2 yil once bosandik cocugum olmadigi icin benden bosanmak istedi simdi o baskasi ile evli ve cocuklari var baba olmus cocuklari olmus ben hala beni bu yuzden bosadigini hazmedemiyoruk nasil asarim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSana yalan söylüyorsun demiyorum ama iki sene önce ayrılmışsınız bu adam hangi ara biriyle evlenip çocuklar yaptı zaten bir çocuk için bir yıl gidiyor senden ayrılır ayrılmaz mı başka biriyle evlendi ve peş peşe çocuk yaptı O kısım birazcık benim kafamı karıştırdı
Bana göre olan olduktan sonra araya belli bir zaman girdikten sonra artık geçmişe bu kadar takılı kalmamak lazım Mesela bu olay senin başına bir hafta önce gelseydi Tabii ki üzüntünü acını anlardım ama araya zaman girmiş adam başkasıyla evlenip çocuklar yapmış hala neden böyle bir şeyi kafaya takasın ki o zaten karakteri bozuk biriymiş Bana göre böyle bir insandan kurtulduğun için şükret oturup namaz kıl kalkıp da hala üzülüp kendini heba etme böyle karakteri kanı bozuk bir adam için01 Yorumla
Soran+1 yılAyrildiktan bi kac ay sonra evlenmis
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekçi olalım, böyle bir durum hangimizin başına gelirse gelsin feci derecede ağır gelir. Bunu nasıl aşacağını kendin keşfetmelisin.
Spor yap, eğlencelere katıl, kurslara git, gez, toz, keyfine bak gibi laflar evirip çevirmeyeceğim...
Zor bir durum, sıkıntılı bir durum... İyi günde, kötü günde diye girilen evlilik yolunda böylesi kötü bir olasılık da yarı yolda bırakılmanın unutulur, sineye çekilir bir tarafı yok.
Eminim hayatının dönemlerinde zaman zaman onu takip edeceksin, ne yaptığını, ne durumda olduğunu bekleyeceksin hep... Ama bunun sonunun gelmesi de senin bu durumu aşmana bağlı olacak...
Kendini, hayatını bir müddet sorgula, hayatını, bir noktada değil, bütün olarak komple bir şekilde değerlendirmeye çalış ve yaşamına buna göre yön vermeye çalış.
Toplumsal ve bireysel yargılardan öteye geçmen gerekiyor, burada iş sende bitiyor. Sana en iyi yardımı sen edeceksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayat mi hayatim mi kaldi benim sanki sevdigim adam gitti ben bittim ne cocugum olabildi ne esim yanimda kalabildi
- +1 yıl
İyi biliyorum bu hissi.
Yola bakarız, güzelse yürürüz, hayat ne getirir bilinmez, kimbilir?
Soran+1 yılUmudum falan yok
- +1 yıl
Şimdi yok ama ileride olacak :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimi olsa üzer yani bu durum ama bu durumun sizle bir alakası yok sizi siz olarak sevmemiş sevseydi sizle evli kalırdı sizle sonsuza kadar yaşardı ama bu kişi gitmiş yani kendi kararı ama dediğim gibi sizi sevmemiş çocuğum olmuyor kimse beni sevmez evlenemem diye düşünmeyin çünkü bu düşünce hata olur bir kişi sizi sevecekse siz olarak sevmeli yani bu durumda sizi siz olarak seven biri için fark etmez bu durum çocuk olmasa dahi sizi sever çünkü size bağlı kalır hiçbir şekilde negatif düşünmeyin bu durumda her erkek çocuk ister neden sevmeye odaklı kalsın diye düşünmeyin bir erkek sizle mutlu kalır bunun içinde siz olarak sevmeli sizi karşınıza sizi siz olarak seven biri çıkar bir gün mutlaka.
00 Yorumla
+1 yılyani özetleyecek olursak bu geride kalmış adam hayatına devam etmiş netice itibarıyla sizde devam etmelisiniz kimi erkek çocuk için evleniyor maalesef..
sizi siz olduğu için seven ve çocuk sahibi olup olamayacağınız umursamadan seven birisi hayatınıza girmesi dilegiyle
geride bırakın artık00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
28Cevap
2 yıl boyunca kendi çaban ile onu unutamamış ise profesyonel bir yardım alman gerekir. Belli ki yaşadığın bu olay sende travma yaratmış ve psikolojini bozmuş. Bu nedenle bir psikologtan destek alabilirsin. Söyleyeceği birtakım sözler kendini daha rahat hissetmene sebep olabilir. Aklı başında olan birinden tavsiye almak her zaman iyi gelmiştir. Ben ne zaman depresyona girsem bir pskilogtan daha iyi iş yapan kardeşimden destek alır ve rahatlarım. Sen de aynı şekilde güvendiğin biriyle dertleşip destek alabilirsin. Senin birileriyle dertleşmen gerekiyor. İçini boşaltman lazım. Ancak bu şekilde huzura erebilirsin.
00 YorumlaHanım efendi bu çok zor ve üzücü. Ancak hayat devam ediyor. Mesela çocuk istemeyen erkekler de var. Belki öyle biri sizi çok daha fazla mutlu edecek. Bence çıkın bu ruh halinden. Bu sizi günden güne bitirecek ve belki de büyük sağlık sorunlarına sebep olacak. Bu arada çocuğunuz olamayacağı kesin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzuldumm adinaa ama hayat sartlari kendini uzme bicok sey yasar insann basina da gelirr ama umudunu kaybetmr iyi biri cikar karsina cocugunun olmamasi sorun degil mutlu huzurlu olmak varkenn yaptigini ceksin umarimm bi bayani uzdugu icinn seninde bi kalbin var ve sonucta bi insansinn
012 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz olmadi o mutlu oldu cocugu oldu baba oldu mutsuz ben oldum...
Cevap sahibi+1 yılAnladimm insallah sende olursunn mutluu gercektenn uzuldum
Soran+1 yılO varken mutlu olurdum ancak ama o yokken mutlu olamam artik
Cevap sahibi+1 yılOyle soleme ama
Soran+1 yılAma oyle
Cevap sahibi+1 yılMutlu olmani isterimm sende elinden geleni yap seni uzen icin uzulme
Soran+1 yılBeni uzen icin uzuluyorum beni sevdigine inandigim insan icin uzuluyorum
Cevap sahibi+1 yılUzulme mutlu olmak seninde hakkin neler yasiyo insan ve ayakta bizimde var yasadiklarimiz ama hayat devam ediyor sonucta senin icin sana deger veren insanlar olmali hayatinda
Soran+1 yılBana beni sevdigini soylemisti ama...
Cevap sahibi+1 yılBelliki sevgisi yarim birakmasmis
Soran+1 yılKeske sevgim karsiliksiz olsaydi keske beni sevdigini hic soylemeseymid inan o zaman canim bu kadar yanmazdi
Cevap sahibi+1 yılAnliyorumm seni keske uzulmeseydinn isterdimm
+1 yılEvlilikten beklentisi takım halinde hayata göğüs germek olan birini bulursunuz elbet. Yeter ki 'şu an"ı harcamayın. Saçınıza bakın, giysilerinizi kontrol edin, dışarı atın kendinizi, bir kitap alın falan...
00 Yorumla
+1 yılYok artik siz cocuk yapin diye mi sevdi de evlendi sizle illa bi yolu bulunur kardesim bence o dusuncede biriyle bosandigin icin sevin sen zaten kendini kotu hissediyosundur bide boşamasi korkunc bir sey Allah bu tur insanlardan korusun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe karakteriz biri sen hak etmiyor saçma sapan bı sebeb bulmuş bide
Bunu kafana takmanan lazım hayatına yönel00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende evlenirsin biriyle bebeğin olur o zaman hazmedersin ama işte nasip meselesi boş ver takılma ya senin gibi arkadaşım vardı aynı durumda sonradan oldu çocuğu 8 yıl sonra
05 Yorumla
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi imkansiz artik
Cevap sahibi+1 yılhmm o zaman bilemem ama düşünme hiç ya boş ver sevgilin yok mu
Soran+1 yılYok istemiyorumda
Cevap sahibi+1 yılNeden ki yaşın kaç
Soran+1 yıl28im ve ben sadee 1 kisiyi sevdim
+1 yılHayatına yoluna bakacaksın geçmişe takili kalırsan o ömür geçmez...
021 Yorumla
Soran+1 yılBakamiyorum
- +1 yıl
Piskolik destek al o zaman.
Soran+1 yılAldim zaten
- +1 yıl
O zaman doktorunu değiştir.
Soran+1 yılDegistirdim
- +1 yıl
. kendine yeni uğraşlar edin. Kafanı dağıt.
Soran+1 yılDagitqmiyorum
- +1 yıl
Kendi hayatına yazık ediyorsun.
Soran+1 yılHayatim mi kaldi benim
- +1 yıl
Evet hayatın var daha önünde bicildigi kadar ömrün. Bu şekilde takılı kalırsan kalan zamanını degerlendirmemis olup kendi kendini yersin. yoluna devam. edeceksin. dünyanın sonu değil.
Soran+1 yılSevdigim adam gitti cocugum olmuyor daha ne hayati ne yolu
- +1 yıl
Dünyanın sonu değil. Çocuğun olmuyor diye gitti adam akıllı araştırıp tedavi yöntemleri denendi mi tüp bebek vs vs bu yollara başvuruldu mu tuperin tikalidir başka bir şey vardır çıkmadık candan umut kesilmez derler.
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi imkansiz artik
- +1 yıl
Tamam çocuk istemeyen biri çıkar karşına dünyanın sonu değil.
Soran+1 yılBen baskasini istemiyorum ama
- +1 yıl
O kişi de seninistemeyip yoluna devam etmiş
- +1 yıl
Ve bu şekilde yoluna devam edeceksin.
Soran+1 yılOnlar mutluyken ben tek basima yola...
- +1 yıl
Sen en kısa sürede adam akıllı bir destek al.
Soran+1 yılAldim zaten hala da aliyorum
- +1 yıl
O zaman çıkar aklından böyle düşünceleri.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllaha havale et ve umarım karşına iyi bir insan çıkar 🫶
21 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum baskasin8
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. O zoman kolayı seçmiş yazık Kocanız nereli sormak ayıp olmasın
00 Yorumla
+1 yılÇivi çiviyi söker derler.
O Yüzden yeni birini bulmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerek yoktu bence evlat edinilebilirdi o kaybetti boş ver
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Demek ki seni hiç sevmemiş sadece çocuk için evlenmiş...
00 YorumlaSende evlen büyük ihtimallede seninde cocuğun olacaktır , bu zıt kutup prensibidir, bu gibi boşanmalarda iki tarafında cocugu olma ihtimali cok yüksek.. sende bu şekilde eski kocandan intikam alırsın..
00 Yorumla
+1 yılseni sevseydi veya düşünseydi bu sebepten boşamazdı, o yüzden unutmaya çalışmalısın çünkü o seni düşünmüyor şu an. hazmedememeni anlıyorum ama bu şekilde taktıkça olan sadece sana olacak ona hiçbir şey olmayacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Doktora gittiniz mi çocuk için psikolog a gidebilirsin unutmak için gel ben alayım seni ben sorun etmem çocuk olmadı diye
00 Yorumla
+1 yılBen olsam asla bırakmazdım çocuk olsada olmasada hayatımızı beraber devam ederdik ama bazı kişiler kız olsun erkek olsun bırakıp gidiyor 5 parmağın 5 Şi bir olmuyor maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
GİZLİ UYE kafandan atman için bir işlerle ugrasmani tafsiye ederim yoksa evde oturursan aklında hiç çıkmaz bak benim sevdiğim insan beni bırakıp gidti eski eşini hala unutamamis Şimdi bosaniyoruz
+1 yılGeçmiş olsun, yaratılıs boyleymiş. boş ver kendini olduğun gibi kabul et ve hayata devam
00 Yorumla
+1 yılsorunda cevap vermissin.. aşman gerekiyor seni en iyi sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılŞükret bence kurtulduğun için
04 Yorumla
Soran+1 yılCok seviyordum onh
Soran+1 yılOnu.
- +1 yıl
Ama o seni sevmemiş
Soran+1 yılEn kotusu de bu ya
+1 yılboş ver senınde olur allah bılır orasını
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmadi istw
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi
- +1 yıl
aaa neden yazmak ıstersen dınlerım
Çok üzüldüm çok üzüldüm çok cidden
06 Yorumla
Soran+1 yılOnlar simdi mutlu bir aile oldular...
Soran+1 yılHaksizlik degil mi ama bu
Soran+1 yılYasamiyorlar be... maalesef yasamiyorlar bak bana o beni cocugum olmadigi icin birakti beni simdi baskasi ile evli ve gayette mutlu peki ben ne sevdigim adam yanimda kaldi ne cocugum oldu onlar mutlu biz mutsuz olduk
Soran+1 yılBenim hayatimi cehenneme cevirip kendisinin cenneti yasamasi agrima gidiyor ama
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bir iliski içine gir boş ver geçmişi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili edin ve hayatını yaşa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. boş ver karekter meselesi
00 Yorumla
+1 yılBöyle birinden kurtuldugun için sevin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılGeçen de sormuştun bu soruyu sanki
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet bendim
- +1 yıl
Çok zor bu acıyı atlatmak ama Allah a havale etmekten başka çaren yok
Soran+1 yılOnlar mutlu simdi...
- +1 yıl
Onları mutlu gördükçe aldığın nefes boğazına batar yutkunamazsın düşündükçe çıldıracak gibi oluyorsun geceler karanlık zından geliyor bazen diyorsun ki bitsin bu hayat ama bitmiyor öyle zor ki her şey geçecek diyorsun ama asla geçmiyor ufak bi tebessüm etsen aklına geliyor modun düşüyor geçmiyor geçmeyecek
Soran+1 yılHaksizlik degil mi bu ama
- +1 yıl
Hak mı haksızlık mı bilmem ama bu hikayede yanan biz olduk
Soran+1 yılHemde ne yandik be
Soran+1 yılBosandiktan kisa bi sure sonra mide kanamasi gecirdim cunku gunlerdir yemek yememistim sadece sigara iciyordum ve uyku uyumuyordum sonra gozumu actigimda hadtanedeydim
- +1 yıl
Ha sanma ki bugün yarın ertesi gün geçecek unutmaz felan sanıyorsan öyle Umutların olması o yara asla geçmeyecek
- +1 yıl
Herkes keyfindeyken sen canınla cebelişiyordun
Soran+1 yılCok sevdigimiz icin mi boyle oldu gercekten sevdigimiz icin mi yandik bu kadar
- +1 yıl
Allah kurtarsın bizi başka bişey demeyeceğim
Soran+1 yılNe yapmaliyim bilmiyorum artik 2 yil oldu unuttum atlattim diyorum ama unutamiyorum atlatamiyorum asamiyorum iste
- +1 yıl
Unutamazsın atlamazsın geçerse belki yoksa böylece bu acıyla öleceğiz
Soran+1 yılBu aci ile olmeyelim
- +1 yıl
Öleceğim demekle bilinmiyor ki bu acıyla yaşamaya alışacaksın ama
Soran+1 yılAlismak istemiyorum
- +1 yıl
Başka çaren yok ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorub sendmiydi peki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılayıp etmiş benmde çevremde var ama adam asla kadına söylemiyor. allah nasip diypr kırmıyor bile ama herkes bir degil
Off :(
018 Yorumla
Soran+1 yılOnlar mutlu sindi
Soran+1 yılBana beni sevdigini soylemisti...
Soran+1 yılOnu bu kadar sevmeseydim bu kadar uzulmezdim sadece anne olamadigim icin uzulurdum
Soran+1 yılBir dahasi yok ama bi kez sevdim evlendim bitti dahasi yok
Soran+1 yılSana uzulme diyemem cunku kendim bile kendime bu kadar aciyorum
Soran+1 yılNe yapmaliyim bilmiyorum
Soran+1 yılSeviyorum kendimi
Soran+1 yılBen onu cok ama cok sevdim..
Soran+1 yılBen onu sadece sevdim
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Seni sevenle evlen
00 Yorumla* insan heryerde *
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yavaş yavaş geçecek
01 YorumlaGel biz evlenelim eminim unuttururum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun sende miydiki
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYazik gercekten kotu biriymis
Sen naptin 2 yildir
Soran+1 yılBosandiktan kisa bi sure sonra mide kanamasi gecirdim gunlerdir bisey yemedim icmedik sadece sigara o yuzden hastanede actim gozumu o zamandan beride baba evindeyim zateb
Cevap sahibi+1 yılHayatina bakmalisin yeni insanlar seni gercekten sevecek insanlar cikacak karsina
+1 yılM3cbur asicaksin
031 Yorumla
Soran+1 yılAsamiyorum
- +1 yıl
Psikiyatriye gittin mi
Soran+1 yılGittim
- +1 yıl
Olac kullanmiyormusjn
Soran+1 yılHayir kullanmam yasak
- +1 yıl
Neden özel degilse
- +1 yıl
Bide hiç hayatina birini aldin mi
Soran+1 yılAlmadim almayacagimda
Soran+1 yılIlac kullanamam cunku bosandiktan kisa bi sure sonra mide kanamasi gecirdim o gunden beri yasak
- +1 yıl
Peki ne olsun istiyorsun
- +1 yıl
Anladim geçmiş olsun
Soran+1 yılAnne olmak istiyorum
- +1 yıl
Tedavisi yok mu
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Anne olamazsin ozman
Soran+1 yılOlamam iste herkes anne oldu ben olamadim ama
- +1 yıl
Bunu düşünmek yerine hayattan zevk almayınız denesen mesla ne is yapiyorsun
Soran+1 yılCalismiyorum
- +1 yıl
Ne yapiyorusun nasil vakit geciyorsun
Soran+1 yılEv hanimiyim evdeyim genelikle
- +1 yıl
Yalnız mı yasiyorsun
Soran+1 yılHayir ailemle
Soran+1 yılBaba evine dondum
- +1 yıl
2 yıldır evde mi oturuyorsun sadece
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sosyal hayatinda mi yok zaten bu şekilde unutamazsın ki 2 yıldır evde kapalı olarak sadce onu dusunursun
Soran+1 yılVar sosyal hayatim ama durum bu iste
- +1 yıl
Yeni insanlarla tanışmak gez eğlen hayatina bak düşünerek kendini üzersin sadce
Soran+1 yılDenedim hepsini ama olmadi iste
- +1 yıl
Sorun neydi sence olammasinda
- +1 yıl
Iyide bu adamla asla olmucak neden onun için üzülüyorsun ki
Vay be
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında