Nerden başlasam bilmiyorum. Ben çok büyük bir piskolojik rahatsızlık geçirdim ama kronik bir durum değil. Hastanede kaldım 4 gün boyunca. Ben buradaki soruya cevap verdim. Benim cevabıma bir yorum geldi ve resmen hayatım değişti. O konu hakkında konuşurken arkadaş olduk. İnstagramımı istedi ben de fake hesabımı verdim. İlk tanıştığımız zaman amacımız tanışmak değildi sadece konuşmakti. Ben aslında ona çok mesaj attım ama niyetim sadece içimi dökmekti. Aramızda hemen bir bağ oluşmadı yani. Nisanın sonundan beri konuştuk ve sevgiliyiz 2 gündür. Ben kendimi bu hastalık yüzünden suçlarken biri bana resmen hayat verdi. İntihar etmeye neredeyse karar verdiğim gün bana çıkma teklifi etti. Gel gelelim bendeki soruna. 20 yaşına girdim ve 3. Kez sınava giricem ama kendime güvenim sıfır. Bu çocuk bana karşı yoğun duygular beslendiğini söylüyor ve buluşmak istiyor. Yazın buluşma ihtimalimiz var eğer İstanbul da okursam hep anılar biriktirmeyi düşünüyoruz. Ama sıkıntım şu çocuk tıp istiyor benim beyim diyetisyenliğe bile yetmiyor. Bu yıl da piskolojik sorunlarımdan dolayı çalışmadım pek. Yapamayacağımı düşünüyorum bunu ona da söylüyorum ama o çözüm bulmaya çalışıyor. Okul puanlarına ben bile onun kadar bakmıyorum her türlü deneme, video ne görürse bana atıyor. Günde en az 2 - 3 saat ya konuşuyoruz ve mesajlaşıyoruz. Beni çok sevdiğini söylüyor. Ama ben derslerim yüzünden ne kendimi ona, aileme, arkadaşlarıma layık görmüyorum. Oysa ne kadar iyi birisin ve farklısın diyor. Arkadaşlar cidden çözüm bulamıyorum hem seviyorum ama beynim yok benim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kısa reaktif psikoz geçirdim yani halüsilasyon görüdm birkaç gün boyunca ve ağırdı buna rağmen ilgi duyduğunu söyledi bana. Seviyorum diyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yapamıyo olanilirsin bunun için kendine bu kadar kızma olmzsa yapacak bi şey yok başka bi yolumu bulursunuz illaki
Piskolojik rahatsızlığım büyüktü halisünasyon görüdm birkaç gün boyunca aç kaldım uykusuzluktan dolayı olmuş aşrıı stres nedeniyle hep yanımdaydı onu kaybetmek istemiyorum ama derslere kafam basmıyo o kadar. Bu rahatsızlığı bile bile beni sevdiğini söyledi ve çok yi biri
Ama şu an iyiyim hap kullanmasam da bi şey yok yani kronik bi durm değildi
Ee tamam işte olabilie hem normal bi şey
Sorunu anlayamadım gerçekten. Sınava gireceksin ve İstanbul'da okursan bulaşacaksınız sık sık. Soru ne peki
Ya kazanamazsam yine :(
Valla ben senin anlattığından daha zor durumda üniversiteyi kazandım gerçi 3. Bölüm ama olsun. Kazanamazsan başka ilde kazanırsın yani
Sen hiç halisünasyon görmek nedir bilir misin kısa reaktif psikoz geçirdim Mart ayında. Gerçekten çok zor. İnsnalar hep kendini kötü sanıyor ama ben gerçekten ne yemek yedim ne de uyudum 6 gün. Bir sanki canım çıkmadı kusura bakma ama kendime kızıyorum bazen diyorum ki ne var yani keşke yaşamasaydım ama cidden kendini sev. Ben bile bunları unutmaya çalışıyorum beni böyle kabul ettiğini söyledi ve sevdiğini söyledi. Bugün 2. Günümüz
Daha beterlerini yaşadım diyorum 😀açık yazmasam anlatırdım emin ol
Sana da dua edicem beterin beteri var maalesef ya cidden üzüldüm şimdi
Dur gizleneyim de ben atlattım şükür yani tedavim geçen ay bitti bakalım şimdilik sorun yok
Hangi hastalığı atlattın çok üzüldüm ben de kısa reaktif psikoz geçirdim. 4 gün hastanede kaldım. Ama olsun bak şimdi iyiyiz çıktık hastaneden
Rexapin ve citoles kullandım. Şöyle söyleyeyim intihar mektubu bile yazmıştım sen düşün
Ben hastaneye 3 kez gittim rüya görüyorum diye son kez gittiğimde intihar edicem ben dedim halbuki halüsilasyon görüyormuşum rileptid kullandım bıraktım ve dideral kullanıyorum şimdi doğum günü sürprizi yaptıklarında çenem titredi falan panik atak içim
Sana tavsiyem bak kendine acıma yani ben kötüyüm şöyle hastalık geçirdim şunları kullandım deme. Önüne bak.
Olsun ama ne güzel işte iyileştik olur arada böyle şeyler bizde insanız yaşamaya hakkımız var
Çok teşekkür ederim dha yeni olunca işte garip geliyor ama iyi ki varsın iyi insan çok teşekkür ederim ✨
Ya rica ederim ve ben o sınavı o şartta kazandıysam emin ol sende yaparsın. Kendine güven. Başarılar
Çoook teşekkür ederim hep kendin gibi iyilerle karşılaş ✨
Amin, teşekkürler sende aynı şekilde hep mutlu ol hayatta😇
Ya hep ya hiç gir çık yavvrum