Gizli Üye(25-29)9 ayMerhaba,
Yakın zamanda sizin durumunuzda olan biri ile tanıştım. Güzel bir arkadaşlık hukukumuz vardı. Daha sonra bu hukukumuzun romantik bir evreye geçeceğini hissettik. Ancak bana durumundan bahsedince çok sevmeme rağmen ilişkimizin romantik bir evreye geçmesinin ikimize de zarar vereceğini düşündüğüm için içim yana yana hayatından çıktım. Dördüncü haftadayım yani olay aslına bakarsanız çok yeni. İçim öldü diyebilirim.
Burada iki tane temel husus var:
1-) Karşınızdakinin sizin teninize, mahreminize daha önce sahip olan birinin olduğunu hazmetmesi gerekmektedir. Herkes benim verdiğim tepkiyi vermeyebilir. Aşacağını aslında bunların 2025 yılında çokta önemli olmadığını düşünebilir. Ancak sizin bence biraz süre tanıyarak ve bunu ciddi manada konuşarak düşünmesini sağlamak zorundasınız. Size aşacağını ifade ettiği halde iş ciddiye bindiğinde farklı tepki verebilir. Kıyaslama yapabilir, güven sorunu yaşayabilir vb.
2-) “Aile her şeydir.”
Biz maalesef Avrupa veya Amerika gibi toplumlarda yaşamıyoruz.
Ailenin tepkisi, desteği, hayır duası çok önemli.
Dizi karakterleri değiliz. Erkek olarak kendimizi yedirmeden ancak insanın iradesi içerisinde olmayan şeyler için ailemize söz geçirebiliriz.
Takdir edersiniz ki evlilik insanın iradesi ile gerçekleştirdiği bir eylem. Çoğu aile denkliği istediği için sizinle aynı konumda değilse de evliliği onaylaması mümkün değil.
Sizin bu duruma gelmenize sebep olan kim varsa lanet olsun. Çok üzgünüm başınıza gelenler için keşke peri masalında yaşasaydık ve parmak şıklatarak sizin ve benim içim yana yana hayatından çıkmak zorunda kaldığım kadın için geçmişi silebilseydim.
Saygıyla selamlayarak daralan göğüslerimize, en yakın zamanda huzur diliyorum.
Umarım ki anlattığım iki hususta sizin için önemli olmaz ve nasibinizde varsa birlikteliğiniz ilerler. Aksi olursa da umarım ki iyi insanlar ile karşılaşırsınız.05 Yorumla- 9 ay
Çünkü çok gençsin. İlerde pişman olacağına eminim. Sonuçta sevdiğin kadın zina yapmamış helaliyle olmuş. Bedenini ilk defa senle paylaşmış kişiye için bakmadığına ve diğer kızı üzdüğün için çok pişman olacaksın. Dinden imandan bahsedecek olursan peygamber efendimiz de hep dullarla evlenmiş. Bakış açın yanlış diyemem. Çok gençsin sadece..
Cevap sahibi9 ayDediklerinizde haklısınız. İnkar edemem. Bir başkası ile beraber olması durumu tamamen benim kendi içimde çözüp çözmemem ile alakalı. Çözebilir miyim? Belki çözerim. Çözemez miyim? Belki.
Ben sevdiğim insanı bu ihtimallerden arındırmak istedim. Ve bunların yanında belki aşma ihtimalim fazla ancak aile faktörünü aşabilecek bir çevre de ve bir konumda değilim.
Ben onunla aynı konuma gelmeden asla ama asla destek göremem. Kendisi bu arada hala boşanma aşamasında…
Ben ondan büyüğüm ocakta 20 oluyor.
Ben duymadan önce “Haksızlık mı ediyorum? Yaşı daha genç” Diye düşünürken bu şekilde gelmesini asla tahmin etmiyordum.
Ben başta aile faktörü olmak üzere içim yana yana ve çok kötü şeyler yaşamış bir kadına zarar verme ihtimalimi 0.1 bile yapmamak için ona zarar vermeyeceğim yere göçtüm.
