Ailemden nefret ediyorum dün yatarken gece tayt giydiğim için sırf benim babam Boğaz’ımı sıktı kavga ettiler annem bugun keşke babanın önüne durmasaydım gebertseydi tarzı şeyler dedi ve sinirleri ise benim sınavlarımı yüksek not ile almam geçmem lisem bitince polisliğe gireceğim ve benim okumamı istemiyorlar kendi çalışmam ile açıktan okuyorum dışarıda çalışayım diyorum izin vermiyorlar evde her şey ile ben ilgileniyorum asla gocunmam lakin psikolojik baskı yapıyorlar git s. git evlen ilk gelene vericem bok polis olursun benim yaşadığım hayatı yaşayacaksın git kendin bul kaç evden daha neler neler ve ben olgun bir insanım evlenmek çare değil ayaklarımın üstünde durmak istiyorum ama hiç bir şeye izin yok artık çok yoruldum bu kafa yapısının içinde her geçen gün umutlarım azalıyor napardınız dayanamıyorum çocukluğumdan beri aynı mevzular 😔😔
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Hayır göremedim hiç güzelim bir kaç kişi var gerçekten beni seven sevdiklerini dile getiren evlenmek isteyen ama yüz veremiyorum korkuyorum malum cinayetler gündem ki ailem bunlaır yaparken dışarıdaki insan ne yapmasın tek çare okumam onların suyuna gidip halletmem lazım :(
Sence evlendikten sonra okuyamazmısın? Yani brini seviosan evlen kurtul ama söz versin seni okutcağına
Hayır be çiçeğim annem emes hastası benim evde tüm yük bende ben yardım ediyorum evlensem ne olucak arkamıda düşünmeden edemiyorum ben böyle düşünürken onların arkamda durması gerek miyor mu dayak yemekten başım çatlıyor hala öyle adam gibi biri çıkarsa giderim ama kimse karısının polis olmasını çalışmasını isteyeceğini sanmıyorum top bende yine🥺🥺🥺
Of be 😢 büyük bi imtihandan geçiosun ama bu zorlukları atlatınca inşallah değmiş olucak 🥺
Ne bok yersen koca evinde yap ya neden koca neden ya kızım okusun niye demiyorlar böyle hayatın içine tüküreyim
Bende hayatımdan memnun değilim ya skeyim böyle hayatı
Kalıcak kimsem yok be reis hayat o kadar boktan ki bana oro.. bu diyor yapmadığım halde bir yerlerini satarsın diyor lan ben akıllı biriyim polis olucam diyorum size farkındayım herşeyin aqa ama artık olmuyor reşitim de zorluyorlar
Oluyor kaçıncı yüz yıldayız değil mi?
Bunu yapacak bir insan değilim tabi ki ama cidden sürekli şiddet şikayet de edemiyorum hasta çünkü annem:( okuyup iyi yerlere götüreyim istiyorum muameleye bak
KADES uygulamasını ara polise sigin olmaz bu böyle