güzelim her şey maddiyat değil evet hediye almalı buluşmalı ama belki parası fazla yoktur o an kolu kesilmiş fotoğraf atmasida çok saçma geldi insan acısını içinde yaşar bu senin görmen için yapmış mesafe koy biraz çünkü bana biraz farklı bir yapıda geldi
04 Yorumla- 1 yıl
Ayrıldı benden
- 1 yıl
Dün gece 1 de dışarı çıktığım için onun sözünü dinlemiyormuşum
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. daha yeni tanıştığın birine bütün şifrelerini neden veriyorsun sen? hem manipüle etmeye çalışıyor gibi geldi bana. tam ayrılacağını söylediğin an yaralı kolunu atması tam arabeskçi keko erkek tipi jdjdjsjd
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılDaha yeni tanıştığın birinde sosyal medya şifrelerin ne arıyor ve niye seni kısıtlamasına izin veriyorsun? Kolu kesilmiş diye niye acıyıp ayrılmaktan vazgeçiyorsun. Sevmiyorsan ayrıl, esas bu kötülük
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılMahallede otururken tanıdığın görme ihtimali daha yüksek. Cafede de bulunabilirsiniz gel şurada buluşalım millet görmesin oradan cafeye geçeriz diyebilir. Götürmek isteyen götürür 3 kez götürmediyse gerçekten cimri biraz
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne ya! 🤦♀️ Bence bu hiç normal değil. İlişkide iki tarafın da eşit olması lazım, yani bir taraf sürekli fedakarlık yaparken diğer taraf sadece keyfine bakmamalı. Eğer sosyal medya şifreleri senin kısıtlanmana yol açıyorsa ve onun hiçbir şey yapmıyorsa, buna bir dur demelisin. Yani, bir ilişkide biraz özen beklemek çok doğal. 💔
Kafeye gitmek, başka aktiviteler yapmak hem daha eğlenceli olur hem de birbirinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olur. Belki bu konuyu sakin bir şekilde konuşabilirsin. Ama unutma, senin mutluluğun her şeyden önemli! 🌸💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılAyrılmalısınız evet...
10 Yorumla
1 yılBir ilişki başladığında, ne kadar hızlı ilerleyeceği çiftin tercihleri ve rahatlık seviyelerine bağlıdır. Sokakta oturmak, bazı insanlar için rahat bir başlangıç olabilirken, diğerleri daha geleneksel bir ortamda buluşmak isteyebilir. Eğer bu durumdan memnunsanız ve her iki taraf da bu şekilde rahat hissediyorsa, sorun olmayabilir. Ancak, eğer daha farklı bir buluşma ortamı arıyorsanız, bu durumu nazikçe partnerinizle konuşabilirsiniz. İletişim kurmak, her iki tarafın da beklentilerini netleştirmesine yardımcı olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal değil aynı tarz bir erkekle görüştüm. Amacı ciddi değil ya seninle takılmak için zaman geçiriyor ya da egosu için. Seven erkek yatırım yapıyor. Bunu birileri diyince ne alaka diyordum zamansa zaman geçirmek diye. Ama öyle değilmiş acı yolla öğrendim. Seni etkilemeye iyi hissettirmek için çabalamıyor bile. Emek vermek istemiyor. o yüzden bırak gitsin
56 Yorumla- 1 yıl
Ona karşı merhametim var bilmiyorum ayrilicaktim iş yerinde kolu kesilmişti bana attı acindirdi off bide kuzenimin kaynı oluyor arada kaldim
Cevap sahibi1 yılAdamı tanımadan büyük konuşmak istemem ama iyi manipülatorler oluyor bazıları. Sevgi oldu mu hissedersin ya bunu sorma ihtiyacı olmaz. İnan bunu sana söylerken kendim de bu tarz bir soru sorduğumu unutmuyorum. Ama şimdi dışarıdan bakıyorum da doğru ya biz karşımızdaki kişi için en iyi halimizle en güzel halimizle gidiyoruz gerekirse emek veriyoruz onda bu yoksa zaten niyeti iyi değildir kiZ
- 1 yıl
Ayrıldı benden
Cevap sahibi1 yılHangi sebeple
- 1 yıl
Dün gece 1 de dışarı çıktığım için onun sözünü dinlemiyormuşum
Cevap sahibi1 yılBenimkide engelledi çünkü başka birisini buldu ona cinsellik verecek yanisi zaten bu adamların bizi kaybetme korkusu yok olsa biraz çaba harcarlardı kaybetmemek adına parmaklarında oynatacak kız arıyorlar
1 yıl1 aylık sevgilisiniz ve sosyal medya şifrelerinizi mi verdiniz birbirinize, çok saçma daha çok yenisiniz ve 3 kere buluşup cafe ye bile gitmeden sokaklar da görüşüyorsunuz. Garip bir ilişki. İlişki bile demek zor. 3 kere görüşmeyle ne birbirinizi tanıyabilirsiniz ne de sevebilirsiniz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Bu ne, sadece boş boş liseli aşıklar gibi bile değil, sokakta bir banka mı oturuyosunuz yani. Hayır bir çaycıya götürse neyse. Adamın durumu olmayabilir diyeceğim, hesabı bir sen ödersin bir o. Fazla yük olmazsın. Ama yani marketten bir kek alsa otursanız yeseniz bu kadar lafı yapılmazdı, cidden. Boş boş oturuyosa cimridir.
