Uzak mesafe olduğu için ilk buluşma bu ay oldu. Üzerim çok inceydi çok hazırlık yapmıştım bugün için. O ise resmen yataktan kalktığı gibi geldi. Birde yanında annesinin yaptığı kurabiye ve yemek getirmiş yanimda yedi ilk buluşmada yaptı bunu. Gömleğin altında crop giymiştim. Ve beni kafeye bir kahve içmeye bile götürmedi öylece avmlerin orada bir ağacın altında oturduk. Burnum hâlâ akıyor onun yüzünden ya. Sizce ayrılmalı miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durum oldukça hayal kırıklığı yaratabilir. İlişkide hissettiğin değerin ve özenin önemli olduğunu unutmamalısın. İlk buluşma, iki kişi arasındaki olumlu bir izlenim bırakmalıdır. Eğer bu durum seni mutsuz ediyorsa ve ilişkide istediğin değeri bulamıyorsan, ayrılmak senin için daha sağlıklı olabilir. Ancak, bu kararı vermeden önce hislerini ve düşüncelerini netleştirmek için biraz zaman ayırmak önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Herşeyi erkekten beklememek lazım aslında yeri geldiğinde bir kadında tavrını ortaya koyabilmeli..
Mesela, sen orada diyebilirdin. Kusurabakma canım ben bu ağaç altında oturamam gel şurada bir cafeye geçip iki kahve içelim diyebilirdin
Yanında yemek getirdiğini gördüğün an hayırdır canım okul beslenmesi gibi nedir bu böyle hiç hoşlanmam ben böyle şeylerden diyebilirdin.
Ondan alacağın cevaba göre devam edip etmeyeceğine daha net bir şekilde karar verirdin.00 Yorumla
+1 yılBeklentilerine cevap vermiyorsa ve bir ilişki nasıl başlarsa öyle biter senin bileceğin bir karar , hislerin varsa devam et yoksa bence bitir uzatmaya gerek yok gibi
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşık değilsen eğer uğraşma derim. Aşıksan onu düzeltmekle uğraşmaya çalışabilirsin ama şu anlattıklarına göre olgun birisi olmadığı ve sorumluluk duygusunun pek gelişkin olduğunu söyleyemeyeceğim. Onu olgunlaşmaya ve büyütmeye çalışacağın bir ilişki ne kadar heyecan verici olur tabii orasını bilemiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
30Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Yüzde yüz ayrılmasılın dağ ayılarına geçit yok hiçmi nezaket görmemiş bir yerde yuh yani bunudamı duyacaktık
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bunu yaşadım. Kuzenimle sevgilisi de gelmişti uzaktan bizi izliyordu rezil oldum ya aileme
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada bile bir cafeye götüremiyorsa ve böylesine ezikçe hareketleri varsa ha bir erkekle çıkıyorsun ha bir kadınla ne fark eder, ayrıl.
10 Yorumla oha troll mu ciddi mi. Knk tamam kurabiye vs yapmis getirmis eyv guzel dusunmus diyecemde ilk bulusma mk bir daha dusun bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHemen hemen :)
Ama iste bu geceyi birlikde geçirelim deseniz bir otele giderdiniz bari03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biriyle neden aynı yatağa gireyim? Aloooo iyi misiniz siz?
- +1 yıl
Ama o zaman disarda zaman gecirmeyecektin :)
Soran+1 yılAnana ve bacına da böyle diyor musun? Çok ahlaklı
+1 yılyani sevgilisine değer vermeyen biriyle ne kadar yürütebilirisn ki ilişkine
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ne çektim ya. Keşke o an yerin dibine girseydim dedim ya 😂😂
Piknik romantik olur falan mi dedi ki biri buna snsn
09 Yorumla
Soran+1 yılHahaha o kadar da SLK mıdır ki 😂
Soran+1 yıl30 yaşına gelmiş bugüne kadar hiçbir işte çalışmamış hep baba parası yemiş 😂😂😂
Soran+1 yılBir sürü daireleri var ama çok az kiraya veriyorlarmiş 😂😂 yersen
Soran+1 yılAyrıldık. Hayır gençken daha yakışıklıymis yıllardır eski fotosunu profiline koyuyor kelleesmiş çökmüş... Kendini hep yakışıklıyım diye pazarlıyor ama 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. şimdi sen bide alımlı bakımlı hatunsundur böyle biri ile sevgilimi olunur ya
011 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma ya 😂 düştüğüm adama bak
- +1 yıl
yani bide onun şehrine gittin:)
Soran+1 yılOrtaklaşa bir şehirde buluştuk.
Knk 2 yıldır buluşmaya bile gelmiyordu hep erteliyordu. Demek bu yüzdenmiş. Kuzenim ve sevgilisi de gelmişti uzaktan bizi izliyordu çok rezil oldum. Sevgilim demeye utanıyorum- +1 yıl
valla cok yanlıs birini secmişsin
Soran+1 yılAynen 😂 bu yüzden uzak mesafeden uzak durun
- +1 yıl
nerde yaşıyorsunda:)
Soran+1 yılAdana sen?
