şu an ayrıyız, benden sıkıldığını söyledi. Geri dönmesi için neler yapmalıyım?
İlişkiye nasıl heyecan katarım?
Onu nasıl geri döndürürüm?
İlişkiye nasıl heyecan katarım?
Onu nasıl geri döndürürüm?
Aynı sorun sevgilime karşı bendede var ama ben pes etmek istemiyorum heyecan bitti diye o heyecan ne boktan bişiyse insan bir süre sonra acaba sevmiyomuyum diye soruyo
Kardeşim deliler gibi seviyorduk birbirimizi bir dediğini iki etmezdim tamam kavga ederdik tartışırdık ama ben haketmedim ve geri dönmüyor çıldırtıcı bir şey
Ama insan çıldırıyor görmeyince haber alamayınca bir yabancı gibi olunca
eğer karşındakinin içindeki sevgi bittiyse hiçbisey yapamazsın sıkılmıştır önceden yapicaktin ilişki monotona binip senden sıkılmaya başlamadan önce
Sevgisinin bitmediğinden eminim bana dedi ki seni biraz özlememe zaman ver belki düzelir ama düzelmezse diye korkuyorum
çok sıkıyorsun demekki boşver arama sorma biraz arasın seni özlesin
İşte onu çok beceremiyorum aklımdan çıkmıyor elim boş sürekli aklımda uğraşcak bişeyim de yok
uğraşacak bişey bul kesinlikle o pişman olup sana dönsün biyerleri fazla kalkmış belli daha fazla üstlersen emin ol kaybedersin
Ya dönmezse?
severse döner zaten sen sadece ilgini biraz çek mesela günde 5 kere aryosan 1 kere ara o kadar fazla mesajlaşma zaten sevmiyosada naparsan yap donmez sadece fazla ilgilenip kendinden biktirirsin hem o korksun eskisi gibi ilgilenmiyo acaba vaz mi geçti diye
Ama şu an ayrıyız ve sadece ben üzülmiyim diye konuşuyor
bir insan bir insanı sevmese o üzülmesin konuşuyum demez helede eski sevgilisiniz benden ümidi kessin diye uğraşır bağlari koparır senin yapman gereken fazla ilgilenmeyip dikkati üstüne çekmek
Peki teşekkürler söyledikleriniz için ama dikkati nasıl üstüme çekerim?
fazla ilgilenmeyerek onun içinde ufacık bişey bile varsa emin ol senin fazla ilgilenmemen canını yakar kaçan kovalanır unutma ;)
Çok sağol
Bence bırak 1 ay nefes alın 2nizde. Başka birisi olmazsa onun hayatında, yeniden konuş.
Başka biri diye birşey zaten olamaz şu saatten sonra kendisi çok iyi biliyor. Ama kafasını dinlesin tabii.
Yemez diye düşünüyorum
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar