2 yildir sevgiliyiz. ben 20 yasindayim o 19. ilk defa evine gittim film izledik ilk defa opustuk 2 yillik iliskimizde. sonra tekrar opmek istedim once optu sonra dur falan dedi ondan sonrada istersen git sen dedi neden boyle yapti sizce bu durum iyi mi kotu mu?
Cevabın nedir?
pek normal değil bu hatta hiç değil. 2 yıl boyunca hiçbir şey yaşamamışsınız ve sen sonunda onu öpmüşsün ve o sana git istersen diyor. bilmiyorum beklediği duyguyu alamamış olabilir. ten uyumu denen şeyi hissedememiştir belki. sebebini mutlaka sor yani beni kırdın, neden öyle yaptın? diye sor mutlaka.
26 Yorumla
Soran+1 yılDudaktan opusmedi ama sariliriz hep yanagimdan oper avuclarimin icine oper yuzumu avuclarinin arasina alip hep sever beni dudaktan hafif buse hep verirdik birbirimize ama ilk opusnemizdi once cok istekliydi ikincide dur dedi
- +1 yıl
bilmiyorum en uç ihtimalle cinsel tercihlerinde problem olabilir. ilk öpüşmesinde ani bir tepki vermesi normal değil. sebebini en doğru şekilde kendisine sorarak öğrenebilirsin. belki de korkmuştur, ilk defa yaşıyorsa fazla heyecanlanmıştır. ama sebebini mutlaka onun ağzından duymalısın.
Soran+1 yılYok cinsel tercihi falan normal heyecanlanmis olabilir gayette isteklitdi baya sıkı sıkı sarıldı opusurken ileri gideriz diyede korkmus olabilir
Soran+1 yılSordum gecen gun igrendin mi benden ya da bir sorun mu oldu dedim o da sacmalama hayatimin en guzel dakikalarini yasadim bal gibisin sevdigim dedi neden istemedin ikinci kez opmemi dedim birlikte olursak ben zaten birakmam seni ama olurda bir ayrilik olur kaza olur ortada kalirsin sevdigim demisti
- +1 yıl
öpüşmek, birlikte olmanın bir aşaması bile sayılmayacak kadar masum bir olaydır. öpüşürken kendini kaybedip sana saldırmaktan korkmuyordur heralde? zaten evlenmeden öpüşmekten öteye geçmeyiz korkma sen kendine ve bana güven yeter de. buna rağmen seni yollarsa ilişkiyi sorgula ki aklı başına gelsin.
En İyi Cevaplar
Kıymetini bil. Üzme bu çocuğu
02 Yorumla
Soran+1 yılUzmemek icin elimden gekeni yapiyirum
- +1 yıl
Ama şimdi şöyle bir şeyde var, O çocuk senin burada böyle bir şey sorduğunu bilse ne der? Pek doğru değil böyle şeyleri sorman. Yani kendimi onun yerine koyunca şöyle derdim herhalde "İkimizde bir birimizi çok iyi tanıyoruz seni ne kadar sevdiğimide biliyorsun. Neden özelimizi açıp benim hakkımda yorum istiyorsun ki"
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi duşunduğunden. Dokunmaya kıyamamıştır, çünkü o iş ileri gidince kız ister istemez basitleşiyor erkeğin gözünde. Aynısını yaşadım. Kendini durduramayacağını duşunduğunden buluşmayı kestik. Dokunduğu zaman duramıyordu ve öyle bir hırsla hareket ediyordu ki. Baktı olmuyor buluşmuyoruz artık.