- +1 yıl
hadi canım bende adanalıyım özal da ailem ben İstanbul'da yaşıyorum tek burada
Soran+1 yılÇok güzel. İstanbul'da ne yapıyorsun
- +1 yıl
burada çalışıyorum bi özel universitede de sen orada mı okuyorsun adanalımısın:)
- +1 yıl
adanalı bi konusalım mı :)
- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılBeklentilerini karşılayamayan biri olduğu için yolun başındayken ayrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılHiç buluşmadan nasıl sevgil oluyorsnuz anlamadım ama bu adamla olmaz onu anladım
00 Yorumla Önceden bir plan program yapilsaydi burnun şu an akmiyor olurdu😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok komik 😂ben bunun gerçek olduğunu düşünmüyorum çünkü bu kadarda olmaz 😂
00 Yorumla
+1 yılYuh yani ben sevgilimle buluşurken kol saatinden parfümüne hatta girdiğimiz renklerin uyum kombinine kadar dikkat etmiştim başta uzak sehirlerdeydik yani insan sevdiğinin yanına en özenli şekilde Çıkmalı vazgeç ayrıl gitsin
013 Yorumla- +1 yıl
Neyse beni takmiýosun heralde
- +1 yıl
Ama tek tavsiyem ayril
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılAyrıldık
- +1 yıl
Ayrilmakla iyi yapmışsın sevgilimle buluştuğumuz gün 10 bin liralık bir bütçeyi gözden çıkarmıştım akşamda güzel bir restoranda yemek yemistik gündüz de başta tarihi yerleri gezdik sonra parkta piknik yaptık kafeye gittik falan olmasi gereken bu
- +1 yıl
Nasıl böyle adamlara bakıyorsunuz bilmiyorum Allah bilir taş gibi hatunsun da
- +1 yıl
Kesinlikle dogrusun
- +1 yıl
@seyhanur2345 teşekkür ederim şöyle bişey var bide sen hicbisey yapmayıp iliskine özen göstermeyip o kadını elinde tutamazsın ya da o adamı bu mümkün değil
- +1 yıl
Tabiki bu her iki taraf içinde geçerli olur mu yaaa
- +1 yıl
Benim sevdiğim kadın benim herşeyimdir başkasını bilmem ben onun için herşeyi yaparım
- +1 yıl
Maddi olarak müsait değilsem o an da durumum iyi değilse bile daha başka şeyler yapılabilir eve çağırıp bir yemek yersiniz sonra oturup bir dizi film izlersiniz beraber baş başa yanlış miyim? @seyhannur2345
- +1 yıl
Kesinlikle çok doğru ve helal olsun sizesee
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaha cokk iyi ya
Kiz giyinmiz suslenmis rezillik03 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim ben o gün süslendiğim kadar hiç bir zaman hayatımda süslenmedim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDeger vermeyene deger yok
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok ilgisiz davranmış, bi de ilk buluşma yani en azından bi pilavcıya götürebilirdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılayrılma devam et bir dahakine seni nerde oturtacak onu öğreniriz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
+1 yılahdadhh evden sefertasıyla ilk buluşmaya mı gelmiş :) filmde görsek yok artık der gülmeyiz
011 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bir kaba koymuş gelmiş
- +1 yıl
ahah komik ya :) annesi beslenme hazırlamış
Soran+1 yıl30 yaşına gelmiş bugüne kadar hiçbir işte çalışmamış hep baba anne parası yemiş 😂
- +1 yıl
e devam mı bu adamla?
Soran+1 yılAyrıldık
- +1 yıl
sevindim senin adına :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim. O da İzmirli bu arada 😂😂
- +1 yıl
ahah yüz karamız olur kendisi, bizi zan altında bırakmasın onun hareketleri
Soran+1 yılTamam sxdvgvhh zaten bundan sonra full adana erkeği olacak 😂😂
- +1 yıl
Allah'ın adamı farkı :) size mutluluklar şimdiden
Soran+1 yılTeşekkür ederim size de
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi iste gerçek yüzünü göstermiş daha ne istiyorsun çoğu erkek göstermez evlenince çıkar ne olduğu
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılSjsjsjsj insllh kurabiyeden yememissindir büyüden şüphelendim
00 YorumlaO ne öyle cidden rezillik, ayrıl o ayıdan
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
+1 yılSiz nereden tanıştınız ki
05 Yorumla
Soran+1 yılKS den
- +1 yıl
Siz sevgili değilsiniz yüz yüze gelmedne sevgili olmayı düşünemezsiniz şu an Arkadaşsiniz
Soran+1 yılKnk buluştuk dedim demi? Çıkma teklifi etti kabul ettim 1 buçuk yıl önce. Nasıl sevgili olmuyoruz anlamıyorum? Arkadaşlar birbirine aşkım der mi
Soran+1 yılya da seks konusu açar mı?
