Hep ilişkilerimde bitiren karşı taraf oldu ve ben aptal gibi sürekli birşeyleri izah etmeye düzeltmeye çalıştım şimdi geriye dönüp bakıyorum çok pişmanım iki kuruş etmeyecek insanlara dil dokmusum bu yüzden kendime çok kızıyorum resmen kendime küstüm toparlanamiyorum. En son ilişkim olan şahıs hastaydi bende arkadaşına mesaj attım nasıl iyi mi diye. arkadasin beni engelledi soramiyorum engeli açmıyor dedim oda konuşacak neyiniz kaldı ki dedi üsteliyor konumuna getirdi kendime olan bu kızgınlıgm nasıl geçer lütfen yardım 😢
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Değersizlik hissi genelde çocukken yaşanan travmalardan kaynaklı oluyor. Bu anne olur baba olur ya da başka bir yakın kimse olur. Sevgilerini hissettiremeyen bir çok anne baba var malesef. Bu da ilerde böyle sonuçlar doğuruyor. Değerli hissedebilmek için birilerine yamanmaya çalışmalar, hep fedakarlıklar yapmalar ya da daha ileri boyutta şeyler var. Hiç kimse değersiz değildir. Bunu sakın unutmayın. Herkes biraz da kendi değerini kendi belirler. Siz kendinize güvenin, kendiniz olun göreceksiniz ki kazanan siz olacaksınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
en büyük hata burda başlıyor zaten.. istenmiyor ama gereksiz iyilik yapma çabası..
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yapmali
- +1 yıl
sen birşey yapsan da yapmasanda sana sen nasılsın ne haldesin diyen varmı?
- Soran+1 yıl
Yok :/
- +1 yıl
üzülme o zaman.. zor biliyorum ama yapma bunu kendine
- Soran+1 yıl
Onlar bitti diye üzülmuorum benim kizginligim kendime
- +1 yıl
biliyorum ama bırak.. herkes kendine çok iyi bakıyo merak etme.
İki kere aldatılmış bir kere de nişanlı tarafından terk edilmiş biri olarak şunu diyeyim, sakın karakterini veya düşüncelerini bu yaşadıklarına göre şekillendirme. Karşına yanlış insanlar çıkmış olabilir ama bir gün duygusallığını takdir eden, sevgine değer veren biri mutlaka çıkacaktır. Terk edildiğin vakit belli bir süre hayata küsersin ama bunun da tek ilacı zaman.
23 Yorumla- Soran+1 yıl
İster istemez böyle düşünüyorum sanki hiç sevilemeyeckmisim gibi sanki kimseye guvenemeyeckmisim gibi.. baştan hersey çok güzel gidiyor sonra böyle oluyor sanki hep böyle olacakmis gibi.. zamanla geçer mi sahiden
- +1 yıl
Zamanla acın geçer, ama bir boşluk olur içinde. Biraz daha umursamaz/ruhsuz bir insan olma ihtimali var. Sürekli tavsiyeler duyarsın çevrenden : "takma, boşver vb." onları da zamanla umursamamaya başlarsın. Ama kalpsiz olmak pek hoş olmuyor, hayat sevince ve aynı zamanda sevilince daha güzel.
- Soran+1 yıl
Evet artık git gide hissizlesiyorum acı cekemiyorum ozlemiyorum mesela hatta eski hislerimi ozluyorum benim derdim kendimle...
Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Çünkü sen safsın. Sen masumesin. Kullanılmaya musaitsin. Yanlış anlama ( duygu ve düşünce olarak) , Sen bir kuzusun. Karşına çıkanlar hep kurt :) Kendinden başka kimseye ödün verme , Değerli olan sen oldukça , Herkes sana değer verir. Böyle düşün. Ettiği kadar değer ver. Fazlası seni heder eder :)
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Sanirim oyle :/ peki Kendime Nasıl değer verebilirim ya da karşı tarafa nasıl ulaşılmaz hissi verebilirim karşımdakine nasıl davranmaliyim.
- Soran+1 yıl
Eskileri sil diyosun.. evet sildim attım.. ama geleceğe karşı insanlara karşı aşırı önyargim var.. sanki herkes simaricak değer gorunce gidicek.. peki hayatıma yeni birisi girdiğinde ona nasıl davranmaliyim
- +1 yıl
Öğrenmene gerek yok. Tecrübeler zamanla sana öğretecek. Şöyle düşün. Bu ilişkin neden bitti. Bir çok şeyi biliyorsun. Neler yaptın? Çok sevdin , çok değer verdin , üstüne çok düştün gibi konular yüzünden kaybettin? O zaman ne yapmak lazım. Bunları yapmamak veya kısıtlamak lazım değil mi? Ne yapıp kaybettiysen artık tam aksini yap.
- Soran+1 yıl
Haklısın çok değer verdm aramasada aradım yazmasada yazdım aşkta Gurur olmaz diyerek demekki gururda çok onemliymis. Hep ilgilendim üzerine titredim ve cepte olan oldum sanırım :(
- Soran+1 yıl
Hiç değilse ders oldu artık adımlarimi daha sağlam atabilirim ama su özgüven meselesini ne yapacağız :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Bugüne kadar olan ilişkilerinde veren taraf sen olmuşsun. Kendini kas. Erkekler simartilmaya gelmez. gotleri kalkar dik dur. seni istemeyen sen asla isteme gururlu ol.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yapabilirim mesela onlar aramadikca aramayayimmi verdiğim değerin dozunu nasıl ayarlayabilirim
- +1 yıl
iyilikten maraz doğar
kendi yoluna bak kendini suçlu hissetme01 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Sevgi falan filan hikaye insan zamanı gelene kadar kaderindeki kişiyi beklemeli. Acele etmemeli.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır acelem yok Şu an aksine kalbimin dinlenmeye çok ihtiyacı var ama bu süre zarfında geçmişi çok kafama takiyorum
- +1 yıl
Takmayacaksın, akışına bıracaksın çünkü olan olmuş. Hayatta olanla ölmüşe çare yok sonuçta.
- Soran+1 yıl
Sürekli beynimi kemiriyo sanki hiç sevilemeyecekmisim gibi halbuki fedakâr olan taraf bendim hepsi benim iyi niyetimi sevgimi ilgimi kullandı ama ne yapıcam bilmiyorum😢
- +1 yıl
Bizlerde sevilmedik, belki hiç sevilmeyecek fakat dünya sevgiden ibaret değil yani karşı bir cinsin. İlla böyle bir şey isteniyorsa babanın, abinin vs. yeterli olabilir. Önemli olan karakter hep böyle kalsın, varsın kimse olmasın.
- Soran+1 yıl
Herkesin sevgisi yeri farklı insan bazen yanıbaşında bir omuz istiyor guvenebilecegi ve bazen sevilmek istiyor deli gibi..
:) düzgün bulana kadar devam demek ki senin sınavında bu şekilde herşeyin hayırlısını iste boşver
018 Yorumla- Soran+1 yıl
Artık hayırlısına karsida bir ön yargim oluştu sanki herkes gidecek kimse sevmeyecek herkes sahte gibi geliyor
- +1 yıl
valla ben her duamda istiyorum çıkmayınca çıkmıyor ama beklemek gerek 5 yıldır kız arkadaşım yok ama doğrusu gelene kadar beklicem. Sevecek çıkar illaki çıkar. Hele de kızsın sen ama gel görelim ki önemli olan hayırlısı. Mutlu huzurlu bir birliktelik. Napayım ben mutsuz olduktan sonra değil mi. olur ama sen gönlünü rahat tut
- Soran+1 yıl
5 yıldır hickimse olmadımı. Bende sürekli dua ediyorum bekliyorum ama kendime olan öfkem geçmiyor verdiğim değerden ötürü
- Soran+1 yıl
Değil bence :)) herkes arayış peşinde çünkü en iyisini yapıyorsun. Kalbin epey dinlenmistir :) güzel dualarin sana kat be kat dönsün inşallah 👍
- Soran+1 yıl
Bizde seviliriz belki ölmeyiz böyle ☺
- Soran+1 yıl
Ooo derdimi paylaştım ama teselli vermeye geçtim 😁😁
- Soran+1 yıl
Benim gibilerinde kıymeti bilinmiyor işte :(
- Soran+1 yıl
Bilmesin.. bizim payimiza bu düştü sanirim😞
- Soran+1 yıl
Bence dezavantaj.. :/
- Soran+1 yıl
Teaekkur ederim değerli yorumların için ☺