Muhafazakar biriyle görücü usulü nişanlandım, 3 aydır bir kahve içmeye bile çıkmadık. Normal midir?

Merhaba arkadaşlar 3 aydır nişanlıyım görücü usülü oldu tanışmamız evlenmeye yaklaşık 5 ay var ve biz hiç gorusmedik sadece nişan yaptık cok muhafazakar biri olduğu için dısarı cıkıp bir kahve bile içmiyoruz mesajlaşma konuşma dahi yok bundan rahatsız olduğumu soylediğimde kendisi degil annesi sebebini söyledi cevresindekiler arkadaşları nişanlı zamanları konusmuslar gezmişler sonrasında ayrılıldıkları için o da korkuyormuş bizimki de böyle olacağından sizce mantıklı mı ben onu evlendikten sonra mı tanıyacam düğün gecesi 50 yıl önceki adetler gibi nolur bana bir akıl verin mıhafazakar erkeler böyle mi oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlımla babalarımız cok önceden tanışıyorlar babam güvendiği için nişanlandık sonrasında birbirimizi tanırız nasıl olsa diye bende kabul ettim kafa yapılarımız uyuşursa devam ederiz olmazsa da ucunda ölüm yok diye ayrılırız diye düşündüm böyle bir şeyle karşılaşacağımı asla beklemiyordum annemle babam son kararı sen ver biz karışmıyoruz diyorlar sizlerden fikir ıstiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kız kardeşi var abinin numarasını ver dediğimde ezberimde yok telefonunu getiriyim dedi geldiği zaman annesi bana böyle bir acıklama yaptı gercekten artık ister istemez süphe duymaya başladım sanki saklı bir seyler dönüyormuş gibi
Muhafazakar biriyle görücü usulü nişanlandım, 3 aydır bir kahve içmeye bile çıkmadık. Normal midir?