Hadi o bir karaktersizlik yapmış aldatmış seni, sen neden karaktersizlik edip aynı şeyi yapıyosun? Şu söylediğin şeyin hiç bir savunulur veya haklı yanı yokk aldattıysa seni ayrıl bitsin gitsin o aldattı diye seninde şerefsizleşmene gerek yokk.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
yaptıgımdan zerre pişman ddğilimmm oh oldu insanı canım yerine koymak ne gösterdim ona ki ilerdeki sevgilisine böyle bir * yapmasın..
Nasıl bu kadar o*rospu olmayi başarıyorsunuz abi bana da söyleyin ne sırrinizben hala yanımda olmayan birine sadigm
4
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende sadıktım ona olanları bilmiyorsun zamanında beni en yakınımla aldattı ve ben sabrettim zamanı geldiginde bende ona yaşattım içim rahat bana sadık olsaydı bunu yapmazdım..
ben ona çok sadık kaldım ne istediyse eksiksiz yaptım ondan baskasını gözüm görmüyordu ama yakınımla aldattıgını duyunca hemde yatakta bende neden intikam almayacagım ki dedim ve onu en değer verdiği abisiyle aldattım 😊
Akrep kadını; ateşli, arzulu ve doyumsuz olur. İyiliği ve kötülüğü unutmazlar. İnatçı ve kıskançtır. Kırmızı ve mor renki çok severler. İyi niyetlidir. Tutku ile aşk yaşar. Ancak aldatılırsa ya da kötülüğü dokunursa affetmez intikam alır ve akrep gibi sokar.
haha saoll ben hayatta bana yapılanı unutmam ben kendimi veda ederken onun icin o 4 yıllık iliskimizde beni esek yerine koyup yakınımla yattı bende en değer verdiğiyle aldattım onu 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hadi o bir karaktersizlik yapmış aldatmış seni, sen neden karaktersizlik edip aynı şeyi yapıyosun? Şu söylediğin şeyin hiç bir savunulur veya haklı yanı yokk aldattıysa seni ayrıl bitsin gitsin o aldattı diye seninde şerefsizleşmene gerek yokk.
yaptıgımdan zerre pişman ddğilimmm oh oldu insanı canım yerine koymak ne gösterdim ona ki ilerdeki sevgilisine böyle bir * yapmasın..
Nasıl bu kadar o*rospu olmayi başarıyorsunuz abi bana da söyleyin ne sırrinizben hala yanımda olmayan birine sadigm
bende sadıktım ona olanları bilmiyorsun zamanında beni en yakınımla aldattı ve ben sabrettim zamanı geldiginde bende ona yaşattım içim rahat bana sadık olsaydı bunu yapmazdım..
Enayisin o Zaman
neden enayi olayım intikam soğuk yenen yemektir bunu unutma :))
Soran karaktersizini örtmeye çalışma
karaktersizlik mi oluyor ahahaha
evet karaktersizsin
kes sesini
Uzaaa
fukara karaktersiz
kendine bak oc
sg lan
mal oglu mal
yiyosa yazsana bana
İkisinden birisi aptalsa aynı anda idare et gitsin ne diyelim bol şans
ayrılmak istiyorum zamanında oda beni aldattı
Ödeşmek adettendir iyi yapmışsın
aynen öylee 4 yılımı veba etti ben onun icin kendimi harcadım o esek yerine koydu beni hak etti
Şerefsizlik yapmış lanet herif yapılır mı sana hiç bu
bana bunu yapmasaydı ben asla bunu yapmazdımm...
Bilmez miyim bunu kadın zaten başlatmaz. Kadın sahiplenilmeyi çok sever. Erkek sahiplenmezse sahiplenen çıkıyor dimi
ben ona çok sadık kaldım ne istediyse eksiksiz yaptım ondan baskasını gözüm görmüyordu ama yakınımla aldattıgını duyunca hemde yatakta bende neden intikam almayacagım ki dedim ve onu en değer verdiği abisiyle aldattım 😊
Sen daha kötüsünü yapmışsın peki yatakta mi aldattin sende 🙂
yok yatmadım ama gözünün önünde öpüştüm abisiyle 😊
Bu aldatmaktan beter sen neymişsin öyle 😅
aldatıyorsam tam aldatayım dedim fena mı oldu 😅
özelden yaz istek attım
Hayatında senin gibi birisi olacağına kimsesi olmasın daha iyi ayrıl.
