Baskasini sevdigi icin bosanmak istedi ve onunla da evlendi ben unutamiyorum onu hala
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir kadın için çok zor bir durum yaşamışsın. Aldatılmak, terk edilmek ve eski eşinin seni aldattığı kişi ile birlikte olmasını izlemek. Hiç kolay değil. Bu kadar güçlü durabildiğin için gurur duyulacak bir kadınsın. Kendi değerinin farkına varmalısın. Ne kadar değerli olduğunu, bu kişinin sana yaşattıklarını asla hak etmediğini, bu kişinin seni hak etmediğini sık sık kendine hatırlatmalısın. Bir kere aldatan hep aldatır. Muhtemelen şu an evli olduğu kişiyi de aldatacaktır. Ve bir gün o da çok kötü bir şekilde aldatılacak. Burada önemli olan senin bu kişiden kopup kendine odaklanman. Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin, resim yapabilirsin, kurslara katılabilirsin. Yürüyüş mutlaka yapmalısın. İnsan eli boş olduğunda o kişiyi düşünüp duruyor. Elin boş olmamalı. Kendine yatırım yapmalısın. Kendine yatırım yapıp hayatını doldurdukça onu ve onun sana yaptıklarını hak etmediğini anlayacak ve hak etmediğin yerde, sevginin ve değerin sana gösterilmediği yerde durmaman gerektiğini daha iyi anlayacaksın ve o kişiden istesen de istemesen de uzaklaşacaksın. İmkanın varsa bir psikoloğa gitmek de iyi gelebilir. Ama insanın en iyi psikoloğu kendisidir. Bol bol oku, yaz, içini dök, her gün şükürlerini yaz, Allaha mektup yaz (Şehval Görmezin YouTube videosu var bakabilirsin), dileklerini isteklerini üzüntülerini her şeyi yaz.
24 Yorumla
Soran1 yılBu dediklerini yapiyorum ama hic biri fayda etmiyor onlarin mutlu olmalarina dayanamiyorum
Soran1 yılTakinti degil delirdim onlar yuzunden delirdim senin esinde seni aldatsa baska bi kadini hamile biraksa ve buyuzden senden bosansa onunla evlense kafayi yerdin
Soran1 yılDestek aliyorum ayrica
En İyi Cevaplar
1 yılÇok üzüldüm senin adına ama maalesef ki uzenler hep daha mutlu oluyor sende hayatına yeni birilerini alıp deneyip bir şans vermen lazım yuvanı kur mutlu olmaya bak ya da kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan boş ver bütün erkekler genelde aynı ben daha görmedim tam anlamıyla sadık birini kendine bak gez toz eğlen kendin için yasa güzel arkadaşlıklar edin çünkü hiçbir erkekten fayda yok bi de nasıl öğrendin aldatıldığını nasıl oldu bu süreç
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılSeni sevmeyen değer vermeyen ve aldatan kişiden hayır gelmez ayrılmanız doğru karar bile bile bu evliliği sürdürmek zor yani her açıdan zor olur hep onunla birlikte zamn geçirse sana sadece ev için ya da çocuk varsa çocuk için sorsa arasa ya da gelse sonra tekrar ona gitseydi daha mi iyi nice şeyler olur yani bnce unutmaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAblacım anlayabiliyorum seni gerçekten çok zor ama sen bir başkasıyla tanışmayı denedin mi? Veya psikolojik bir destek almayı? Yanlış anlamayın annem bile hala gider psikiyatriye ve cok faydasını gördü. Denemekten zarar gelmez hiç bir şey sizden önemli değil.
01 Yorumla
Soran1 yılDestek aliyorum zaten ondan sonra baska sevgilimde oldu ama cok surmedi cunku olmadi yani sevemedim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Üzücü bir durum yaşadığın belli, canım. Eski kocanı unutmak zor olabilir ama senin için en iyisi kendine odaklanmak. Kendini sev, hobiler edin, arkadaşlarınla vakit geçir. Unutma ki senin mutluluğun bir başkasına bağlı değil.🌟
Zamanla bu duygular da hafifleyecektir ama acele etme. Belki de hayatında yeni kapıları aralamak için bir fırsat çıkacaktır. Kim bilir, kendine olan güvenin arttıkça, belki de seni daha da mutlu edecek biriyle karşılaşırsın. 💕11 Yorumla
Soran1 yıl3 yiloldu bosanali
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
36Cevap
1 yılkendine dönmeli kendine şans vermelisin. herkesin duygu ve düşünceleri değişebilir. kocanın ki değişmiş seninde değişmeli önüne çıkan biriyle ol demiyorum birini tanı ve seni sen yapsn
01 Yorumla
Soran1 yılOnu unutamiyorum
1 yılMerhaba. Aynı şeyleri bende yaşadım ama o kadından ağzının payını alıp bana geri döndü.. bende çok seviyordum affettim. Şimdi mutluyuz eskisi gibi bana değer veriyor o kadını unutturdum ona ama ben eski ben olamıyorum maalesef hep aklıma geliyor aradan seneler geçti ama ben dahala o gündeyim. Çok acı bir durum aldatılmak. insan asla atlatamıyor
10 Yorumla
1 yılBelki de yarım kalmış hissidir seni yoran. Ama ne olursa olsun seni aldatmış. Geçmişi unut diyemem ama yarınlar için ayağa kalkman lazım.
