Hayattan bezdim;doğuştan böbrek hastası olma, zorbalanma, dışlanma, aile sevgisizliği.
Müzik yapıyorum o konuda zorbalanıyorum, siyaset ile uğraşıyorum, bir partinin gençlik kollarında bulunmaktayım, o konudada zorbalanıyom, böbrek hastası ve bu yüzden asker olamayacağım için h*in muamelesi bile yaptılar, canimdan bezdim, biri ile sevgili oldum, kız dedi seni uzmeyecem sonra 6 ay geçti masal gibi aşk bitti, benden özür diledi, hakkım helal dedi ama sen bana etme dedi, ben yemeden içmeden 1 hafta kesildim ve 1 hafta uykusuz kaldım, canımdan bezdim, Allah korkum olmasa hayata son vericem,4 tane ilişkim bitti, hayata son vermek istiyorum ama Allah korkusu engel oluyor, bana yardım edin 😭😭😭😭😭
Müzik yapıyorum o konuda zorbalanıyorum, siyaset ile uğraşıyorum, bir partinin gençlik kollarında bulunmaktayım, o konudada zorbalanıyom, böbrek hastası ve bu yüzden asker olamayacağım için h*in muamelesi bile yaptılar, canimdan bezdim, biri ile sevgili oldum, kız dedi seni uzmeyecem sonra 6 ay geçti masal gibi aşk bitti, benden özür diledi, hakkım helal dedi ama sen bana etme dedi, ben yemeden içmeden 1 hafta kesildim ve 1 hafta uykusuz kaldım, canımdan bezdim, Allah korkum olmasa hayata son vericem,4 tane ilişkim bitti, hayata son vermek istiyorum ama Allah korkusu engel oluyor, bana yardım edin 😭😭😭😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Böbrek hastası olmak dışında herkesin yaşadığı şeyler. Öncelikle geçmiş olsun. Ama hayat zaten bu, dünya bir mutluluk diyarı falan değil. Sana belli bir süre veriliyor ve o süre içinde tecrübeler ediniyorsun mutlu veya mutsuz. Sürekli başka engeller çıkıyor karşına oyalanman için sen de sorguluyorsun neden burdayım diye. Tanrı var mı diyorsun biz buraya imtihan için mi gönderildik. Tanrı gerçekten iyi midir? İnsanlarin başına gelen şeyleri gördükçe daha da artıyor bu sorgu. Ama en başta da kendi başına gelenler. Ama her şeye rağmen tüm acılara, mutsuzluklara ve canına kıyma isteğine rağmen bence hayat yaşanmaya değer bir yer. Bazen tüm yaşadıklarında yalnız hissediyor insan kendini. Çevredekiler mutlu sanki tüm olumsuzluklar sana odaklanmis gibi. Ama herkes aynı şeylerle boğuşuyor. Çünkü hayatın, dünyanın , insanlığın olma sebebi bu.
Teşekkür ederim, Kendimi avutmayı çalışıyorum ama etrafa bakıyorum herkes mutlu ve gülüyor ama kendime bakınca sanki insanlar canımı yakmak için gülmemi bekliyorlar...
Emin ol herkes kendi derdinde insanlarin gördüğün o mutlu halleri sadece vitrinlik, içinlerinde ne yaşadıklarını bilemeyiz. Kimse de senin kötülüğünü durduk yere bu kadar istemiyordur onları umursamamak gerek. Çevredeki a*tallar yüzünden sana bir kere verilmiş hayatında mutsuz olma lütfen kendin için mutlu ol sadece kendin icin
Bende öyle diyorum,"oğlum hayata bir kere gelicen, güzel yaşa"diyorum ama maalesef kendime inandıramıyorum, eskiden çok güçlü biriydim ama şimdi en fazla ayakta durabiliyorum, durduk yere o kadar üzülmemi isteyenler var ki, uyusam kafama s*pa ile v*rsalar şaşırmam, denemeyi calisicam, son zamanlarda birine aşık oldum, gidip konuşmak istiyorum ama öyle yorgun ve kirginim ki hayata, onu bile yapamayacak durumdayım...
Pskiyatriye git ilaç kullan önce sonra spor hobiler edşn
Hobilerimden bile alay ediliyom;müzik yapıyorum ve sosyal medya ve müzik platformlarına yüklüyorum, ayrıca spor ile uğraşıyorum, amcam milli boksör, onunla çalışıyorum arada spor ama o kadar bezdim ki hayattan anlatamam