10 Yorumla
1 yılKolu biraz iyileşince ayrıl.
1 ayda 1 kere bile kafeye dahi götürmediyse çabalamayan birisidir ve bu ilişkide de hangi kız mutlu olabilir?510 Yorumla- 1 yıl
Mutlu değilim zatende bugün konuştum , başka şehirde çalıştığı için buraya pek gelemiyor bunu dedi çalışmam gerekiyor diyor bana zaman ver diyor
- 1 yıl
hayatında bırı olmak zorunda degl
evlenmek zorunda degılsın
kendı hayatını ıdame ettıremeyen tehdıtle manuplasyonla senı hayatınd atutmaya calısan bırıyle hıc olmak zorunda degılsın, bıze onun avukatlıgını yapacagına, kuzenıne soyle bellıkı o tanıstırmıs def etsıon malı aılenede soyle rhatsız edıyorsa en fazla bok atar sende ona gerı atarsın,
derdını s2ıkeyım durumu yanı ıcım sıstı - 1 yıl
Yani arkadaşlar ben bu durumun normal olup olmadığını merak ediyorum yani normal değil dimi çünkü o anlar kendimi çok kötü hissettim sokakta boş boş yürüttü beni bı kafede otutturmadi
- 1 yıl
Bak asiri fakir olsa anlardim ama durumu iyi demissin yorumlarda
O zaman tuhaf bence
@ilaydatly34 - 1 yıl
Durumları iyi ya ama hep, ben çalışıyorum evlenince sana çok altın takmam lazım bu yüzden iş yerinden gelemiyorum oraya diyor off kafam çok karışık
- 1 yıl
Evlenmeden de varligini hissetmek istiyorum.
Ortasini bulamaz misin de - 1 yıl
sürün bebeğim,
- 1 yıl
Benimki de bana pek vakit ayırmıyordu yoğun çalışıyorum diyordu, evlenince düzelecek diye düşünüyorduk aynı evde yaşayacağımız için ama 6. Ayımızda terk etti öyle düşün. Bir erkek sevdiği kadına gerçekten yatırım yapar…
- 1 yıl
Ayrıldı benden
- 1 yıl
Hakkinizda hayirlisi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBen bile param yok diye kimseyle buluşmam sevgili yapmam. Biriyle yaptım o da zor durumda diye elimdeki az bir birikimi de ona yedirdim enayilik de seviye atladım.
01 Yorumla- 1 yıl
Sen bendende kötü duruma dusmussun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hic sevgilisi olmadiysa ne yapacağıni bilmiyor olabilir sen yonlendir sokakta yururken gel su cafede oturalim de hesabi sana ödettiginde postala gitsin
03 Yorumla- 1 yıl
Hiç hayatımda hesabı ben ödemedim bu ilk olursa çok koyar ya🤣 denenmeli mi sence
- 1 yıl
Bu arada 23 yasinda
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Söylesene durumu anlatt neden sürekli o seni kısıtlıyormuş yanlışlarını yüzüne vursana böyle yapmaya devam edersen değer vermicek sana bak demedi deme biraz yönlendir onu
13 Yorumla- 1 yıl
Tkq
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. daha 1 aylık sevgiline şifrelerini veriyorsan sen geçmiş olsun o seni daha çok parmağında oynatır
12 Yorumla- 1 yıl
Daha yeni verdim şifremi 3 gün oldu
1 yılYol ver gitsin bir cacık olmaz ondan. 1 aylık sevgiline şifrelerini vermen ne ilginç, ben telefon numaramı bile 1 ayda anca veririm öyle yani.
11 Yorumla- 1 yıl
Takıntılı biri yaa korkuyorum bide kuzenimin kaynı aileside beni biliyor , şifreyi oda verdi ama işte sen benimsin bende senin anca böyle bir iliskimiz olur diyor
1 yılher şey maddi mi varlığı yeter demelisin iyi biri ise
22 Yorumla- 1 yıl
Nereye kadar varlik
1 yılKolu iyileşince ayrıl daha iyilerine layıksındır her zaman daha iyisi vardır sen bunu çekmek zorunda değilsin
20 Yorumla
1 yılNormal değil
Bu ilişki değil zaten
Sosyal medya şifresini paylaşmak?
Ortak hesap açın paylaşında bir anlayamadım ben012 Yorumla- 1 yıl
Bende dedim israr ediyor
- 1 yıl
manuple etmeye calısıyor, ınsan parktan koparır bır cıcek getırır bır kart yazar, ılla hedıye parayla olmaz.
yol ver gıtsın. - 1 yıl
Bugün verdimde iş yerinde kolu kesilmişti bana attı acindirdi kendini off napcam ben bununla
- 1 yıl
dıkkat etsın kesmesın kendını mal, att mısın doktor mu,112 yı arasın bırazda dıkkat etsın
- 1 yıl
Bende keşke duygusuz olsam bu kadar
- 1 yıl
duygusuzluk degıl bu senı manuple edıyor, benı duygusuzlukla ıtham edecegıne sana duygusal baskı yaparak hayatınd atutmaya calısanı gor ve uzaklas
- 1 yıl
Numaram var onda o yüzden korkuyorum
- 1 yıl
engelle, ya sen neden korkuyorsun mecburmusun ıstemedıgın bırıyle gorusmeye
- 1 yıl
Kuzenimin kaynı oluyor o yüzden akraba
- 1 yıl
sonuc? hıcbırseyın degıl osenın kuzenının kaynı neyın olur, sokaktakı yabancı? aılenın namusumu kacar olmadı bu canım evlen bırde ayıp olmasın dıye
- 1 yıl
Ne diyim ayrilayim sence konuşarak ayrılamiyorum bunu anladim
- 1 yıl
Ayrıldı benden
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 🤣🤣 çok yanlış adamlara veriyorsunuz sonra üzülüyorsunuz bu sığırları çekiyorsunuz resmen denk gelmez ki bize bir dediğini 2 etmeyelim
02 Yorumla- 1 yıl
Bişey vermedim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılHaftada 1 görüşsen ayda dört sefer yapar ne güzel işte fazla muhabbet iyi olmaz sıkılırsınız. Özlemenin naifliğini yaşa bence😇
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılParka gidin parkta piknik yapın sonra da öpüşün elleşin sevişin yiyişin yapın işte bişeyler herşeyi de devletten beklemeyin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılBir aylık SEVGİLİ ne yaaa? Bir ayda flört bile olmaz. Ergen misiniz siz. Bir de şifreler falan. Yok nüfusa da kaydedin birbirinizi
00 Yorumla
1 yılİlişkiye girmediniz ve kendinizi sevgili sanıyorsunuz 😁 Aynen hatta evlisiniz siz
02 Yorumla- 1 yıl
İlişki ne alaka
- 1 yıl
Nasıl ne alaka? 😂😂Abi Türk kızları mal ya valla malsınız awk.
- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
1 yılkız bu benim eski sevgilim olmasın kol kesmeler falan 21 yaşında mı
03 Yorumla- 1 yıl
onun gibi bir pislik yok sanıyordum ama seni de bulmuş
- 1 yıl
23 yasinda vanlı
- 1 yıl
Yok değil o zaman
1 yılbir şey olmaz erkeksizliktense buna razı gel ilaydacım
04 Yorumla- 1 yıl
Erkek dolu
- 1 yıl
Dolu ama doğrusu az
- 1 yıl
O doğru mu onun yüzünden kısıtlanıyorum
- 1 yıl
Doğru olan sana bu soruyu sordurtmaz
1 yılBen 1 aydw 7 defa buluşup aynı parkta boş boş oturmustum sen ne diyon
11 Yorumla- 1 yıl
Senınkı daha vahımmış
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal değil en azından bir tatlı yemeye veya kahve içmeye şık bir cafeye felan gitmeniz gerekirdi
12 Yorumla- 1 yıl
Bu ay buraya gelcekmis vakit geciricez diyor bakalım
Cevap sahibi1 yılBir şans daha ver bakalım eğer yine aynı şekilde devam ederse ilişkiyi sonlandırırsınız
Normal daha ileri gitme disiligini kullanmasına izin verme çok güvenme ve inanma gelecegien odaklan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılneden hapse bilerek giriyorsun ki? ayrıl gitsin o ne güvensizlik öyle
10 Yorumla O kadar fakir erkekle de olmaz ki ya. En azından bir yere oturunca hesabı ödeyebilmeli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYa doğru kişi değil ya da fakir benim gibi😅
10 Yorumla
1 yılUlan işe bak adam aç bir de sevgili yapmış sokakta oturtuyor Vay be
10 Yorumla
1 yılHep sokakta olması ya cimri ya da parasız olduğunu gösterir
00 Yorumla
1 yılSen bekle biraz acele etme sonra biraz uzaklara gitmeyi çaliş ona göre karar ver benve
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSebebini açıkça sor. Mantıklı bir cevap vermezse ayrıl. Bu kadar düşünecek bir şey yok bunda.
00 Yorumla sorgulaman normal ama sevgi olduktan sonra nerde buluştuğunuz önemsiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇalışmıyor ve parası yoksa tamam ama parası varken bankta oturuyorsanız bu adamdan olmaz. Cimri.
04 Yorumla- 1 yıl
Acaba aynı mahallede oturuyoruz diye kafede biri tanıdık görür diye mi götürmüyor
Cevap sahibi1 yılBilemem valla. Birkaç kez daha gözlemle bakalım sen de anlarsın zaten niyetini birkaç buluşmadan sonra
- 1 yıl
Ayrıldı benden
Cevap sahibi1 yılboş ver o zaman bunu sana değer veren biri karşına çıkar umarım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılbenim böyle manitam olsa onu sinemaya heryere götürürüm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBiz onu da yapamadık senin dert ettiğin şeye bak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. parasımı yok acaba eğer varsa sokakta oturmak hoş değil tabi
00 Yorumla
1 yılSokakta oturmak ne yaa eziklemek için demiyorum yani bir erkeğin cebinde çay içecek parası bile yoksa ayrılmalısın. Bunun bilincinde olmayan biriyle gelecek düşünülemez nokta
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1 aylık sevgiliye sosyal medya şifrelerini veriyor mal, kafana s*çsınlar.
03 Yorumla- 1 yıl
O ısrar etti gerçekten çok direndim
Cevap sahibi1 yılKısıtlıyor diyorsun, hâlâ onunla birlikte misin pes
- 1 yıl
Bu durum hoşuma gidiyor ama
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmiş olsun sen çok iyi niyetlisin ama kalmadı böyle kızlar, bu özelliğinden sakın vazgeçme.
02 Yorumla- 1 yıl
Bu iyi niyet mi gerçekten ne yapmalıyım off acindiriyor kendini birakamadim
Cevap sahibi1 yılEvet iyi niyet ben de öyleyim ama belki zamana bırak diyeceğim de zaten sevgili olduğunuz için bir şey diyemeyeceğim.
bence önce sorgulayıp daha sonra biraz konuşup yine de aynıysa ayrılmalısın ilişki böyle bir şey değil
13 Yorumla- 1 yıl
Fakirdir bence o kadar da olmaz ki
- 1 yıl
Fakir değil kuzenimin nişanlısının kaynı oluyor tanıyorum maddi durumlari bizden iyi
- 1 yıl
Salla gitsin o zaman onu
1 yılBence ormanda piknik olabilir yürüyüş de olsun ama şehir gürültüsü yok mis okjizen başkada gelmiyor aklıma ama dene faydası olur bence
07 Yorumla- 1 yıl
Kızın ne işi var 1 aylık biriyle ormanda? kafan mı guzel yoksa beyninle konuşamıyor musun?