045 Yorumla
Soran1 yılMutlu olmalari cok zoruma gidiyor
- 1 yıl
Ne kadar oldu boşanalı?
Soran1 yıl3 yil oldu
- 1 yıl
Hiçkimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor inan. Geçmişi bir kenara bırak ve hayatına odaklan artık. Zor biliyorum ama başka seçeneğin yok. Yapmak zorundasın. Geriye dönüp baktığında hayatım böyle geçti diye ddüşünme.
Soran1 yılIleriye bakamiyorum ama cunku gecmisim iyi degil guzel degil
- 1 yıl
Ama gelecek senin elinde canım. Ne kadar seversen sev kimsenin seçeneği değilsin sen. Sen daha fazlasını hak ediyorsun. Allah’ın herkes için bir planı var. Onun da üzüleceği günler gelecek İnan.
Soran1 yılUmarim
- 1 yıl
Ama sen bu süreçte onun iyi mi kötü mü olduğunu düşünmeyi bırakıp kendi hayatına odaklanmalısın. Benzer şeyleri yaşamış biri olarak çok zor olduğunun farkındayım. Ama hayatını güzelleştirmeye bak sen. Bırak senin gibi birini kaybettiği için o üzülsün
Soran1 yılBana bunlari yasatip mutlu olmasina dayanamiyorum
- 1 yıl
Anlıyorum. Ben de benzer durumu yaşıyorum ama bunu düşünerek de hayat geçmez. Dışarda bizi bekleyen bir hayat var. Her ne yaşamış olursak olalım ayağa kalkıp yola devam etmek zorundayız. Zor olduğunu biliyorum ama kendin için yap bunu. Pisliğin biri seni paramparça ettiği için yap. Kurulmamış haline geri dön daha güçlü bir şekilde
- 1 yıl
Kırılmamış
Soran1 yılBende oyle yapmak istiyorum ama nerden baslayacagimi bilmiyorum
- 1 yıl
Bu büyük bir adım. Başlamak istemek çok önemli. Seni mutlu edecek şeylerden başla.
Soran1 yılYapiyorum zaten ama hicbirindeb keyf almiyorum
- 1 yıl
Zamanla almaya başlayacaksın. Ona ne kaybettiğini göster. Kendin gibi birini bulursun ilerde umarım ve kalbin inşallah tekrardan çiçek açar✨🙏🏻
Soran1 yılBi daha sevebilecegimi sanmiyorum
- 1 yıl
Ben de öyle hissediyorum. Olan bana olmuş gibi. En azından hayatımızı güzelleştirelim.
Soran1 yılNasil guzellestirecegimi bilmiyorum
- 1 yıl
En kolay halledebileceğini düşündüğün şeyden başla.
Soran1 yılHic bisey desem...
- 1 yıl
Ama böyle olmaz. Zaman geçip gidiyor. Temiz bir sayfa aç. boş ver o canım. Sana hemen unut diyemem ama yapma bunu kendine. Senin için dua edeceğim. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun. Yürüyüş yap, müzik dinle vs. Kırılmış halinden parlama haline geç. Aynanın karşısına geç ve ben buna değerim de. Bir adım atınca İnan gerisi gelir. Hemen iyileşme olmayabilir ama zamanla çok daha iyi hissedeceksin
Soran1 yılAllah senden razi olsun bacim cok ama cok sagol
- 1 yıl
Valla kendim de benzer durumdayım. Senin yazdıklarını okuyunca kendimi görüyorum bir nevi. O yüzden diyorum sana benim yaptığımı yapma. Herkesin hayatta güçlü olmayı öğrendiği bir yer var. Sen de güçlü ol
Soran1 yılEsin miydi ozel degilse?
