1 yıllık ilişkimi maf ettim, bunu nasıl düzeltebilirim?

Merhaba arkadaşlar,
Soyliceklerim belki bir çok kişi hakaret edicek ama ben olsam bende ederdim o yüzden haklılar.
1 yıldır beraber olduğum kız arkadaşım vardı ve nefsime yenik düştüm asla böyle biri değildim ne oldu nasıl oldu anlam veremiyorum ondan gizli biriyle konuştum 1 hafta ama asla ona güzel bir iltifat güzel bir kelime kullanmadım hatta arkadaş dedim.
Ama ondan gizledigim için ona ihanet ettim bana şu şekilde söyledi yakalamasaydim belki ilerde aşkım da derdin yani o ruh hali o can yakıp hayal kırıklığı onuda anlıyorum çok haklı. Ben aldatmış oluyorum yani ama ben böyle biri değilim ona çok aşığım günlerce ağlıyorum en basit anında bile içim parcalaniyor, aklıma başkasına gitme düşüncesi gelince kıskanıyor içim paramparça oluyor çünkü o zaman hicbirsey yapmam çaresiz sadece izlerim. Ne yapicagimi nasıl duzelticegimi bilmiyorum sadece bir kez şans verse bu yaptığımı asla unutmicam ve onsuz nasıl olduğumu da böylelikle her zamankinden çok daha iyi sevgi dolu ilgili olucam buna hayatımı koyabilirim ama doğal olarak haklı olarak buna inanmıyor cabalicam günlerce haftalarca aylarca ben aşkımın peşinden gidicem yediğim boku düzeltmek için herşeyimi vericem acısını çeke çeke, olan oldu aman be diyip üstünü örtüp kacmicam çünkü aşığım. Ama ne yapicagimi nasıl affetiricegimi o şansı nasıl alicagimi bilmiyorum. Sizlerden bu sebepten yardım istiyorum. Belki aranızda yaşıyan vardır bilmiyorum yardımcı olabilirler mi? Lütfen...
1 yıllık ilişkimi maf ettim, bunu nasıl düzeltebilirim?