- 1 yıl
Ben sokakta bile korkuyorum bu diyor git ormana🤣
- 1 yıl
Iyi yapıyorsun
- 1 yıl
O kadar abartmayın altı üstü piknik sanki gece git diyoruz tm cay bahcesi olsun
- 1 yıl
Senin devirden haberin yok galiba Ayrıca kız doğru dürüst tanımıyor beni tanısa bile gitmemeli insanın başına bir defa gelir bir şey
- 1 yıl
Bile tanisada*
- 1 yıl
Knk haklısını 1 ay diyor muş ilk dediğim cook sacma olmuş
Gizli Üye(30-35)1 yılBence bu zamandaki bir kadına çok bile. Lütuf buyurmus seninle buluşmuş daha ne istiyorsun?
00 Yorumla
1 yıl1ay olmuş ne beklersin ki yani ikinizde birbirinizi tanıma aşamasındasiniz. Bence gözün bir çöpteyse o ilişki olmaz.
01 Yorumla- 1 yıl
Bı olumlu cevap veren sensin
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçma bir çay bir çikolatalı kek çok pahalı değil uygun yere de götürebilir neden böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKız dur 1 aylık sevgilin ne alacak hemen. Ne bu açgözlülük anlamıyorum. Sen sevgiliye değil parasına bakıyorsun anlaşılan. Aklınız fikriniz milletin cüzdanında
12 Yorumla- 1 yıl
Ne alakasi var?
1 ayda en azindan kahve icmeye gidebilirlerdi.
Kiz zengin avcisi olsa bu adama bakmazdi zaten - 1 yıl
Uzak mesafede çalışıyor eve gelmiyor bide kuzenimin kaynı diye çekiniyorum ayrılmaya o beni bırakmıyor vaktimiz olmadı bir türlü birbimize karşı diyor bu ay gelcem diyor birsuru vaktimiz olucak diyor
1 yılNe gerek var bu kadarına 1 aylık daha insan 1 aya kimseye güvenmiyor sen hesabını vermişsin bir de
01 Yorumla- 1 yıl
Kuzenimin kaynı oluyor işte zaten öyle biri değil biliyorum
1 yılHızlı giden atın boku seyrek düşermiş 1 ayda şifre vermek nedir ki güven sorunu demektir bu daha 1 ayda neyin güvenini kazandınız
00 Yorumla
1 yılkesinlikle hayır bu sevgililikden öte uzaktan arkadaşlık
00 Yorumla
1 yılBen de aynı hatayı yaptım ne değer biliniyor öyle nede ilişki yürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 aydır tanişmiyorsunuzdur umarim. Aksi halse 1 ayda sevgili olmak nedir bir insani tanima suresi bile 3 aydır bide şifre mifre konuşlmuş ilk aydan hey allahim
00 Yorumla
1 yılHer seferinde kafede olmaması üzücü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşındasınız 15 mi fksjs
12 Yorumla- 1 yıl
Niye öyle dedin ben de 15 den 3 yaş büyüğüm. 15 küçük değil yaaaaa. 18 e bile bebek muamelesi yapılıyor
- 1 yıl
Ben 21 o 23
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden devam ediyorsun ki
07 Yorumla- 1 yıl
Kuzenimin nişanlısının kaynı diye tanıdık bide ailesi biliyor
- 1 yıl
Ben seni tanıyorum Sen Melek yüzlü şeytan yüzlü melek mişsin
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
TC erkeği işte
Ayyy acil serum getirin bana 😅
03 Yorumla- 1 yıl
Kim haklı
1 yılAyril niye devam ediyorsun ki
02 Yorumla- 1 yıl
Kuzenimin nişanlısının kaynı oluyor o yüzden utanıyorum
- 1 yıl
Derhal ayril
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Parası yok garibanın belli ki
10 Yorumla
1 yılallahn fakirleriyle sevgili olmayn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Nasıl 3 kez ya, 1 ay da 3 cok az
00 Yorumla
1 yılBunları onunla konuşmalısın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal değil desek napıcan ayrılcan mı
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat