- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBu zor bir durum olabilir ve kendinizi kötü hissetmeniz anlaşılabilir. Ancak, bu durumla başa çıkmak için birkaç önerim var.
Kendinize zaman tanıyın: Boşanma, genellikle zor ve acı verici bir süreçtir ve üzüntüyü atlatmak zaman alabilir. Kendinize bu süreci tamamlamak için zaman verin ve aceleci olmayın.
Kendinize iyi bakın: Kendinize iyi bakmak, öz saygınızı arttırmaya yardımcı olabilir. Egzersiz yapın, sağlıklı beslenin, meditasyon yapın, yürüyüş yapın veya sizi mutlu eden diğer aktiviteleri yapın. Kendinize iyi davranarak kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkün olabilir.
Arkadaşlarınızla zaman geçirin: Arkadaşlarınızla zaman geçirmek, sizinle aynı şeyleri yaşamış veya yaşayan insanlarla bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Onlarla konuşmak, gülmek ve güzel anılar yaratmak, ruh halinizi yükseltebilir.
Danışmanlık alın: Boşanma, insanların yaşayabileceği en zorlu deneyimlerden biridir ve bazen profesyonel yardım almak gerekebilir. Bir terapist veya danışmanla çalışmak, duygusal zorluklarınızla başa çıkmak için faydalı olabilir.
Yeni hobiler edinin: Kendinize yeni bir hobi bulmak, kendinize yeni bir şeyler öğrenmek veya yeni bir beceri edinmek, odaklanabileceğiniz bir şey bulmanıza yardımcı olabilir. Bu, kendinize güveninizi artırabilir ve yeni bir şeyler yaparken keyif alabilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Üzüldüm senin için bir noktada aşman lazım o aşmış ve önüne bakmış unutamam aşamam dersen verecek cevabım yok yumurtalıkların alınmış eminim çocuk istemeyen ama hayatında bir kadın isteyen dul hatta hiç evlenmemiş birini bulup önüne bakıp mutlu olabilirsin çünkü o çocuk istemiş bulmuş ve önüne bakmış buradan sonra zorda olsa ayağa kalkmak hayatına birini almak ya da almamak senin elinde ama birine saplanıp kalmak seni aciz duruma düşürür
00 Yorumla
Kendine bir iyilik yapmak istiyorsan bir an önce senin yanına yakışacak birine odaklanmalısın. Ya da hiç bu işlerle uğraşma ve sadece kendine odaklan. Hayat bir başkasının ardından üzünülemeyeceği kadar çok ama çok kısa. Baksana daha bir yıl önce karantinada evimizden çıkamazken şimdi yeniden dışarıdayız ve bir sene gibi hissettirmiyor bile. Senin adına çok üzgünüm ama bu bir eksiklik asla değildir asıl eksik onun düşüncesizliğidir. Elbette onu da anlamak mümkün ama kendine değer vermeli ve artık yoluna bakmalısın. İnsanoğlu öleni unuturken bylesine bir durumu elbette unutacaktır. Unutmayın ki stres ve üzüntü tüm hastalıkların başıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO iş senin kafanda ancak seni bitirebilirsin bende buna benzer bir şey yaşadım ama konu aileler di anlaşamiyorlardı sırf bunun için beni nişanlım terk etti ben onu çok sevdim ilk defa aşıktım hislerimde çok emindim ama o bana veda etmeden herşeyi bitirdi sonuç ben alıştım hislerim ona karşı yok bidaha da affetmem çünkü o bensiz bir hayatı tercih edebildi aynısını sende yapacaksın ama biz bunu diyince olmuyor kendin bitiriyorsun zor zamanları aşıp sonuçta sana hayrı olmayan adamı hayatında sevgi görmeyerek ne kadar barındırabilirdin sevgi karşılıklıdır
05 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan vazgecemiyorun ama hala seviyorum
Cevap sahibi+1 yılUmarim anlamışsındır sırf şu iki cümleyle devam ediyorsun farkındaysan vazgeçemiyorum ve sevdim
Soran+1 yılCunku oyle
Cevap sahibi+1 yılEvet şu an öyle ama oda geçiçek
Soran+1 yılHic umudum yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neyi hissettiğini değil , neyi hakettiğini düşün. Hayat akıp gidiyor, çok gençsin unutmak var insanın fıtratında. Gurur var şu an sevgi değil bir noktadan sonrası inan bana takıntı. Başka. birine. hemen yönelme ama acilen bir meşgale bul başka şeylere odaklan. Kendi değerini hatırlatacak şeyler yap. Aile, arkadaş sevdiğin başka. insanlar en büyük terapi bazen. Sporada baslayabilirsin. Spor testesteron arttırıp denge ve mantık duygusunu öne çikarir iyi gelir muhakkak. Psikolojiyle ilgili kitaplar da okuyabilirsin. Bu bir süreç ve elbette geçecek. İnsanlar evlat acısını bile unutuyor düşünsene bu acıya bile alışıyor...
21 YorumlaYani çocuğun olmadığı için seni bırakan bir insanı hala düşünüyor olman hayret verici. Duygularını bir kenara bırak ve toparlan, iyi olduğunun farkına var. Bugün senin en hassas sorunun ile mücadele edemeyen erkek, yarın yanında olmazdı zaten. Bazen her şer, şer değildir. Hayatına fokuslanıp, bundan sonrası için daha iyi bir hayat ve daha iyi bir ortam için, düzenine ve gerekli işlerine odaklan. Hep kalan kaybetmez..
36 Yorumla
Soran+1 yılBen onu cok sevmistim
- +1 yıl
Demek ki o seni o kadar sevmemiş. Bu durum ile mücadele edip üzülmek yerine, dik durup hayatına devam etmelisin. Hayat kimse için üzülecek kadar uzun değil, hata olarak görmelisin, çünkü bugün yanında olmaması onun hatası, senin değil. Ve bu hatasını ona göstermek yerine, fırsata çevir ve daha güzel günler için mücadele etmeye başla. Dün bitti, yarının garantisi yok..
Soran+1 yılBu dedigin var ya iste canimi en cok acitan bu beni hic sevmemis olmasi canimi yakiyor...
- +1 yıl
İnsanlar değişir, fıtrat değişir ve herkes değişir. Birilerinde suç ya da suçlu arama lütfen, çünkü suçlu aradıkça sonu hep sana çıkacak, çocuk vs gibi konulardan. O yüzden boşvermeyi dene, burada suçlu arayarak ya da kendini rahatlatarak bir şey kazanamayacaksın. Keşke demeyecek kadar gençsin, kimin ne dediğini umursamayacak kadar da sağır olup, hayatını zirvede yaşamaya çalış. Emin ol bu dünya küçüktür, elbet bir gün bir yerlerde bir şeylere denk düşecektir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin adina üzüldüm.
Evlilik nasıl doğal ise boşanmak da bi o kadar doğaldır.
Hadis: Evleniniz zira boşanmayiniz, boşandığınızda arz titrer. Arz (yeryüzü kainat)
Adam vardır adamcık vardır.
Tanıdık akrabalarım var çok, çocukları olmadı hala beraberler kadından kaynaklı olan da erkekten kaynaklı olan da var. Hala devam Adam
Çocuk olmaz ilişki yi bitirir. adamcık
Yani burdan uzun uzun yazipta sıkmak istemem
Bunun dini boyutu, sabr, imtihan, inanç hersey var. Bundan mütevellit sadece size şunu söyleyebilirim önüne hayatına adapte ol. Unut hayatına çeki düzen ver. O artik senin için başkasıdır. Ve sana haramdır.
00 YorumlaSizin açınızdan bakınca ne kadar üzücü bir durum diyorum.
Ama baba olmak isteyen birine de haksızlık yapılmamalıdır.
Aslında siz boşanmadan tedavi olmalıydınız. Ya da başka çözümler vardı.
Hakkınızda hayırlısı ve sizin için dua edeceğim.
013 Yorumla
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi o yuzden mumkun degil bende isterdim anne olmayi cocugum olsun ama olmadi iste beni bosamasi haksizlik
Soran+1 yılBen sadece onu istiyordum
Soran+1 yılHayir elimde olmayan bi sebep yuzunden bosadigi icin
Soran+1 yılIstiyorum ama o defteri acamiyorum
Soran+1 yılAffetsemde affetmesemde o mutlu
Soran+1 yılAffetsem duzelexek mi hersey
Soran+1 yılYalniz devam edecegim sonrasinda
O seni sevseydi çocuğun olmadığı diye boşanmazdı seni karakter yoksunuymuş böyle biri içinde üzülmeye değmez kimse ama kimse senden daha değerli değil kendine haksızlık etme yıpratma üzülme seni olduğun gibi sen olduğun için sevecek biri çıkacaktır karşına
10 YorumlaAllah'tan büyük kim var. Ondan gelip ona döneceğiz. herkesin imtihanı ayrı sanada bu yazılmış bunada şükür en azından sağlığınla ciddi bir imtihanin yok, şunu unutma bizim Allah'tan başka sığınacak kapımız yok. hayat devam ediyor sadece O kişinin senin hayatındaki rolü bitmis, Allah merhametli vicdanlı insanları karşına çıkarsın , iki elim kandada olsaydı ne sebep olursa olsun sevdiğim insanı birakmazdim demek ki sevmemiş
00 Yorumla
+1 yılIlk once onu her anlamda takip etmekten vazgecersen odak noktan olmamis olur ve bu harcadigin eforu kendine yönlenerek harcaman daha iyi hissetmene sebep olabilir. Kolay olmayacak belki bunu hazmetmen ama minik adimlarla kendin icin yapmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir eşim olsaydı gerekirse evlatlık alırdım ama eşimden ayrılmazdım biz evlenecek kız bulamıyorum o ayrılmış da başkasıyla evlenmiş nankorlukten başka bir şey değil çocuğun olmuyorsa bu senin suçun değil neymiş sanki saltanata şehzade mi yetiştirecek de bu yüzden ayrılmış evlenmeyi istersen tanışabiliriz ben bütün yaralarını sararım mesaj at istersen
10 Yorumla
+1 yılKendi değerinizin farkına varın. Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla o kişiyi saplantı haline getirmişsiniz.. evet sizin için zor bir durum ama bu şekilde hareket ederseniz sadece kendinize zarar verirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir seviyorum sadece onu hala
+1 yılKendi değerini bil , senden bir tane daha yok dünya üzerinde , farklı aktivitelere yönel sevgi evlerine gönüllü ablalık yapabilirsin çocukları seviyorsan , bırak , gitmek isteyeni zorla tutamiyorsun
10 Yorumla
+1 yılben bir kadınla sadece çocuk olsun diye evlenmezdim. iyi gün kötü gün sözü boşa verilmez. ama seninki sözünü çiğnemiş. haksızlık etmiş sana. bence unut
010 Yorumla- +1 yıl
yapma kendine bunu. insanın kendine verdiği değer daha önemli yazıktır yapma kendine bunu
Soran+1 yılElimde degil
- +1 yıl
olmalı. bu halin o adama da azap olur. Allah ondan hesap sorar. senin bu durumun örneği yeşilçamda da var.
Soran+1 yılAnne olamamak benim icin buyuk bi yikim olurken sevdigim adamin da gitmesi...
- +1 yıl
kim demiş anne olamazsın. senin asıl şimdi kendini toplaman lazım ve sana yapılanın haksızlık olduğunu kanıtlaman lazım. Veren Allah değil mi. demek ki vesileler gerekiyor sahip olman için. sen de ara bul sebepleri vesile kıl. Allah nasip edecektir.
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi imkansiz artik
- +1 yıl
doğal yollardan olman imkansız. ama tüp bebek tedavisi ile olabilirsin
Soran+1 yılHayir yumurtaliklarim yok artik
- +1 yıl
biliyorum çok zor bir durum. anlamam imkansız verdiği acıyı. verdiği ıstırabı. mesele sadece evlat sahibi olamamak değil. yanında durulmaması. eğer yanında dursaydı eğer evlatlık da edinebilirdiniz. lakin seni en çok bu durum yaraladı
Soran+1 yılHemde cok
+1 yılBöyle unutmayıp kahırlanır üzülürsen kaybeden sen olursun bırak sal gitsin sen hayatına bak yaşamın tadını çıkar. her şey çocuk değil ama onun çocuk istemesine de saygı duyman lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni bu yuzden bosadi ama unutamiyorum iste
+1 yılUnutmak istiyorum deyip unutabileceğin bir durum değil bu. Belli ki çok sevmişin. Bazen istediğin bişey ne kadar da istesen olmaz. Kendi kendini yine kendin avutacaksın.
Başkasıyla gönül rahatlığıyla evlenip sende yapamadığı çocuğu yapmış. Kendini ister kızdırarak ister olması gereken buydu diyerek avutarak uzaklaş bu durumdan.
Çünkü aslında ne kendin ne de bi başkası hiçbir zaman kızmaya hakkı olmayacak.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok ama cok sevdim ben onu
- +1 yıl
O da seni sevmiş belli ki evlenmiş. Ama farkettiysen çok da sevmemiş yani!!
ne tarafından dolanırsan dolan yapacağın bişey yokki. fitne fesat işleri istersen yol gösteririm. :) ama vazgeçmen gereken nadir durumlardan birisini yaşıyorsun.
kızmak mı istersin yoksa affetmek mi?
Soran+1 yılBen onu unutamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYeni biri yeni başlangıç Baska yapılacak bir şey yok Ben de öyle yapıcam Kendi içini kemirir durursun Hazmedemiyosun çünkü durumu Gerçek bu ama
012 Yorumla
Soran+1 yılYei bi baslangic yaamam ben
Soran+1 yılYapamam
- +1 yıl
Mecbursun Zaman acımasız çünkü
Soran+1 yılOlmuyor iste
- +1 yıl
Çaba sarf etmen gerekli yeni başlangıç için
Soran+1 yılEdemiyorum
- +1 yıl
Buraya yazman bile çaba aslında farkında değilsin Altbilincin isyan ediyor
Soran+1 yılOnun yaptigini kabullenemiyorum
- +1 yıl
İster kabul et ister etme durum bu Sen durdun diye dünya durmuyor dönmeye devam ediyor Hayat akıyor Dışarıya bak hayatıni yeniden kur
Soran+1 yılAnne de olamadim
- +1 yıl
Yine olursun Doğurman şart değil Bır sürü anne sevgisine muhtaç yetim var
Soran+1 yılAma karninda tasimayacaksin onu sonucta
+1 yılHiç üzülme. Sevseydi asla sorun etmezdi. Evlatlık edinebilirdiniz vesaire... Sevmeyene bahane çok maalesef. Takma kafana unut gitsin. Hayatına bak senin suçun yok. Üzülmek için çok kısa hayat.
03 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum
- +1 yıl
Ama unutmak zorundasın o seni çoktan unutmuş gitmiş evlenmiş. Hayat devam ediyor kendin için yaşamalısın sen üzülünce o üzülmüyor.
Soran+1 yılOlmuyor iste
+1 yılO yıllar boyu yaşadığın çoğu şeyi hatta hiç birşeyi belkide. Unutmak mümkün değil alisicaksin o zoruna giden ne varsa gömücen içine yasicaksin mecbursun yani buna tavsiye vermek zor , hobiler edin ugrasacagin birşeyler bul kendine
00 YorumlaAh be bir şey diyemiyorum. Ama kendinizi bitirmeyin böyle hanım efendi. Belki karşınıza çok daha iyi biri çıkacak. Belki tıp çözüm bulacak. O anda takılıp kalırsanız sizi bu bitirir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde uzun süre kafana takıp sürekli onunla meşgul etmek seni daha çok yoracak o yüzden kendine yeni bir yol çizmen lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılCizemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Öncelikle gecmiş olsun ama gidenin arkasından fazla üzülme sende kendi yolunu ciz unutmalısın mecbur sun
06 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum
Soran+1 yılBasasini istemiyorum
Soran+1 yılUnutamam
+1 yılBence o kişide ilerde çocuğundan görür. Aynısını evladına yaparlar. Sen merak etme kimse yaptıklarının cezasını almadan gitmez. İçin rahatlasın diye böyle diyorum
00 Yorumla
+1 yılYavrum hayat çok kısa gerçekten ömrünun 1 saniyesini dahi onun icin harcaman senin zararına
011 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum
- +1 yıl
Bak büyümek yaşin büyümesi değil aslında büyümek dedigimiz sey kendimize duygularımıza hakim olabilmek biliyorum Şu an senin icin cok zor lakin baska hobiler arkadaslar mekanlar görmek sana iyi gelecektir sana iyi gelen ne varsa onu yap ki hayatina devam edebilesin adam serefsizligin en büyüğünü yapmış sana
Soran+1 yılOyle ama sorun su onu unutsam bile cocugum olmayacak ve ben bunu kabullenemiyorum
- +1 yıl
Yavrum Allahin neyi nasip edeceğini bilemezsin neyden koruduğunu ne için vermediğini bilemezsin o yuzden elinden geldigince gönlünü ferah tut
Soran+1 yılElimde degil ama
- +1 yıl
Bitanem zamanla hemen suanda hicbisey degismez kendini kendin teselli edeceksin zaman sonra zaten bu teselliler senin karakterin olacak zamanla hemde uzun bi zamanla asabilirsin bunu
Soran+1 yılCok istiyordum anne olmayi
- +1 yıl
Herseyin zamani var güzelim belki geç ama en güzelini yasayacaksin hicbirimiz bilemeyiz bak senelerce tedavi gormus akrabam var benim kac kere tup bebek denediler olmadi en sonunda 9 senenin sonunda kendiliginden hamile kaldi kadin ki Şu an 6 aylık oldu kızı istediği gibi büyütüyor duzenini de sagliyo hakkinda neyin hayirlisi oldugunu bilemezsin o yuzden karamsar davranma sana yazik be güzelim vallahi bak boyle sarılasım geldi sana ha
Soran+1 yılMaalesef bende olmayacak cubku yumurtaliklarim alindi
- +1 yıl
Yavrum dedigim gibi neyin neden oldugunu bilemezsin sıkma tatli canını vardır her serde bi hayır
Soran+1 yılHerkes oyle diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılYani tabii ki çok zor bir durum senin de imtihanın böyleymiş zaman diyeceğim zaman herkesin ve her şeyin ilacı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sana birini nasip etmişse,
onu istememek senin elinde değil.
Zamanla unutursun endişelenme❗00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk istemesi normal. Bunu sana söyleyip boşanmış. Senin için ise çok zor bir durum bu. Unutmaya çalış ve hayatı kendine zindan etme. Kafanı meşgul et
039 Yorumla
Soran+1 yılBen onu seviyordum ama
Cevap sahibi+1 yılBazen sevgi yetmiyor maalesef. Çocuk istemesi normal birsey. Hayatın gercekleri bu da maalesef.
Soran+1 yılB3ni bu yuzden bosamasi da mi normal
Cevap sahibi+1 yılSen şunu kabul etmelosin artık. Çocuk istiyor adam, demek ki çocuk sevgisi sana olan sevgisinden ağır basmış
Soran+1 yılBende anne olmayi isterdim
Cevap sahibi+1 yılMaalesef olmuyor. Eski kocanin yaptığı yüzde yüz haklı demiyorum. Bu karakter meselesi
Soran+1 yılOnun simdi cocuklsri var baba oldu ben ise mutsuz
Cevap sahibi+1 yılSen takılı kalirsan hayatı kendine zindan etmeye devam edersin. Artık önüne bak
Soran+1 yılNasil bakayim onume sevdigim adam artik baskasina ait cocuklari oldu bende ne var cocugum olmuyor anne olamiyorum sevdigim adamda gitti nasil onume bakayim
Cevap sahibi+1 yılSen takıntı yapmissin. Sana ne desem boş
Soran+1 yılTakinit degil cok sevmistim sadece
Cevap sahibi+1 yılÜzerinden en az 1 yıl geçmiştir ve sen hala o psikolojiyle devam ediyorsun. Bu sansa baya zarar verir
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılUnutacaksin ve mecbursun buna.
Soran+1 yılKolay mi 6 yillik evliydik biz
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşadıklarını yaşayan bir sürü insan var. Önüne bak artik
Soran+1 yılOnsuz nasil devam ederim bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEdeceksin
Soran+1 yılIstiyorum ama
Soran+1 yılYeni bi baslangic yapmak istiyirum
Cevap sahibi+1 yılBugünden itibaren unutmaya başla
Soran+1 yılDenerim
Soran+1 yılNasil peki
Cevap sahibi+1 yılEn güzeli bu
Soran+1 yılOnun bir yuvasi oldu benim bir yuvam yok ama
Cevap sahibi+1 yılSana ne dersem diyeyim sen anlamak istemiyorsun. Resmen takıntı hale gelmis
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı buymus de artik
Soran+1 yılHayir sorun su adamin cocuklar8 oldu yuvasi oldu bende ne cocuk var ne ask nasil mutlu olayim
Soran+1 yılIcimde bebek ozlemi de var
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu veren Allah. Olmuyorsa olmuyor
Soran+1 yılAma icimde ki o bebe hasreti dinmiyor
Cevap sahibi+1 yılEvlat edin o zaman
Soran+1 yılO da olmuyor
Cevap sahibi+1 yılNasip diyeceksin artık
Soran+1 yılKendimi cok yalniz hisediyorum bu yuzden
Cevap sahibi+1 yılHayvan sahiplen
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılİyi gelir
Soran+1 yılBilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyani gecen gunde buradaydiniz bir pskologla gorusun hayatiniza devam etmeniz gerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılGittim zaten pskologa
- +1 yıl
O zaman çözüme kavuşamamışsın. Umarım halledersin sorunlarını bir an önce bu şekilde yasanilmaz
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. sizi unutan başkasıyla evlenen ve çocuk yapan adamı niye hala kalbinizde tutuyorsunuz ?
04 Yorumla
Soran+1 yılCunku onu cok sevmistim
- +1 yıl
başkasının koynunda şu an
zamanla unutursunuz
Soran+1 yılUnutamam
- +1 yıl
hayat size unutturur acele etmeyin zamanı gelince hersey unutulur
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol hayatına sana değer veren birini alırsan her şey yoluna girecektir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılniye takıyosunki seni sevmeyeni niye umursuyorsun, çocuk olmayabilir gayet doğal bir durum bunu yüzüne vurup seni terkedeni niye düşünüyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılCunku onu cok sevmistim
- +1 yıl
ama o seni sevmemiş, belkide unutamamanın sebebi senin sevgine karşılık vermediği için oluşan bi takıntı,
Soran+1 yılHayir o bana beni sevdigini soylemisti
- +1 yıl
herkes seni sevdiğini söyleyebilir önemli olan göstermek
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde şu tarz içeriklerin girişlerini gördüğüm anda atlıyorum, canımı çok sıkıyor o yüzden okumuyorum ama bundan alamadım kendimi çok üzücü bu durum ya offf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten böylesi şerefsiz erkekler rağbet görüyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu artık asmalisin netice de önünde bir gelecek var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. boş ver senı seven insan cocuk ıcın senı bırakıyorsa sil gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnuda unutturacak biri çıkar elbet, sonra da evlatlık edinirsin veya birlikte olacağın kişinin çocukları varsa onlara annelik veya ablalık edersin
00 Yorumlaonun bir hastalığı olsaydı sen onu öyle kabul eder miydin örneğin? yüksek ihtimalle ki ederdin...
psikolojik destek alabilirsen çok iyi olur, hasta olduğun için değil. yanlış bir insanın sana etkilerini kaldırman için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala neden bakıyorsun ona bırak hayatına bak saygın olsun kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatim mi kaldi benim
Arkadaşımın da olmadı herşeyde bir hayır var unutma çocuk inan yuvayı kurtarmıyor.. Şimdi daha iyi biriyle evlendi ve hâmile oldu hemen eski evliliginde 5yıl olmadı cocuğu
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun kendisinde miydi
Soran+1 yılBenim maalesef cocugum hic olmayacak cunku yumurtaliklarim alindi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa bro adam seni terk etmiş sen hala unutamadım diyorsun önce kendine değer vermeyi denesen
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sevdim onu ben
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Geçmişe takılma, sen de hayatına birini al ve yoluna devam et
027 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki...
Soran+1 yılAnne de olamadim sevdigim adamda birakti beni
Soran+1 yılAma ben hep qnne olmak istedim
Soran+1 yılCocuklugumdan beri
Soran+1 yılKeske
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılNasil devam edecegimi bilmiyorum ama
Soran+1 yılBakamiyorum iste yoluma devam edemiyorum ihanete ugradigim aklima geliyor onlarin ne kadar mutlu olduklari aklima geliyor
Soran+1 yılOnlardan daha mutlu olamam
Soran+1 yılOlamam cunku onlarin gibi bir yuvam yok cocugum yok
Soran+1 yılHa diyincede biri bulunmuyor ayrica hele birine tekrar guvenmek aldatilmis bir kadin icin o kadar zor ki
Soran+1 yılHayatimi yola sokarimda onlar gibi yasayamam iste
Soran+1 yılTek basima bir basima mi?
Soran+1 yılO dedigin olmuyor iste ha diyince karsima biri cikmiyor ayrica ciksa bile guvenemiyorum cok zor guvenmek benim icin
+1 yılHangi yara vardır ki kapanmayan önüne bakıp Allah'a sığınıp ondan yardım dilemektir. Rabbim imtihaninizi kolay gecirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevmistim ben
- +1 yıl
Herkes birilerini sever
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk sahibi olmak istemiyorum diyen birini bul.
00 YorumlaAcil şifalar dilerim. Aşkın olmadığı bir ilşkinin meyvesi yenmez zaten allah kurtarmış bence sevinmelisin.
00 Yorumla
+1 yılBaba olmayı düşünmeyen bir insanla hayatına devam edebilirsin, zaten bu yüzyılda baba olmayı istemek ayrı bi' saçmalık.
00 YorumlaSeni değersiz gören birisini neden dert edesin ki..
04 Yorumla
Soran+1 yılCunku cok sevmistim onu
Soran+1 yılYok tabi ama beni sevdigini soylemisti
Yapacağın işlerle, hobilerinle ve sevdiğin insanlarla vakit geçir. Onu aklına getirmemeye çalış. Zamanla unutursun
00 Yorumla
+1 yılama tam tersi olsaydi erkek ksiir olsaydi hic bir kadin bosanmazdi unutamassin normal yazik olmus Allaha havalw et
00 Yorumla
+1 yılKadınlar. bu yüzden kaybeder hep işte gerćek seveni değilde sevmeyen erkegin pesinden giderler.
00 YorumlaNasıl böyle bir insanı hala düşünüyorsunuz,
Değer mi?00 YorumlaZor bir durum kolay değil dra felan başvurmadınıx mı o zaman
00 YorumlaBu nedenle senle boşanan adım düşünmene bile değmez
00 Yorumlaher şey nasip kısmet sana bişey sormak istiyorum
01 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok kendi yoluna devam et
010 Yorumla
Soran+1 yılEdemem
- +1 yıl
Niyemiş
- +1 yıl
O öküz onut gitsin
Soran+1 yılCunku onu cok sevdim
- +1 yıl
O seni sevmedikten sonra
Soran+1 yılBeni sevdigini soylemisti ama
- +1 yıl
Erkekler dogasında sevmek nadir söz olarak söyler
Soran+1 yılAma gercekten inandirdi beni
- +1 yıl
Erkeklerin dogasında var inandırmak kandırmak
- +1 yıl
Duygusallık erkegin dogasında yok
+1 yılHalen konu açıyosun. Unut gitsin şu adamı artık
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum
+1 yılböyle yaparsan asla da unutamıycan
01 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum zaten
Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Birilerini bul seviş
02 Yorumla
Soran+1 yılGit anan sevissin
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO adamın malligini düşün. Ve kendini avut.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyeni birisine şans vermelisin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bos Ver spora basla devam et hayatina
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayatına yeni birileri girmedi mi hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılGirmedi girmesini de istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kendine haksizlik ediyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu cok sevmistim
Cevap sahibi+1 yılOlabilir sevilmeyi hak etnmssin ama sende onun icin uzulme
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026