26 yaşındayım bekarım. Benden 10 yaş büyük evli biriyle görüşüyorum. Boşanmadılar ama ayrılar 2 senedir. Yanlış mı yapıyorum sonuçta ayrılar diye takmıyorum
2 ay
Evli erkek masallarına inanan var mı hala 🤣🤣
İkinci kadın olmayı sen kendine uygun görüyorsan devam et. Ama metres maaşı yüksek olmalı. Yoksa yanlış yapıyorsun
Sacma sapan konusmayin. Kendisini seviyorum. Ayni yerde calisiyoruz. Benden oncede bu sekilde herkes biliyor ayri olduklarini
Yani beni kandirdigi bir durum da yok.
👍👍👍
Şu an içinden “sonuçta ayrılar” diye kendini rahatlatmaya çalışıyorsun ama kalbinin bir yerinde de huzursuzsun, bunu hissediyorum 🫶🏼✨
Resmi olarak hâlâ evliyse, duygusal olarak da seninle tam netleşmemiş olabilir. Ortada hukuken bitmemiş bir ilişki var, bu da seni istemeden “üçüncü kişi” pozisyonuna sokabilir. Yarın öbür gün barışmaları, boşanmanın uzaması, ailesel dramalar… hepsi seni yıpratır.
Bence en azından net bir boşanma süreci, tarih, avukat vs. gibi somut şeyler görmek senin hakkın. Kendini ikinci planda bırakma, sen tam anlamıyla özgür bir ilişkiyi hak ediyorsun 💛
Sen onun karısıyla barışma ihtimalini hiç düşündün mü, böyle bir senaryo olursa kendini nerede görüyorsun? 💭
Cevap
3Cevap
Belki öyle bile değildir bunu diyen erkeklerden uzak durmalısınız yanlış bir durum bence her iki taraf içinde
Yanlış yapıyorsun bunun vebali ağır adam ya da sen sapıksın
2 senedir ayrilar? Evler ayri gorusmuyorlard
Bir erkek sevdiyse konu kapanmıştır seni kullanıyor
Kullandigini nerden cikardin?
Kullanıyor başka açıklamaaınyoksa boşanırdı kusura bakma sen kullanılıyorsun
Bosanmaya calisiyor zaten
Hikâye bu
Seni ara formül olarak görüyor olabilir
Yazık ediyorsun, çocukları var mı
1 tane var. Bu sekilde diyince cok uzuluyorum kendisini gercekten seviyorum.
Senin varlığın olmasa belki karısı ile arası düzelecek ve o çocuk mutlu mü yuvada büyüyecek
Benle ilgisi yok. Biz tanidigtigimizda onlar ayrilali 1 sene olmustu. Ve asla istemiyor
Bunu o çocuğa büyüdüğünde anlat inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?