Haklısın intikam aldım
Ayrılmayıp aldatayım daha az zarar veririm🙄Çok mantıklı cidden
oda beni aldatmıstı ben affetmistim
Her ikisinede vermeye devam.
ikisiylede konusmuyorum
Akrep burcumusun?
evet nerden bildin..
Akrep kadını; ateşli, arzulu ve doyumsuz olur. İyiliği ve kötülüğü unutmazlar. İnatçı ve kıskançtır. Kırmızı ve mor renki çok severler. İyi niyetlidir. Tutku ile aşk yaşar. Ancak aldatılırsa ya da kötülüğü dokunursa affetmez intikam alır ve akrep gibi sokar.
aynen öyleee tam da onu yaptım yorumlarda keyfi aldatıgımı düşünenler var
Akrebi anlamak için onu tanımak gerek.
kessinlikee
Şu benim bilseydi o kişi seni asla üzmez, aldatmaz ve iyilikle yanaşırdı sana ve senin keyfini sürer zevkini yaşardı
Şu benim bildiğimi bilseydi o kişi seni asla üzmez, aldatmaz ve iyilikle yanaşırdı sana ve senin keyfini sürer zevkini yaşardı
Akrep kadını olarak seni tanımak isterdim.
Ayrıl oncekimden. Yenisi ile devam
ikisiylede devam etmeyeceğim
O da mantıklı:) yas kac
27 yasındayım
Allah gönlüne göre versin kuzum
amin tsk ederim seninde insallah
Gelde kadınlara güven
bunu yapmak zorundaydım ben ne yaşadıysam oda yaşasın istedim
Ben birisi karektersiz diye asla olmam
4 yıl boyunca beni esek yerine koymasını izleyemezdim..
Savunma 🤣
😅😅 hak etti fazlasını
Ayrıl, sevgilini hak etmiyorsun
ayrılacagım intikamımı aldım
Eşyanlar aramızda cirit atıyor
hak etti
Tebrikler
eyvallah
Vicdanınla hesaplaşacaksın.
vicdanım rahat
Anlatmak istersen dinlerim
anlatılacak birsey yok ki tsk ederim beni aldatmıstı ben ona ragmen sustum ve intikamımı aldım bitti
O halde iyi yapmisin, kiminle aldattin
çok değer verdiği abisiyle aldattım
Harika, senin gibi intikam arayani bulamiyorum ki aldatmak icin 😅 detayini dinlemek isterim senin icin sorun olmazsa
haha saoll ben hayatta bana yapılanı unutmam ben kendimi veda ederken onun icin o 4 yıllık iliskimizde beni esek yerine koyup yakınımla yattı bende en değer verdiğiyle aldattım onu 😊
Peki aldattigin kisi biliyor muydu onun sevgilisi oldugunu? 😊 bu arada sakincasi yoksa ozele gecebilir miyiz?
oda bilmiyordu ikiside hicbirsey bilmiyordu 😅 olur
istek attım özele yaz
Yazık cidden ya
haklısın bana da yazık olmustu o beni aldatırken bana yazık değil miydi..
Yatakta mı aldattın
hayır cinsellik olmadı
Yattın mi
hayır
Ne
ne ne
Tensel. mi?
hayır
Tensel olmayan aldatmalar 0 keyif
ama o tensel aldatmıstı
O keyifli aldatmış. sen cinsellige uzak misin
aynen bende keyiciyim de onun yaptıgını yapamadım ben
Sana bir keyif saati lazim
Sevgilimden ayril
ayrılacam
Hadi hayirlisi
Çok kötü bir durum
hak etti
Nasıl aldatmıştı
en yakınımla yatakta bastım iksini
Yok artık. Neden ayrılmadın ki o pislikten
intikamımı almak icin zaman kullandım
Ne kadar zaman bekledin
5 ay
Şimdi ne yapacaksın? Sen kiminle aldattın
hicbirsey tehdit ediyor beni hayatımla en değer verdiği abisiyle
Öz abisi mi
evet
Durum harbiden kötü. Abisi sana mı yanıkmış
abisi zaten benden hoşlanıyordu zamanında ben pas vermedim ona yeşil ışık yakınca...
Sen ışığı yakınca seninle ilişki istedi ha. Hala birlikte misiniz seni arayıp istiyor mu
evet hala birlikteyiz istiyor beni
Sen istiyor musun onu yoksa bir kerelik bir şey miydi intikam için
intikam icindi
Ama seni istiyormuş ve birlikteyiz dedin?
Birlikteyizden kastım konusuyorz ama ayrılacam
Hmmm anladım canım. Seni hala istiyormuş ama abi nasıl olacak seninle cinsellik istwrse