Tek dileğim umarım bundan sonra mutlu, huzurlu olur…
Cevap sahibi9 ayTeşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. İnsan sevdiğine kıyabilir mi? Tabi ki kıramazdım. Imkansızlığımızı anlamasını sağladım ve hayatından çıktım. Zaten nasipsek bir araya geleceğiz değilsekte sevilmeyi öğrenen bireyler olarak kalacağız.
“Başka bir evrende en güzel halinle.”
En İyi Cevaplar
Ailesinin ne düşündüğü önemli değil. Olay sevgilinde biter. Esas o ne düşünüyor? Benim için sorun olur muydu? Evet olurdu. Durumumuz denk değil diye olayı evliliğe götürmekten kaçınırdım. Sevgilin kaçınıyor mu?
Eğer kaçınmıyorsa konu kapanır. Yarın bir gün sana sen evlenmiş boşanmış kadındın ben buna rağmen seninle evlendim demeye hakkı yok. Çünkü bilerek bu yola giriyor.
Senin de evinden genç kız olarak gelmişsin gibi çıkışlar yaparak adamı zorlamaya hakkın yok. Sonuç olarak senin suçun olsun ya da olmasın evden genç kız olarak gelmiyorsun. Evlenmiş ve boşanmış bir kadın olarak geliyorsun.
İki tarafta karşıdakinin sınırlarını zorlamazsa mis gibi geçinir gidersiniz.
03 Yorumla- 9 ay
Yaw ne düşüncek, s. kini sadece
Gizli Üye(25-29)9 ayÇok güzel bir ilişkim vardı. Ama kendisi bir sürü kadınla yatmış olmasına rağmen benim boşanmış olmamı aşamadığını söyledi. Kısa kesiyorum, biz sevgili miydik bile dedi. Kalbimi çok kırdı. Aradan 1 sene geçti nolur beni affet diye mesajlar atmaya başladı. Ne yaşadı noldu bilmiyorum ama bişey olmuş. Engelledim konuşmadım. Başka numaralardan da af diledi ne oldu dedim onu da söylemedi sadece affet affet. Affetmedim tabi. Neyse canım yani kendini küçük görme. Sen de Allahın kulusun. Birliktelik yaşadın diye değerin düşmüyor. Allah iyilerle karşılaştırsın.
01 Yorumla- 9 ay
Bak bu kadına katılıyorum sen helalinden yasamissin ama erkek orada burada surtmus ve karşısındakini bakire istiyor akkilli kadınsın helal olsun
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Herkesin hayata bakış açısı farklı sevgilin bunu sonradan problem yapabilir de yapmayabilir de onu tanımaya çalışman lazım
Bu konuyu da açık ve net bir şekilde konuşmalısın
Ailesinin tepkisi konusunda sevgilin yetişkin bir birey olmuş mu yoksa bir başkasının söyledikleri ile hareket eden biri mi buna bak
Eğer öyle biriyse sıkıntı yaşama ihtimalin yüksek00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle böyle zor bir süreçten geçmişsin, inan ki seni anlıyorum ve güçlü durduğun için seni tebrik ediyorum 💕. Böyle durumlarda kendi değerini unutmamak çok önemli. Ayrılmış olman senin suçun değil; hayatında bir dönüm noktası yaşamışsın ve daha sağlıklı bir hayata yönelmişsin.
