Diğer Kocamdan boşandım ve hamile oldugumu ögrendim sonra eski kocam hamile oldugumu ögrendi peşimi bırakmıyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ondan nefret ettiğim için tartışırken çocuk senden değil dedim Güncellemeler1 yıl bana zorla üstüme çıktı her yerim agrıyor 😟 Kocamdan boşandım ve hamile oldugumu ögrendim sonra eski kocam hamile oldugumu ögrendi peşimi bırakmıyor ne yapmalıyım? Cevapla Hamilelik Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Utaka Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. Kızlar soruyora yazacağına neden polise gitmiyorsun 0 0 Yorumla
KotuAdamxx Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 629 cevap paylaştı. Şimdi de önüne gelenle yattığını düşünecek 0 23 Yorumla Soran 1 yıl Düşünse ne olur ki düşünmekten kafayı yesin😂 Yorumla Soran 1 yıl O yüzden dedim zaten Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Ya bu kadınlar valla çok tehlikeli 😀 Yorumla Soran 1 yıl Banane o beni sinir etmeden önce düşünecekti😂hem ona neyse onun şeyinden çıktım artık köpek gibi kapıma geliyor gitmiyo Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Başkasıyla mı yatıyorsun düşüncesi çıkmazki aklından bırakmaz peşini işin zor Yorumla Soran 1 yıl Üstüme geldi hayvan bende ah kızım baban burada olsaydı bizi korurdu dedim ne diyon len sen dedi iyice delirdi😂 Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Sen kaşınıyorsun bence 😀 Yorumla Soran 1 yıl canım zorla yapıştı öpüp memelerimi ellemeye çalıştı Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Çok daha fazlasını da haketmişsin sennn. Onla kurtulduysan şanslısın Yorumla Soran 1 yıl Niye neyi haketmişim 😂 Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Ben olsam çok daha sert olurdum öyle ellemeye çalışma ne sütyeni kopartır saldırırdım onlara Yorumla Soran 1 yıl Oda aynısını yaptı zor kurtuldum nefessiz kaldım kilodumu yırttı bide Yorumla Soran 1 yıl Şimdi kapıda uyuyor ah bebeğim karnım diyince durdu zor kurtuldum, 😂 Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Aslında iyi bi ceza haketmişsin. Zorla arkadan kökleyecekti sana Yorumla Soran 1 yıl Yuhhh niye miş Yorumla KotuAdamxx 1 yıl şu an ben bile fena oldum bi yakalarsammmm Yorumla Soran 1 yıl 😂😂salak Yorumla Soran 1 yıl 15 yasında zorla saldırdı öyle evlendi😕 Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Offff noldu bana böyle olayı sanki ben yaşıyor gibiyim 😈 Yorumla Soran 1 yıl Bana neler dedi neler bu cocuk benden değil her şey dedi şimdi cszasını çeksin, 😂 Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Bak sen beni yoldan çıkarcan şimdi 😀 Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Senin de haklılık payın var o zaman Yorumla KotuAdamxx 1 yıl Bak yaaaa başkasını mı ekledin ben de niye yazmadı diyorum Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Ne yapti sana 0 0 Yorumla
Burakayd_87 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Yine bır hayâl dünyası sorusu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne hayal dünyası ya😟 Yorumla Burakayd_87 1 yıl Sizin kaç tane kocanız var Türk kadınları harbi yollu olmuş Yorumla Soran 1 yıl Neyden bahsediyon Yorumla Burakayd_87 1 yıl Kaç kocan var diyorum Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Oha denir mi y 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Niye o beni sinir etmesini biliyor ama Yorumla NükleerBaşlıklıAdam 1 yıl Ya ediyordur da onu demek çok koye ondan Yorumla Soran 1 yıl Oh iyi olmuş sonra baya güldüm ama üstüme çıktı köpek Yorumla NükleerBaşlıklıAdam 1 yıl Hahhha sende beni güldürdün 😂 Yorumla Soran 1 yıl Of zorla öpüp memelerimi ellemeye çalıstı Yorumla NükleerBaşlıklıAdam 1 yıl Aaa hayvan dışarı da mı anlamadım Yorumla Soran 1 yıl hala arabanın içinde uyuyor 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bütün gece sen benimsin lan dedi durdu😂 Yorumla NükleerBaşlıklıAdam 1 yıl Hahha güldürdün ya bütün gece onubmusun 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ay zorla saldırdo kilodumu bile yırttı ay bebeğim dedim zor kurtuldum baban olsaydı bizi bundan kurtarırdı dedim adam iyice delirdi😂 Yorumla NükleerBaşlıklıAdam 1 yıl Hahhhha, 😂😂😂 alem kdınsın ya dm gelme şansın var mı Yorumla Soran 1 yıl İstek attım 😂 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 918 cevap paylaştı. Uzak dur 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Alırlar seni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kızlar soruyora yazacağına neden polise gitmiyorsun
Şimdi de önüne gelenle yattığını düşünecek
Düşünse ne olur ki düşünmekten kafayı yesin😂
O yüzden dedim zaten
Ya bu kadınlar valla çok tehlikeli 😀
Banane o beni sinir etmeden önce düşünecekti😂hem ona neyse onun şeyinden çıktım artık köpek gibi kapıma geliyor gitmiyo
Başkasıyla mı yatıyorsun düşüncesi çıkmazki aklından bırakmaz peşini işin zor
Üstüme geldi hayvan bende ah kızım baban burada olsaydı bizi korurdu dedim ne diyon len sen dedi iyice delirdi😂
Sen kaşınıyorsun bence 😀
canım zorla yapıştı öpüp memelerimi ellemeye çalıştı
Çok daha fazlasını da haketmişsin sennn. Onla kurtulduysan şanslısın
Niye neyi haketmişim 😂
Ben olsam çok daha sert olurdum öyle ellemeye çalışma ne sütyeni kopartır saldırırdım onlara
Oda aynısını yaptı zor kurtuldum nefessiz kaldım kilodumu yırttı bide
Şimdi kapıda uyuyor ah bebeğim karnım diyince durdu zor kurtuldum, 😂
Aslında iyi bi ceza haketmişsin. Zorla arkadan kökleyecekti sana
Yuhhh niye miş
şu an ben bile fena oldum bi yakalarsammmm
😂😂salak
15 yasında zorla saldırdı öyle evlendi😕
Offff noldu bana böyle olayı sanki ben yaşıyor gibiyim 😈
Bana neler dedi neler bu cocuk benden değil her şey dedi şimdi cszasını çeksin, 😂
Bak sen beni yoldan çıkarcan şimdi 😀
Senin de haklılık payın var o zaman
Bak yaaaa başkasını mı ekledin ben de niye yazmadı diyorum
Ne yapti sana
Yine bır hayâl dünyası sorusu
Ne hayal dünyası ya😟
Sizin kaç tane kocanız var Türk kadınları harbi yollu olmuş
Neyden bahsediyon
Kaç kocan var diyorum
Oha denir mi y
Niye o beni sinir etmesini biliyor ama
Ya ediyordur da onu demek çok koye ondan
Oh iyi olmuş sonra baya güldüm ama üstüme çıktı köpek
Hahhha sende beni güldürdün 😂
Of zorla öpüp memelerimi ellemeye çalıstı
Aaa hayvan dışarı da mı anlamadım
hala arabanın içinde uyuyor 😂
Bütün gece sen benimsin lan dedi durdu😂
Hahha güldürdün ya bütün gece onubmusun 😂
Ay zorla saldırdo kilodumu bile yırttı ay bebeğim dedim zor kurtuldum baban olsaydı bizi bundan kurtarırdı dedim adam iyice delirdi😂
Hahhhha, 😂😂😂 alem kdınsın ya dm gelme şansın var mı
İstek attım 😂
Cinayete davetiye
Uzak dur
Alırlar seni
Niye evlendin o zaman aq
Ne olacak simdi