Gizli Üye(30-35)+1 yılBende seninle aynı durumu yaşıyorum. Benimde eski hiç sevmediğim bana deli gibi aşık olan sevgilim vardı. 6 yıl önce evlendi çocuk geçen yıldan beri değerli oldu bende unutamıyorum hatta 2 gün önce 6 yıl üstüne memleketimizde karşılaştık daha kötü oldum tabi oda olmuştur. Bir zamanlar gram umrumda olmayan acılar çektirdiğim birini şimdi aramak çok garip. Ama ne sen ne ben Birdaha onlarla birleşemeyiz maalesef.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca o seni aldatmış yani seni hiç sevmemiş öyle biriyle barışmayı bile düşünme
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış yoldasın bırak geçmişi. Sorma onu kimseye sosyal medyadan ne yapıyor diye bakma sana bir kez yanlış yapmış ve sonra yoluna bakmış. Senin de artık kendi yoluna bakman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu unutamiyorum
- +1 yıl
Seni aldatmış olması da mı zoruna gitmiyor unutmak zorundasın
Bu kadınları anlamak gerçekten imkansız. o kadar seviyorsan neden ayrıldın?
Ayrıldın neden hala düşünüyorsun? bu nasıl bir yokluk böyle ya.
gazozun kapağı açılmış zaten git bir garibanı sevindir bari
ama adamla şansın olduğunuda unutma seni aldattıysa şimdiki karısınıda aldatır
gerçi belki seni aldattığı kız evli olduğu kızdır?
00 Yorumla
Onu unutturacak birini bulmadığın sürece bu acıyı çekeceksin. Aksi halde unutmadığın her gün hayatını sadece izleyerek geçireceksin. Onu unutman şart
02 Yorumla
Soran+1 yılBen baskasini istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılSenin sorunun hayatına odaklanamaman. Kendisini aldatan birini hala isteyen birine kendisine saygısı yok derim. Kapına kul köle olsa dönüp bakmadan lazımken evlenmiş çocuğu olmuş ben ona sevdalandım diyorsun.. hayatının başrolü sensin kendine gel sen mutlu değilsen her şey hiç. Bir uzmanla görüşmeni tavsiye ederim iyi bir psikolog ardından gerekiyorsa psikiyatrist
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına yeni kisiler ya da yeni uğraşlar eklersen unutursun belliki hayatında kimse yok bir uğraşın yok oyuzden geçmişte gezinip duruyorsun. Bu şekilde acı çeker ve mutsuz olursun. giden gitmiş sen önüne bakıcaksın artık hayat kısa vaktini eski eşini düşünerek ziyan etme o seni düşünüyor mu? Bak hayatını yaşıyor sende yaşa bugünler geri gelmiyor birdaha , her şey gönlünce olsun inşallah güzellik 🌺
20 Yorumla
+1 yılİnsan önce kendi için yaşamalı kendin için yaşayamayalar başkalarının güdümünde kalmak zorundalar iki yıl önce bu yola ne sebeple çıktıysanız amaç başarılı olmuş yollar ayrılmış o zaman şimdi hayatın zorlukları içinde kendi kendinize yaşamayı öğrenmeniz gerek karşı tarafın artık bir ailesi var siz aile kurumunu bozmuşsunuz bence yakın bir arkadaşınızdan destek alarak hayata bu halinizle tutunmayı öğrenmelisiniz
20 Yorumla
+1 yılAbla başta Sizin hatanız şurası kadın olarak çok üstünlük var zannediyorsunuz kendinizde ve etinizi çok kıymetli görüyorsunuz Halbuki bir sürü ortada et ve kemik var erkek içinde kadın içinde ikincisi erkek de bunun çerçevesinde seni şutlamış yenisini almış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni aldatmış, bu durum bile onu unutmana yetmiyorsa sen bu adama takıntılısın bence. Kendi hayatına odaklan gez, toz ve bir hobi falan bul kendine. Gençsin daha ve hayat bir adama takılıp kalacak kadar uzun değil.
20 Yorumla
+1 yılBiraz tuhaf gelebilir ama , cinselşik başkasıyla yaşadın mı ondan sonra. Yaşamayanlar da genelde bu durum oluyormuş onu merak ettim, eğer ki yaşadınsa ve unutamıyorsan geçmiş olsun
012 Yorumla
Soran+1 yılHayir ilkimdi o benim obdan sonra da kimse olmadi
- +1 yıl
Çok yüksek bir ihtimalle ondandır başkasıyla yaşasan unutursun. Öyle nir durum yaşama ihtimalin yoksa da başka şeylere odaklan ömrünü tüketirsin böyle. Çünkü adam başkasıyla evli ve çocuğu da varmış geri dönme ihtimali 0
Soran+1 yılOnun bana geri donmeyecegini biliyorum geri donmesini de istemiyorum ama unutamiyorum ben ondan baskasina bakamam dokunamam...
- +1 yıl
Kendini kandırıyorsun, bir de şöyle düşün sen böyle düşünürken o her akşam koynunda başkasıyla yatıyor. Sen hayatına başka birisini almaya çalış anlayacaksın ne demek istediğimi. Yani sevgili istemiyorsan bir fb bul kendine bireyler yaşa bak nasıl unutuyorsun, vaktini onu düşünerek geçirdiğine pişman olacaksın
- +1 yıl
Üstelik ona beslediğin şey sevgi değil başka bir şey
Soran+1 yılOna karsi sevgi besliyorum ben
- +1 yıl
Yanılıyorsun , küçük bir yerde mi yaşıyorsun? Yoksa büyük bit şehirdemi
Soran+1 yılHakkarideyim
- +1 yıl
Senin işin zor , Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Hem fb bulman imkansız, hem yeni sevgili bulman zor
- +1 yıl
Buradan yazamıyorum
- +1 yıl
Söyleyeceğim şeyler varda
+1 yılO zaman ihaneti kabul edip devam etseydin. Sen daha ne istediğini bilmiyorsun bence , elinden gidince cazip geldi sanırım ama öylesi rezil bir adamın nesini unutamadın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öldü say
Herşeyini sil yak at
Bütün sosyal medyadan engelle çıkart
Telefonunu vs değiştir
Öyle ya da böyle azalır biter
00 Yorumla
+1 yılbu şekilde unutmazsın. seninde hayatında biri olmalı. hayatında oluşan boşluğu dolduracak biri olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskasini istemiyorum
- +1 yıl
Tabiki istemezsin normal bu. ama iyileşmek için acı tadı kötü şurup içmek gibi düşün. böyle acı çekmeye mutsuzluğa da aışacaksın ki bu daha kötü. hasta olursun. en azından sohbet edecek bir erkek arkadaş edinmelisin
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen normal değilsin, bu durum normal değil...
31 Yorumla
+1 yılOnu da aldatır. Neticede karakteri buna müsait. Başkasını istemediğini demişsin ama ayrı olmasanız, devam etseniz aldatmaya devam ederdi.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılAdam kendine yeni yol çizmiş. Seninde aynısını yapman lazım
117 Yorumla
Soran+1 yılCizemiyirum iste cunku onu hala cok seviyorum
- +1 yıl
Olan olmuş giden gitmiş. Bi geri dönüş ihtimali de kalmamış. Kendine saygın olsun biraz. Stalklamayı bırak mesela. Yeni insanlar tanı, sosyalleş, dertleş. Zamanla yüreğin soğur.
Soran+1 yıl2 yildir sogumadi simdi mi soguyacak
- +1 yıl
Bazı şeylerin kendi kendine olmasını bekleyemezsin. Senin birşeyler yapman lazım. Şöyle seni heyecanlandıran, eğlendiren, yanında kaliteli vakit geçirdiğin bir kaç arkadaşın olsa hayatın bi köşede platonik bir vaziyette kaybettiklerine yanmandan daha güzel olduğunu görürsün. Sadece arkadaşlarda değil. Başta spor olmak üzere kişisel gelişim programlarına yönelmek zihnini açar pencereni genişletir. Şu an senin tüm dünyan o ve bunu bu hale getirende tahmin ediyorumki ona olan sevginden çok pişmanlıkların. Hakettiğini düşündüğün mutluluğu bir başkasının yaşaması zoruna gidiyor.
Soran+1 yılSevda kalbe bi kere duser ben o kisiyi hayatima alsam bile onu eski esim kadar sevemeyecgim
Soran+1 yılBu o kisye haksizlik olmaz mi
- +1 yıl
Sevda kalbe bir kere düşer diye bir şey yok. Başkalarınıda sevebilirsin. Hatta daha çok sevebilirsin. Ama onunla bazı şeyleri ilk defa yaşadığın için. O ilk yaşanmışlık hissini vermez sonraki ilişkilerin. Bu kimseye haksızlık değil. 1den fazla ilişki yaşamış herkesin bildiği bir şey.
Soran+1 yılIste en cok bundan dolayi korkuyorum cunku benim tum ilklerim baska bi adama ait ilk askim ilk dokunus ilk sevgi herseyi ilk kez onun ile yasadim bundan sonra baskini sevsem ilklerim olmayacak artik eger eski esim ile severek evlenmeseydim bu kadar uzulmezdim ama baskasini sevsem bile ilklerimin ona ait olmadigini hatirlayio uzulecegim
- +1 yıl
Şu an içinde bulunduğun kafa yapısı böyle düşünmeni sağlıyor. 2yi denersin olmaz belki 3 olsun ne var bunda. Senin niyetin temiz olduktan sonra normal. Hayata bir kez geliyoruz. Çok vaktimiz yok. Vaktini seni aklına bile getirmeyen biriyle geçirme. Bende evlendim boşandım. 2 sene oldu. Aklıma bile gelmiyor. Hayatıma bakıyorum
Soran+1 yılHic ozlemiyor musun onu peki
- +1 yıl
Yalnız hissettiğin zamanlarda ara sıra geçmişi hatırlayıp hüzünleniyorsun sadece. O zaman yaşadığın o zaman güzeldi. Geri dönüp düzeltmen mümkün değil. Bir zaman sonra bu ruh halinden çıkıp olaylara dışarıdan bakabildiğin zaman şu düşüncelerin saçma gelecek sana.
Soran+1 yılBiz severek evlenmistik cok mutluyduk sonra aramiza ayrilik girdi iste
- +1 yıl
Ayrılık araya girmemiş kesip atmış bitmiş gitmiş tavsiyelerime uy kendini düşün kendine yatırım yap hayatını daha güzel bir hale getir. Bunun için bir başkasına muhtaç değilsin
Soran+1 yılEn cokta bu uzuyor beni iste beni gercekten sevdigini sanmistim yani en azindan bana oyle hissetirmisti...
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen o hayatına devam etmeyi seçerken, sen yerinde saymayı tercih etmişsin. Kimseyle konuşmayıp, aşk yaşamayı istememiş gibisin.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir sonunda yaşanmışlıklar var anıların var ama o kendine yeni bir hayat kurmuş sen de kendi hayatını yaşamalısın...
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir durum hala bu şekilde hissediyor olmanız. şu an verebileceğiniz en mantıklı karar profesyonel destek almanız olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSana onu unutturacak seni değerli kılacak birini bulman gerekir
012 Yorumla
- +1 yıl
Şöyle ki bu artık mutlu bir evliliğe Yelken açmış ona Umut beslemektense Hasret kalmaktansa Senin yeni Denizlere rüzgarına kapılıp Yelken açman gerekir Beyhude bekleme limanda
Soran+1 yılKim girerse girsin hayatima o kisiyi eski esimi sevdigim kadar sevemem
- +1 yıl
Peki o zaman sana bol darlanmalar dilerim
Soran+1 yılBana kizma ne olur
- +1 yıl
Iraden çok zayıf konuşmaların bile onu gösteriyor elinden tutacak bir erkeğe bir dosta ihtiyacın aşikar
Soran+1 yılSevda kalbe bi kere duser ben o kisiyi hayatima alsam bile onu eski esim kadar sevemeyecgim
Soran+1 yılBu o kisiye haksizlik olmaz mi
- +1 yıl
Haksızlık demeyelim Onu bilerek yaklaşan bir insan senin etrafında dönecek ve seni mutlu ederken onunla yaşadıklarının üst seviyesinde sana yol gösterecek Bu da senin başını döndürecek Böylece unutmaya geçeceksin
Soran+1 yılBenim basimi bir tek eski esim dondurdu
- +1 yıl
İyi bakalım
Soran+1 yılBen hep cok seven ilk seven oldum iste...
Senin sevdiğin gibi sevilmek de varmış. Ama unutmalısın başka çaren yok gibi. Keşke olumsuzluklar yaşanmasaydı ve hep mutlu olsaydınız
09 Yorumla
Soran+1 yılBen hep ilk seven cok seven oldum ama hic sevdigim gibi sevilmedim...
Soran+1 yılHep bmutlu oluruz zannetmistim bizi bi tek olum ayirir zannetmistim...
Soran+1 yılOnu unutabilecegimi dusunmuyorum
Soran+1 yılAlakasi yok sadece cok sevmis biriyim
Soran+1 yılCiksa bile onu eski kocami sevdigim kadar sevemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni aldatmış sen unutamıyorum vs vs hiç mi grur, onur yok sende?
Senin gerçekten saçın uzun aklın kısa 👍 git konuş kuma olarak kabul ettir kendini.
00 Yorumla
+1 yılSende git ona dini nikahlı eşin olmak istiyorum diyebilirsiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Onda olupta sende eksik olan ne vardida seni birakti anlatirmisin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılBende bosamdim, benzer olay. Senin hislerin digru degil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. İnsan oğlu varken kıymetini bilmiyor hatalar yapıyor. Unutup yoluna bakmaya çalış.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılSeni umursamauan birini sabah akşam düşünmek pek duygusallıkla alakalı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin boşanmanızın nedeni sensindir pişman olmuşsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir asla
Cevap sahibi+1 yılneden boşandınız
Gizli Üye(18-24)+1 yılUnutmak zorundasın kusura bakma çocuğu bile var diyosun. Eşiyle empati kur.
00 Yorumla
+1 yılAbla bence çalış ve kendi ayaklarının üzerinde dur, ilişki de yaşaya bilirsin kimlese. O eski kocan şerefsizin teki🥹 bu hayatta hiç bir şey kalıcı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIhanet ettigi kisi ile mi evli ve kac yasinda evlenip bosandiniz
00 Yorumla
+1 yılDışarda buluşmayı teklif et sonra onu kendine bağlamak için baştan çıkar ona bir çocuk daha verebilirsen diğer karısından boşanmak boşanmak zorunda kalır sana döner
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa sen psikopat mısın sal adamı anasını satayım
00 YorumlaUnutmalısın abla, ihanetin affı olmaz. Madem sensiz yeni bir hayata acılmış sen de bunun icin cabalamalısın. Deger bilmeyen asla vefa hak etmez.
06 Yorumla
+1 yılhala hayal ediyomusun onu hayatında hiç biri olmadımı
03 Yorumla
Soran+1 yılNe ondan oncesi ne ondan sonrasi kimse olmadi hayatimda
- +1 yıl
kaç yaşındasn ve çalışıyomusun
Soran+1 yıl28im calisiyorum
Böyle yaparsan sadece kendini uzersin boş ver onu yeni insanlarla tanış
016 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyorsun beni ben baska bir erkege bakamam elimi suremem dokunamam
Soran+1 yılBen baskasini istemiyorum ya
Soran+1 yılOlsun o beni hatirlamasin ben onun hatirasi ile de yasamaya devam ederim
Soran+1 yılKim girerse girsin hayatima o kisiyi eski esimi sevdigim kadar sevemem
Soran+1 yılBu o kisiye haksizlik olmaz mi
+1 yılMesela neden unutamıyorsun nerelerini unutamıyorsun
00 Yorumla
+1 yılKadın ve erkek için aşk acisina iyi gelecek tek şey başka biri dene gör
00 Yorumla
+1 yılHangi konuda unutamıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevmeyi unutamiyorum
- +1 yıl
Heee sana ihanet etmiş sevme olaraksa unutman lazım
Yok artk ya koskoca 2 yıl olmuş unut gitsin ya
10 Yorumla
+1 yılsindirememe durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna da ihanet eder, unutmaman normal ama sana saygısızlık yapan biri için kendini asla unutma!
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsan fıtratı böyle zaten, canını yakanı unutmaz
00 YorumlaKafanda bitir önüne bak
00 Yorumla
+1 yılarada buluşabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılO da senin canım 😂😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılAcil unut yoluna bak o şu an mutlu sende mutlu ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutmaktan başka çaren yok
04 Yorumla
Soran+1 yılUnutamiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrıldınız o zaman
Soran+1 yılBana ihanet etti
Cevap sahibi+1 yılUnutman lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılCan yakan erkek seviliyor
00 Yorumla
+1 yılallah sabir versin
03 Yorumla
Soran+1 yıl@a1y9ç0a3_ komik mi?
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Unuttt
02 Yorumla
Soran+1 yılUnutamam
Soran+1 yılOnu sevmekten vazgecerim ama onu unutamam
+1 yılO seni unutmuş ama
01 Yorumla
Soran+1 yılO unutsun beni ben onu unutamiyorum
+1 yılSende evlen.
10 Yorumla
+1 yılboşanmasaydın
00 Yorumla
+1 yılEvlendin mi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. O zaman bosamasaydın
00 Yorumlaihanet etmiş :)
00 Yorumlaneden ayrıldınız özel değilse
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılUnut
00 Yorumla
+1 yılKendini sev
00 Yorumla
+1 yılPeki siz ne kadar evli kaldınız ve çocuk var mı
01 Yorumla- +1 yıl
Cevap versene
Gizli Üye(18-24)+1 yılYeni biriyle evlen
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahatsızsın
014 Yorumla
Soran+1 yılNedenmis o
Cevap sahibi+1 yılÇünkü bitmiş işlerle uğraşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHatatına devam et
Soran+1 yılAsk bitmez ki ama
Cevap sahibi+1 yılAşk diye bir şey yok, hormonların oyunu o
Soran+1 yılVar.
Cevap sahibi+1 yılTecrübe konuşuyor yok)
Cevap sahibi+1 yılBen çözdüm o mevzuları
Soran+1 yılYeterince sevilmemissin o zaman
Cevap sahibi+1 yılYoo çok sevdim ve sevildim ama yine de aşk yok, aşk hırmonların beyni tıkayıp yanlış hisler beslemene sebep olan duygu seli ve kendini kandırma, başkalarını da sevebilirsin ama gözün açılmaz çünkü yalnızlık seni kilitlemiş
Soran+1 yılGerci sana diyorum ama asil ben sevilmemisim
Cevap sahibi+1 yıl))))
Soran+1 yılSevilseydim boyle mi olurdu ha? Beni aldatir miydi hic
Cevap sahibi+1 yılİlk aşkımda bende dağıldım sonra kendimş toparladım ve anladım ki sadece benşm sevmem yeterli değil, aşk masal bşr hastalık tedavisi var ama iyice anlamaknlazım durumu ve talnızlık sürekli geriye baktırır
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sabır versin
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne