Uzun bir ilişkimde aldatildigimi öğrendim ve canım olduğundan fazla yanıyor ve çok seviyorum
Nasıl atlatacagimi hiç bir fikrim yok
Nasıl atlatacagimi hiç bir fikrim yok
Her yaşanmışlığın ilacı zamandır kimileri ona bakarak unutur kimileri uzaklaşarak unutur. Onu daha erken unutman ve atlatman için güzel ve mutlu günlerinizi aklına getirmeyeceksiniz, kendinize uğraş alanı bulup meşgul olacaksınız eğer var ise talipli değerlendirebilirsiniz belki size destek olarak unutmanızı sağlar bu konuda yalnız değilsiniz maalesef ki günümüz çağında artık sadakat sevgi saygı ve sahiplenme kalmamış günü birlik menfaat çıkarlı ilişkilerin çoğalması ve ulaşımın basitlenmesinden dolayı maalesef bu vakalar artmakta kadınların ya da kızların karşı tarafı iyi araştırmaması ve sorgulamaması hemcinslerinin üzülmesine sebebiyet vermektedir.
Kafanıza takmayın takıntı sizi gün geçtikçe yıpratır ve zayıflatır sağlık problemlerine sebep olabilir
Bazende hayırlısı değilmiş derler belki de evlendikten sonra yapacaktı ama Allah size bunu şimdiden göstererek önüne geçmiş oldu belki evlenince hiç mutlu olmayacaktınız sürekli üzülüp ağlayacaktınız
şu an onu çok sevdiğiniz için yazmış olduklarım belki ne alakası var saçmalıyorsun o beni çok mutlu ederdi biz çok mutlu olurduk ama inanın ki öyle olmuyor gerçekten seven bir erkek sevdiğine bunları yapmaz kendisine yapılmasını istemediği birşeyi hayatta başkasına yapmazdı
Herşeyin ilacı zaman akışına bırakın üzülmeyin ve atlatmaya çalışın sağlıcakla kalın
maalesef ki insan olmayanlara verilen fazla değerden kaynaklı bir durum haline geldi.
Şu sıralar biraz daha fazla olmaya başladı.
Doğru insanlarla zaman geçirmek, tercihleri doğru yapmak zorundayız ne kadar da kabul etmesekte.
Hayatınıza devam edin lütfen.
İyi ve güzel insan karşınıza mutlaka çıkacaktır.
Umut etmek ve umudunuzu her ne olursa olsun kaybetmemek çok önemli ve değerli.
Sizi daha fazla hataya sevk etmemesi için yaşadıklarıniz yüzünden bir başkasına bunu yansitmamaniz.
Beni lutfen yanlış anlamayın.
İkili ilişkilerde hata tek taraflı olmaz. Az da olsa her iki tarafta yanlış yapilan şeyler muhakkak vardır.
Hatalar insanlar içindir. Hata yapicaz ki doğruyu güzeli iyiyi fark edelim.
Dediğim gibi düşünmemeye kafanıza takmamaya calisin.
Biliyorum şu an bana "bunu söylemek çok kolay diyorsunuz , gel bide bana sor diyorsunuz" Ama maalesef hayat sadece toz pembe değil.
Kafanızı başka şeylerle meşkul etmeye calisin.
Bunu bir hobi ya da sporlarla yapabilirsiniz ya da aklıma gelmeyen şeylerle.
Her şeye rağmen hayat yaşamaya değer.
İnşallah bundan sonra vicdanlı insanlar hep karşınıza çıkar sizi mutlu eder.
Sağlıklı Mutlu Huzurlu Günler Dilerim.
Çok güzel Bi kızsın bence. Bunu hak etmemişsin. Hiçkimse de hak etmez. Karşındaki kişi aldatmayı öğrendiyse sadece seni aldatmayacaktır. Kim olursa aynı şeyi yapar. Böyle insanlar mutluluğu aradığını bulamaz hep doyumsuz olurlar.
Sen de ona geri dönüp sana aynı şeyi yapmasına izin vermeyeceksin. Bırak bundan sonra kiminle ne seviyesizlik yapıyorsa yapsın. Sen de yoluna bakarsın. Kim bilir karşısına daha kimler çıkar. Zamana bırak ama onu ardında bırak
Aldatılmak atlatılabilen bir şey değil bence. Ölüm acısı gibi sadece zamanla yaşadığın şeyi kabulleniyorsun ve canın ilk günkü kadar değil sadece aklına geldiğince acıyor.
Cevap
43Cevap
zamanla geçer belli bir yerden sonra aklına bile gelmez gülersin.
İnşallah dediğin gibi olur
Zamana bırakın
Bende aldatıldım hemde daha ilk sevgilimdi anlıyorum az çok seni zor çok zor hemde eski sevgilimin ablasiyla eskiden hiç konusmazdik şimdi şu sızmıyor neren çünkü şu an da birlikte oldukları kız eski sevgilimden büyük kız 29 yaşında çocukta 23 ailesi kızı istemiyor ablası da o yüzden belkide benimle samimi birbirimize hediyeler felan alıyoruz ama nafile ablası ailesi girse affetmek istemiyorum ama hala seviyorum mallık bendeki De biliyorum ve nasıl atlatırsın ben mesela kendime bakim yaptırdım kendinle uğraş çık arkadaslarinla gez eğlen düşünmemeye çalış onu bende öyle yapıyorum
Aldatildigim an sogurum o sabaha kadar pesimden kossun tek damla goz yasi dokmem uzulmem bitiririm iliskiyi. Siz nasil sizi aldatan birini hala sevebiliyorsunuz? Karsinizdakine kendinizden daha fazla deger vermeyin siz ondan daha degerlisiniz emin olun. Siz olmadan sevgiliniz bir hic. Egolu olmak bazen iyidir bu konuda ego yapabilirsiniz. Gidin kuafore sacinizi degistirin guzellik merkezine gidin bi seyler yaptirin kendinize deger verin yatirim yapin sevgilinize de sakin barismak istediginizi belli etmeyin umursamaz olun kopek olur kapinizda ama barismayin bence siz daha degerlisiniz.
zamanla, ben cok sevdigim icin aldatilmayi affettim, tekrar yapti, tekrar affettim, tekrar yapti, bir kere yapan gercektende tekrar yapiyormus, simdi 2 ay oldu ayrilali 1 aydir eski sevgilisiyle birlikte, simdi bana desene ben nasil atlatacagim, 1 senedir beraberdik, aldatilmayi bile affettim, yinede o beni birakti, ve simdi boy boy fotograflarini görüyorum, ve kahrolsun hala ona karsi hislerim var :(
İlk aldatılmayı haketmemişsin ama affettikten sonra basına gelen herseyi haketmişsin birde hala seviyosun daha ne denir sana
İnsan vefat eden annesinin, babasının, kardeşinin acısına bile katlanabiliyorken bu acıya daha rahat katlanabilir. İnan bana acıların zamanla hafifleyecek ve yok olacak. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez.
kadın olsun, erkek olsun. aldatıyorsa kesinlikle merkezi siz olan 1 km lik bir cembersel alanın içerisine dahi girmesine izin vermeyin. kesinlikle herhangi bir irtibat kurabilmesine müsaade etmeyin. depresyona filan da girmeyin. hayatınıza bakıN
Zor bir durum. Affetme sakın seviyorsan bile. Çünkü bir kez yapınca hep yapar yapmasa bile hep acaba diye düşünürsün. Güçlü ol hayatından def et.
Duygusal boşluk ya da dişe diş gibi saçma şeyler düşünme de gerisi zamanla hallolur. Sen de o’nu aldat diyen mallara bakma , kendıne saygısı olmayan insan düşüncesi o
Ben 8 senelik ilk sevgilim olan kadın tarafından aldatıldım tecrübeli biri olarak söylüyorum geçiyo bir tek kin kalıyo oda bilerek tut içinde geçmesine izin verme ki yarın geldiğinde daha rahat tekmeyi koyabilesin ilk zamanlae normal uyuyamıycan yiyemiycen gülemiycen en mutlu olduğun anlar artık sana tat vermiycek falan ama sonradan inan geçiyo geçmiyen hiç bişey yok ama geçsede ara ara aklını yokluycak bunu aşamıyon sonradan onunla yaşamayıda öğreniyon
Ahh canımm 😞
İhanet insana fazlasıyla acı veriyor.
Ama acını yaşamaktan başka çaren yok.
O acıyı yaşamazsan ve sürekli kaçarsan sonra en ağır biçimde sana dönecektir.
Sadece bir süre bu ağırlığı yaşadıktan sonra kendini hazır hissettiğinde yeni bir ilişkiye başlarsan aklına bile gelmeyecektir
Yemin ediyorum şu devirde aldatılmayan yok. Her şeye bu kadar kolay ulaşılırken aldatma oranları da yüksek tabi. O yüzden kendine odaklan. Herkes hak ettiğini bulur bir gün.
