Evli olmaktan sıkıldım çocuğuma bakmaktan sıkıldım, her gün yemek yapmaktan kızıma yemek yedirmekten onun ağlamasından, uyumamasından sıkıldım diş hekimiyim 4 aylık bir kızım var işime ara vermek zorunda kaldım evde olduğum için eşim yemek bekliyor, ev işinden sıkıldım her sabah süslenerek evden çıkmayı, makyaj yapmayı güzel giyinmeyi çok özledim canım çok sıkılıyor gerçekten anlatamam eşimi bebeğimi terk edip gidesim geliyor bu saate kadar hala yatamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılLohusalık sendromu yaşıyor olabilirsin.
Doğumdan sonra uzun süre kadınlar yaşıyor bu depresyonu. Kimse seni yargılayamaz çünkü sorumlulukların arttı, yetişmeye çalışman gereken işler çoğaldı, kendinle eskisi kadar zaman geçiremiyorsun...
Psikolojik yardım almak iyi gelebilir senin için. Emin ol bu geçici bir süreç normale döneceksin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir anne olarak kısmen dediklerini anlıyorum. Eşin sorumsuz biri belli ki çocuğu tek başına yapmadın sonuçta ikinizinde kızı. Sen çocukla uğraşırken o temizlik yapsın, sen yemeği pişiriyorsan o da yedirsin. Arada çocuk uyurken çık gez kendine vakit ayır. Ben de oğlum doğduğumda işime 3 yıl ara verdim günlük düzen komple değiştiği için bazen insan hangi biriyle uğraşayım bunun temizliği, yemeği, çamaşırı, ütüsü var diyorsun. Eşin bu konularda destek olmalı eve gelip her şey hazır olsun ben bir şey yapmayayım dememeli.
00 Yorumla
+1 yılYoutube Kanalı aç Eğlen vakit geçir, Günlük Vlog çek falan.. Çocuğunu terk etmek güzel bir fikir değil... Şimdi terk edersin Yaşlanınca Müge anlı türü programma çıkar Çocuğumu arıyorum dersin.. Evliliği çocuk oyuncağı sanıyorsunuz evlendikten sonrada herşey ağır geliyor, Yemek yapmaktan sıkıldım, çocuğa bakmaktan ağlamasından sıkıldım, eşimden sıkıldım, ev işinden sıkıldım.. Evlilikten ne bekliyordun? Hergün Yatakda pişpirik oynayacağınızı mı? Genç kızlar bakın örnek alın bunları kendinize..
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışan kadınların genellikle yaşadığı psikolojik çöküntülerden birini yaşıyorsun. Mutlaka psikolojik danışmana başvur bunu çok önemse.
Anneliğini kadınlığını sorgulayanlar olacaktır. Hala eş, hala annesin merak etme. Hazır olmadığın bi dönemde anne olmuşsun ama bunların hepsi aşılacak şeyler.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
32Cevap
+1 yılEşin adam değilmiş, hangi adam gibi adam 4 aylık bebeği olan bir kadına tüm ev işlerini yükler ki? Yeni doğum yapmışsın daha 4 ay geçmiş bir de senden yemek bekliyor şerefsiz... Kendi eli kolu yok mu? İnsan biraz ev işlerinde yardım eder. Eşini çocuğunu alır gezdirir bir hava aldırır, korona olsada en azından açık havaya sahile filan götürür.
Kızın olmuş en azından kendi kızınla ilgilenirsin alırsın şişeden süt içirir, ağlayınca kendin ilgilenirsin. Canından can parçası sadece kadının değil aynı zaman da senin bir parçan çocukla da ilgilenmiyorsa baba olmanın ne anlamı var.70 YorumlaDurumun ciddiyetini bilmeyen andavallar şimdi seni linç eder. Yarın bebekleri olunca özellikle erkekler el sürmezler.
Hamilelik ve doğum sonrası anne için gerçekten zor bir süreçtir, özellikle çalışan ve sosyal anneler için. Bu dönemde sürekli evde olmak, yalnız olmak ve sürekli aynı şeyleri yapmak seni monotonlaştırmış. Bugün de patlama noktasına gelmişsin. Durumunu eşinle konuşmalı, sorumluluk almıyorsa, sana yardımcı olacak şekilde sorumluluk almalı. Üzerinde çok fazla yük var ve kötü enerji birikmiş. Bir gün çıkıp, arkadaşlarla buluşup enerjini atmalısın. Bottle feeding yapıyor musun bilmiyorum ama bottle feeding ile eşini sürecin içine sok. Anlatılacak çok fazla şey var. Konuşmak istersen takip atabilirsin.30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. Eşinizi boşverdim de çocuğunuza çok ayıp ediyorsunuz yazık günah. Madem anne olmak nedir bilmiyorsunuz neden çocuk yapıyorsunuz? Benim ikizlerim var tek bakıyorum yeri geldi ağlamaktan helak oldum sabahlara kadar beşik salladıgımı biliyorum. Piskolojim cok bozuldu ama bir yandan da biliyorum ki onları benden daha fazla hiç ama hiç kimse sevmeyecek benim gibi kimse korumayacak. Ben onların annesiyim onları karşlıksız seven tek kişi benim. Onları istememek ne demek şu an 1.5 yaşındalar ve inan ki gelip sarıldıklarında dünyalar benim oluyor. Bu hayatta yaptığım en iyi seçim anne olmakmış diyorum. şu an bebeğiniz çok küçük ama annelik böyle birşey fedakarlık ister emek ister. Sosyalleşmek istiyorsanız bir bakıcı bulun ne bileyim anneanne babanne kim varsa kim bakabılıyorsa bulun baktırın sizde işinize dönün. Bebeğimi terkedesim gelıyor ne demek o yavrucağı hiç düşünmüyor musunuz?
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi anlik hevesle bunu yaparsan ömür boyu pismanligini duyabilirsin belki bi anlik hevese kapilma. Kacmak cozum gibi gorunsede bazen cozum degil aslinda. Bazen benimde herseyi terk edesim geliyor ama bakiyorum dusunuyuorum sonra oradada beni ayni seyler bekleyecek.. önemli olan yasadigin yeri guzel bi yere cevirmek.. umarim sorunlarin cözülür.. bence esinle konusmalisin sen yemegi yap mesela oda evi supurmekte yardimci olabilir. Esin konusmuyorda, Olmadi danismana gidin bi cok cagre var kullan ama kacma savaşmayı birakma.. hayat böyle.. sorun cozuldukten sonra mutlu olabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılSenin bir suçun yok kuzucuğum alışılmış hayatından bir anda farklı ortama geçince böyle şaşırır insan emin ol senin annende benimkide hepimizin annesi de böyleydi. Zamanı iyi planlayabilirsin. Eşinle konuş ve biraz yükü omuzlarından alsın. sonuçta evde çocukta onunda sayılır. İşten ne kadar yorgun gelirse gelsin iş paylaşımı yapıp destek olmalı. Arada tatillerinde çocuğu ona bırakıp bir kuaföre falan git. Kendini tazelemek. Salma kendini sen güçlü bir kadınsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIstedigin seyler guzel hos gözüne iyi geliyor ama canın istedi sıkıldım diye yapamazsın başta evlenmiycektin cocuk yapmiycaktin simdi basinin altindan kalkamiyorsun boyle dusunmektense bu sorumlulugu hic almasaydin keske. Diş hekiminin aldigi maas iyi bence bi bakıcı ya da hizmetci tutabilirsin kendine biraz daha zaman ayirirsin en azindan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMandem bunları seviyordun neden evlendin neden çocuk yaptın ozaman o çocuk size pullu mektup göndermedi anan seni nasıl büyüttüyse sende doğurduğun çocuktan sıkılmayacaksın bakacaksın, o çocuk büyürsede senin yüzüne bakmaz zaten sen onu istemezsen oda seni istememekte haklıdır. kendine gel sahiplen bebeğine annelik yap bence. hem yine süslenir püslenirsin evladına bak yine süslen saçını başını yaptır kim ne diyecek sanki.
00 YorumlaKeşke hiç evlenmeseydin Üzüldüm cidden çocuğun adına Kurban çocuklar oluyo Siz şimdiden böyle düşünüyorsanız ilerde mutlaka çocuğunuzu da başınızdan atmanın ondan kurtulmanın yolunu bulursunuz bi şekilde bu üzücü
18 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum. Erkekler bütün sorumluluğu kadınlara yüklemese onlar da bu karar yorulup bakmaz. Biraz da o işlere el atsın. Böyle bir şey demesi çocuğunu sevmiyor anlamına gelmiyor. Yorgun sırf, gece uykusuz kalıp o hal de gündüz bütün işleti yapıp birde tembel bir adamla uğraşmak zor.
- +1 yıl
bıkmaz*
- +1 yıl
@Pandalina2424 kızıyla ilgilenmekten bıkmış sıkılmış anneden fayda gelmez Benim annemde beni terketti ordan biliyorum Yaralarını hala taşıyorum Üstelik babam on numara bi insan olduğu halde Kimi kadınlara rahat batıyor mesele bu
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm, öyle anneler hatta anne demeyelim öyle vicdansız pislikler de var ama çocuğumdan bıktım demesi anlık bir yorgunluk. Bende zaman zaman yoruluyordum hatta eşime birazda sen ilgilen bütün gün ev işi, yemek, çocuk duş alacak vakit bulamıyordum ama asla çocuğumu ihmal etmedim. Sonuç ne oldu biliyor musun 3 yıl hem ev işi hem çocukla ilgili her şeyi ben yaptım sonra oğlumu kreşe yollayıp işime döndüm, ailemin şirketi var hem onlara destek hemde bana gelir olur sürekli koca parası yemek beni tuhaf hissettiriyordu diye düşündüm. Akşamları yemeğimi hazırlayıp, sabah uyanıp 9-15 arası çalışırdım, çocuğu kreşten alıp karnını doyururdum, ev işleri falan derken akşam olurdu duş alıp uyurdum. Eşim elini bir işe atmazdı. Sonra beni aldattığını duydum ve hemen ayrılma kararı aldım. Savunması da şuydu “sen işten güçten bana vakit ayırmıyordun, ilgilenmiyordun”. Biraz yardım etseymişsin iş güç çabuk biter birbirimize ayıracak vaktimiz çok olurdu, üstelik oğlum haftanın 1,2 günü annemlerde olurdu anneanneye ve dedeye düşkün olduğu için, haftada bir defa eve yardımcı da gelirdi o işleri yaparken ben eşime gel çıkalım, dışarda vakit geçirelim veya hatta otele gidelim dediğimde işten geldim yorgunum derdi.
- +1 yıl
@Pandalina2424 eşiniz biraz rahatmış kb da Tabiki evlilik tek başına olan bisey değil yani Iki tarafında birbirini anlaması yardımcı olması gerek Bu böyle olduğu zaman Tabiki de anlayış gösteririm yani anlarım durumu Üzüldüm adınıza Tek başınıza onca isle evle uğraş zor iş Bilmiyorum eşler birbirine destek olmicaksa evlenmenin ne anlamı var ki ya da evlilikte o iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yanındayım diye verilen sözün ne anlamı var ki Insan evlilikten soğuyor
- +1 yıl
Aynen öyle ama işte maalesef bir insanı ne kadar iyi tanıdığını düşünüyorsan düşün, evlendikten sonra asıl kimliğini görüyorsun aynı evde yaşadıktan, çocuk olduktan sonra. Ondan önceki hayat lay lay lom ondan sana tavsiye evlenmek istediğin biri olursa birlikte aynı evde yaşayın veya ev olmuyorsa da birlikte tatillere çıkın huylarına bak kirli mi, etrafını toplar mı, düzensiz mi anlamaya çalış. Tembel, her işi sana yükleyen insanlarla ömür geçmez cidden. Bu sırf erkekler içinde geçerli değil kızlarda öyle pasaklı, tembel olabiliyor ^^
- +1 yıl
@Pandalina2424 haklısınız Yaşınızda genç aslında biraz erken yaşta evlenmişsiniz sanırım siz
- +1 yıl
Erken evlendim, evet. Yabancı da değildi ailelerimiz tanıdıktı bende çok iyi tanıdığımı düşündüm beni yanıltmaz çocukluktan beri tamışıyoruz diyip erken evlendim ama durumumuz ortada neyseki her şeye rağmen çocuğumdan asla bıkmadım ve ne kadar işim olursa olsun önceliğim hep oğlumdu. Bir kadın bu kadar bunalıyorsa sebebi çocuk değil anlayışsız bir eşdir.
'Eşim ve bebeğimi terk edesim geliyor.' cümlesi başlı başına senin evlilik insanı olmadığını gösteriyor aslında. Acilen bir psikolog desteği almalısın.
11 Yorumla
Soran+1 yılEşimi seviyorum ama gerçekten çok sıkıldım başka bir şehirdeyiz eşim atandı, kimsemiz yok burada ben zaten sürekli evdeyim hiçbir şey yapamıyorum eve kimseyi de istemiyor eşim hastalık olduğu için sen yapabilirsin diyor o da çalışıyor çok yoğun akşam gelince enerji kalmıyor bazen nöbeti oluyor hiç gelmiyor daha anlatacak çok şey var aslında neyse
+1 yılBirkaç ay daha dayanırsan sonrası gerçekten rutine bağlar bir bakıcı bulursunuz işine devam edersin düzeniniz olur ilk altı ay özellikle bir yıl çocuğun sana son derece muhtaç altı ay bir yıldan sonra güvenli bir bakıcı sorunlarını çözecektir.
00 Yorumla
+1 yılpsikologa terapiye git iyi geliyor faydasını görürsün bekarım yemek temizlik yapmak istemiyordum verdiği ilaç ve terapilerle enerjim yerine geldi her işi yapma istegi oluyor tavsiye ederim herkese ettim herkes gitmek istiyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGerekeni herkes söylemiş zaten çok zor evlilik+çocuk gerçekten haklısın ama bu zorluğu düşünüp çocuk yapmamalıydın ama bunu söylemek için de artık çok geç...
10 Yorumla
+1 yılBu zamanlar gwçecek ve sen bir daha yaşayamayacaksın bebeğinin bu en özel anlarını... Ama daha çok gidersin işe.. Daha çok süslenirsin.. Onun sana ihtiyacı var önceliğin o olmalı..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCanım sen kafayı yenisini böyle bir anne canından canını nasıl terkeder o bir bebek küçücük masum onun günahı neyki hicmi için acimiyor can var acı duygusu var
00 Yorumla
+1 yılBöyle birşeyi asla yapmayın hocam
O çocuğa da aciyin lütfen olmadi bir yardımcı tutun ama bunu yapmayın10 Yorumla
+1 yılBu sorumluluğu almadan önce baştan düşünmeli idin. Bi piskoloğa görün belki konuşmak iyi gelir hallolur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılyardımcı almalısın. işe dönmelisin. bir de doğum sonrası depresyonu için bir uzmandan destek almalısın
00 Yorumla
+1 yılBütün işi sen yüklenmişsin eşin olacak adam sana yardım etsin direk konuş bence. Taş olsa çatlar çok haklısın böyle hissetmekte
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek almalısın. Senin için geçici bir süreç bu. Bebeğini ya da eşini sevmediğini zannetmiyorum. Geçici bir süreçtesin sadece.
00 Yorumla
+1 yıllohusa sendromu geçiriyo olabilirsin.. sakin kal biraz daha kendine zaman ayırmaya çalış...
12 Yorumla- +1 yıl
senin içün deemeyeceğim bunu ama
şimdiki kızlar evlenmeyi sadece harika bir düğün, sevdiği adamla 7/24 beraberlik, istediği gibi gezip tozma ve harika ev eşyaalarından ibaret sandıkları için evlilik gitmio. kısa zaman sonra sıkılıyolar...
Annen ya da Kayınvaliden baksın bebeğine sen işe dön
10 YorumlaDemek ki neymiş doğurmakla anne olunmuyor. Demek ki neymiş yiyemeyecegin şeyin altına yatmayacakmışsın. Madem o popis sende yoktu neden evlendin. Çocuk yaptın.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Sakin ol. ibadete yönel dua et çokça ve haline şükret...
00 Yorumla
+1 yılBence senin biraz deşarj olman gerek. Bu yüzden kendini yaz bir kağıda
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolog gerekli ve evde sana yardim edecek anlayışlı bir koca
00 Yorumla
+1 yılBunları göze alarak evlenmen lazımdı. Evlilik çocuk oyuncağı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalama ne güzel yuvanı kurmuşsun Allah sana çocuk nasip etmiş daha çok yuvana bağlanmak yerine evi terk etmek istemekte neyin nesi süslenip püslenince ne olacak tamam elbet seninde hakkın var süslenip gezmeye ama bunu çocuğun ve eşinle beraber de yapabilirsin
00 YorumlaEşin seninle hiç ilgilenmiyor mu nasıl seni bu kadar ilgisiz bırakmış
00 Yorumla
7 ayOkumuşsunuz ama boşa okumussunuz evlat bırakılir mi eşimden ayrıldım oğlum babasinda bir yanlış yüzünden ayrıldım hemde güzel yuvam yıkıldı çok pişmanım kokusunu özledim yaşayan bir ölüyüm 😥😥😥
10 YorumlaBu durumu için bir psikologdan yardım almanız lazım.
00 Yorumla
+1 yılYanlış kulvarlarda oynamaya başlamışsın sen ablacım senin direk kendini imha etmen gerek bu düşünce ile ne vatana ne millete ne evine ne cocuğuna faydan olmuyorsa yaşama aldığın nefes zarar dünyada ✍😉
10 YorumlaÇalısan annelerin doğumdan sonraki yaşadıkları sıkıntı bu şekilde ama sık dişini bi kaç ay sonra işine dönünce rhaatlayacan
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKöpek bile yapmıyor yaptığını. Sen bıraksan gelir köpek sahiplenir.
00 Yorumla
+1 yılHerseyi anlarım
İnsan eşin den sıkılır ev işleri fazla gelir.
İşini özler vs vs
Ama sen nasıl bir ANNE sin.
İnsan hiç çocuğunu bırakmayı düşünür mü nasıl çocuğum dan sıkıldım der
Bence bir git bir piskolijik destek al00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarkindaysan o senin evladin? Ve sana ihtiyaci var?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden her işin yükü sende ya? Ne düşüncesizce olmuş.
00 YorumlaDış hekimiysen maddi durumun iyidir
ev işleri için bir yardımcı tut madem o seviyeye geldiysen..
çocuk bırakılır mı hiç02 Yorumla
Soran+1 yılEşim izin vermiyor hastalık olduğu için
- Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılAbla o zaman evlenmiycektin çok toz pembe yasıyormuşsun sen nasıl vicdan seninki
00 Yorumla S. kismeden önce dişünseydin bunları o cocugun günahı ne lan
20 YorumlaKocanın beyni yok seninle sexs yapamıyor cok belli ya penisi küçük zamanında sen cok kaçamak yapmışsın 😂
00 Yorumla
+1 yılİznin ne zaman bitiyor? Anlaşılan çalışma hayatına alışmışsın ev zor geliyor sana :)
00 Yorumlakolay bir surec degil annelik sureci.. bayatin bambaska sekilde sekilleniyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşim böyle anne olacaksanız baştan hiç olmayın ya silah zoruyla mı evlendirdiler evlenmeseydin yapmasaydın çocuk
11 Yorumla- +1 yıl
Evlenebilir de çocuk kolay değil Bunu baştan düşünüp yapmamalıydı böyle biri. Yani böyle ınsanlar çocuk yapmamalı
+1 yılEve anneni cagir. Iki gun kafa dinle
00 Yorumla
+1 yılEsini anlarimda cocuguna kiyma bedeli buyuk olur
00 Yorumla
+1 yılŞeytan senin damarını esir almış
00 YorumlaDepresyona mı girdin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence saçma bir karar verme otur bunu kocanla konuş bencee
00 YorumlaSaçmalık eşini anladımda çoçuk terk edilirmi
00 Yorumla
+1 yılAcilen doktora görün.
00 YorumlaYazık günah, etme eyleme. O meleğin suçu ne :/
00 YorumlaSana sağlam bir sopa lazım. 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılKalbiniz s2şiyor derler bizim burada buna
00 Yorumla İşine geri dönmen lazım galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhızmetcı tutsan olmazmı gelırın yok mu
00 YorumlaBu yaşta evlenirsen pisman olursun tabi
00 Yorumla
+1 yılYatılı bakıcı tutun işinize devam edin suslenin
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim izin vermiyor hastalık olduğu için
+1 yılPsikolojik destek alsan yoluna girer gibi
00 Yorumla
+1 yılPsikoloka git.