- +1 yıl
Buluştun diyorum zaten bende buluşmadan önce sevgili olmayı düşünemezsiniz yani sanal konuşmalar boş yani ki zaten adam seninle cinsellik yaşamak için sevgili olmuş sanal ilişkiler hep böyledir seks için sevgili olunur
+1 yılNe iş yapıyor belki parası yoktu
012 Yorumla- +1 yıl
@Paseante o an parası yoksa aşkından vaz mı geçecek. Dikkat edersen işini sordum. Eğer işi yoksa çalışmıyorsa tekrar düşünmesini söylerdim. Ancak bu şekilde ön yargılı gelmeniz doğru değil.
Soran+1 yıl30 yaşına gelmiş bugüne kadar hiçbir işte çalışmamış hep baba parası yemiş 😂😂😂
- +1 yıl
O zaman uzak dur. Hiç bir sorumluluk benimsememiştir. Yarın öbür gün çok üzülürsün
Soran+1 yılAyrıldık
- +1 yıl
İyi olmuş. 😁
Soran+1 yılBundan sonra buluşma olmadan kimseyle sevgili olmam ve uzak ilişki yapmam. Eski sevgilime bile dönerim ama uzak mesafe asla 😂😂
- +1 yıl
Ne kadar uzak mesafe ilişkisi yaşadınız
Soran+1 yıl2 yıla yakın bir süre
- +1 yıl
O zamana kadar bilmiyor muydun baba parası yediğini
Soran+1 yılOnu gerçek hayatta görmekle sanaldan konuşmak çok farklı. Bazı şeyleri hoş gördüm ama yüz yüze gelince bu kadar gözüme çarpacağını bilmiyordum
- +1 yıl
Çok yanlış yapmışsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılVallah sevgilimle ben hic ozenmiyoruz nadiren ozeniriz ust basa yani evlenince zaten her gun suslenmicez belki parasi yoktu empati yap
00 YorumlaKusura bakma okurken kahkaha attım 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😂😂
Soran+1 yılAhhh çok büyük hayal kırıklığına uğradım o gün 😂😂 benim gibi hatuna düşen adama bak ya
Soran+1 yılTüm ömür çekilmez ki 😂 cimri de olur bu
belki maddi durumu yoktur?
011 Yorumla
Soran+1 yılKahve için? Beni lüks restoranlara götür dedim mi? Peki ilk buluşmada annesinin yaptığı getirip sevgilisinin yanında yeme rezilliği nedir?
Soran+1 yılGül Gül 😂😂😂bende gülüyorum
Soran+1 yılDizinin adı gibi mi sxfvhdcg
Soran+1 yılPeki sence ne yapmalıyım 😂😂
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenmi onun olduğu yere gittin
08 Yorumla
Soran+1 yılOrtaklaşa bir şehirde buluştuk
- +1 yıl
Yataktan kalktığı gibi oraya mı gelmiş valla asla kabul edilebilir bir şey değil sen vakit varken vaz geç
Soran+1 yılKnk 2 yıldır buluşmaya bile gelmiyordu hep erteliyordu. Demek bu yüzdenmiş. Kuzenim ve sevgilisi de gelmişti uzaktan bizi izliyordu çok rezil oldum. Sevgilim demeye utanıyorum
- +1 yıl
Zaten deme sevgili olmamışsınız siz henüz
Soran+1 yılSevgiliydik maalesef 😂😂
- +1 yıl
Galiba artık değilsiniz
Soran+1 yılEvet çoktan terk ettim bile. Bir kahve bile içirmeye bile götürmeyen adamdan gelecek bekleyemem.
- +1 yıl
İşte bu hadi geçmiş olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHee ayrıl bu sebepten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıldeğer vermediği için evet ayrılmalısın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBaşbaşa kalmak istemiş olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel tarafından bakmalısın ilk buluşma geç değil
00 Yorumla
+1 yılErkekler şaşırtmıyor 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsorduğun kabahat
00 Yorumla Nasıl ayrıldın peki me dedin ona tam olarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Iddaa kuponuda yapsaydiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok romantik kabanini vermedi mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sen bilirsin ne yapmak istiyorsan onu yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. 😂😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılGülme komşuna gelir başına sxfvhdcg 😂😂
Soran+1 yıl30 yaşında 🤐😶
Soran+1 yılKnk sorun yedirip içirmek değil
hemen kovala bu nasail afamlik nasil bisey
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma 😶😐😐
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m +1 yılAyrıl
00 Yorumla hayırlısı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hala ayrılmadın mı
00 Yorumla
+1 yılSeni hak etmemiş
00 YorumlaYok sebebini anlamaya çalış
00 Yorumla
+1 yılYalancı...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle m. alla birlikteysen hak ediyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKnk 2 yıldır buluşmaya bile gelmiyordu hep erteliyordu. Demek bu yüzdenmiş. Kuzenim ve sevgilisi de gelmişti uzaktan bizi izliyordu çok rezil oldum. Sevgilim demeye utanıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrilda gel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak bence bu adamdan hayır gelmez
00 YorumlaDirekt ayrıl
04 Yorumla
Soran+1 yılGözünü boyamak derken?
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ayril
00 Yorumla
+1 yılParası yokmuştur
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim ilk buluşmada Mart ayında beni dışarıda oturttu. Ayrılayım mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım