Hatam yüzünden ilişkim bitti, ne yapabilirim?

Öncelikle her türlü hakaretinize hazırım aptalca bir şey yaptım.

ilişkim için geleceğimi değiştirdim. yanında kalmak için yüksek lisansı bütün yaz dışarı çıkmadan çalışarak kazandım. geleceğimi değiştirdim bir an bile gözümü kırpmadan girdim yüksek lisansa. sırf içi sıkkın diye 10 saat yol gidip gelip 5 dakika yanında kalmışlığım oldu. gerçekten boş şeyler yapmadım.

ikimizde farklı şehirlerdeyiz ve klasik tartışmalarımız yüzünden bayaa yıprandık. kız arkadaşım artık hakarete varan şeyler söylüyordu. bir gün canıma yetti ve dedim bitsin ve beni kötü hatırlasın ki unutsun beni. aşık olduğun insan seni kötü görsün diyorsun. o an belki doğru düşündüm belki yanlış bilemem.

face şifrem onda vardı ve 2 tane şifrem vardır. değiştirirm ara ara ikisi arasında. şifremi değiştirdim ve facede birine x ten ayrıldım y diye birisini buldum diye yazdım. tabi ki kız arkadaşım 2. şifremi denedi ve gördü. ayrıldık.

sorun bundan sonra başladı. pişman oldum bir süre zorladım kendimi doğru karar diye. sabah akşam birşeylerle uğraştım 3 kuruşa eşek gibi çalıştım aklıma gelmesin diye ama yapamadım.

bu olayların üstünden 2 ay geçti ve karşışısına çıktım. yazdıklarımı anlattım. inanmadı tabi ki ve demediği şey kalmadı ki haksızda değil. beni kandırdın sana o kadar güvenmiştim temalı bir sürü şey dedi. hiçbir şekilde olmaz dedi. konuşurken bunun yanında konuşmam senle demedi başta ve annesi merak edip aradığında zaman istedi biraz daha konuşmam için.

konuşma sonucu olarak çok katı ve beni kandırdın yalansın sen diyen birisi.

elimden bir şey gelmiyor nasıl bir aptallık yaptım ben biliyorum. hiçbirşey yapamasım gelmeden uyumaya çalışıyorum ondan kalan eşyalara sarılarak.

ne yapmalıyım ne etmeliyim nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum işim çok ama çok zor. ama çözüm yolları ne olursa olsun yapıcam
Güncellemeler
+1 yıl
bana bu durumu değiştirip eskisi gibi olacak çözüm bekliyorum ne yapmalıyım
Hatam yüzünden ilişkim bitti, ne yapabilirim?