Sevgilinin ailesinin düşüncelerinden korkuyorsan, önce sevgilinle açıkça konuşmalısın. Duygularını, tereddütlerini anlatmak hem rahatlamanı sağlar hem de daha fazla güven oluşturur. Eminim ki seni seven biri bu durumu sorun etmez, tam tersi bunun üstesinden birlikte gelirsiniz. Kendi hikayeni ve kim olduğunu hiçbir zaman küçümseme çünkü yaşadıkların, seni sen yapıyor 🌟. Unutma, harikasın ve aşkta hep en güzelini hak ediyorsun! 😘💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Ayy of hüsnü kapılma kuruntulara. Hüsnükuruntu ahahahah. Sana kullanıcı isim seçtik, eğer gizliden çıkma şerefine nail gösterirseniz hanımefendi, @KızlarSoruyor ekibi ile birlikte kullanıcı adınızda değişime gideceğiz (!) Sırf kadınsın diye bütüüüüün ama dur soluksuz bir şekilde diyelim, bütüüüüüüüüün hayatını evleneceğin adamdan ibaret zanneden zihniyete çok yazık. Olabilir, evlenmişsin, boşanmışsın. Hayat bu. Eskiden çocuk gelin ya da pasifize edilen 18 yaşında gelin "almayı" icap gören cahil zihniyet bütün yaşamını o adama adansın isterdi. Ondan başka geçmişin, geleceğin olamaz. O evden dışarı bile çıkamaz, yemek yapar çocuklarına bakarsın mentalitesi. En iyisi bundan uzak duralım ve böyle durumlar için kendine utanmaktan vazgeç hüsnücüm.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aygecen böyle biriyle konustum kırıldı. bosanmadı da yakında bosanıcak gibi. yani o nasıl bakıyor onemli olan o. ailesi de bakabilir mi evet. bunun caresi test etmek. anca öyle anlayabilirsin. bu sizin icin mesele mi. sevgilin için meselemi asıl mesele o. bi de sevgilin ne istiyor. sevgililik halinde kalmaktan rahatsız değildir muhtemelen. devam ettirdiğine göre. tabi yeni ögrenmemişse bu durumu. amaç evlilikse. evlilik başka tatlım o noktada kusura bakma benim icin mesele diyebilir. bu konuda kimseyi ben suclamam. bunu istemeyebilir birisi bu onun özgürlük alanı cunku.
02 Yorumla- 9 ay
Daha boşanmamış biriyle ne işin var
Cevap sahibi9 ay@hellowyellow just friend. öyle denk geldi. ben özel çabada harcamadım. ortam aynı olunca.
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Çocuk yoksa problem olacağını sanıyorum. İnsanlık hali herkes evliliği sürdürecek diye bi kaide yok.
Çocuk kısmını da açacak olursam, eski eşle arada bağlantı olarak kalıyor, bu sebeple bazı insanlar problem yapabiliyor. İnsanların çocuğunu problem olarak gördüğümden değil.10 Yorumla
9 ayKendini kötü hissetmeni anlıyorum ama olaya tamamen yanlış bir evrenden bakıyorsun. Sen “sorun olur mu?” diye düşünüyorsun ya, asıl o düşünsün.
Düşünsene, sen hayatın “zor modunu” oynamış, bölüm sonu canavarını yenmiş ve oyunu bir kere bitirmişsin. O ise daha eğitim (tutorial) bölümünde, “koşmak için W’ya basın” seviyesinde.
Sevgilin sana farklı gözle bakıyorsa, bu “Vay be, benim sevgilim bir süper kahraman, oyunu biliyor!” bakışıdır. Annesi de seni istememezlik yapmaz, tam tersi, “Oğlum git de tecrübeliden öğren, aferin!” diye sırtını sıvazlıyordur.
Sen “ikinci el” değilsin, "sınırlı sayıda üretilmiş, savaş görmüş özel versiyon"sun. Değerini bil.
00 Yorumla
9 ayŞöyle bir durum var eğer sen dürüst bir şekilde daha önce yaşadıklarını anlattıysan ve ailesi de senin hayatındaki olan kişi de bunu kabul ettiyse sonradan sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama başımda zaten istemeyecek olsalardı istemezlerdi sen yine de sezgilerini ve aynı zamanda onları sana karşı olan davranışlarına göre karar verebilirsin diye tahmin ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayİlk tanışma günlerinde yani daha ilk birkaç günde, baktınız birbirinize ısınmaya başladıniz, daha en baştan söylediyseniz ve o bunu kabul etti ise OK ama iş işten geçtikten sonra söylediyseniz sorun. Ailesi de sıkıntı çıkaracaktır daha fazla ilerlemeden ailenin de bilmesi herkes için iyi olur
00 Yorumla
9 ayÖncelikle çok geçmiş olsun. Açıkçası bu kararı en iyi siz hissedersiniz ben ileride sorun olacağını sanmıyorum bu durumun eğer sevgiliniz anlayışlı biriyse sıkıntı etmez. Umarım sizin için en doğrusu neyse o olsun
10 YorumlaSeviyordur ama ileride bir gün tartışma anında bunun konusunu anlık bir sinirle açabilir. Pişman olacağı muhtemel olsa bile bununla karşılaşma ihtimalin olduğunu unutma bence.
