Lütfen kötü şeyler yazmayın üzülüyorum
Niye hayat hep beni kötü şeylere soktu, hiç sevilmedim, istenmedim zorbalığa uğradım
Kötü biri olmadım ama hiç sevilmedim
Üniversiteye başladım yine aynısı,..
Yoruldum artık
Psikolojik sorunlar hat safhaya kadar geldi
Niye hayat hep beni kötü şeylere soktu, hiç sevilmedim, istenmedim zorbalığa uğradım
Kötü biri olmadım ama hiç sevilmedim
Üniversiteye başladım yine aynısı,..
Yoruldum artık
Psikolojik sorunlar hat safhaya kadar geldi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abicim sabır, çaba ve inanç lazım sana biraz...
Bilmiyorum abi, yoruldum artık, yaşamak istemiyorum, sanki lanetli gibiyim, hiç sevilmedim
Sağlığın yerindeyse, kimseye muhtaç değilsen şükret. İnsanlar çeşit çeşit sınavlardan geçer. Ailesi tarafından veya çevresi tarafından sevilmediği de bir sınavdır. Bu durumda ise ilk yapılacak şey sorun sende mi onu tespit edip düzeltmek.
Ailem tarafından seviliyorum sağlığım yerilde (mental sağlığım değil), ama gittiğim ortamlarda zorbalığa uğradım, lisede..
Üniversiteye başladım kendimi saçma bir ortamda buldum, dışlanıyorum istenmiyorum, sessiz biri de değilim,
Artık dayanamıyorum, hiçbir yerde sevilmedim, bu nesilde mi sorun var bende mi bilmiyorum
Bu nesilde daha doğrusu günümüz insanlarının çok ciddi sorunları var orası kesin. İstemiyorlarsa kendileri bilir. Kendi aralarında ne halt ederlerse etsinler. Gündüz kız kardeşim ile konuşuyordum. Geçen sene o da üniversite birinci sınıfa geçmişti hazırlıktan. Aynı şeyleri geçen sene o da yaşadı. HAliyle az kalsın yurdu basıp kötü şeyler yapacaktım kız olmasalardı. Neyse sen dik dur ve duruşunu bozma. Sevmesinler boş ver. Bu devirdeki insanlar iyice zıvanadan çıktı. Sahte sevgileri eksik olsun. Ama Arkadaşın illa ki olur. Ama kendin doğru ol ve doğru insanları seç. Öte yandan ailen seni seviyormuş. Onlarla da bu yaşadıklarını paylaş. Herkes gider ama ailen daima yanında kalır.
Ailem sorunlarımı çözemiyo, beni anlamıyorlar, hatta yoruldular dertlerimden, her gün dinliyorlar ama değişen bir şey yok ve ben artık cidden yaşamak istemiyorum
Cidden aynı şeyleri mi yaşadı?
Evet aynı şeyleri yaşadı. Bizimle paylaştı biz de ona destek oluyoruz. O da yerine göre hareket etmesini öğrendi şükür. Mesafeli olmak iyidir. Bu defa onlar sana yaklaşmaya çalışır. Bu defa o çürükleri sen reddedersin.
Size özelden yazabilir miyim
Elbette
Takip ettim ama sizin de bana yazmanız gerek
Şey yani, yazmak için takip etmeniz gerek
Biraz sabret ailen yanında ise ve seni seviyorsa bence çok üzülme en azından hayata tutunmak için bir nedenin var ama tabikide de bazı sorunlar olabilir bunları da ailenle ve yanındaki kişiler ile başarabilirsin
Çok takma kafaya birinin sevgisine muhtac biraktirma kendini
Yasamiyorsun ki zaten yaşadığın hayatmi
Bunun altında yatan bazı nedenler var
Evet var
Çözmesi zor değil bence
Neyi çözmesi zor değil
Yaşadığın durumu ve sorunları
Tamam size yazabilir miyim
@asiriuzuluyorum elbette
Kıyamam