Eski nişanlım kahve içmek istedi fakat şu an başkasıyla evliyim, görüşmeli miyim?

Merhaba 30 yasindayim evliyim, veri analist uzmanıyım ama 3 aydir calismiyorum maalesef.. Eski nişanlım cezaevine girmisti ama kötü bir suçtan değil yüklü bir kaç çek yüzünden. Şimdi çıkmış gecen gün beni aradı görüşelim bi kahve içelim dedi bu arada biz kötü ayrılmadık arkadas kalmıştık o benim evlendigimi bilmiyordu ama ögrenmistir çıktığında bende haber veririm sana bakalım dedim tamam dedi.2 3 gündür dusunuyorum ama bir yandan onun o cezaevi sürecinde neler yasadiginı cok merak ediyorum. Ilk girdiginde sadece 1 kez görüşe gitmistim kötü bi haldeydi.. Ama bir yandan eşim öğrenirse çok ters tepki verebilir aslında ögrenemez de onun işte oldugu bir saatte görme ihtimali de yok bilmiyorum cok kararsizim şu anda calismadigim icin bos vaktimde çok hep dusunuyorum o yuzden gitsem ne kaybederim diyorum altı ustu bi kahve icip kalkıcaz bilmiyorum kafam cok karisik.

Eski nişanlım kahve içmek istedi fakat şu an başkasıyla evliyim, görüşmeli miyim?