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da oyle korkuyor bir sey olmasindansa
Cevap sahibi+1 yılHaha kız benimki de benden bir yaş küçük :D beş sene oldu gerçi bizim:)
Soran+1 yılMasallah Allah hic ayirmasinnn :))
Cevap sahibi+1 yılAy inşallah tatlım ya :) siz de inşallah hiç ayrılmazsınız:)
Soran+1 yılİnsallah :)
Kendini frenlemiş işte bu iyi bişey sacma sapan düşüncelere kapılma burdaki bazı yorum yapanlarda kıskanclıklarından aldatıyodur demiş bacım iki senedir o kişiyi sen tanıyosun sen bilceksin yani bakma sen millete ay :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sag oll :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
35Cevap
+1 yılOoooffff çok saçma ya ne malsin kizim sen seven insan asik olan insan sevdigiyle yaşamak ister herşeyi bu iki sene içinde kaç kere aldatmistir seni halada aldatmaya devam ediyordur ve seni yüzde doksan aldatiyo baskasini seviyor yaz bunu kenara ve ayrilir yakinda
113 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama aldattigini asla dusunmuyorum o aylarca pesimden kostu ailem gibi o benim ve cok seviyor beni emin ol uc bes gunluk asklardan olmadin diye ben mesafemi korudum sadece
- +1 yıl
Ooff yalanina sokim iki seneden beri bir b*k yspmamissa senle yapmistir biriyle gozu disarxadir erkek milleti sor erkeklere be iki senelik sevgilisiyle opusmeyenmi var mal Sevmiyo seni ya da senden igreniyor gör bak ayrilicaksiniz hayatin gerçekleri
- +1 yıl
Madem ciddi düşünüyor madem seviyor yapardi operdi koklardi sarilirdi çocuk kendine guvenmiyor bu kadar basit ileriyi goremiyor
Soran+1 yılİgrense iki yil niye katlansin bana salakmisin bacim sen ya aldattigi insanlar ortalik mali olur anca gercek ask var siz ister inanin ister inanmayin
- +1 yıl
AhahhahHahHhHah ay çok saçma gerçek ask diyo hala neyse sen bağlanma fazla bukadsr sende anlarsin zaten
Soran+1 yılDudaktan opusmedi ama sariliriz hep yanagimdan oper avuclarimin icine oper yuzumu avuclarinin arasina alir masumiyetten yanayiz biz evlenince zaten helali olacagiz burbirimizin
- +1 yıl
Sana kimse böyle yapmadığı için kıskandın bence aralarındaki sevgiyi. Çok yazık
- +1 yıl
Hahahhahahhahahhay :))) ekimi sallasam ellisii kiskanmam icin bir sebep yok ben arkadaşa akil verdim hazirlikli olsun yasin. 23 ondan tecrubeliyim sizden de
Sana kur yapmış
Seviyosan seviş bence hem onasıl ilişkiymiş
Erkeyini kaybersin
İlişkinizi 10 kolonlu bina olara gör
8 kolunu güven
2 kolunu erotizm02 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama helalim olmadan yakinlasmayi cok dusunmuyorum
+1 yıl2 nedeni var..
1- Utanmıştır..
2-Başlarsa birşeylere durduramayacağından kendisini sana birşey yapmak istemediği için demiş olabilir..01 Yorumla
Soran+1 yılHimm galiba olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıleve biri gelir yakalanırız olmuştur yoksa seni oracıkta becerirdi de zamanı yetmez herhal
2 cisi ağzın kokuyordur belkide..03 Yorumla
Soran+1 yılEve gelme korkusu olmaz arkadaslari sehir disindaydi. agzimin kokma ihtimali olmaz yemek yeistik fircalamistim hemen indan sonra opustuk zaten
- +1 yıl
valla laf olsun diye demiştir.
Soran+1 yılAnladimm
Kendine hakim olamayacaginı bildigi icin yapmıştir. Şanslısın ki böyle birine rastladın. Ama sınırları fazla zorlama ki ilişkiniz devamlı sürsün..
03 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten ilk defa opustuk asla ilerisini dusunmem
Soran+1 yılPeki sag ol :)
Ne nazlı herifmiş :D sanki de o kız dur yapma falan diyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNazlidir sevdigim :)
+1 yılÇoçuk ya ciddi düşünüyo ya da işin ilerleyecegini düşündügü için öyle yapmıştır.
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi dusunuyoruzz
- +1 yıl
Dügünü bekliyo :D
+1 yılBence iyi sonucta erkek karsi koyabilmis tebrikler :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusundum zaten 2 yildir hic ileriye gitmedik gitmekte istememm :)
+1 yılbugun öpüşürsün yarın naparsın kim bilir peki annenın babanın haberi var mı gittine evine cocugun
03 Yorumla
Soran+1 yılSanana kardesim zoruna gidiyorsa cevaplama
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok iyi birsey! Cunki dewam opusseydiniz illeri giderdi bu & o bunu istememis sana saygi duydugundan.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet biri seni sevmiyor o yuzden yazmis :(
Cevap sahibi+1 yılDalga geciyor takma bunu. Seni o gun dayanamadigi icin gunahada girmemek icin namusun kirlenmesin diye yolamis. Eger senj yolamasaydi ileri gitseydiniz bu iyi olurmuydu?
Soran+1 yılAsla zaten hayatimi karartacak bir sey yapmazdim ama daha ilerisi kotu olurdu :(
Cevap sahibi+1 yılO zamam me uzuyorsn sen kendini gururlanman gerekirken
Soran+1 yılHaklisin cok sag ol :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Iyi hemde çok iyi , kendini frenlemiş, aferin o çocuğa.. Sana saygısı var
01 Yorumla
Soran+1 yılMutlu oldumm :)
Durum iyide arkadaş ileri gitmemek için korumuş işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen iyi oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılBence erkek arkadasin seçilmiş kişi kaçırma derim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin :)
+1 yılbence devam etseydiniz senin kızlık gitmişti :)) ondan kendine dur dedi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir gitmezdi asla.