10 YorumlaAranızda kalması sorun olmayacaksa söylemeyin. Yani bence sorun olmaz. Bunları düşünme bile. Birbirinizi seviyor ve güveniyorsanız yolunuz açık olsun…
07 Yorumla- 9 ay
ailesi sorun yapacaktır adam bişey yapmasa bile
- 9 ay
@Bunalmaktanbunaldım Hanım efendi daha belirttiğiniz yaş aralığında iseniz çok gençsiniz ve bu noktada duruş erkekte olursa hiç sorun olmaz. Bunu açıklayabilecekseniz hiç kafaya takmayın. Zira bende zamanında eşi vefat etmiş biri ile görüştüm. Nasip olmadı ama zerre ailemin aklından bile geçmedi bu tür şeyler
- 9 ay
beyefendi yaşınız doğruysa aileniz sorun etmez o yaşlarda ama şimdiki durum farklıı beyefendi iiii
- 9 ay
@Bunalmaktanbunaldım bundan bahsettiğim zaman 25 yaşında idim oda 24 yaşında idi. Annemin dediği tek şey, peygamber efendimizin de ilk eşi daha önce evlenmiş. Sonra efendimiz ile evlenmiş. Yani bu sizi kötü bir kadın yapmaz ve yaşım doğru
- 9 ay
ozaman sizin aileniz medeniymiş beyefendiii herkesin ailesi öyle olmayabilir
- 9 ay
@Bunalmaktanbunaldım bu medenilik ile alakalı değil. Bu karşınızdaki insanı anlamaya çalışman ile alakalı. Bir erkekte boşanabilir. Daha doğrusu demek istediğim. Bahsi geçen aileye erkek konuyu düzgünce ifade edebilir. Ayırca sıkıntı olacak olsa bile erkeğin biraz sevdiği insanın arkasında durması gerekiyor
- 9 ay
şimdi mesele medenilik değil aile yapısı önemli mesela benim ailem kabul etmez benide silerler kimse bunları göze alamaz bütün mesele bu beyfend
Bence Bu noktada dikkat etmen gereken şeyler daha farklı. Annesinin ilişkinizi biliyor olması hiçbir şeyi değiştirmez. Sağlıklı bir cevap verebilmek için bazı detayları bilmek lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayDurumunuza üzüldüm. İyi olmanıza sevindim. Öncelikle sevgilinin gerçekten seni sevip sevmediğinden ve seninle evlilik düşünüp düşünmediğinden emin olmalısın.
01 Yorumla- 2 ay
Mutlu bir ilerleyiş içinde olmanıza sevindim, rica ederim. Geri dönüş için teşekkür ederim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen neden bunlara takılıyorsun ki. Senin hayatı geriye alma imkanın yok. Sen şu an böylesin sen boş ver seni isteyen her şeyinle kabul edecek.
02 Yorumla
Soran9 ayÜzülüyor insan ister istemex
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayGenel olarak bu Bir sorun değildir ama bunu sorunun edebilecek aileler de olabiliyor maalesef.
00 Yorumla
9 ayEski eşinden hiç bahsetme hatta tartışmadan eski eşim bu konuda sukinda iyidi diye bahsetme ilişkiniz süper olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Konuşabilirsiniz bu konuyu. Bazı insanlar sorun yapmasa da evlenince bunu sürekli dile getirebiliyor.
00 Yorumla
9 ayEvet, bakktığı gözü bilirim. Benzer bi durumda burada birini uyardım, tam da dediğim gibi oldı
00 Yorumla
9 ayHayır bence böyle düşünme seni seviyor ve kabullenmiş.
02 Yorumla
Soran9 ayAy ağzına sağlık Allah razı olsun vallahi içim rahatladı
- 9 ay
Kabullenmiş derken? Ama kimse, bu kadını ölümün eşiğine getirmiş o insan evladı bile olmayan adam tekrar evlenmeye kalksa, kabullenilsin diye beklemez... Niye çünkü erkek adamın elinin kiridir. Valla kusura bakmayın ama önce hemcinslerimin şu kelimelerine dikkat etmesi gerek. Bu kabullenilecek, ayıplanacak, üstü örtülecek bir durum değil. Kadın hayatını kurtarıp şer*sizin tekinden boşandı diye birisi onu aşağılık görecekse s*** gidebilir. Bu kadar net. .