- 1 yıl
Hayır. Eski sevgilim. Bana karşı çok tutarsızdı, görünmek istemiyordu benimle ama bir yandan da gitmemi istemiyordu. Benim ilkimdi. Öyle böyle sevmedim. Sonra görüşmeye devam etmek istemedim sanki bir şeyler vardı tuhaf olan. Sonra endişeleneceğim şeyler yaptı. Korktum bende ona bir şey olur diye. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim. Ama bir yandan da beni sordurtuyordu. Bunun doğru olmadığına dair konuştum ve sildim her yerden. Sanırım sevgilisi ilk baştan ber vardı. Aynı ilçede oturuyoruz. Çok acı bir durum benim için. İlk başta çok ağlıyordum şimdi ağlayamıyorum bile.. ve hala benim canım yakmaya, zorlamaya devam ediyor. Ama hayatında biri var. Bana gelince bir daha birini sevebilir miyim bilmiyorum
Soran1 yılNefes aldigin surece her zaman umut vardir...
- 1 yıl
Aldatılmak çok acı
Soran1 yılBilmez miyim
Soran1 yılEn azindan hic bir resmiyenitiniz yoktu boyle de dusun...
- 1 yıl
Bak bana deşiğini uygula işte
- 1 yıl
Dediğini
- 1 yıl
Evet orası öyle ama hala zorluyor beni. Bu can sıkıcı. Görmezden geliyorum ama çok yoruldum
Soran1 yılTaciz mi ediyor seni yoksa
- 1 yıl
hayır öyle değil. Gizlice beni izledi geçen arabanın arkasında. Hız konusunda endişeleniyordum. Gazlayarak geçiyor yanımdan. Zorluyor derken unutmaya çalışırkenki yaptıklarını kast ediyorum. Yarın öbür gün evlenecek ve çok zor olacak benim için. Görmezden geliyorum doğru olan bu. Diğer türlü Bunu hemcnsime de kendime de yapmam
Soran1 yılAllah yardimcin olsun
- 1 yıl
senin de
- 1 yıl
Nasılsınız?
Soran1 yılEh iste
- 1 yıl
Daha iyisiniz yine de değil mi?
Soran1 yılEvet daha farkli dusunuyorum artik
- 1 yıl
Sevindim sizin adınıza
Soran1 yılCok tesekkur ederim siz nasilsiniz
- 1 yıl
İyiydim aslında da bu ara tekrar başa sardı. Tam toparlıyorum başa sarıyor.
Soran1 yılAllah yardimcin olsun canım
- 1 yıl
Sizin de
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılPsikolojik destek gerekli
Bu tip durumlarda profesyonel yaklaşımlar çok daha doğru sağlıklı ve hızlı sonuç vermekte00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Başkalarına salça olma yeter senin gibi tiplerden çok var piyasada
04 Yorumla
Soran1 yılBenim gibiler derken nasil yani
Soran1 yılBoyle bisey yapmiyorum zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılBende çok uzun yıllar unutamadım. Üstelik şiddet görmüs olmama rağmen sonra eşimle tanıştım onla mutlu olmaya başladıkça unuttum her şey zamanla geçiyor
015 Yorumla
Soran1 yılIkinci evliligin mi
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılMutlusun dimi yeni esinle huzurlusun
Soran1 yılZor olmadi mi peki tekrar birine guvenmek sevmek
Cevap sahibi1 yılMutluyum iyiyim çok şükür eşimin kötü bir alışkanlığı yok. Bana karşı iyi anlayışlı maddi manevi elinden geleni yapıyor. Zor oldu olmaz mı beni ikna edene kadar çok uğraştı eşim o peşini biraksaydi evlenemezdik pes etmedi. Ben onun ilk esiyim.
Soran1 yılAllah mutlulugunuzu daim etsin bebis var mi
Cevap sahibi1 yılOlacaktı öldü maalesef hayat çok zor geçti benim için çok sınandim. Hiç üzülme ben en büyük acıyi evladimi kaybedince yaşadım ve anladim başkası için üzülmeye değmezmis...
Cevap sahibi1 yılAmin bu arada darısı başına olsun inşallah.
Soran1 yılBasin sagolsun cok uzuldum ama esinin her turlu yaninda olmasina seni sevmesine mutlu olmaniza cok sevindim allah hep mutlu etsin sizi
Cevap sahibi1 yılSağol Allah razı olsun beraber güldük beraber ağladık amin inşallah sende çok mutlu olursun dilerim.
