Kocam hamile kaldım diye beni terk etti. Bebeğimle tek başıma kaldım, ne yapacağım?

Bir yıldır evliyiz. Severek evlendik ve uzun süredir birlikteyiz. Gelin görün ki ben onu hiç tanıyamamışım... Birkaç yıl daha çocuk düşünmüyorduk ancak ben kazayla hamile kaldım. Eşimle konuştum."Ben de henüz anne olmayı planlamıyordum ama bu can bana tutunmuş. Bakabilecek gücümüz varken onu öldürmek istemiyorum. Doğurmak istiyorum."dedim. Aniden delirdi."Ben baba olmaya hazır değilim. Daha çok gencim. Benim hayallerim var. Hemen kürtaj randevusu al. Kürtaj olmazsan ben yokum."diye abuk subuk konuştu. Ben karşılık verince kavga ettik ve evi terk etti. Kapıdan çıkarken boşanma davası açacağını söyledi. Benim ailem benim, onun ailesi onun tarafını tutuyor. Gerçi kim ne düşünürse düşünsün böyle adamdan baba olmaz. Bebeğimi aldırmayacağım. Tek korkum babasızlığın onu nasıl etkileyeceği. Sizce hamilelik sürecinde ve doğumdan sonra neler yapmalıyım?

Kocam hamile kaldım diye beni terk etti. Bebeğimle tek başıma kaldım, ne yapacağım?