İlk defa sevgilim oldu ama?

Nerden başlasam bilmiyorum. Ben çok büyük bir piskolojik rahatsızlık geçirdim ama kronik bir durum değil. Hastanede kaldım 4 gün boyunca. Ben buradaki soruya cevap verdim. Benim cevabıma bir yorum geldi ve resmen hayatım değişti. O konu hakkında konuşurken arkadaş olduk. İnstagramımı istedi ben de fake hesabımı verdim. İlk tanıştığımız zaman amacımız tanışmak değildi sadece konuşmakti. Ben aslında ona çok mesaj attım ama niyetim sadece içimi dökmekti. Aramızda hemen bir bağ oluşmadı yani. Nisanın sonundan beri konuştuk ve sevgiliyiz 2 gündür. Ben kendimi bu hastalık yüzünden suçlarken biri bana resmen hayat verdi. İntihar etmeye neredeyse karar verdiğim gün bana çıkma teklifi etti. Gel gelelim bendeki soruna. 20 yaşına girdim ve 3. Kez sınava giricem ama kendime güvenim sıfır. Bu çocuk bana karşı yoğun duygular beslendiğini söylüyor ve buluşmak istiyor. Yazın buluşma ihtimalimiz var eğer İstanbul da okursam hep anılar biriktirmeyi düşünüyoruz. Ama sıkıntım şu çocuk tıp istiyor benim beyim diyetisyenliğe bile yetmiyor. Bu yıl da piskolojik sorunlarımdan dolayı çalışmadım pek. Yapamayacağımı düşünüyorum bunu ona da söylüyorum ama o çözüm bulmaya çalışıyor. Okul puanlarına ben bile onun kadar bakmıyorum her türlü deneme, video ne görürse bana atıyor. Günde en az 2 - 3 saat ya konuşuyoruz ve mesajlaşıyoruz. Beni çok sevdiğini söylüyor. Ama ben derslerim yüzünden ne kendimi ona, aileme, arkadaşlarıma layık görmüyorum. Oysa ne kadar iyi birisin ve farklısın diyor. Arkadaşlar cidden çözüm bulamıyorum hem seviyorum ama beynim yok benim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kısa reaktif psikoz geçirdim yani halüsilasyon görüdm birkaç gün boyunca ve ağırdı buna rağmen ilgi duyduğunu söyledi bana. Seviyorum diyo
İlk defa sevgilim oldu ama?