1 senelik ilişkim aldattı ne yapmalıyım?

Öncelikle en baştan anlatayım herşeyi bana tavsiye verin, sinirlendiğim zaman çok kötü sözler söylüyordum oda aynı şekilde bana mesela o bana Exini unutamadığını onu gördüğünü söylemişti sinirle söylemişti bunu buna eminim ama hep kavgalar ediyorduk artık 7. Aydan sonra falan annesi babasına herşeyi anlatmış akşamın bir vakti ve babası ya ayrıl ya da git demiş kız ayrılmadı benden ama ben mecburen bıraktım çünkü kızı evlatlıktan reddedecekti ve ben buna dayanamazdım ona zarar gelmesini göze alamazdım ağladım günlerce ve ara verdik ama birbirimize sözler vererek ayrıldık ben mühendislik tutturana kadar kimseyle olmayacaktık ve o hayatına erkek ben hayatıma kız almayacaktım ama o tanımadığı birisi ile gt yapmış adam buna yürümüş bu cevaplamış ve yaş farkı var olmaz abi konuşmayalım demiş adama bende bunu görünce belalar okudum o akşam ve engelledim heryerden ertesi gün ulaşamaya çalışırken beni engellediğini farkettim ve konuştuğumuzda bana nasıl belalar okursun sen diye beni terketti ve ertesi gün eskiden onu aldatan uzak ilişkisini ekleyip mesaj attığını ona ayrıldık biz dediğini öğrendim ve kalp krizi geçirdim o geceyi hastanede geçirdim hala çok özlüyorum hala çok seviyorum napmalıyım bilmiyorum 4 gün oldu tavsiye verir misiniz
1 senelik ilişkim aldattı ne yapmalıyım?