2 yıllık ilişkim vardı aldatıldım, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba bu tür platformlar kullanmam ama şu an yapayalnız hissettiğim için tecrübeli olur tecrübesiz arkadaşlar olur size durumu açıklıyım arzu eden cevaplasın yorumunu yapsın ben 22 yaşındayım 2 yıllık bir ilişkim vardı bu ilişkide çok fedakarlıklar yapıldı yüz yüze tanışıp sevgili olmadık her şey online oldu ilk başta ama insan hani der ya hiç beklemediği kişiye aşık olur benimde öyle oldu zor geçiyordu her şey ilk başlarda buluşma yoktu tek çaremiz okulu kazanıp aynı şehirde olmamızdı. Sonra aylar geçti ben her şeyi göze aldım buluştum gizlice buluşmamız sorundu ailevi sorunları olduğu için o sene sınav dönemiydi destek olmak için buluştum ve her şey daha güzel hal almaya başladı. ilk görüşmemizden sonra her şey daha güzel oldu umutlarımız çoğaldı yanyana gelebilme umudu ilk sene sınavı kazanamadı. Dedim ki 1 sene daha kendi kendime tabi arada bi vakit buldukça görüşüyorduk buluşmak için neler yapmıyorduk çok fedakarlıklar yaptık ailevi olarak kendimizden olarak herşeyi göze almıştık aşkımızı evliliğe kadar götürmeyi. Sonra toplasan 3 kere buluşmuşuzdur sonra sınava girdi bu sınav zamanları telefonu yoktu fedakarlık yapıp zar zor telefon almıştık gizlice ailesinden herkesi göze almıştık ne olursa olsun birbirimizi görmesekte sesimizi duyuyorduk. Sonra gel zaman git zaman çok zorlu bir süreç bitti sınav açıklandı olmadı gene aynı şehire gelemedik fakat okul açıldı açılır açılmaz buluştuk her şey çok güzeldi her yanyana geldiğimizde özlem ağlamalar falan güzel bir ilişkiydi ama zor bir ilişkiydi. Herşeyi ayrıntılı anlatamam burada sonra gel zaman git zaman okullar gene tatil oldu depremden dolayı depremden sonra aldatıldım kendim yakaladım bi ilgisizlik vardı ordan anlamıştım aldatıldım ben de ki nasıl bir sevgi ise hani bazı insanlar hata yaptıktan sonra çok değişir dedim kendi kendime herkes hatalarını düzeltir belki daha güzel bir ilişki içerisinde oluruz diye ben şans vermek istedim ama bu şansı verirken de güven istiyordum o zaman da sonra bi 15 gün daha geçti beni ben nasıl bir aptal adamsam gururumu yerlere aldım şans vermek istedim daha 2. şansı veremeden herşeyi kafasında bitirmişti en son konuştuk her şey bitsin diye ben çok ağır konuştum 2 yakam elimde dedim ölene kadar hakkım haram olsun falan öyle kötü laflarla bitti beni kötü bilsin istedim hep iyi olunca ne fayda beni herkes kötü bilsin istedim sanki ben aldatmışım gibi arkadaşlar içim yanıyor ne yapıcağımı şaşırdım neler konuşcağımı şaşırdım hayattan zevk almıyorum 1 gram yeme içmem kesildi hani insanın kalbinin tam ortasında bir yara olur ya geçmez şu an bu durumdayım neden böyle oldu ne yapmam lazım tamam ben unutmaya razıyım sizce nedeni nedir böyle olmasının ve ilerki süreçler için ne yapmam lazım

2 yıllık ilişkim vardı aldatıldım, ne yapmalıyım?