Merhaba 2 aylık evliyim eşim öğlen işe gidiyor ben sabah 8 te çıkıyorum o uyuyor oluyor eşim işe gitmek için uyandığı zaman hazirlanip çekip gidiyor yatağı düzenlenen akşam birseyler yer salonda toplamaz bulaşıkta yardım etmez yani kısaca herhangi bir işte yardımcı olmaz
Arkadaşının doğum günü varmış meyhaneye gideklermis ben oraya gidicem dedi hiç fikrimi bile sormadı aynı sekilde izinli olduğu günler ev aynı şekilde toplamaz
Eşimle izin günlerimiz farklı denk gelmiyoruz
Tüm erkekler böylemi yaa benim babam her şey yapardı anneme yardım çok ederdi herşeyi yapardı
Kendimi temizlikçi gibi hissetmeye başladım 7 gibi evde oluyorum akşam hemen mutfağa geçip yemek yapıyorum eşim de 10 da geliyor herhalde erken geliyorum oturuyorum diye düşünüyor bilmiyorum bu konu hakkında konusucam nasil bir konuşma yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
boşanman lazım
Sana destek olması lazım ona da yavaş yavaş öğret. Yemeknyapıyorsan sofrayı ona kurdurt al çatalları koy vs de.
O geldiğinde sofra hazır oluyor hemen yiyiyor
Alıştırırsan öyle böyle olur.
Gelincede hemen salonda oturur sofrayı bekler kurulunca gelir yer mesela eşim ogken işe gidiyor ben erken işe gidiyorum kahvaltı yapmıyor öyle gidiyor bir pazar günü kahvaltı yapıyor oda ben hazırladığım için
Biraz aklını kullan hadi gel sende yumurtayı yap tabakları koy vs biraz ikna edici sevimli şekilde konuşup ikna etmek lazım
Haklısın ama çok uyuyor geç uyanıyor ve kendini hazırlayıp hızlıca 5 dk kahvaltı yapıp çıkıyor bir şey yapamiyorum
Kahvaltı için torpil geç ama izinli gününde o torpilin karşılıgi olarak o yapsın. Ama diğerlerinde akşam vs mutlaka yardım iste yoksa bu böyle zor çekilmez. Ikinizde çalışıyorsanız yardım etmeli.
Her kadin anne
Her koca baba gibi olmaz
Mal kocan var umarim adam edersin
Konuyla biraz alakasız ama sence evlilik önerirmisin biz bekar muzminlere nasıl olsa profilin gizli lütfen tüm samimiyetin ile cevapla
Canım geçmiş olsun bir ayıyla evlenmişsin. Her erkek öyle değilmiş bak örnek baban
Evet
Yaşında gençmiş üzüldüm. İleride belki düzelir ipleri erkenden eline almalısın bence. Şimdiden soğuduysan zehir olur sana hayat
Bazen keşke evlenmeseydim dediğim oluyor
Her konuda mı bencil peki
Ya bişiler yazıcam da burada olmaz. Bana yazar mısın ben yazamıyorum da
?
Tüm erkekler öyle değil seninki işe yaramiyor
Buraya anlattığın gibi
Sendemi aynısın
Aynısın derken
Anlattığım gibi
Hayır
Sana bi koca lazım o da bu gece lazım 🤣