Sevgilimle 1 yıllık bi ilişkimiz vardı ve hamile olduğumu öğrenince ya aldır ya da ayrılalım dedi ve terk edip gitti sizce ne yapmalıyım bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Not: aldır demeyin öyle bi durum mümkün değil.
Sevgilimle 1 yıllık bi ilişkimiz vardı ve hamile olduğumu öğrenince ya aldır ya da ayrılalım dedi ve terk edip gitti sizce ne yapmalıyım bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Not: aldır demeyin öyle bi durum mümkün değil.
Dava açmalısınız ama bu durumda pek bir ümidim yok (ülke hali için diyorum) bakabileceğinizi düşünüyorsanız doğurun ailenizle paylaşın anlayışlı iseler çok rahat büyütürsünüz gönlünüzü ferah tutun olan olmuş ileriye bakın artık, sevgiler
Hayır çocuğu aldırma ama ya sevgilinle barışacaksın ya da çocuğuna babalık yapacak ve bu hatanı görmezden gelip seni sahiplenecek birisi ile evlenebilirsin veya da bir yerde kendine hayat kurabilirsin
Cevap
15Cevap
Öncelikle notundan başlayayım cevabıma ;
Kesinlikle sana aldır vs. demeye hakkımız yok çünkü bu çok büyük bir vebal, o doğmamış bebeğin hakkına gireriz resmen. Eminim hem burada hem de kendi çevrende aldır diyenler olacaktır sen onların bu laflarına aldırma sakın. Seni zaten karnındaki bebeğinle birlikte terk eden kişiden medet umma daha. Ondan olmaz, belli etti rengini. Durumu ailene izah et, cahillik işte oluyor böyle hatalar toplumda. Sen kendine ve çocuğuna sahip çık, o kişi ile de irtibatını kes. Rabb'im sana kolaylığını verir, kendine inan Allah'a sığın
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
60₺’lik masraftan kacinirsaniz 60.000₺’lik masrafa da goz yumarsin sevgilinle ayrilmana da goz yumarsin
Masraf ne alaka param çok lakin alkollüydüm.
Bebeği doğur babalık davası aç. Dava açmadan önce başkasıyla evlenmesini bekle. Karısı ağzına s. çsın.
Ee doğur ailenden destek al ne diyelim ki, böyle durumu kabul etmeyen, istemeyen, böyle bir durumda terk eden birini istemezsin sanırım
Çocuğu doğur artık 4 dakikalık zevk için katlanmak zorundasın.
yapacak tek bir şey var kendin büyüteceksin.
Onun ben adamlığına...
Bırak gitsin öyle adam lazım değil
Seni istemeyen birisini kabul etmemelisin. Kendin çalışıp çocuğuna bakabilirsin
aldırmayın zaten, yaptığınız hatanın sonucunu katlanmalısınız, ve yapacak bir şey yok olan olmuş çocuğunuzu güzelce büyütün ve ona odaklanın
Sakın aldırma, insan kendi çocuğunu parçalayarak öldürür mü?
Olsun tüm zorluklara rağmen bebeğini büyütürsün, yetiştirirsin. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz
Konuşalım
gizlilikten çıktığımda ileti atarsın olur mu
konuşmayacak mısın
Çocuğu doğrunca babasının kucağına ver.
Ne alaka
Yanlışlıkla mı oldu çocuk
Guvenemiyorsaniz korunun daa
O zaman doğum yapcaksin
O zaman bakacan
Basit bi çözümü yok
Babalık davası aç
Niye ki