Kendimi aptal ve değersiz hissediyorum?

Arkadaşlar bazen o kadar üzülüyorum ki 2 aydır Instagram'dan konuştuğum biri vardı ama bilirsiniz böyle tipleri çok troll konuşuyordu sanki benimle dalga geçiyormuş gibi sürekli işte seninle evlensek bilgeliği bana güzelliği de sana çeksin zekasıni senden alırsa camiye bırakırım güzel olduğumu söylüyordu ama ben aptal değilim ki duygularım bir herşeyi idrak edebiliyorum buraya bunu yazdigim içinde aptal gibi hissediyorum. Sürekli bu tarz şeyler diyordu ben karşılık verince ne kadar toksik bir insan olduğunun farkında mısın biraz relax ol diyordu. Beni çok etkiledi sürekli onu düşünür oldum şimdi en son cinsellik ile alakali konuşmak istedi bende hayır istemiyorum neden normal konuşamıyoruz dedim o da herşeyi neden bu kadar düşünüyorsun sanki herkes seni afedersinuz skcek gibi davranıyorsun dedi ee dedim öyle davrandığınız için olabilir mi cinsellik ile ilgili fobimi anlattım yine mal gibi ne diye anlatırsın bu kendine bilmeze büyük beyin büyük sorunlar yazmış anlam veremiyorum ben çok mu aptalım ya da bunu bilerek yapıyor böyle hissetmem için bende yine mal gibi düşünüyorum bu duruma
Güncellemeler
+1 yıl
Ben tanımadığım bir insan dahi olsa kendini iyi hissetsin diye çabalıyorum çünkü belki kötü bir durumdadır zor bir zamandan geçiyordur diye düşünerek hareket ediyorum. Herşeyi kafama takıyorum bıktım ben neden böyleyim hep üzülüyorum insanlara gereksiz değer veriyorum. Anlamıyorum insanlar neden böyle acımasız
Kendimi aptal ve değersiz hissediyorum?