Hayatimda ilk defa birini sevdim?

Biraz uzun gibi. Ben kafede birini gördüm, ilk baslarda sadece oo iyiymis desemde sonradan araştırma icgudume sahip olamayip cocugun telefon numarasina kadar öğrendim (adini dahi bilmiyor, hic bir sekilde konusmuyordum ) neyse aylar gecti ben sosyal medyadan cocugu takip etmeye devam ettim. Eskiden insan psikolojisine ilgim olduğu icin cocugun aci cektigini anlamistim. Telefon numarini bulduktan 3 ay sonra mesaj attim ve dalga gecti dogal olarak. Daha sonra mesaj atmadim ve daha sonra o mesaj atti. Konustuk biz 1 2 saat felan sonra ara ara aylar araya girerek konuşmaya devam ettik. 1 ay yazmadi ben yazdim 2 ay yazmadim o yazdi vsvs daha sonra calistigi mekanlara gittim tesadufmus gibi. Onu 1 2 saniye gormek bile yetiyordu. Ve şimdi unutma karari aliyorum. Ilk defa boyle bir sey yasiyorum. Atladigim cok ayrinti var. Belkide her sey o kucuk ayrintilarda gizli. Sadece yazmak istedim amacsizca. Kusura bakmayin ks sakinleri..
Güncellemeler
+1 yıl
Oyle iste, benimki icimde buyuttugum bir sevgi, kuruntum, takintim. Istediginizi diyebilirsiniz. Tüm şiirlerimi yazilarimi adadigim ama hic bir sekilde bilmeyen anlamayan adami unutma vakti geliyor. O (yine) bilmesede bana ilk sevgiyi tattırdığı, tabularimi yikmama yardimci olduğu ve bir kac konuda olgunlaştirdigi icin tesekkur ediyorum. Hayatın acısını birde burdan tattim belkide. Kendime bol şans diliyorum...
Hayatimda ilk defa birini sevdim?