Kızlar 2 senelik sevgilim tarafından aldatıldım hatta 3. Senemize giriyorduk bana 1 ay öncesinde bir kız söyledi ala kanıt yok diye inanmadım şu an bütün herkes beni aldattığını ve çok yakın temaslarda bulunduklarını söylüyor. Benim en yakın arkadaşım var ve bu kız en başından beri benim aldatıldığımı bilmesine rağmen bana hiç bir şey söylemedi ama sevgilimin kolunda hala benim tokam çantasında hala benim eşyalarım her şeyim var telefonunda resimlerimiz var. Aldatıldığım kız da benim eski okulumdan en yakın arkadaşımdı daha sonrasında sevgilimi sevdiğini öğrencinde kavga edip küstük ve şu an ikisi aynı sınıftalar ben farklı okuldaydım 100 de 100 aldattığı doğru ama ben onu hala seviyorum ne yapmam lazım çocuk hep inkar ediyor annesinin üstüne yemin etti yapmadım diye ama bu beş belli doğru bir şey elimde kanıt olarak resimleri yok ama kanıta da gerek yok zaten her şey kendisini belli ediyor 2 gündür yemek yiyemiyorum boğazımdan geçmiyor hep ağlamaklı bir halim var ne yapmalıyım bilmiyorum onların olduğu okuldaki bir hoca var o kadın bana anlattı bunları zaten ve ben senşn yerinde olsam onların okuluna gelir kendimi belli ederdim o çocuk senşn arkanda pervane olur seni öyle güçlü görünce dedi ama ya sırf ben varım diye daha gazla gözüme sokulursa bu benim en yakın arkadaşıma sevgilim demiş ki en başında ben sılaya oyun oynicağım sende sılaya söyleneceksin sıla da ben oluyorum ama ben hala sılayı çok seviyorum demiş ve görmeniz lazım hareketlerini ben böyle düşünüyorum diye kendini suçladım ya sanki hiç aldatmamış gibi o kadar rahat germekten beni ondan daha çok seviyormuş gibi ve diğer kızın benden haberi var ya çok koyuyor biliyo musunuz bana sarıldığı gibi ona sarılması ya diyorum hiç uğraşma bunlarla ya da diyorum bu ikisini yan yanayken yanlarına bir anda gidiyim benim sevgilim onunla mı kalıcak yoksa benimle mi gelicek diye affetmeli miyim çok seviyorum her şeyimde yanımdaydı ama hiç güvenin yok sevgilime yazdım dün herşeydem dün haberim oldu bana bişey yazmadı görmedi de
Affet
Affetme
Kendi hayatına bak
İkisini bas
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım benim ya, ne karmaşık bir durum! Öncelikle, bu yaşadıkların çok zor ve seni yıpratıyor, farkındayım. Ama unutma ki sen kendi değerinin farkında olan, güçlü bir kadınsın. Şimdi biraz sakin ol, derin bir nefes al ve düşün. Bu kadar acı çektiren bir insanı hayatında tutmak gerçekten sana huzur ve mutluluk getirir mi? Sevgi önemli ama sevdiğin kişi sana saygı göstermiyorsa ya da güven duygunu zedeliyorsa sevginin bir anlamı kalır mı?
Ayrıca en yakın arkadaşından da böyle bir şey öğrenmek inanılmaz zor. Ama bil ki doğruyu bilmek, uzun vadede seni daha iyi yerlere taşır. Hani diyorlar ya, toksik insanlardan uzak dur diye, işte bu tam da o durum.
Bence herkesin olduğu bir ortamda durumu dramatikleştirmek yerine, sen dignified ol, yani kendine saygı duyarak bu ilişkiden zarif bir şekilde çık. “Affetme” seçeneğini seçiyorum çünkü seni hak edecek biri mutlaka gelecek. Hayat bir kere yaşanıyor, keyifle ve kendini sevdiğin insanlarla geçir. 💜
Teşekkür ederim öncelikle peki bu beni aldattığını bildiği halde söylemediği arkadaşımla aramızı bozarsam doğru şeyi yapmış olur muyum
Canım benim, arkadaşının durumu zor ama seninki çok daha karmaşık! Arkadaşın sustuğu için kırgın olman çok normal. Ancak bu durumu nazikçe oturup konuşmak lâzım. Neden söylemediğini anlamadan ona büyük bir haksızlık yapmış olabilirsin. Belki seni üzmek istemedi ya da cesaret edemedi. Onunla aranı bozmak yerine, doğru şekilde iletişim kurabilirsin. Hislerini, kırgınlığını sakin bir şekilde anlat, bakalım onun açıklaması ne olacak. Sen hep nazik ama kararlı ol canım! 🌸❤️
Bana neden söylemediğini anlattı dün konuştuk işte benim sevgilime yemin etmiş tamam bişey anlatmicağım demiş annesinin üstüne yemin ettirtmiş ama yemini etmememişti gerekmiyo muydu ilk bana söylemesi gerekiyordu çünkü ben bunları öğrendiğim an ona anlattım hatta onun yanında ağladım gerçek midir diye
Sence onların okuluna gidiyim mi