- +1 yıl
neden bıraktığını ona sordun mu peki? böyle birşeyi bir erkek neden istemez ki :/
Galiba korktu.. Biri gelir diye..
Amacını yanlış anlamış da olabilir04 Yorumla
Soran+1 yılHimm yok biri gelmeyecekti
Soran+1 yılEvet olmadi biriyle o da bende
+1 yılAllahtan belanımı istiyon başka biri olsaydı sen kaçmak isterdin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogruu
adam gibi adammış helal o arkadaşa büyük bir aşk var geleceği düşünüyor
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet diyor hep zaten
Nefsime hakim olamam diye durdurmus kendini kotu dusunme
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladimm
+1 yıl"Beni yoldan cıkarmadan git" demis iste sister ne düsünüyosun bunun acıklamasi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki :))
Gözünden düştün değerini kayıp ettin keşke yapmasaydin
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo hala konusuyoruz ve eskisi gibi okul biter bitmez evlenecegiz nasipse
kotu olmustur cocuk bı garıp olmus garıban sonra alısır
nasıl bı duyguydu pekı senın ıcın?02 Yorumla
Soran+1 yılCok farkliydi hele asik olunca baska
Uuuu beybi hemen bas nikahı bu devirde öyle adammı kaldı
01 Yorumla
Soran+1 yılOkul biter bitmez evlenecegiz nasipse
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzın kokuyordur ya da iyi öpüşememissindir ya da ileriye gitmekten korkup durmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkidee
+1 yılGercekten ikinizide tebrik ediyorum insallah mutlu olursunuz..
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sag olun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok seviyorsun ve bazen öpmelten uyanıyordur. Canını sıkma.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni çok seviyordur yazacaktım.
Soran+1 yılAnladim tesekkurler :)
kendini frenleyemeyeceğini anlamış :)))
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin iyi oldu o zaman beni gonderdigi
- +1 yıl
bir dk ya bunun normali fransızı da mı varmış öyle yorumlara bakarken gözüme çarptı. Öpüşme öpüşme işte değil mi? Çok cahilim l*n :)
Soran+1 yılValla ben heyecandan nasil opustuk hatirlamiyorum :))
Soran+1 yılBen ikisindede cahilim :)
+1 yılBelki iyi öpüşmüyosun? ?
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde acemiyiz opusme konusunda
- +1 yıl
Hmmm. Desene o yuzden kaçmış bence geliştir. :)
Güzel bişey değerini bil mutlu olun ayrılmayın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sag ol :)
+1 yıl29 yıllık ınsanım boyle ask gormedım '.'
215 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
sevgılının verdıgı tepkı normal deıl ama o cok net
Soran+1 yılSasirdik ikimizde ne oldugunu anlamadik birden opusurken bulduk birbirimizi
- +1 yıl
ama bu guzel bısey
sevgılın neden kotu bısıymıs gıbı tepkı verdı onu anlamadım
Soran+1 yılİleri gitmektende korkmus olabilir
- +1 yıl
sanmıyorum
oyle olsa sertlesmıs olurdu ve sertlesmıs olsa o ortamda bunu sana hıssettırmek ısterdı
Soran+1 yılDondar bir cocuk bende oyle zinadan cok korkarim derdi hep
- +1 yıl
opusmekten ya da bır takım sevgılımı hosnut edecek hareketlerden alıkoymaz kı bu dusunce
zına demek cınsel bırlesme demek - +1 yıl
en azından ben oyle bılıorum
Soran+1 yılYok sadece birlesme degil malesef. heyecanlanmis olabilir gayette isteklitdi baya sıkı sıkı sarıldı opusurken ileri gideriz diyede korkmus olabilir
- +1 yıl
sen ılerı gıtmeyınce bundan dolayı uzuldunm mu pekı
Soran+1 yılHayir uzulmedim ama bir terslik mi var diye dusundum :)
- +1 yıl
seetlestıgını hısettın mı sen
Soran+1 yılYani anladim
- +1 yıl
tepkı vermedın mı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç milli olmamıştır belkide :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi evett
Cevap sahibi+1 yılBuradan milletin ahkam kestiğine bakma. Öyle her önüne gelen kızlarla ilişki felan yaşamaz. Hele ciddi düşünen kişiler eğer bunu yaşarsa kafaları karışabilir. Belkide bundan çekindi. Oda belkide ileri gideceğinizi ve sonuçlarını düşündü durdu.
Soran+1 yılBanada oyle geliyor sevmese beni iki yil bir iliski yurumezki
+1 yılliseli aşkolar sizi gidi sizi
01 Yorumla
Soran+1 yılLise degil universite :)
+1 yılduzgun bırı o, kıymetını bıl.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet cook asigimm
- +1 yıl
Allah bozmasın bebegım, kaptırma ;)
Soran+1 yılAmin sag ol insallah :)
+1 yılBizim 5yil oldu yanaktan opmuyor daha :(
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince artik :)
+1 yılSen erkek o kız heralde?
01 Yorumla
Soran+1 yılGe oylee
+1 yılsenın yapman gerekeni o yapmıs D:d:DD:d
01 Yorumla
Soran+1 yılEvett :))
:) sana zarar vermek istememiş
03 Yorumla
Soran+1 yılYok vermez o asla biliyorum
Soran+1 yılBende ona :) tesekkurler cevap icin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadir gecesinde doğmuşsun gızz sen :p
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha koptum ya :)
daha ileri gitmekten korktu herhalde
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
Çok üzgünüz ama sevgilin kamyonu devirmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılKamyon devirmek ne demek?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalp krizi tehlikesini o da biliyo
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusunn
Cevap sahibi+1 yılheycanlanmıştır anlattığına göre bir ardniyet yok merak etme ;)
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü seyler olmamasi icin git dedi belki de..
06 Yorumla
Soran+1 yılBelkide haklisin
Cevap sahibi+1 yılIkiniz icinde iyi böyle devam kaçırma çocuğu bu devir de zor bulunur :) insallah hersey gönlünzce olur:)
Soran+1 yılSu papatyalarr nikli kizin yazdiklarina baksana :(
Cevap sahibi+1 yılSen bosver onu hic gercekten sevilmemistir masum bir ask la sevmeye dokunmaya kiyamayan olmamistir kiskancidan nadil kiskirtacagini sasirmis salla gitsin :)
Soran+1 yılPeki tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatağa atçakmış ya da boşalmış :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir dusuncesi olsa iki yilda coktan ugrasirdi bosaldigini sanmiyorum bir opusmeden
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz bazıları bazıları boşalaveriyor :) ama azdığıda kesin belkide ileri gitçekti zor zaptetti kendini
Soran+1 yılEvet olabilir
utanmış oğlum işte. kız seviyo seni rht ol
03 Yorumla
+1 yılAllah korkusu
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlen o çocukla.
01 Yorumla
Soran+1 yılTek dilegim zatenn :)
+1 yılenişte seviyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onuuu :)
Gaylik alameti bence
09 Yorumla
Soran+1 yılGay olma ihtimali sifir dindar bir cocuk zina kotkusu var ikimizdedr
Soran+1 yılYok benim sevdigim tam bir erkek sadece ileti gitmekten korktu daha oncede demisti birlikte olursak ben zaten birakmam seni ama olurda bir ayrilik olur kaza olur ortada kalirsin sevdigim demisti
- +1 yıl
Ama bana göre terslik şurda o senden yaşça küçük ileride bunun büyük bir yanlış olduğunu anlıycak ve ayrılmak isticek çünkü kadınlar çabuk çöker 25 yaştan sonra kadın biter ama erkek 45 e kadar çökmez bu yuzden üzülen sen olursun ciddi bir ilişkiniz olursa..
kaldıki kadın daima olgun bir erkek seçmeli kanatlarının altına alabilicek tecrubeli gun görmüş olmalı erkek...
ama bir sorun olsa o sana bakar napak die sende ona bakarsın :)
Soran+1 yılBencede mantikli olani yapti dusununce
Soran+1 yıl1 yas sadece hatta ay yaninyas bile yok nerdeyse 5 yil 3 yil degil yani
- +1 yıl
Tatlım şu an o yaş mevzusunu anlayamıyorsun gerçi seninle ilgili bir sıkıntı değil bu ama o bunu çoook kafaya takıcak bir kaç yıl sonra erkek daima kendinden daha yaşça genç olanlara eğilimlidir bunun önüne neden geçmek mümkün değil...
düşünsene sen 20yaş 40 yaşında bir kadını mı tercih eder erkekler 20yaşımı genç olan daiama kazanır
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. pis opuskenler sizi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
tiksindi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyorum temiz bakimli bir insanim ilk opustugumuzde gayet istekliydi ben durdugum halde o devam etti
Soran+1 yılBilemiyorum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutmuş kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılGalibaa :))
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?