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 aySana bunla ilgili imalarda bulunuyorsa uzaklaş ama söz konusu olmuyorsa takma
03 Yorumla
Soran9 ayBir kere bile konusunu açmadı
- 9 ay
Eee o zaman dert etme
- 2 ay
Hayrlı olsum anam
Bunun sorumlusu sen değilsin sana şiddet uygulayan o pislik. Yani kendini suçlu hissetme asla. İlişkilerinde de iyce ölç tart ileride bu kişiyle evlensem bunu yüzüme vurur mu diye düşün az çok kendini belli eder zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBen bu konuda ailelere güvenmiyorum genellikle oğlanın annesi veya babası istemiyor. İlerisi için zorlanırsın en fazla bir sene sevgili kal baktın ciddiyete doğru gidemiyorsunuz ayrıl derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Sevgilindr iş bitiyor ailesi ne derse desin senle evlenmek isterse evlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayFazla ilerlemeden bunları konuşsaydınız. Bilemezsin ki evlilik vaadiyle kullanıyor/kullanacak belki. Çok sık olan şeyler bunlar çok duyuyoruz. Seni mker mker iyice tecrübe de kazanır, sonra bişey bahane eder ayrılır, ayrıldıktan 1 hafta sonra bakmışsın başkasıyla nişanlanmış veya evlenmiş. Klasik tc senaryoları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
9 ayNeden sorun olsun ki sevgisinden eminsen ve ona güvenin varsa hiçbir sorun olmaz
00 Yorumla
9 ayBence sorun olmaz ama yinede bilemedim şimdi bakış açısı
00 Yorumla
9 ayKendi istemişse mutluysa ailesi de sorun etmez büyük ihtimal ama yine de sormasını iste
00 YorumlaEvet olur.
Ben seni bu halinle bile kabul ettim dese tartışma anında evlilik bitti00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. netleştir bazı şeyleri, bir de hep ileri bak , mutluluğu, mutlu günleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayBunu zamanla görürsün içlerine girdiğinde belli ederler kendilerini hiç acele etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBenzerini yaşadım ailem istemedi ayrılmak zorunda kaldık :/
03 Yorumla
Soran9 ayPeki ailenin istemeyeceğini düşünüyorsan neden sevgili oldun ki kızla sonuçta aileni tanıyordun
Cevap sahibi9 ayİnsan kapılıyor 😔
Gizli Üye(30-35)9 ay5 ay büyük aşk yine düşmüş biri yazık genö adam çalar çakar yollar
09 Yorumla
Cevap sahibi9 aySonra da ailem razı değil deyip beddua etme diye bunu diyecek
Soran9 ayAma bilerek sevgili oldu ve annesi biliyor sevgiliyiz ailesinin kabul etmeyeceğini düşünse sevgili olmaz
Cevap sahibi9 aySaf mısın diyorum ki her bekar erkek dul kadın sevdası vardır neden sana açık açık söylesin işi bitene kadar takılacak
Soran9 ayYa siz çok kötü düşünüyorsunuz herkes aynı değil evlenip ayrılmış kişilerle evlenenler de var
Cevap sahibi9 ayBu soruyu silme kardeşim o gün görüşürüz bende ikinci evlilik yaptım herkes aynı demiyorum ama senin sonun bu göteceksin çok nett
Soran9 ayNeden böyle düşünüyorsun ki neye göre bu kanıya vardın
Cevap sahibi9 ayÇok kısa sürede ailesine evli birini tanıştırma rahatlığı var sen o ebe gelen ilk evli değil
Soran9 ayTanıştırmadı ki annesi sadece sürekli biriyle konuşuyorsun sevgilin mi var demiş o da evet demiş
Cocugun yok ise olmaz fakat suanki sevgilinin sinir aninda patavatsizca sivri kelimeler soyleme durumu varsa. ileride cok kirici kavgalariniz olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayFarklı gözle baksa ya da negatif düşünse mutlaka anlardın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÇocuk yoksa hiç sorun olmaz çocuk varsa sorunlar olabilir.
