Ben artık dayanamıyorum ne yapayım?

Çok özetle geçecem vaktinizi almak istemem görüşleriniz yeterli. Benim 6 senelik bir ilişkim var erkek arkadaşıma güvenerek birbirimizi severek ilişkiye girdik. Ben ailevi sıkıntılarımdan dolayı annesine durumu anlattım bir şekilde ve annesi dinine çok düşkün ailecek öyleler. Ona rağmen bayramdan sonra gelip isteyecez dediler fakat erkek arkadaşımda beni tesettüre soktu son 1 senedir tesettürlüyüm. Çıkarmak istiyorum çok karşı çıkıyor aramızda olanlar ve sevgim olmasa asla katlanmam ama artık aileside giyinişime karışıyor ben tesettürü sevmiyorum ve layığıyla yerine getirmediğim için çingene gibi giyiniyorum hiç özen göstermiyorum saçma sapan şekilde giyiniyorum. Ve anneside sürekli eleştiriyor bu ne biçim giyiniş sen namazda kılmıyorsun ibadet etmiyorsun söylenip söylenip duruyor. Ama herkes kendinden sorumludur bunu anlatamıyorum. Saçımı bile sıfıra vurdum şimdi erkek tipi uzamış sırf saçlarıma bakıp açılmayayım diye. Ama artık ne yapacağım bilmiyorum. Kafa dinlemeye bir yerlere gitmeye ihtiyacım var.
Ben artık dayanamıyorum ne yapayım?