Ben eşimle aile zoruyla evlendi maddi durumu çok iyi ailem rahat ederim diye beni zorladı. Ben eşimi bir kez yakalamakla birlikte beni aldattığını biliyorum ve buna çocuğum için katlanıyorum ailemin durumu iyi değil eğer ayrılırsam çocuğu benden alır gözstermez bana beni çok sevdiğini fakat elinde olmadan yaptığını söylüyor tabiki inanmıyorum ama ne yapabilirim ki çalışmak istersem iş yok geçinecek kadar asgeri ücrete bir iş bulmak istersem büyük bir kısmı kira fatura derken bitecek o kadar zor durumdayım ki ne yapacağım bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hanımefendi durumunuz zor ama içinden çıkılmaz da değil. Öncelikle boşanmadan evvel bir ayrılık aşaması olabilir, hatta o safhaya gelmeden önce kendinize bu aşamada biraz zaman tanıyıp duygularınızdan ve aldatma olayının gerçekliğinden emin olmaya çalışın (gerçi sanırım beyfendi itiraf etmiş).
Daha sonra eğer boşanma son seçenekse o yola başvurmanız gerekir.
Çocuk anladığım kadarıyla 3 yaşında, dolayısıyla her halükarda velayeti sizde kalır, beyfendi de size nafaka vermek ve çocuğun bakım, eğitim giderlerini karşılamak durumunda kalır.
Dolayısıyla (büyük) bir mağduriyet yaşayacağınızı sanmıyorum. Ancak tabi boşanmak başlı başına psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç, dolayısıyla güçlü olmanız gerekir.
Bol şans, güç-kuvvet dilerim size 🙏🙏🙏01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinin maddi durumu iyiyse bunu kendi çıkarına çevirip öyle ayrilabilirsin ayrıca çocuğunu alıp nafaka da alırsın eğer aldatmayı kanitlarsan ben şuna inanırım mesela çocuğun için çocuğun aç kalmasın diye isledigin suç suç değildir yani buna göre gözünü karart ve hayatına yön ver
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ayrılman hele ki şu salgın sürecinde senin için daha kötü olur. Şiddet falan görmüyor isen ve baskı yok ise biraz daha bu kararını ertele derim. Ailenin olumlu bakacağını sanmıyorum. (açıklamandan anladığım o) biraz daha zamana bırak en azından çocuk için..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey diyemiyorum ama tek şeyden eminim seni sevmiyor seni sevse aldatmaz. sakın 'seni seviyorum ama neden bilmiyiyorum aldatıyorum ' demesine inanma. Böylesini aldatıp diyeceksin ki bende senin gibiyim seviyorum ama neden aldatıyorum asla bilmiyorum alışkanlık olmuş pes ya lafa bak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
54Cevap
+1 yılHmm...
bu durumda olan binlerce kadın var maalesef ailesi zoruyla evlenmiş ve sonra bu hale gelmiş
Ancak kendinizi bu durumdan çıkartacak kişi yine sizsiniz..
Belki başlarda zor olacak ama sonrasında toparlanabilirsiniz
yeniden başlama azmi varsa tabi sizde.50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kere yapan herzaman yapar devlet sana çocuğun İçin nafaka bağlar bir mesleğin var mı bilmiyorum bence kendisinin vazgeçilmez olduğunu bir göster aile büyükleri de duysun onun aldattığını belki senin gittiğini ve kendi rezilliğini yakınlarınız duyarsa belki herşey düzelir ama boşanmaktan korkma derim ben sana
41 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yok
+1 yılBenim babamda böyleydi. Aynı anneme bunları söylüyordu hep inanıyorduk taki babamın konuştuğu kadına bunu söylediğimde bana dedi ki baban bana sürekli en sevdiğim kadın sensin diyor dedi. O gün anladık babamın gördüğü her kadına bınu söylediğini. İnanma. Babam 25 yıldır annemi aldatıyor evlendiği ilk yılda aldattı bugün de hepte. Biz evlenme çağına geldik öyle annem ayrıldı son 1 aydır eviniz ayrı anneme biz bakıyoruz. Ama kolay değil geçinmek. Kocandan biraz para veya altın koparmaya çalış 1 yıllık kiranı ver sonra iş bul çalış çocuğunu sana verir. Sigortan olursa ilerde de hiç alamaz. Durma istenmediğin reddedildiğin yerde.
20 Yorumla
+1 yılAbla kendine gel ve silkelen intikam alıyoruz. Kocanın seni aldattığına dair kanıtları bir bir topluyorsun ha diyorsan yok sadece gözümle gördüm eşin işteyken ona işte nasıl aldattıysa detay vere vere aldatisini unutamıyorum gibisinden mesaj atacaksın ararsa açma cocuk uyuyor sms at de o da sms den aldattigini kabul eden mesaj atacak illaki sende ss al savciliga git küçük çocuğun da var sen ona dava acarsan donuna kadar alirsin 😈 hem aldatmis hem çocuğun var üstelik calismiyorsun bayağı nafaka alirsin beni dinle öyle sadakatsiz erkeklere katlanmayin artık lütfen midenize yazık hanımlar.Çocuğunu da sakın öyle biriyle büyütme cocuguna ancak ayaklarinin üzerinde duran güçlü bir kadin olarak örnek olursun yoksa öbür türlü seni midesiz omurgasız görüp beğenmez ya da o da kocasi onu aldattigi zaman senin gibi alttan alir iyice böyle onursuz gurursuz bir kadın nesli yetişir SAKIN YAPMA!
10 Yorumla
+1 yılYani böyle bir durumda gerçekten hiçbir şey söylenemez Yani ortada çocuk varsa gerçekten Allah sana sabır versin derim Başka da bir şey söyleyemem ama bu tip durumlarda yeni yapılması gereken en güzel şeylerden Bir tanesi ise Hani çocuğu da çok sıkmayacaksın E tabi karşı tarafta da fazla muhatap Olmayacaksın Ama tabii çocuk için de katlanacaksın Hani gerçekten bu bir imtihan mı desem Bence bu senin bir imtihanın ve emin ol ki bu imtihanda Sen güzel bir şekilde vereceksin Buna inandım
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ben çocukluğunu yaşayamadım şimdi çocuğu alıp işe girsem yetmez en fazla asgeri ücret ve çocuğum daha 3 yaşında ben onun için her şeye katlanırım mutsuz bir ailede büyüdüm istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılHmmm yani çocuğu sana verir mahkeme zaten çocuğa nafaka bağlanıyor bildiğim kadarıyla e bir de malı varsa yari yarıya bölünüyor sen evliyken bir iş bul en iyisi zaten esin geri adim aticaktir sen çaresiz olduğun için böyle davranıyor sadece iş bulmaya odaklan hesap kitap yap bir şekilde gecinmelisin eğer bu evliliği istemiyorsan akillica dusunmelisin içinden cikilmayacak bir durum değil sadece akillica dusunmelisin yani ben mesela bosandim çocuk yoktu ama 100.000 tl lik arabayı verdim ona ailesinin yanına gitti mağdur olmadi
20 Yorumla
+1 yılBir insan korkmayıp istedikten sonra herşeyi yapar. Öncelikle kendine bir iş bul sonrasında o evden ayrıl ve boşanma davası aç. Mümkünse de ihanetini kanıtlayacak bir iki delil topla ki mahkemede haklılığım göz önünde bulunsun. Sen düzenini kur çocuğu da al yanına. Mahkeme genelde anneden yanadır bu konularda ona verilmez ayrı olarak nafaka diye birşey var normalde çocuksuz birinin almasına karşı olsam da nir çocuğunuz var ve ne olursa olsun o onun babası maddi manevi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Sen çocuğunu yinede babasına düşman etme ileride de yoksa mutsuz bir tarafı eksik bir psikolojiyle büyür. Eşin laftan anlayacak biriyse güzelce anlaşmalı boşanım değilse de dediğimi yap.
10 Yorumla
+1 yılNasıl evlilikler yapıyorsunuz anlamıyorum. Sevip mi evleniyorsunuz yoksa sadece evlenme zamanım geldi evleneyim çocuk yapayım da sonrasına bakarım mı diyorsunuz?
katlanmak, kahr cekmek olarak gördüğünüz insanlarla arkadaşlık bile yapmayın mümkünse!!12 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim belirttim soruda aile zoru ile
- +1 yıl
Köy gibi mahalle baskısı cok olan bir yerde veya töre baskısı altında mı yaşıyorsunuz?
Evet sosyal olarak zorluk yaşayan ve zorlanan kadın çok, ama artık bununla mücadele eden bir çok topluluk var. Baştan karşı çıkıp mücadele etme şansınız hiç mi yoktu?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer aldatmayı kanıtlayabilecek belgelerin varsa boşanmada kadına pozitif ayrımcılık uygulandığını bil yeter. Çocuğun velayeti sana verilir ayrıca maddi manevi tazminat ve evlilik süresince edindiği mallara ortak olup ayrıca iştirak nafakası alırsın ki gayet rahat geçinirsin 👍 Tek yapman gereken dik durup karar vermek ve sonuna kadar kararından dönmemek ;) aksi takdirde her zaman aldatılacaksın
20 Yorumla Bir işe gir ayaklarının üzerinde dur biraz birikim yap. Eşinin maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun seni aldattığını kanıtlarsan hem çocuğunu alırsın hemde maddi yönden kazanırsın. Asgari ücret bile olsa yeter sana. Asgari ücretle 4 çocuğuna bakan kadınlar biliyorum. Mecbur değilsin boyle bir evliliğe istersen başarırsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. "çok sevdiğini fakat elinde olmadan yaptığını söylüyor" büyük yalan bu. Sevgiyle alakası yok. Doyumsuz hasta bu demekki.. yakalımşsınız da sizi fakirliğiniz çaresizliğinizle vuruyor gidemez diyordur. Zaten katlanmış kalmışsınız devam edin o zaman yapacak bişey yok ki. Ama ilerde zaten cinsel sorunlarınız olunca o kendisi terk edecek bence.
00 YorumlaÇocuğa devlet bakar, çocuk parası veriyor kumanya veriyor, kıyafet veriyor, aş veriyor ekmek veriyor, babası ne verecek ona, halsiyet şeref? Sanmıyorum, çekme o adamın kahrını kimse taşlamaz seni boşandın diye
10 Yorumla
+1 yılSeni aldattığına dair mahkemeye kanıt sunarsan hem çocuğunu alırsın, hem de yüklü miktar nafaka. Bu bir mesaj veya bir fotoğraf olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenin durumu olmasa bile çocuğun velayeti sana verilir, nafaka alacaksın durumu iyi ise daha fazla alırsın , evlendikten sonra edinen tüm malların yarısını alma hakkın var elbet birşeyler alınmıştır ordan da mal elde etmiş olursun. Herşeyı geçtim ailenin yanında kal çalış annen çocuğa baksın sen çalış üstüne bir de nafaka ohh yeter de artar bile.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞunu da ekleyeyim aldattığını kanıtlayin saglam avukat tutun maddi olarak epey kazancınız olur ve metres olan kadına da aile birliğini bozmaktan maddi manevi tazminat davası acin ordan da kazanç elde edin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumunuz çok zor. Kadın dernekleriyle iletişime geçip durumunuzu anlatın. Belki birisi size yardımcı olur. Ayrıldıktan sonra çocuk için nafaka alırsınız siz de çalışıp hayata tutunmaya çalışırsınız. Biliyorum tavsiye vermek zor ve benim haddime değil. Kimbilir neler çektiniz nasıl korkularınız var. Ama böyle yaşamaya devam ederseniz kesinlikle çocuğa da yansır. Çocuğunuza bağımsız bir kadın olduğunuzu göstermelisiniz ve cesur davranmalısınız.
00 Yorumla
+1 yılgerek aile baskısından gerekse şahısların kendi isteklerinden olsun mantık evliliklerinde nihai sonuç iste budur
10 Yorumla
+1 yılNe demek göstermez öyle bisey yok. Ve aldattığını kanıtla güzel nafaka da ödemek zorunda nikah sonrası edinilen malların yarısını da alırsın
24 Yorumla
Soran+1 yılBu konuyu detaylıca araştıracağım dediğiniz gibi kanıt filan da toplarsam iyice yapacak bir şeyi kalmaz ama avukatı hangi parayla tutacağım
- +1 yıl
O da kolay gidiyorsun bulunduğun şehirde bir baroya maddi durumum yok boşanmak istiyorum yardımcı olabilir mısınız diyorsun onlar sana ücretsiz bir avukat tahsis ederler
Soran+1 yılEvlendiğim kişi daha iyi bir avukat tutarsa korkuyorum açıkçası baş edemem
- +1 yıl
Istediği kadar avukat tutsun senin kanıtların sağlam olsun gerisini hiç dert etme
Elinizi taşın altına koyup çalışın bir mesleğiniz varsa hele hiç durmayın. Ama ben çalışmam rahatımdan ödün vermek istemiyorum diyorsanız da yapacak bir şey yok eşinize katlanmaya devam edeceksiniz.
05 Yorumla
Soran+1 yılElimde bir mesleğim yok lise mezun uyum üniverte mezunları bile iş bulamıyor iş aradım ama en yüksek askeri ücret ı da kira elektrik su derken bitiyor zaten
Soran+1 yılDenemeyi teklif etti zaten kafam o kadar karışk ki bu durumu aileme de açamıyorum çünkü beni haksız bulurlar o yüzden her şeyi deneyeceğim inşallah faydası olur
Eğer ev hanimıysan kanunlara göre ev hanımı kadın evin sigortasız işçisi olarak görünüyor yani eğer boşanmak isterse mal varlığının yarısı senin oluyor. Eğer cebinde şuanda bir para varsa güzel bir avukat tut ve haklarını al. Eğer cebinde paran yoksa devletin avukatlarını tutabilirsin fakat pek fazla para kopartamazsın
018 Yorumla
Soran+1 yılParam yok yani ev hanımıyım sadece evlendiğim kişinin parası ile geçiniyorum
Soran+1 yılİşte karşı taraf daha iyi bir avukat tutarsa güçlü birisi arkası sağlam baş edememekten korkuyorum çocuk olmasa çeker giderdim
- +1 yıl
Avukat fiyatları avukata göre ve açmak istediğin davalara göre değişir eğer çocuğunu almak istiyorsan ayrı bir dava evini almak istiyorsan ayrı bir dava evdeki eşyaları almak istiyorsan ayrı bir dava verir. Bunlar tahmini olarak 15 bin tl filan tutar. Bu para sana bişi kaybettirmez tam tersine kazandırır. Sana tavsiyem iyi bir avukat tut yoksa hiç bir şey alamazsın. Ayrıca bosandıktan sonra dul aylığı alabiliyorsun bildiğim kadarıyla 2 bin tl filan
Soran+1 yılEşimden gizli altın filan alsam aslında onları sonra bozdurup tutabilirim ya da dava sonunda versem olur mu kaybedersek yine de ödemek zorundayım demi
- +1 yıl
Evet eşinden altınları alsan olur ne de olsa sana senet imzalatmadı kanıtlayamaz hiçbir şey. Ama bankasına gidip para çekmeni tavsiye etmem. Diğer soruna gelirsek sen eğer evi almak istersen bu evin %50 si filan senin olucak hatta bir ihtimal %80 bile alabilirsin. Avukatlarda senin aldığın bu paydan %10 nu alıcaktır ama bu durum sadece ev konusunda geçerli diģer davalarda kaybetsen bile vermen gerekiyor. Bana biraz ailenden bahset evinde hizmetli var mı durumunuz ne kadar iyi?
- +1 yıl
Nikahtan önce olanmal varlığından birşey alamaz bu kanunda açıktır. En fazla aldattığını ispat ederse oda genelde çocuk için nafaka bağlanır.
Soran+1 yıl@hester00 eşimin giyim mağzası var 2 tane 5 evimiz var arsalarda var ama değerini nerede olduklarını bilmiyorum
Soran+1 yılAltın filan bankada parasıda vardır
Soran+1 yıl@DreamGhoster nikah sonrası için hak var mı
- +1 yıl
@Anqry sen öyle san 🤣
- +1 yıl
@Hayatgercek biliyorum da konuşuyorum. Gittim çünkü avukata bir şey danışmaya. Ve 10,15 dakika beni dinledi.
- +1 yıl
@Anqry belki on yıl öncesi çok küçük bir detay için gittim birine büyük birdy değil yani. rastgele bir ofise gittim. Zaten ben araştırdım dedim herşeyi biliyorum fakat küçük bir ayrıntının cevabını tam emin olamadım. Sor ama normalde sormak da ücretlidir çılgın olsun dedi ve o zaman 50 tl dedi sormak. Ben rica ettim cevap verdi ama ücret detayını da ekledi bende bildiğim için söylüyorum canım...☺
- +1 yıl
@Hayatgercek yok ben 5 ay önce gidip bir şey danıştım sağ olsun çok yardımcı oldu avukat. Sonra da evime döndüm.
Doğrudur. İkimizde yaşantımızdan fikir sunuyoruz.
+1 yılbence hemen boşan böylesi bir durumu bilerek nasıl devam edersin evliliğe? kendini para için onursuz bir evliliğin içinde bırakma hemen boşanmalısın
14 Yorumla
Soran+1 yılParası filan her şeyi batsın evladım için
- +1 yıl
evladını da o onursuz ilişkide büyütmemelisin. ne demek aldatmak...
çocuğun ileride anne babam seni aldatmış sen neden onunla evli kaldın derse ne diyeceksin? senin için katlandım mı=? asla seni anlamaz. her türlü iş bulursun belki az kazanırsın ama onurunla yaşarsın
Soran+1 yılKazancım yeter mi sanıyorsunuz çocuğum daha 3 yaşında belki ailem de bakmak istemez
- +1 yıl
kazancının yettiği kadar harcarsın merak etme. ailen niye istemiyormuş sen onların kızısın gerekirse onlara da rest çek ama bu aldatmaya katlanma sakın. boşanma kararsızlığı yaşama
+1 yılAltattığını kanıtla ve boşanma davası aç. Bildiğim kadarıyla aldatmanın bir tazminatı var
10 YorumlaMaddi durumda sıkıntınız yoksa ya da nafaka alacaksanız ayrılmanın hem sizin hemde çocuğunuz için daha sağlıklı olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum iyi değil
+1 yılIstemedigin insanla bir hayat yasamak
Cok zor
Beni de ailem evlendirdi ve cocuklarim icin yuvayi yikmadim hala huzursuzum
Hala pismanim02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Sorunu begendim
Kac yillik evlisin
+1 yılBoşanın cocugu siz alın ve işe girin cocugunuza nafaka ödettirin hayat o kadar zor ki bende diyorum keske babamla annem evlenmeseydi boşanamadı annem cünkü oda hep gidecek yerim yok derdi annesi babası vefat etmişti babama katlanmak zorunda kaldı Şu an hasta hergün aglıyorum olan cocuklara oluyo lütfen siz ayrılın cocugunuzun mutlu olması icin ayrılın
00 Yorumla
+1 yılNe diyeceğimi bilemiyorum maalesef. Ortada günahsız bir çocuk var. Bir yandan da maddiyat var... diyeceğim tek şey Allah sabırlar versin. 🙏
10 YorumlaSırf çocuk için dayanmak bana pek mantıklı gelmiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim şu dünyadaki tek varlığım o kendimden vazgrçetim evladım için o benim yaşam kaynağım
Gizli Üye(36-45)+1 yılruhunu ve bedenini satanlar sonucuna katlanır. dizinin tek maduru sen değilsin. benimle param için evlenseler bende boynuzlarım. şikayet etmeyi bırak parana bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılAptal mısın nerenizle okudunuz ailem zorladı ben hiç istemedim evlenmemek için ne kadar direndim ama olmadı
+1 yılMutsuz ailede bir çocuk sağlıklı yetişemez. Eğer gerçekten çocuğunu düşünüyorsan iş ara. Gerisi inşallah gelecektir.
00 YorumlaBu adama katlanmak seni psikolojik olarak bitirir. Ayrılıp nafaka alıp geçinemez misin? Allah sabır versin.
00 Yorumlacocuga annen bakamaz mi sen de çalışsan
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanın fikrim yok annem çok insaflı ve vicdanlı ama elalem ne dere filan takar yani benim boşanmam taraftarı olmazlar
Sende aldat yakalanınca seni çok seviyom ama seimfe degil de
02 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar aciz ve aşağılık değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılboşanmayı kafaya taktıysan eminsen boşan kadınlara çok yardımcı oluyorlar orda elinde kanıt falanda varsa zaten avukatla konuş ne gerekiyor falan burda bile belki tanıdığı olan vardır sor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ailemin durumu iyi değil eğer ayrılırsam çocuğu benden alır gözstermez bana
buna mahkeme karar verir00 YorumlaAldatıldığını ispatla bosan al nafakani çocuğunu buyut
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsaydım kendime güzel bir senaryo yazıp hemen rol almaya başlardım 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilene anlat durmu araya alileri köy mesleyi anlat sakin boşanma biraz daha sabret
00 Yorumla Bu yanlış kurtul bak inan geriye getiremezsin bidaha hicbisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı. Bosan derim ama kenardan soylemekte kolay. ALLAH YARDIMCIN OLSUN
00 Yorumla
+1 yılSabret seviyorsa katlan sana iyi bakiyirsa sus eger bunlari yapmazsa bosan bos yere bosanma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalışıp üniversite sınavına girin bence. Özel eğitim gibi bir bölüm seçebilirsiniz iş imkanı da geniş böylece hem işiniz olur hem de çocuğunuzu alıp gidersiniz.
02 Yorumla- +1 yıl
He ag 4 senede okul bitirmeye çalışsın
Cevap sahibi+1 yılYapabilecek başka, hemen olacak başka mantıklı bir çözümün varsa sen söyle
Çocuğun büyüyene kadar sabret. Çünkü boşansan, bu durumdan daha hoş bir hayatın olmayacakmış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne olursa olsun bir iş bulup kendi hayatını kurmalısın çocuğunla beraber.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zor bir durum Türkiye gibi bir ortamda ayrıl demek zor olur sizin için gidebileceğin bir yer olmadan ayrilman hata olur
00 YorumlaOda zaten bunlari bildigi icin seni umursamiyorz ne icin basladiysan onun icin devam eder. Zorla evlendigin evlilikten neden sadakat bekliyorsun bence mantiksiz. Bosver rahatina bak, kasma adami.
00 Yorumla
+1 yılKimse elinde olmadan bir insanı aldatacak kadar kendinden geçmiş olamaz. Geçim konusunda bir çözüm bulup ayrılmalısınız. Aldatma işini alışkanlık haline getirebilir...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılsoru şu aldatmak tabıkı yanlıs ama neden aldatıyor sen varken neden kadına baska kadına ıhtıyac duyuyor sende olmayan onlarda olan nmedır
10 Yorumla Eşine sole çalışmak istiyorum artk bana iş bul ayarla de öyle gene birikim yaparsn öğrenmiş de olursun bir hayrı dokunur sna
12 Yorumla
Soran+1 yılDedim çocuk küçük diye izin vermedi hem işgillenir aldattığını bildiğimi biliyor
+1 yılİsiniz zor.. ayrilaaniz durumunuzu nasil idare edeceksiniz orasi var katlansaniz mideniz nasil. kaldiracak evde huzur mutluluk olmadan o cocuk nasil buyucek jersey sorun allah kolaylik versin
00 Yorumla
+1 yılTanıdığım birinin kocası ayyaşın itin tekiydi ayrıldı ayrı eve çıktı zor olmuştur tabi ama çocukları vardı bide 3 tane ama hükümet gibi kadın çalıştı çabaladı şu an iyiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun için katlan maddi sıkıntın varda asgari ücretle geçinemezsin çocuğun için dayanmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende kendine sevgili yap.. başka türlü geçmez bu hayat...
00 YorumlaÇocuğun kaç yaşında. ? İs bulursan çocuğu sana verir devlet. Bulmasanda sana verir. Ailenin evine gidersin çalışırsın kira derdin olmaz en azından. Çalışarak onlara da yük olmazsin
00 Yorumla
+1 yılAnne ve kadın olmanın zorluğu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu eşinin ailesi ile paylaştın mi peki
O kadar karamsar olma çocuğuda ona vermezler öyle kolay değil o işler kaç yıllık evlisin02 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıllık evliyim eşimin ailesinin hiçbir şey yapacağını biliyorum
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazsana detaylı konuşalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence anlaşamıyorsanız ayrıl çünkü büyüdükçe olan o çocuğa oluyor
00 Yorumla
+1 yılyalnız değilsin emin ol
annem 50 yıldır katlanıyor00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğuna üvey baba bul. Beterin beteri seni daha mutlu eder.
00 Yorumla
+1 yılBen varmadim oyle birine. Maddiyat icin olan evliliklerde az bile bu durum
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim ailem zorladı ağlaya ağlaya evlendim biliyordum böyle bir şey olacağını
- +1 yıl
Nafaka bile alirsin. Avukat bulmaya takilma pek. Is hakimde bitiyor.
Konuş orta yolu bulmaya çalış olmuyorsa zorlamanın alemi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk pişman ama değişen bir şey yok istemiyormuş kendine engel olamıyormuş vsvs
Hiç kimse için katlanmak zorunda değilsin ayrıl hayatını yaşa
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu soylemek kolay kolay da hayat sartlari cok zor
- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocama sırf çocuğum için katlanıyordum ama artık dayanamıyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler