2 senelik ilişkide aldatıldım?

İkimizde faklı firimaların marketinde çalışıyorduk. Bir gün konuşmak istedi zorladı deneyeyim dedim. Ama hissim yoktu ona karşı. İlk günden annesine benimle konuştuğunu anlatmıştı. Akraba sayılırdık. Hayatına dair her şeyi biliyorum. İlişkimizde çok güzel ilerliyordu. Ben kendimi beğenmediğim zamanlar bile o kadar el üstünde tutuyordu ki iş arkadaşlarımdan kıskanıyordu tartışıyorduk sürekli.2 yıl içinde çok kez ayrılık oldu. Sürekli ağlıyordu barışmak için. Annesiyle muhatap olmam için zorluyordu. Annemi ara annemle konuş falan diyordu. Ailesinden herkes ilişkiyi öğrenmişti. Bu işten çıktı parasız kaldı borçtan bi türlü çıkamadı. Ne olduysa işten çıktıktan sonra oldu. O ilgiye boğan çocuk gidip yerine öyle ilgisiz biri geldi ki. Benim için ağlayan görmeden yapamayan çocuk iş yerime bile zorla geliyordu. Küçük yerde yaşadığımız için pek görüşemiyorduk ve bunu sürekli dillendiriyordu. 3 ay ayrı kaldık. Geçen ay barışma yoluna girdik tekrar. Jandarma mülakatını geçti artık söz evresine doğru adım atmaya başladık. Üniversiteye gidip sözü takacaktık. Ama 2 sene içinde asla gitmemi istemedi engel oldu durdu. Sonrasında tesettüre girdim asla ondanda memnun olmadı. Onun yüzünden hala açılma düşüncesine giriyorum. Ama yapmayacağım. Ekim gibi söz takacaktık. Annene söyle hazırlığını ona göre yapsın dedim. Eski tanıdığım sevgilim olsa koşa koşa söylerdi. Ama kaç gün oyalandı söylememek için neden korkuyorsun acele etme söyleyeceğim dedi. İzinli olduğum gün görüştün ve ne olduysa o gün oldu. Galerisinde gizli fotoğraflardan bir şeyler sildi. Takipçilerinden gözüme çarpan bir kaç kız vardı onlarıda silmemek için direndi. O gün bitti her şey yanından gittim ne yazdım ne aradım. Akşamına o yazdı. Oldu mu böyle diye. İçimi döktüm çok ağladım. Asla kaldıramadım yaptığını. Kendimi öyle çirkin hissettim ki. Çalışırken iş yerinde öyle çirkin hissediyorum ki. Çok yoğun çalışıyorum. Süslü hazırlanan kızlar görünce iyice yerin dibine giriyorum. Neden yaptın dedim anneni arayı oğlunun yaptıklarını söyleyeceğim bi korku saldı hemen aradı derdin ne ne istiyorsun diye. Ama sadece canım yandığı için öyleydim. Başta seviyordum sonra soğudum dedi. Bu cümle bile canımı o kadar yaktı ki. Tamam dedim uzatmadım kapattım telefonu. Madem soğumuştu neden tekrar barışmak istedi dite içim içimi yedi. Üstünden 3 hafta geçti. Yavaş yavaş toparlanıyorum ama gördükçe canım hala yanıyor. Nasıl geçecek nasıl toparlanacağım hiç bilmiyorum.

2 senelik ilişkide aldatıldım?