Hamileyim ve kayınvalimdem yüzünden kocamla aram bozuldu, ne yapmalıyım?

Hamileyim ve kayınvalimdem yuzunden kocamla aram bozuldu nasil kurtulucam bilmiyorum, hayatımi alt üst ediyor hep bu kadın? 30 yasindayim evliyim 34 haftalik hamileyim. Dün arkadasim yurtdisindan geldi, aksam onunla bulustum gece 2 gibi döndüm eve, döndugümde kocam yatmıştı ama uyumamış zaten aradi disardayken bi kac kez , sen disari ciktiginda neden benligini unutuyosun , abartiyosun? dedi , Ya dedim kiz gelmis hollanda'dan o da evli niye o laf yemiyor mesela da ben senden laf işitiyorum , seninde iş seyahatine gittigin oluyor ben karisiyor muyum dedim. Aynı sey mi? birak hamilesin diye susuyorum yoksa haklı bir yanin yok , ya disardayken ani bir durum olsa nasil gidiceksin doguma o panikle dedi. Yattı bozuldu aramiz.

Bugunde kayinvalidem geldi yine yorgundum uyuyacaktım kalk şunu yapalım bunu yapalım dedi, bende keske biraz kendi evinizde birseyler yapsanız beni rahat biraksaniz dedim, sen ne diyorsun be bu zamana dek oglum icin alttan aldim ama sabrimi tasirdin dedi kendi oglumun evine gelirken senden mi izin alıcam dedi, evet izin alacaksin lütfen gider misiniz evimden dedim, Allah seni kahretsin dedi gitti cikarkende insallah doguramazsin karnindakini dedi. Hemen kocami aramiş aksam esim bir geldi surat 5 karis. Ben miyim suclu? dedim hakli misin dedi? niye bu kadar sinirlisin son zamanlarda sen seni taniyamiyorum dedi.. Sende bir sey demedin mi annene bana soylediklerinden sonra dedim, kafasini salladi ters ters bakti simdi de baska oda da uyuyor inanin dayamiyorum artik napicam bilmiyorum zaten dün gec geldigim icin aramiz bozuktu ustune bir de bu durum.

Hamileyim ve kayınvalimdem yüzünden kocamla aram bozuldu, ne yapmalıyım?