Bu zamana kadar pişman olacağım onlarca şey yaptım arkadaşlar hep yanlış kararlar aldım ve son iliskimde birlikte oldum bunu bir kaç kişi biliyor ve yaşadığım özel anlari vs anlattım arkadaşlarıma özellerimi anlatmış olmam canımı çok sıkıyor aklıma geldikce utanıyorum keşke ne yaşadığım ne de yaptığım şeyleri kimseye anlatmasaydim ne yapıcam ben artık bilmiyorum kafam çok karışık eski sevgilim aklıma gelip duruyor ama geri dönemem ben ayrıldım ve ayrıldıktan sonra ne o aradı ne de ben. İkimizde yazamıyoruz onla bittikten sonra yara bandı olsun diye başka insanlarla konuştum ama hiç birini olduramadim kafama gore birini bulamadım ama şu an çok araftayim bundan sonraki hayatım için ne yapmalıyım sizce?
Artık dayanamıyorum ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bundan sonra hep önüne bak kariyerine bak devamı gelir zaten ama bunu bil ki özelini kimseye anlatma
Kendimi eski sevgilime karşı mahcup hissettim anlattigimda
Büyük hata ettin. İlişkin ne zaman bitti?
2 ay önce ama sanmıyorum eski sevgilimin sağda solda anlatacağını öyle birisi değil
O anlatmaz ama barisirsiniz arada konuşuyor musunuz? Özelden yazsana bana bı
Ekliyim sen yaz
Sende de acaba benim gibi bağımlı kişilik bozukluğumu var? Benimde en buyuk hatam insanlara herşeyi anlatmak oldu
Evet aynen öyle ya çok bunaldım cidden herkese herşeyi anlatıyorum salak gibi
Of hic sorma ya ama kendine bukadar yuklenme sonuçta seninde rahatlaman gerekiyordu öyle düşün bidahaki seferler daha dikkatli oluruz
İnşallah canım
birisiyle birlikte olmakta ne var anlattım onunla da birlikte oldun olirda etrafta anlatırsa unutamamış içinde ukte kalmışsındır gitsin köşede ağlasın
O anlatımı bilmem ama ben o hatayı yaptım ayrilmama rağmen kendimi ona karşı kötü hissediyorum özelimiz kalmadı gibi
Saf misin kızım sende yaşadığını neden anlatıyorsun
Safim işte rahatlamak için herşeyi anlatıyorum mal gibi
Küçük bir yerde yaşıyorsan sorun..
Bursa canım
Boşver o zaman unutulur takılma
Bence gurur yapma, geri dön. Bende ayrıldığım için pişman olup 2 yıl sonra geri döndüm.
Kanka iki kere ayrıldım ama hak ediyordu işte sorun orda hak etmesine rağmen unutamadım değişik bı durum
Uzun ilişkiler unutulmaz derler. Kaç senelik ilişkiydi
4 ay ama dolu dolu geçti hep birlikteydik çok anılarımız oldu
Ailen biliyormu peki sevgilinle birlikte olduğunu
No
Peki en iyi arkadaşım dediğin sırrını paylaştığın kişi seni arkandan vursa ailene söylese ne yaparsın
ya da ilerde eski sevgilin sağda solda anlatsa ben bu kızla yattım diye
Hayat işte bilemiyosun
Pişman mısın peki yoksa bidaha olsa yine yaparım mı diyorsun
Pişmanım
Peki ne kadar çıktınız ve yaşlarınız kaç
acele edip ani kararlar verme yeter
herşeyi geçtim neden özelini anlattın ki
Bilmiyorum boş boğazlılık yaptım
onlar sana anlatıyor mu
Arkadaşlarım da benim gibi zaten anlatıyorlar
ozaman asıl sorun bu değil yani koz olarak kullanamazlar peki asıl sorun geri dönmek istemen mi
Hem o hemde kuzenime de anlattım hep yargılayıp durdu yüzüme vuruyor her konuşmamızda sen şöyle yaptın böyle yaptın falan diye özellerimi anlatmama o yüzden rahatsız oldum
sen bana bi takip atsana
gittin mi :/
uyudun sanırım
Hiçbir şey olmamış gibi davran
Aklıma gelip duruyor rahatsız edici bisey
Evet gelebilir aklına geldiği an başka bir şey düşün ve geçmişinle barışmaya çalış.
Sıkma canını bee güzelim gel sarıl bana
neler msla dilersen konusalm
yas kac
pişmanmısın
Gel sohbet edelim
Devam et hayatına