1.5 yıllık ilişkimde aldatıldım ve terk edildim. Dönerse ne yapmalıyım?

Ya anlamadığım şeyler yaşıyorum 1.5 yıldır sevgiliyiz ve evlilik teklifi bekliyordum sonra soğuduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi onun üzerine yaşadığım yere geldi ailesi de burada olduğu için geldi sonra buluştuk ben yalvardım 3 hafta ayrılmayalım diye o arada gitmiş kızın doğum gününe airpods falan almış sjfjsjdj kıza sana aşık oldum demiş neyse ayrılığın üstüne geldiğinde beni dedemin sevdiği gibi seviyorsun takıntılı bi şekilde falan dedi sarıldık sıkıca sürekli elini tuttum biri varsa söyle dedim yok ama olabilir dedi dikkatimi çeken biri var falan dedi sonra neyse öpmek istedim ilk istemiyorum dedi sonra kabul etti ısrar edince öptüm dudağından falan hayatımın aşkısın beni bırakma diyorum o da sen de benim hayatımın aşkısın falan diyor ama soğudum diyor aklıma geldikçe midem bulanıyor ve gerçekten çok sevmiştim çok üzülüyorum iyileşemiyorum döner mi dönerse naparım diyorum affetmem muhtemelen ama o kadar iyi manipüle ediyor ki ayrılmadan önce hiç kötü bir şey yoktu aramızda inanılır gibi değil ben 28 o 27 yaşında

1.5 yıllık ilişkimde aldatıldım ve terk edildim. Dönerse ne yapmalıyım?