Kaynanam yüzünden bebeğimi düşürdüm. Eşimle uzaklaştık ıstemsiz olarak ne yapmalıyım?

Kaynanam ile kavga ettik. Çok huysuz bir kadındı. Nöbet çıkışıyım zaten kafam davul olmuş hala susmuyordu. Misafirdir diye ses etmedim esimde zaten ise gitmişti kafayı yeme noktasına gelmiştim. Eşimle odamız teras katındaydı. Tam uyumaya gidicem yorgunluk akıyor gözlerimden bırakmıyor pesimi. Kavga sebebimiz de ne doğacak torununa kendisi bakarmış bakıcıya ne gerek varmış. Huysuz birisi ben ona bu kısa süreli ziyaretlerinde bile dayanamıyorum çocuk büyüyene kadar nasıl dayanayım. Tam merdivenden 3 4 basamak çıkmıştım. Tuttu kolumdan lafını söyleyip kaçma öyle dedi. Birden hızlı tutunca dengemi kaybedip düştüm. Ilk trimesterdeydim daha 19 haftalık gebeydim. Paniklemiş bir şekilde başımdaydı. Kanamam gelmişti. Kendimde sağlıkçı olduğum için anlıyordum bebeğim düşüyordu. Uyandigim da hastanedeydim basimda doktor vardı. Bebeğimi düşürmüştüm. Içeride parca kaldığı için de kürtaja alınmıştım. Doktordan sonra eşim geldi. Ağlamaktan gözleri kan çanağına dönmüştü. Konuşmadık sadece sarılıp birbirimize ağladık. Eve girer girmez kendimi odama attım. O merdiveni gördükçe sinirim bozuluyordu. Eşimle hiç konuşmamaya başladık. Ilerleyen gunlerde doktor kontrolüne gittik esimle rahmim de operasyona bağlı yapışıklık olduğunu söyledi. Tedavisi var tabi ama başarı oranı çok düşük. Bir daha hamile kalamayabilirim anlayacağınız. Eve gidince valizimi hazırladım. Nereye gidiyordum bende bilmiyordum. Eşim ağladı. Hem çocuğumu hem seni aynı anda kaybedemem yapma nolur benim suçun ne dedi. Gideriz buralardan dedi. Tip gelişti elbet bir gün sende anne olursun diye beni teselli etmeye çalışıyordu. Çocukları ne kadar sevdiğini biliyordum. Hep bir çocuğu olsun isterdi. Bunu ona yapamazdım. Hiç bir şey söylemeden çekip gittim. Aramalarina bakmıyorum isten izin aldım. Kafa dinliyorum anneannemin evinde. Sehir degisikligi birazda olsa iyi geldi. Ama brn bu isin icinden cikamiyorum. Esimle ne yapmalıyım?
Kaynanam yüzünden bebeğimi düşürdüm. Eşimle uzaklaştık ıstemsiz olarak ne yapmalıyım?