Geçiyor bir şekilde geçiyor. Sana boşa uzun yazılı aşk edebiyatı yapamam ama geçiyor öyle ya da böyle geçiyor. Güneş yeniden doğuyor, karşına yeni birisi çıkıyor elbet geçiyor
Bazen bişeleri sadece olması gerektiği için yapmak gerekir yarın güzel şeyler olucak diyim önüne bak unutmaya çalısma bosa zamana bırak zaman alıltırıyor ve sıradanlaştırıyor
Ne bekliyordun evlenip mutlu medut bir aile kuracagini mi seviyorum ayaklarina sevgili yapiyorsunuz sadece takilmalik o da millet yapiyor diye özentilik
Geçer inşallah acın ama asla ve asla şans verme bir daha geri dönüşü olmaz kısır döngüye girersin.
İlk zamanların hiç kolay geçmeyecek ama onu kafanda bitirdikten sonra çok mutlu olmaya başlayacaksın İnan bana
Canının yanması çok normal ama yanlışa yanlışla cevap vermen hiç doğru olmaz. Sakin kal ve asla iletişim kurma
Seni düştüğün yerden kaldırcak birileri varsa unutursun evet zamana bırakmak lazım zamanla ztn unutursun
Kiziyorsunuz ama çivi çiviyi soker intikam kim ne derse desin çok tatlı bişey biriyle ol ve ona çoktan mis gibi gözükmesini sağla
Gel cs, valorant veya başka bir şey oynayalım senle 1 haftaya adını bile unutursun asdjfd Garantisiyim.
Bir yıl uzun değil ve senin bir kaybın var mı aldatildigin için? Yok. O halde umursama
yani. bu bir tercih. takma. normal böyle şeyler.
Dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyorsa takma fazla
Nasıl öğreniyorsunuz yav söyleyinde bari biz yakalanmayalım
iki seçeneğin var ya ayrılırsın veya sen de aldatırsın ödeşirsin
Aldatılıyosun ama hala seviyorum diyebiliyosun çok ilginç
Aşko karma denen bir şey var sıkma canını eden bulur mutlaka
2 buçuk yıllık ilişkim vardı beni en yakın arkadaşımla aldattı
Zamanla atlatırsın. Kimseyi hayatına alma, kafa dinlemeye bak.
Seni aldatan insanı hala seviyorum diyorsan çok genişsindir bacım kusura bakma. Atlatmak istiyorsan ayrılıp kafanı dinleyeceksin sonra yeni birisini bulacaksın
. dddd
En yakın arkadasının dikkatini cek onun teklıf etmesini sagla sonra ekran al onun gorecegı Bı ksııye veya kendisine at ama sen kabul etme yine de kudurur İcin sogur eminim o delırdıkce
Boşuna dememişler sevmek çok güzel şey aldanmak acı ruhunu saracak bir garip sancı diye. En iyisinin a.. mk geçicek zamanla dün bende severek ayrılmak zorunda kaldım neymiş benimle evlenecek kadar sevmiyormuş gotü yemiyormuş
Kendini yoğun bı iş temposuna ya da kafanı dağıtacak şeyler yapp el işi yap okul okumuyosan okula kaydıni yap calisiyosa daha çok kafanı yoracak şeyler yap
Sevgili olmak gereksiz kasıntı
En güzeli takılmak
Biraz zaman ver kendine zamanla düzelirsin deniz kenarına gidebiliyorsan git müzik dinle kafanı dağıt
Bence ya hayatına başka birini al bir an önce ya da erkek arkadaşların varsa onlarla vakit geçir cafe vs başka türlü için içini yer
Soruyu yıldızlayamıyormuyuz ilerde aldatılırsam okuycam çok düşünceli şeyler yazılmış
Eğer seviyorsan seni aldatan kişiye sayıp sövmek zamanla unutacaksin emin ol
Şu hayatta öğrendiğim tek şey kafaya takmamak bu durumları sende aynısını acı çeksende yapmalısın.
Sen de aldat işte
Doğaya çıkın gezin
Her şeye evet dersen aldatır
Günümüz de aldatmak moda olmuş
Başka şeylere odaklanacaksın
Soğuk su içmekle başla.
İlişkiniz de seks varmıydi?
Hiç kafaya takma boş ver erkekleri
Daha 22 yaşındasın unutursun alışırsın
Çivi çiviyi söker
Şu güzellik bile aldatıyorsa pes valla
4,5 yıllık ilişkimde aldatıldım bende