00 YorumlaSana farklı gözle bakıp bakmadığını test edip anlaman ona göre onu kendine bağlaman sana değer vermesini sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayOlabilecek bireşey sevgi varsa bir şey olmaz kendini kötü hissetme
06 Yorumla
Soran9 aySonuçta biliyor ayrıldığımı ailesinin kabul etmeyeceğini düşünse sevgili olmaz benle değil mi
Cevap sahibi9 ayO ona bağlı ailesi hayır dese bile isteyedebilir ben sevsem ailem istemesede ikna ederim ayrıca dediğim gibi olabilecek bir şey sen kendini üzme
Soran9 ayAllah razı olsun sizden neredeyse sadece siz iyi yorum yaptınız
Cevap sahibi9 ayBaşkasının ne dediğine bakma yukarıda Allah var önce ona sorumluyuz her şeyi o biliyor zaten kaderinde varsa kısmetin se olur her şey kalbini ferah tut
Soran9 ayÇok teşekkür ederim Allah hayırlısını versin ben eski evliliğimde çünkü çok kötü şeyler yaşadım bu yüzden ayrıldım yine olsa yine ayrılırdım
Cevap sahibi9 ayAllah kurtarmış işte inşallah bundan sonra mutlu olursun
9 ayHiç te sorun olmaz o senle mıtluysa sende onla mutluysan. Ha bide biraz daha zamana bırak hemen evlenme.
10 YorumlaAnnesiyle samimiysen belli bir süre sonra konuşman gerekli yoksa daha ileride bu konu olursa sıkıntı çekersin
01 Yorumla
9 aySen kendini biliyorsun ne olmuş evlenip ayrıldıysan kabahat mi işledin başın dik olsun onlar kötü bir düşünceye sahipse de onlar suçlu olur sen değil
00 YorumlaBunu sana hissettirmiyorsa kafanda kurmaya gerek yok
01 Yorumla
Soran9 ayBir kez olsun konusunu dahi açmadı
9 ayNe alakası var düsünme b9yle herkesin basına gelebilecek durum bunlar
01 Yorumla
Soran9 ayÖyle tabi
Şiddet gördüğün erkekle neden evleniyorsun. Şaşırtın artık ya
00 YorumlaBen kabul etmezdim. Benim ondan önce olmadıysa onunda hiç olmaması gerekir
01 Yorumla- 9 ay
Belki seversen aşık olursan böyle düşünmezsin. O kadar insanların sevgilisi olup ayrılıyor hiç mi öpüşmüyo bunlar. Tekrar kızım bekarım diye evleniyor erkek te öyle. Evlendi ayrıldı olunca mı farklı.
9 ayaile takar bu konuyu fakat iş sevgilin de biter
00 Yorumla
9 ayEşin için olmazsa sorun olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBen evlenmiş boşanmış biriyle evlenmeyi isterdim açıkcası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sevdikten sonra sorun olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Onlar bu durumu biliyorlar mı peki
00 Yorumla
9 ayBence sorun olmamalı...
00 Yorumla
9 ayKendi isteğiyle olduysa bir sıkıntı olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
9 ayÇocuk yoksa sorun olacağını sanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayIstemez tabi. Bakire, erkek eli degmemis gelin isterler
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ay@Uskskdks Niye kalmasin var. Patlaklari catir catir catlatiyorlar.
Gizli Üye(25-29)9 aySakın öyle yapma boşanmış birine bak hiç evmenmeis biri boşuna vakit kaybi
01 Yorumla- 9 ay
Başınıza mı geldi acaba?
9 ay5 ayda ne hayal kuruonuz ya baba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evliklik için acele etmeyin bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Anası doğulu ise kabul etmesi zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayCiddi adim aatacak mi sor denr gor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayNeden farklı düşünsün ne alaka yani?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayNe mdr manyakca bir soru? Sen onu o seni seviyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySeviyorsa uyum sağlar sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yakınlaşma var mı
01 Yorumla
Soran9 ayHayır yok
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem