Lütfen yardım edin lütfen.6 aydır sevgiliyiz.
Oda bende çok seviyoruz..
Lütfen yardım edin lütfen.6 aydır sevgiliyiz.
Oda bende çok seviyoruz..
Sorun olmaz. Eğer sevgilinizin geçmiş evliliği ile ilgili bazı konular sizin için rahatsız ediciyse veya endişeleriniz varsa, bunları açık bir şekilde ifade etmeniz önemlidir. Aynı şekilde, sevgiliniz de sizin endişelerinizi anlamak ve onlara saygı göstermek zorundadır. Öncelikle, her iki tarafın da ilişkiye dair açık ve dürüst bir iletişim kurması önemlidir. Bu, sevgilinizin geçmişi ve boşanma süreci hakkında konuşmak, nasıl hissettiklerini ifade etmek ve gelecek hakkında ne düşündüklerini paylaşmak anlamına gelir. Bu şekilde, her iki taraf da karşılıklı olarak birbirlerini anlama ve destekleme fırsatı bulabilir. Evlenmemiş olmanızın sorun olup olmaması, ilişkideki diğer dinamikler ve değerlerle de ilgili olabilir. Bazı insanlar için evlenmemek veya boşanmak önemli bir faktör olabilirken, diğerleri için bu konu daha esnek olabilir.
aslında önceden evlenmiş birisiyle daha güzel bir evlilik yaşayacağını düşünüyorum çünkü evliliğin zorluğunu görmüş ve eğer tekrardan böyle bir isteği varsa seviyordur ama boşanma sebepleri daha önemli bence bu iyi bir şey seviyorsanız tamam zaten
Neden sorun olsun. Çocuğu varsa sıkıntı olur diyenlere de aldırış etme. Valla önemli olan sevgi saygı sadakat. İlişkide bunlar varsa gerisini dert etme.
Cevap
0Cevap
Turk erkegine her haltı yemiş ama bakire olan kız lazım. Öyle helalinden evlenip, beraber olmuş kızdan olmaz turk erkegine. Fazla gelir size
Bizim için bi sakıncası yok evlenebilirsiniz
Neden bit sorun olsun ki
Sorun olarak neyi görüyorsun ki 🤔
Kimseyi karıştırmazsaniz sorun olmayabilir
Ne güzel işte tecrübeli
Niye sorun olsun
Çocuğu varsa sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?