Kayınvalidem yüzünden evlilikten hatta hayattan soğudum? Yaşamak istemiyorum?

4 aydır evliyim 4 senedir birlikteyiz. Eşime aşık değildim ama çok iyi bir insan ve onu severek evlendim. Malesef evliliğimde Kayınvalidem gibi bir faktör var. 4 ayda canımdan bezdirdi beni evlilikten de soğudum eşimden de eşim çok iyi bir insan ama iyi bir eş mi orası tartışılır. Annesine asla dur demiyor. Depresyona girdim sürekli ağlıyorum tutamıyorum kendimi kimseyle konuşmak istemiyorum istediğim tek şey şu yaşadıklarımın bir kabus olması ve eşimden önceki hayatıma geri dönmek. Kayınvalidem hergün arayıp teftiş ediyor pişirdiğim yemeğe laf ediyor oğlum onu hayatta ağzına sürmez ben yapayım da gelsin yesin çocuğum diyor. Ben mağaradan çıkmışımda hiçbirşey bilmiyormuşum gibi davranıyor. Beni istemiyordu kendi istediği kızı anlatıyor sürekli bak o ne güzel giyiniyor çok beğeniyorum sana da onun giyindiği mağazadan alalım diye. En son yatak odamıza kadar karıştı oğluna yedirmem gereken şeyleri söylüyor onları yerse performansı artarmış. Ben böyle şey görmedim böyle bir ailede yetişmedim sürekli şoka sokuyor beni yok artık bu kadar da olmaz diyorum. 2 gün aramadım diye 1 saat trip attı tavır yaptı telefonda ben 2 gün aramadım diye tansiyonu yükselmiş çok üzülmüş bilseydim oğlumu sana verir miydim oğlumu aldın bana tekmeyi attın diyor. Vermeseydin yanından ayrılsın istemiyorsan anne diyorum Oğluma diyeyim de gelsin bir hafta bizde kalsın bakalım 1 hafta o evde tek kalınca ne yapacaksın meleye Meleye oğlumun peşinden gelirsin diyor bende hiçte gelmem umrumda olmaz annem babam var benim dedim o zaman oğluma söyleyiyim gaza getireyim seni babanın evine bıraksın benim yanıma gelsin diyor. Ne yapacağımı şaşırdım eşim evlenince böyle olmayacak diye söz vermişti ama şimdi sesini çıkarmıyor annesine karşı. Boşanmaya kalksam herkes şımarıklık nankörlük yaptığımı söyleyecek çünkü dışarıdan eşim çok iyi ve beni seven bir insan gibi gözüküyor herkes çok seviyor ama ben çok mutsuzum 23 yaşında olmama rağmen ölümü bekliyorum dört gözle lütfen akıl verin bana çok ihtiyacım var.
Kayınvalidem yüzünden evlilikten hatta hayattan soğudum? Yaşamak istemiyorum?