50 Yorumla
+1 yılHer kadın çocuklarının geçimi için güzel bir hayatı ister fakat yanında ki erkeği sırf fakir diye bırakmak hangi insanlık kitabında yazar bilemiyorum. Tanımadığım fahişeler bile daha onurluydu...
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Seni kabul edermi ki. Ne rezil insansın yahu para için yapmayacağın oyun yok. Allah o adamı senden korumuş korusun da.
31 Yorumla
Soran+1 yılÖn yargılı yorum yapmayın. Beni çok seviyordu. Ayrılırken çok üzüldü. Hatta bana haklısın dedi öyle ayrıldık. Bence kabul edecek deneyecem.
Yüzsüzlük tam da bu olsa gerek paranın 🦮 olmak çok kötü bişey siz bu kafayla daha çok boşanıp nişanlanırsınız
42 Yorumla- +1 yıl
... 👍
Yüzün olmamalı zaten. Sonra işleri kötüye gidecek iflas edecek tekrar mı ayrılacaksın? Çalışıp kendi paranı kazanmaya ne dersin. İlla laf istiyorsunuz ya.
20 YorumlaBunun çözümü yok. Eşinin yerinde olsaydım seni asla geri kabul etmezdim. Kendisiyle para için evlendiğini biliyorsa kabul etmeyecektir zaten.
30 Yorumla
+1 yılişin iç yüzünü bilemem soruya göre söylüyorum tabiki.
Yazık etmişsin adama, para çoğu evliliğin başlayış veya bitiş nedeni oldu sadece sevdiği için birbirinin yanında olan çok az kaldı malesef10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence eskortluk yapmalısın hem gelirin iyi olur hemde eşine dönmek istiyorum demenden daha onurlu faise
62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyvallah kanka
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasil bir karakteristiktir. Utanmadan bunu soruyor msun bide!!!
42 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmayi doğru bulmuyorum ama bu dusuncedeki bir insanin hurriyetinin elinden alinmasi lazim. Menfaat uğruna ulkenin anasini belleyen zihniyetten ne farki var oy kullanmamali böyleleri
Inanin ben esinizin yerinde olsam seni daha kabul etmezdim bilakis Allahindan bul derdim
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar omurgasız ve onursuz olmayın yahu. Çocuk oyuncağımı bu parası var birleş, parası bitti ayrıl bu nedir ya...
20 Yorumla
+1 yılİşte Aşk mı Paramı kısa bir örneği işler kötü adama yol ver işi düzeltsin seviyorum ölüyorum felan menfaatci zilli...
20 YorumlaMenfaate girer bu bence yapma sevgi önemli olan birisini sev ve gerçekten seni seven ve senin sevdiğin birisi ile birlikte ol , bak bana çok zenginim ama sevgiyi bulamıyorum.
00 YorumlaHiçbir çözüm bulma adamın da aklı varsa senin gibisini affetmez para gözünü kör etmiş zor günün de yanında olmadıysan iyi gününde de olma... Umarım senden daha iyilerini bulmuştur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterini bir gözden geçir bence, bu şekilde bir de dönmeye çalışıyorsan karakterinde sorun vardır inşallah seni reddeder çözmüştür ne mal olduğunu 😏
00 Yorumla
+1 yılSen onu sevmemissin maddi durumunu sevdin eğer ki onu gerçek bir şekilde sevmiş olsaydın onun yanında kalır beraber asardiniz o zor günleri hiç belli değil belki senle hiç bir zaman maddi durumu iyi olmazdi sen onu sömürürdun hiç k. bakma ama en nişanlandın umarım mutlu olursun ha eski eşin seni seviyorsa afferder belki sevgidir bu insan bazen engel olamıyor hislerine ve duygularına
00 YorumlaBu çocuk işi mi hanım efendi sen imza atarken sağlıkta hastalıkta yoklukta bir parça ekmekte bir sözü veririyorsun anlamıyorum sizi gerçekten anlamıyorum
00 Yorumlasevgiyi bu kadar basitleştirmeyin lütfen. aklınızda, fikirinizde kim varsa onunla bir yuva kurmak istersiniz parası var diye değil. evet mantık olarak bakılınca para da önemli fakat siz evlendiğiniz insanı bırakmışsınız maddi durumu sıkıntılı diye. olması gereken eşinizin yanında durup birlik olup daha da sıkı tutunmanızdı. umarım aklı başında biridir ve sizi kabul etmez. herkes kalbinin ekmeğini yer!
00 YorumlaYazıklar olsun ne diyelimki ins dersinde adam seni tersler gönderir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim daha fazla para verirse onun yatağımdayım taktiği güzel
30 Yorumla Sen nekadarda çok para seviyorsun
Ben eski eşinin yerinde olsam yüzüne bile bakmazdın zaten oda seni kabul etmiycektir10 YorumlaOna döndükten sonra ya işleri yine bozulursa? Bu kez nereye gideceksiniz? Bence dönüş şartı olarak 500.000 TL isteyin teminat olarak..(!)
10 Yorumla
+1 yılKüfür edesim geldi edemiyorum çünkü uyarı veriyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyleee nefret ediyorum böyle kadınlardan
+1 yılSen para kimde ise onunla evleniyorsun hiç uğraşma direk bankaya git sen
20 YorumlaSakın gitme yüzsüz seni paragöz parayı gördün mü hemen devreler yanıyor senin galiba ben olsam o adamın yerinde senin yüzüne vururdum o paraları
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Demekki sen kocan la parası için evlendin işler bozulunca ayrildin şimdi işler düzeldi geri geleyim ben olsam affetmem ama eşin bilir
00 Yorumla
+1 yılsen ona iyilik yap da ayrıl.. valla bak.. Biz de bu yüzden güvenemiyoruz sizlere. Ulan benim gibilerini istemezler illa p. iç mi olmam lazım a... q😞
00 Yorumla
+1 yılFahişeler daha onurlu, hiç olmazsa açık açık satıyorlar kendilerine ait olanı.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa lütfen ama ya böyle çirkin yorum yapmak zorundamısınız
- +1 yıl
Fahişelere saygı duyarım, bence çirkin değil bu yorum.
Dinen zaten başka biriyle evlenip karı koca olman lazım sonra boşanman lazım yani önce başka biriyle birliktelik yaşamalısın
00 YorumlaEşini parası olunca sevip parası olmayınca kaçan birinden eş , yol arkadaşı , hayat arkadaşı olmaz
10 Yorumla
+1 yılumarim troll dur, haketmiyorsun adami, insanlari gözünde para olarak görenler bana yaklasmasin,
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçti borun pazar sür eşşeğe Niğde’ye
Seni niye istedim ki onu sen batırmışsın başka birine buldunuz da rahat a kabustunsenden ayrılınca zenginledi keriz mi sana geri dönüp batsın10 YorumlaÇocuk nasıl gururlanır seni reddedince menfaatci seni
10 Yorumla
+1 yılAdam bir mikroptan kurtulmuş. Sakın geri dönme bir daha
10 Yorumla
+1 yılSizin gibi kadınların yüzüne bakılmamalı kötü döneminde birde adami terk etmişsin.. şimdide geri dönmek ha hah.. bu nasil bir insanlık
20 Yorumla
+1 yılEski eşin olsam yüzüne bakmam, yarın öbür gün yine fakir kalsam yine gidersin zaten
10 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorarken cidden alacağınızı cevapları tahmin etmediniz mi? Bu kadarı cidden pes.
10 Yorumlaiyi günde kötü günde yeminine sadık kalmayan biriyle işi olacağını düşünmüyorum. Ben olmazdım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Para nerde sen orda ama o seni artık istemez. Çözmüştür ne olduğunu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi durum mu senin için herşey
Inşallah kabul etmez seni00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYavrum sen manyak mısın lam hayatınız bu denli mi boş her şey para
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdamda azcık akıl varsa seni almasın
La para için bırakıyorsun para için geliorsun Senin gibilerin ben bippp biippp anlayan anladı00 Yorumla
+1 yılsenden daha güzelini bulur o zaten bence boşuna uğraşma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılBu duruma ne denir
Sonra erkekler niye depresyona giriyor00 Yorumla Açık açık konuş söyle pişmanlığını dile getir bundan daha açık samimi başka ne olabilir
00 Yorumla
+1 yılBazı yolların geri dönüşü olmaz. O yüzden ilerlemeye devam et
00 Yorumla
+1 yılGeri dönme. Otur oturduğun yerde. Salaklık edip ayrılmasaydın. Ne paragöz kadınmışsın.
00 Yorumla
+1 yılBence nişanlından ayrılma. Bakarsın onun işleri çok daha iyi olur 🤣
01 Yorumla- +1 yıl
Üstteki saman kafalı Fikredkit55 yorumumu siliyor. Kodumun maymunu eksjdjjsjsjsjelks
+1 yılMaddi durum için ayrılmak ve dönmek mi? Utanmalısınız bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adamı. Yerinde olsam seni evre çevire. skr bu seferki tekmeyi hayatını darmadağın edecek şekilde basarım. Net
10 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimden maddi durum yüzünden ayrılmıştım. Geri dönmek için yüzüm yok. Nasıl bir çözüm bulabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım