Merhaba arkadaşlar,
Soyliceklerim belki bir çok kişi hakaret edicek ama ben olsam bende ederdim o yüzden haklılar.
1 yıldır beraber olduğum kız arkadaşım vardı ve nefsime yenik düştüm asla böyle biri değildim ne oldu nasıl oldu anlam veremiyorum ondan gizli biriyle konuştum 1 hafta ama asla ona güzel bir iltifat güzel bir kelime kullanmadım hatta arkadaş dedim.
Ama ondan gizledigim için ona ihanet ettim bana şu şekilde söyledi yakalamasaydim belki ilerde aşkım da derdin yani o ruh hali o can yakıp hayal kırıklığı onuda anlıyorum çok haklı. Ben aldatmış oluyorum yani ama ben böyle biri değilim ona çok aşığım günlerce ağlıyorum en basit anında bile içim parcalaniyor, aklıma başkasına gitme düşüncesi gelince kıskanıyor içim paramparça oluyor çünkü o zaman hicbirsey yapmam çaresiz sadece izlerim. Ne yapicagimi nasıl duzelticegimi bilmiyorum sadece bir kez şans verse bu yaptığımı asla unutmicam ve onsuz nasıl olduğumu da böylelikle her zamankinden çok daha iyi sevgi dolu ilgili olucam buna hayatımı koyabilirim ama doğal olarak haklı olarak buna inanmıyor cabalicam günlerce haftalarca aylarca ben aşkımın peşinden gidicem yediğim boku düzeltmek için herşeyimi vericem acısını çeke çeke, olan oldu aman be diyip üstünü örtüp kacmicam çünkü aşığım. Ama ne yapicagimi nasıl affetiricegimi o şansı nasıl alicagimi bilmiyorum. Sizlerden bu sebepten yardım istiyorum. Belki aranızda yaşıyan vardır bilmiyorum yardımcı olabilirler mi? Lütfen...
Soyliceklerim belki bir çok kişi hakaret edicek ama ben olsam bende ederdim o yüzden haklılar.
1 yıldır beraber olduğum kız arkadaşım vardı ve nefsime yenik düştüm asla böyle biri değildim ne oldu nasıl oldu anlam veremiyorum ondan gizli biriyle konuştum 1 hafta ama asla ona güzel bir iltifat güzel bir kelime kullanmadım hatta arkadaş dedim.
Ama ondan gizledigim için ona ihanet ettim bana şu şekilde söyledi yakalamasaydim belki ilerde aşkım da derdin yani o ruh hali o can yakıp hayal kırıklığı onuda anlıyorum çok haklı. Ben aldatmış oluyorum yani ama ben böyle biri değilim ona çok aşığım günlerce ağlıyorum en basit anında bile içim parcalaniyor, aklıma başkasına gitme düşüncesi gelince kıskanıyor içim paramparça oluyor çünkü o zaman hicbirsey yapmam çaresiz sadece izlerim. Ne yapicagimi nasıl duzelticegimi bilmiyorum sadece bir kez şans verse bu yaptığımı asla unutmicam ve onsuz nasıl olduğumu da böylelikle her zamankinden çok daha iyi sevgi dolu ilgili olucam buna hayatımı koyabilirim ama doğal olarak haklı olarak buna inanmıyor cabalicam günlerce haftalarca aylarca ben aşkımın peşinden gidicem yediğim boku düzeltmek için herşeyimi vericem acısını çeke çeke, olan oldu aman be diyip üstünü örtüp kacmicam çünkü aşığım. Ama ne yapicagimi nasıl affetiricegimi o şansı nasıl alicagimi bilmiyorum. Sizlerden bu sebepten yardım istiyorum. Belki aranızda yaşıyan vardır bilmiyorum yardımcı olabilirler mi? Lütfen...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızın güvenini kırmışsınız. Bir daha size kolay kolay güveneceğini zannetmem. Ona yeniden güven vermelisiniz.
Bunun için asla durmadan cabalicam ama şu var seni seviyorum desem deme rahatsız oluyorum diyor sevgim bitti sen ben asla asla diyor yeni gelişen bir olay yani kirginligindan öfkesinden diye diyordur diye kendime bir ümit veriyorum ama bir yanımda ya gerçekten artık yoksa hiç birşey bana karşı diye çok korkuyorum ne yapicagimi bilmiyorum
Kız sizi engelledi mi, hâlâ size karşı sinirli mi yoksa mantıklı bir şekilde mi bitirip gitti?
İnstagram Facebook heryerden engelledi, oynadığımız her oyunda çıkarmış arkadaşlıktan ama wp de engellemedi olay gecesi engelledi kaldırıp saydı sovdu bidaha engelledi bidaha kaldırdı şu an duruyor numaramida silmemis.
Ve bazen ofkeleniyor aklına geldikçe bazen de sakın oluyor mesajlasiyoruz anliyamiyorum. Zaten çoğu mesajıma cevap vermiyor bakıp geçiyor verdikleride asla asla ben sen olmaz seni sevmiyorum artık sevdiğini soyleme gibi şeyler
Ona biraz zaman verin, kendini toparlasın. Sonrasında yavaş yavaş adımlar atmaya başlarsınız. Daha ilişkiniz yeni bitmiş, hemen birisini bulacağını zannetmem. Biraz bekleyin, zaman her şeyin ilacıdır. Biraz yatışınca tekrardan konuşmayı denersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkürler öyle yapıcam ara ara yazicam çok bogmadan sıkmadan vazgectigimi vs düşünmesini istemiyorum sevgisi bukadarmis demesin..
Rica ederim, en iyisini siz bilirsiniz. Onu geri kazanmak istiyorsanız asla vazgeçmeyin. Kolay gelsin.
Teşekkürler umarım beraber oluruz yakın bir zamanda evlenicektik...
İnşallah...
Ne amaçla buluştun? Arkadaşınla kahve içmek mi?
Buluşma vs yok sanaldan konuştum ama ihanet ve aldatmaya da girer bu sadece güzel bir söz söylemek onunla sevgili olmam değil zaten o da aldatma dedi haklı bulmasaydim ilerde neler olur du diye sordu yani bunu düşünmesi çok doğal
Yani amacin neydi niye konuştun. Güzel miydi neden? Amacın neydi. Kız tabiki haklı. Kadınlar çok saf olabiliyor belki barışır ama ikna etmen zor. Ikna etsen bile hep ayni şey olacak diye korkacak. O da benim gibi bu soruyu soruyodur kendine sürekli neden? Neden? Neden diye. Benden daha mı güzeldi? Neden diyordur. Ama bu soruyu sana bin kere sorsa bile istediği cevabı alamayacak malesef. Hiç bir neden olmamş yapmıyor yaşananları
Bir neden bende bunu sordum güzellik vs değil anlamsız bir şekilde oldu herşey oyunda tanıdım sohbeti sardı söylersem kötü olcuakti diye korktum soyliyemedim sakladım onu sonra derdini flaan dinleyince de üzüldüm bilmiyorum ve evet onu çok kırdım çok üzdüm ama inan ki o benim için herşeyden daha önemli hayatımdan da gerçekten lafın gelişi değil aşığım gerçek manada ama elim kolum bağlı çaresizim ve çok korkuyorum her an başkasına gidicek bir intikam almak için başka biriyle olucak diye.
Ben bile üzüldüm. Birçok kez haksızlığa uğramış biir olarak. Kızı düşünmek istemiyorum. Hakknzda hayırlısı olsun...
Ne yapmamı tavsiye edersin yeni yaşanan bir olay gerçekten çok pişman ve üzgünüm sahte bir göz yaşı dokmuyorum ona olan duygularım hislerim isteklerimin hiçbiri sözden ibaret değil cunku. Bir bok yedim onu maf ettim ne yapmalıyım nasıl kazanabilirim aylarca çaba sarf edebilirim sadece ne yapmalıyım bir kız olarak ne beklerdiniz?
Pes etme ve bir daha o hataları yapma..
Asla ama asla teşekkür ederim..
yuh be
Aynen öyle asla yapmadığım birşeyi yapmam iğrenç hissediyorum..
yzk kızla beraber olup hayatını mafetmeseydin bari
Duzelmez
Neden öyle diyorsun ki, çok pişmanım bir kere yapan bidaha yapar derler evet ama istisnalar hep vardır hatta beraber olursak eskisinden çok daha bağlı ilgili sevgi dolu olucagimi biliyorum.
Çünkü bu yaptığımı asla unutmicam onsuz ne hissetigimi neler olucagini biliyorum bu yüzden daha sıkı sıkı tutunup baglanirim asla en ufak hataya bile yer vermem..
İnşallah olur...
zamana bırak.
Öyle yapıcam vazgecmicem, pes etmicem..
düzeltmesi zor
Asla olmasından iyidir iğne deliği kadar bir şansım olsa onun için çaba sarf edicem