Lohusaligim kotu geçti kocamdan soğudum cocuga bir türlü benimseyemedim
Kocam ikinci çocuk diyor biraz büyüdükçe sonra
Ama ben bir daha dogum vs yapmak istemiyorum ama ilk geveligimde çok istedim çocuğumu doğduktan sonra yok o sevgi vs
Lohusaligim kotu geçti kocamdan soğudum cocuga bir türlü benimseyemedim
Kocam ikinci çocuk diyor biraz büyüdükçe sonra
Ama ben bir daha dogum vs yapmak istemiyorum ama ilk geveligimde çok istedim çocuğumu doğduktan sonra yok o sevgi vs
Merhaba, bu durumu burada bize anlattıgın gibi eşinle'de anlatmalısın , onunla konuşmalısın. Çocuğu benimseyemedin mi öyle düşünmemelisin sen onun biricik ve tek annesisin , senden başka kimsesi yok ki Bebeğini çok sevmelisin o senin bir parçan oldu ve bir canın oldu. hayatta ne olursa olsun bebeğini çok sevmelisin , sahip çıkmalısın Senden başka annesi yok , olmayacak hatırlamalısın ki Hamile oldugun zaman onu nasıl heyecanla bekledigin zamanı hatırla, hamile oldugunu ögrendigin ilk zamanı hatırlamalısın, İnsanların davranışlarının sebebi yüzünden bebeğine kötü davranamazsın sevgini eksik edemezsin. İyi bir annesin bunu hissediyorum.
Cevap
5Cevap
bence boşanın
lohusa depresyonu olabilirsin psikoloğa git. iyi geliyor anne olmmak psikolojik olarak kolay değil iinsanlaar bunu anlamakta zorlanıyor
Öncelikle ilk çocuktan sonraki lohusalık dönemine dair kocanı bilgilendirmelisin. Bu sayede ikinci çocuğu isterken bir daha düşünür.
Hergün bir avuç kabak çekirdeği tüket evde de bakara suresi aç haftada bir.
Sakin kalmaya çaliş. Hemen bir doktor randevusu al
Kocandan neden soğudum o dönemde seni birşeylere mi zorladı. Sevgisizlikten mi
Anlatmak istersen dinlerim. Ben bekarım gerçi kadınlar arasında büyüdüğüm için. Yardımım dokunur aile içi sorunları çözebilirm. Nedir sorun
sorunları acilen çözmeye çalış ya da psikyatri git
Lohusalık depresyonunu aylatamamışsın
Çocuğunu sevmemen onda travma yaratır...
Bir uzman a gitmelisin
Kimseyi. kafama takma sadece cocugunu sev
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?