Soran1 yılBen bi daha evlenecegimi sanmiyorum istyecegimi de dusunmuyorum
Cevap sahibi1 yılİlk başta bende öyleydim o zamanla geçer kalbini temiz ve ferah tut hayırlısını dile. Kimse için de degmeyecegini unutma.
Soran1 yıl3 yil oldu
Cevap sahibi1 yılBen boşandım 8 sene sonra evlendim
Soran1 yılHayirlisi
takıntı değil de, kendine yediremiyorsun yapılan şeyi, onca yaptığı k. hpeliğe rağmen seviyorum demen anormal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEğer hala ona karşı içinde sevgi falan varsa bence bir şans daha ver derim.
03 Yorumla
Soran1 yılBeni aldattigi kadin ile evli Şu an
- 1 yıl
Sizinkisi hiç geri dönüşü olmayan bir ilişki o zaman üzgünüm
Soran1 yılBende cok uzgunum
Gizli Üye(36-45)1 yılVar ya aynisi bende yasiyorum bende evlendim ama yok olmuyor o cikmiyor aklimdan ilk sevdigimdi herseyimin ilkiydi bosandi benden seni cok iyi anliyorum canin cok yaniyordur
05 Yorumla
Soran1 yılEsin miydi peki
Soran1 yılPardon yanlis cevap yazdim
Soran1 yılSimdi ki esinle nasilsin peki
Cevap sahibi1 yılSimdiki üzerime cok düsüyor ne istesem yapiyor da bir türlü digerini unutamiyorum …. Sende durumlar nasil. Konustugun biri var mı
Soran1 yılBosandiktan epey sure sonra biri ile tanistim onunla kisa sureligine konustuk ama olmadi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılo yokken yani tanışmamışken nasıldın. bide iyi biri değilmiş seninleyken başkasını severek.
03 Yorumla
Soran1 yılSiradandim normal bir hayatim vardi simdide oyleyim sadece kirilmis uzulmus yipranmis
- 1 yıl
ne yazıkki üzen seviliyo
Soran1 yılCok sevmistim onu
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılOlay şurda boşluğa düşünce saracak bişey veya birini bulamıyorsun mecbur ona sarıyorsun geri yani denedim tecrübe ile sabit bütün olay boşluktan
00 Yorumla Yara bandi olacak birini bul, ya da hos vakit gecirecegin birini.
02 Yorumla
Soran1 yılIkiside olmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYenisini bulmalısın Keskin sirke küpüne zarar çünkü Kendine acıyarak ömür geçmez
028 Yorumla
Soran1 yılBaskasi ile denedim olmadi
- 1 yıl
Eskiyi kafandan atamadığın için olmaz O defteri kapatmadan Mutlu olamazsın O seçimini yapmış seni reddetmiş bu saatten sonra seni sayan saygı duyan birini seç ve mutlu ol
Soran1 yılBosandiktan sonra biri ile tanistim sevgili olduk ama onunla da yurumedi
- 1 yıl
Sence niçin yürümedi Eski eşin yüzünden gibi geldi bana
- 1 yıl
Bit de şu var kafanda bitirmen gerekiyor olayı Takınti haline getirmişsin ve bu hayatını etkiliyor.
Soran1 yılBu takinti degil sende qldatildiysan kocan baskasini hamile biraktiysa ve bu yuzden bosanip onlarin mutluluklarini seyretmek zorunda kaldiysan sende delirirsin
- 1 yıl
Sen hayata küstün diye dünya da durmuyor Dönmeye devam ediyor. O yüzden kendini düşün Kendini mutlu etmeye çalış aileni yuvanı kur yoksa benim gibi yalnız kalırsın.
Soran1 yılOnlarin mutlu olmalarina dayanamiyorum onlar mutlu olmayi hakketmiyorlar
- 1 yıl
Onları affetmeden düzelmezsin naparlarsa yapsınlar artık hepsi geride kaldı. Affet ama sana yaptıklarını unutma Kendi yoluna git Mutlu olmak senin de hakkın çünkü
Soran1 yılYaptiklarini unutamadigim icin bu durumdayim zaten unutamiyorum
- 1 yıl
Başka çaren yok affet ve unut Girdabın içinden çıkamazsın yoksa Hayatın boyunca çekersin
Soran1 yılYaptiklari kotulukleri nasil unutayim ki
- 1 yıl
Kendine kötülük ediyorsun Böyle yaparak onları sevindirirsin ancak Keskin sirke küpüne zarar Kendini düşün ve suçlamaktan vazgeç
Soran1 yılOnlar mutsuz olursa ben anca mutlu olurum
- 1 yıl
Sen kendini mutlu edersen onlar mutsuz olur işte
Soran1 yılHayir onlarin umrunda bile degil ben onlar mutsuz olsunlar istiyorum
- 1 yıl
Öyle bir seçenek yok ve olmayacak Sen kabul etmediğin müddetçe olanları kendini bitirip durursun. Başına gelenleri kabul etmek olgunluktur.
Soran1 yılBu kadat kolay mi bu ya sen gel yuva yik karini aldat baskasindan cocuk peydahla ama mutlu olmaya devam et bu kadar basit olmamasi lazim
- 1 yıl
Maalesef bu kadar basit işte Sen kendini kahretsen de sonuç değişmiyor. O yüzden yeniden kuracaksın hayatını sil baştan
Soran1 yılOndan sonra baskasini tanidim hayatima aldim ama olmadi sevemedim mutlu olamadim yine kimsryi drvrmiyorum kimseye guvenemiyorum
- 1 yıl
Kendin söylüyorsun gerçek nedeni, güven. Haklısın güven herşeyden önemlidir. Zamanla sağlanır sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Sen de öyle yapacaksın ama karşındakine şans vereceksin ama dikkatle izleyeceksin Önemli olan saygı aslında Saygı varsa her şey olur. Önce saygı duyacak sana, sen de saygı duyacaksın O zaman her şey yolunda gider.
Soran1 yılBen artik kimseye guvenenmem kimseyi sevemem sevmekte istemiyorum kimse ile olmakta istemiyorum
- 1 yıl
Kimseye yüzde yüz zaten güvenmezsin Yüzde yüz sevemezsin en azından arkadaş olmaya çalış ve kafandakileri sil
Soran1 yılOndan sonra zaten birisi ile tanistim ve sevgili oldum ama olmadi iste mutlu olamadim cunku sevemedim o hissiyat gelmedi
- 1 yıl
Hemen gelmez zaten kafan karışık Çalışma hayatin var mı
Soran1 yılYok.
- 1 yıl
Meşguliyet edinmen gerekli Kafan dağılsın diye Okul olur kurs olur iş olur
Soran1 yılPsikolojik olarak disariya cikamiyorum simdi panik atagim var depresifim sokaga cikamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılVarlığında kıymetini bilmemişin şimdi ah vah diyecen
03 Yorumla
Soran1 yılTekrar icerigi oku
- 1 yıl
Bi adam seninle evlenince başkasında huzur aramışsa sorun senden kaynaklı başkasını sevmiş
Soran1 yılHayir ben gercejten sevdim onu
1 yılBence zorla da olsa unutmaya başlamalısın eskiye takılı kalmak sadece sana zarar verir
00 Yorumla
1 yılBu yıllat boyınca yeterince.. puluk yaptın mı peki? Doyduysan kalk.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUnutmak istemiyosun. Onun hayaliyle yasiyosun, ayriligi kabjllenmedin. Ama yazik oluyor sana
010 Yorumla
Soran1 yılSeviyordum onu hemde cok o yuzden galiba
Cevap sahibi1 yılHayir ondan degjl bizde sevdik ama gerektihinde bitirdik. Seni sevmeyen haketmeyen biri icin ke dini heder ediyosun. Unutmak iciin biraz dik durman lazim
Soran1 yılYaltiklari agrima gidiyor mutlu olmasina dayanamiyorum
Cevap sahibi1 yılBilemezsin yarin ne yasayacak ama bu senin umrunda olmamali. Sana dicem yeni bi sayfa ac, bastan basla herseye ama bosuna o yuzden bisey demiyorum. Naparsan kendine yaparsin
Soran1 yılFarkindayim ama ha diyince olmuyor iste zor yani zor
Cevap sahibi1 yılOn3mli olan kabull3nmek. Ne zaman kabull3ndin o zaman ilk adimi atmis olacaksin ama sen bunu hala kabullenmemissin
Soran1 yılKolay mi kocan seni aldatiyor baskasini hamile birakiyor bebek olacagi icin seni bosuyor onunla evleniyor kim kabullenir bunu
Cevap sahibi1 yılAma mecbursun boyle nereye kadar?
Soran1 yılBiliyorum
Cevap sahibi1 yılBoyke devam edeceksen iyi gunler sana
Gizli Üye(30-35)1 yılKocan ne iş yapıyor. Maddi durumlarının nasıl
017 Yorumla
Soran1 yılEski esimin araba galeriis vardi durumu iyidi cok iyidi
Cevap sahibi1 yılBeklediğim cevap
Para içinde yüzüp azitmak
Cevap sahibi1 yılSana ne verdi peki boşanmayi kabul etmen için
Soran1 yılBeni maddi olarak ikna etmesine gerek yoktu ki metresinden cocuk peydahlamis kadin hamileydi yeterli degil mi bosanmak icin
Cevap sahibi1 yılElbette yeter rahat ol kadın olarak Gururun kırılmış boşanmak için elbette yeterli fakat boşanırken ondan ne koparabildin onu soruyorum
Soran1 yılEv ve nafaka
Cevap sahibi1 yılNafaka ne kadar aylık
Soran1 yılKendime yetecek kadar
Cevap sahibi1 yılSenin de bir mesleğin işin var o zaman muhtemelen
Soran1 yılEv hanimiyim
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesin
Soran1 yılAdana
Cevap sahibi1 yılÇok uzaksın
Soran1 yılNeye
Cevap sahibi1 yılBulunduğum şehre
Soran1 yılYakin mi olmaliydim
Cevap sahibi1 yılYakın olsan güzel olurdu tabi
Gizli Üye(25-29)1 yılAnladığım bir şey varsa o da kadınlar unutamıyor o yüzden geçmişe bakmak zorundayız gibi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYıllarını boşa harcama, hayatına devam et ve bir kahve yap.
01 Yorumla
Soran1 yılImkansiz artik
Gizli Üye(18-24)1 yılSeverek mi evlenmiştiniz? Yani ilk evlendiğiniz zamanlarda o da sana aşık mıydı?
01 Yorumla
Soran1 yılEvet severek evlendik ve bana asikti bende ona
Önüne bakmalısın, giden gitmiştir... Mazi de bırakmasını bileceksin ve geleceğine odaklanacaksın , tek çözüm bu bence
05 Yorumla
Soran1 yılUnutamiyorum
Soran1 yılYok
Soran1 yılEv hanimiyim
Böyle yaparak kendini çürütürsün onu aklına getirmemeye çalış ve kendine yazık etme biran önce unutmaya bak.
013 Yorumla
Soran1 yılHer animi onu dusunerek geciriyorum
Soran1 yılDagitamiyorum hobiler edindim ama aklima o geliyor
Soran1 yıl3 yil oldu
Soran1 yılYaptiklarini hazmedemiyorum
- 1 yıl
Pekala sana bir sorum var evet onun yaptıklarını hazmedemiyorsun ama hala daha bunları düşünerek kendine ne katıyorsun bunu bir düşünsene? Ben sana söyleyeyim hiç bir şey katmıyorsun kendine tek kattığın şey canının daha çok yanması ve daha çok harap olman ne olursa olsun unutmalısın.
Soran1 yılCunku tum sıkıntilari bir kadin olarak ben cekiyorum ben dul bir kadinim ama o ise erkek ve buyuzden hic bir problem yasamadim eger aldatan kisi ben olsaydim ben baskasindan hamile kalsaydim cenazem ciksrdi ama o sirf erkek oldugu icin hic bisey olmamis gibi davullu zurnali dugun yapti
Soran1 yılCocuk yok
Soran1 yılDertten tasadan sorunlardan giyinmeye suslenmeye pek firsat olmuyor olsada suslu halimle gidecek bir yerim yok
Önüne bak, yeni hobiler bul. İyi bir şey olsa eski olmazdı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Unutmalısın bitmiş ve geçmişte kalmış
06 Yorumla
Soran1 yılAgrima gidiyor mutlu olmalarina dayanamiyorum
Soran1 yılGecmedi ama
Soran1 yılGaliba
1 yılSana biri abdal olduğunu söylemeli
030 Yorumla
Soran1 yılAptaldir o abdal degil
- 1 yıl
Öyle evet. Sistem otomatik değiştiriyor diye öyle yazdım. Kendini bilmen güzel ama.
Soran1 yılSenin esinde seni aldatsa baskasindan cocuk peydahla hemde seninle evliyken senden bu yuzden bosanip onunla evlensen sende delirirdin
- 1 yıl
Delirmek ayrı unutamamak ayrı. Unutamamak çok saçma. Öylr bir şey yaşasam hayata öyle güzel devam ederim ki pişmanlığından o deli olur.
Soran1 yılOnlarin mutlu olamlarini hazmedemiyorum
- 1 yıl
Tamam işte, sen iyi olursan onlar mutsuz olur. Sen mutsuz yaşarsan onlar mutlu olur.
Soran1 yılKendine gelemezsin hersey senin gozunun onunde olduysa seni sevdigini soyleyen ve herseyden once seni sevdigini hissetiren biri bunu yapmissa gelemzsin
- 1 yıl
Gelirsin. Sen acı çekmekten hoşlanıyorsun sadece.
Soran1 yılGelemem ben sadece onlar mutsuz olsun istiyorum
- 1 yıl
👍👍👍
Soran1 yılBeni aldatain baskasindan cocuk peydahlasin ve mutlu olsun adalet mi bu
- 1 yıl
Değil de onları mutsuz etmenin yolu senin şu an yaptığın da değil.
Soran1 yılNasil peki
- 1 yıl
Mutlu bir hayat sürerek. Başka birini hayatına alarak. Güzelleşerek. Hayallerini gerçekleştirecek.
Soran1 yılBenim hayallerim yok oldu hayal mayal kalmadi artik
- 1 yıl
Bu kadar dramatize etme durumu. Hayat böyle arabesk bir yer değil. İlla dramatize etmek istiyorsan Sosyete Şaban filmini izle.
Soran1 yılBilmiyorsun boynuzu yiyince o hayal kirilligini asagalanmisligi ofkeyi bilmiyorsun
- 1 yıl
Sağlıklı düşünemiyorsun. O duyguların hepsi seni kamçılamalı.
Soran1 yılNerden baslayacagimi bilmiyorum
- 1 yıl
Kendini güzel hissedecek şeyleri yaparak başlamalısın. Mesela saçını kestirmeli, spora başlamalı ya da tarzını değiştirmelisin.
Soran1 yılBunlari yapiyorum zaten
- 1 yıl
Örnek bunlar. Böyle şeylerle başlamalısın. Fiziksel görüntünü düzeltip hayatına başka birini alacak adımlar atmalısın. Çalışıyorsan işinde yükselecek çaban olmalı ya da eğitim seviyeni yükseltmelisin.
Soran1 yılHayatima birini almak istemiyorum ama
- 1 yıl
Alma. Farklı bir çaban olsun. Mesela sürekli gez ve sosyal medyadan yayınla. Hayatın tadını çıkardığını, yas tutmadığını göster.
Soran1 yılPeki hangi maddiyat ile yapacagim onu da soyler misin onun icinde bi para gerekiyor ya
- 1 yıl
Çalışmak o kadar da zor değil.
Soran1 yılBazi sebepler yuzundencalismak istemiyorum
Soran1 yılCalissam da bu dediklerini yapacak kadar iyi mi kazanacagim saniyorsun
- 1 yıl
Tamam peki, canın nasıl istiyorsa.
Soran1 yılBoyle iste
Yeniden evlendin mi
01 Yorumla
Soran1 yılHayir
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılE bırakmış seni bu kadar değersiz misin
08 Yorumla
Soran1 yılHala seviyorum ama
- 1 yıl
Sev bağalım kendine edersin
Soran1 yılBana etti zaten beni aldatarak etti
- 1 yıl
Geçmiş olsun olur böyle şeyler her genç kızın başına gelir
Soran1 yılBen evliydim ama
- 1 yıl
Evliydin "din" Geçti o işler şu an DuL'sun
Soran1 yılBeni aldatmasini hazmedemiyorum
- 1 yıl
En başından anlayamamışsın seni sevmediğini o da senin eksikliğin
1 yılOnu boşanırken düşünecektin
07 Yorumla
Soran1 yılBen bosanmak istemedim
- 1 yıl
Neden boşandınkz
Soran1 yılOku tekrardan icerigi
- 1 yıl
Özür dilerim başkasını sevmişse boş ver kendine temiz bir sayfa aç
Soran1 yılImkansiz onu hala cok seviyorum
- 1 yıl
İmkansız diye bir şey yok
Soran1 yılOnu unutamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBaşka erkek olmadı mı
07 Yorumla
Soran1 yılOndan sonra birisini tanimaya denedim ama olmadi sevgili olduk ama ayrildik
- 1 yıl
Başkası olmazsa unutamazsın. Yaş kaç
Soran1 yıl29
Soran1 yılBaskasini sevemiyorum
- 1 yıl
Gençsin, senin de ihtiyaların olur
Soran1 yılBen onu sevdim sadece
- 1 yıl
Sevmek ayrı ihtiyaç ayrı
Öyle birisi yok anla artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılyeni birisini buldun mu
00 Yorumla
1 yılBaşka bir erkekle birlikte ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seni seven insanları sev. Sevmeyenleri unut
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyel ona belki sever seni de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılNe onursuzsun la sen aldatmış seni
05 Yorumla
Soran1 yılKac yillik kocamdi ama sonucta
- 1 yıl
Ee yani? Bu seni aldattığı gerçeğini değiştirmez
Soran1 yılO simdi yeni esi ile mutlu ben mutsuz cok canim yaniyor
- 1 yıl
Yo yanmasın hatta mutlu ol ki kurtulmuşsun öyke iğrenö birinden
Soran1 yılCok seviyordum onu
1 yılÇok zor durum ya üzüldüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİşte gercek bir dram
05 Yorumla
Soran1 yılNe yapacagimi bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBu sekilde hicbir sonuc alamazsin, bence baska birine asik oldugun zaman kurtulursun
Soran1 yılBaskasini hayatima aldim ama olmadi yapamadim sevemedim onu
Cevap sahibi1 yılİşte demekki asik olacagin biri degilmis, devam etmelisin
Soran1 yılOndan baskasini sevemiyorum sevsemde guvenemiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşın kaç? Çocuk var mı?
06 Yorumla
Soran1 yıl29 cocuk yok
Cevap sahibi1 yılEv kadını misin?
Soran1 yılNeden soruyorsun
Cevap sahibi1 yılYardımcı olmak için önce azıcık tanımak lazım. Sen bilirsin
Soran1 yılMeslek sahibi olup olmamamla hic bir alakasi yok ama bunun
Cevap sahibi1 yılPeki haklısın:)
Gizli Üye(30-35)1 yılMerve boloğur vakası olmuşsun
01 Yorumla
Soran1 yılGaliba
Gizli Üye(36-45)1 yılSen manyak mısın kesin öylesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİmam nikahıyla devam etseydiniz
00 Yorumla
1 yılBaşkasını bulman gerek
17 Yorumla- 1 yıl
Onun için artık zor.
Soran1 yılBaskasini istemiyorum
- 1 yıl
Normaldir zaten Alfa dul olmuşsun
Soran1 yılAlfa dul ne oluyor
- 1 yıl
Eski sevgiliyi veya Kocayı farketmez Unutamama onu arama felan
Soran1 yılBana yasattiklarini unutamiyorum evet
- 1 yıl
Zaten bu durumda başkası olsaydı bile kafan yine orada olacak ilişkine odaklanamayacaktın Çoğu alfa dul Bu şekilde hem kendisine hemde beraber olduğu kişiye Sorun olmaktan öteye gidemiyor. Hala o adamı arıyor aslında kafasında Bilindik tek bir çıkma yolu varmış O en üst seviyeyi oluşturan Erkekten daha üst model bir erkekle olup daha etkili bir ilişki yaşamakmış. Alfa dul çok arttı günümüzde
hayatına yeni biri al😕
01 Yorumla
Soran1 yılAldim olmadi zaten mutlu olamadim sevemedim onu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden boşandın
02 Yorumla
Soran1 yılBaskasini sevdigi icin dedim ya
- 1 yıl
Detayı görmemişim
Hata yapıyorsun.
00 Yorumla
1 yılseni sevmeyen birini neden seviyorsun ki
00 Yorumla
1 yılUnutursun
02 Yorumla
Soran1 yılUnutamiyorum
- 1 yıl
Dm den yaz istersen yardımcı olurum sana
1 yılbarışın
012 Yorumla
Soran1 yılOku tekrar
- 1 yıl
hasret gider yaz ona aslında tek çözüm var yeni biri bul
Soran1 yılOndan sonea baskasi girdi hayatima ama olmadi yapamadim iste mutlu olamadim onu sevdim ben bi tek
- 1 yıl
cinsellik yaşadınmı
Soran1 yılOndan baskasi ile mi?
- 1 yıl
evet
Soran1 yılHayir
- 1 yıl
işte başkası ile cinsellik yaşayana kadar üzelmez bu durum
Soran1 yılHayir baskasi ile yasamak istemiyorum bunu sevmedigim biri ile olamam
- 1 yıl
işte ondan kaybediyosun adam siteidği ile takılıyor sen anak hayal kur
Soran1 yılUnutamiyorum onu ne yapayim
- 1 yıl
ya biri içine girmedikçe unutamazsın
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski kocamdan boşanalı yıllar oldu ama onu çok seviyorum, unutamıyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler