arkadaşlar merhaba öncelikle sürekli olarak siteyi takip ediyorum ama hiç buraya soru yazacağım aklıma gelmezdi yorumları okuduğumda gerçekten çok güzel fikir verenler olduğunu gördüm. Şimdi konuya şöyle başlayayım ben üniversite okumak için şehir dışına çıktım 1. sınıftayken bririyle tanıştım ve yeni bir ilişkinin içinden çıkmıştım ilgiye sevgiye epey hasret kalmıştım. doğal olarak karşımdakinin en ufak ilgisi verdiği değer beni çok etkiledi herşey çok güzel gidiyordu ve ilişkimizin 6. ayında daha önce madde kullandığını öğrendim ve ben öğrendikten kısa süre sonra tekrar başladı çok seviyordum yapı olarak hemen çekip gidebilen bir insan değilim ve bütün ilkleri onunla yaşamıştım sonrasında yanında olmaya bu zoeluğu beraber aşmaya karar verdim bir dönem bıraktı tekrar başladı bu şekilde 2 yıl geçti askere gitti 1 yıl bekledim askerdeyken beni aldattı ayrıldım numaramı değiştirdim tam unutmaya başlamışken geldi yalvardı ağladı hala içimde ona karşı bitmeyen şeyler vardı güven duygum bitmişti ama yaşadığımız verdiğim emeklere karşı kabul ettim zor dönemler geçirdim saygı bitmişti zaten daha sonra ite kalka devam ettik askerden geldiğinde 4 5 ay zorlu bir dönem geçirdik sonrasında yine ayrıldık ayrı olduğumuz dönemde aynı binada ve aynı iş yerinde çalıştığı bir kızla konusmaya başlamış ve bu kızla dayısı birlikte olmuş bunu öğrenince kızla muhattabı kesti tekrar yalvar yakar geri geldi ve çok pişmanım ki affettim çünkü yalvarma boyutu o kadar byüktü ki. tekrar madde kullanmaya başladı yine yanında oldum ailesini herkesi taıyordum ve bulunduğum yeri onun sayesinde sevmiştim o olmadan anlamsız geliyordu zaten küçük bir yer burası nereye gitsem onunla hep bir anım vardı neyse bir cezaevi muhabbeti oldu bundan 2 bucuk ay önce cezaevine girdi 1 bucuk ay kaldı yine bekledim görüşlerine gittim mektup attım her neyse bu geldi ev arkdaslarım gitmişti bende kalmaya başladı 1 ay kaldık ve maddeyi bırakmıştı tiksinmişti artık o pis maddeden herşey düzeldi derken bu kızla konustuğu sıra ben bir arkadasımla içkili canlı müzikli bir mekana gtttik onun 2 tane erkek arkadası geldi beraber oturduk gayet arkadas gibi konustuk her neyse bende kalırken telefonumda fotograf kalmış onu gördü beni terketti o dönemler olduğunu söyledim ama inanamadı hala onunla birlikteyken olan bir şey zannediyor ve aklından neler geçiyor içki masasında ne işim varmış terketti ama 2 gün sonra yine geldi 1 hafta da tekrar çok iyi olduk soğuk davranısları geçti ama eve çok geç geliyordu içki içiyordu sürekli kavga ettik ayrıldık sonra bu çocuk tekrar o kızla konusmaya başlamış kız benim sevgilim var diyor ama inanmıyorum o kadar olay yaşadık 1 yıl önce diyorum işim düştü arabamı yaptıracaktım tanıdığı var diye yazdım ucuza gelsin diye diyor artık vazgeçmeliyim biliyorum ama delircek gibi oluyorum oda acıdan mahvolsun canı yansın istiyorum benim gibi kafayı yiyecek olsun resmen çocuğun artık kötülüğünü istiyorum mutlu olmasını hazmedemiyorum. görüşlerinizi merak ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tamamen kendi görüşlerimi yazacağım; birkaç farklı göze çarpan bariz hatan var bana göre. İlki, duygusal boşluğa düşerek "herhangi" bir insanı hayatına almış olman. Çünkü insan boşluktayken sağlıklı karar veremiyor. Nitekim verdiğin sağlıksız karar ikinci hatana sebep olmuş. İkincisi ise hayatına aldığın insanın gerçekten her anlamda sıkıntılı birisi olması. Madde kullanımını gördüğün an ilk başta yardım etmek istersin tabii ki, etmelisin de fakat tekrar başlayışında düzelmeyeceğini anlamış olmalıydın. Üçüncüsü, aldatıldığın halde affetmiş olman. Bir kere aldattıysa, iki kez de aldatır, üç kez de. Acı olmuş ama tecrübe olmuş, aklına kazınmış olur böylelikle. Aldatan insanı affetme. Yani iyi niyetinle yaptığın her şey sana kötü bir şekilde dönmüş. Son hatan da böyle bir ilişki ardından en başa dönüp, boşlukta olman. Ama benim anladığım şey, atlatamadığın durum sevgilinden ayrılmış olmaktan ziyade başına gelenleri hazmedemiyor olman. Kendi hayatımdan ve çevremde gördüğüm insanlar verebileceğim tek bir naçizane tavsiyem var eğer ciddiye alırsan tabii ki. Bence bir olayı atlatmanın en güzel yolu, kabullenmek ve zamanla içindeki nefretten arınmaya çalışmak. Çünkü nefret, kin, kötülüğünü istemek tarzı olumsuz düşünceler maalesef insan beyninda daha çok yer ediniyor. Bunu düşünüp, onun kötülüğünü istedikçe ondan kurtulamazsın. O yüzden kötülüğünü isteme, iyiliğini de isteme, kendini sürekli ona yabancı olarak bakmaya yönelik telkin et. Kolay şeyler yaşamamışsın, defalarca affettiğin saçma sapan bir insan seni saça sapan bir sebepten terk etmiş. Üstüne yüzsüzlüğün bini bin para. Senin bu yaşadığına yakın olarak Stockholm sendromu vardır. Sana acı çektirene daha çok kapılmışsın. Kendi iyiliğin için, içindeki nefretten arın. Nefretinden arınırsan sevgiden de arınırsın. Ki inan bana ona karşı sevgi hissetmiyorsun. Sevgi, saf ve güzel bir duygudur canını acıtmaz. Bunun gerçek bir sevgi ve aşk olmadığını anlamalısın öncelikle. Bunu anladıktan sonra da tamamen önüne bakmalı ve asla kin duymamalısın. O kişiyi de kalıcı olarak hayatından def etmelisin. Ki sana bunu anlattığın istisnasız her insan aynı şeyi söyleyecektir. Eminim ki doğru olanın bu olduğunu sen de biliyorsun.
24 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkür ederim detaylı detaylı anlatmışsın bende farkındayım eğer gerçekten sevgi olsaydı canımı acıttığında çocuğun yüzüne bakarken içimden içimden ne kadar iğrenç bir insan olduğunu düşünüyordum bu hazımsızlığı öfkeyi atmam gerekli haklsın her defasında içimde öfke vardı her defasında unutmadım affettim bu sefer farklı olmalı. Çok teşekkürler tekrardan.
- +1 yıl
Bunları söylemen bile çok güzel bir adım inan ki. Nefret çok kötü bir duygu, insanı kendine köle ediyor. Ve intikam da asla içini soğutmuyor sadece sana zarar veriyor. Sıla diyor ya, oluruna bırak, her neyse geçer diye. O şarkıyı dinle bol bol, o adam senin bırak sevgini, nefretini dahi hak etmiyor. Ufak da olsa bir yardımım dokunduysa sana, ne mutlu bana :)
En İyi Cevaplar
Merhaba öncelikle ite kalka bir ilişkiyi yürütmek oldukça zordur. şu an keşke affetmeseydim onu en başta diyorsun değil mi?
Bu senin imtihanındı. Ve olmadı. Şimdi herşeyi sineye çekmeye hazır olduğun an numaranı hesaplarını değiştir. Ve kendine yepyeni bir sayfa aç ama kendinden tam emin olduğun bir zamanda yap olur mu? Çünkü gelgitler yine olacaktır. Yine sana ulaşmaya çalışacaktır hatta belki yine ulaşacaksın sende ki o emin tavrı görmeli senin değiştiğini ve artık onu sevmediğini görmeli ve senden uzak durmalI. Benim de 3 yıllık bir ilişkim oldu yalanlar olmasına rağmen ve bir sürü bir çok sebep var ama güvensizlik olmasına rağmen bende senin yaptığın hatanın aynısını yaptım. Ve ayrılığımızın üstünden 4 5 yıl geçti şu an bana dönemiyor neden biliyor çünkü değiştiğimi ve sevmediğimi numaramı değiştirdim hesaplarımı değiştirdim ve onu engelledim çünkü hayatıma ve bana zarar veren hiç kimse hayatımda olmamalı ve seninde öyle olsun. Sen de güçlü bir şekilde ayak kalk ve tabiri caizse köpek gibi pişman olsun eski sevgilim çok defa geri döndü her döndüğünde ne kadar değişmiş olduğumu gördüü sende kendinden emin ol. Ben bir yılda unuttum ve sende eminim bir yıl civarında unutursun. Kendine güven ve kendini sev daha önce o yoktu ve şimdide yokmuş gibi davran ve hayatına devam et hayat devam ediyor... :)11 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çok ama çok teşekkür ederim. Bu söylediklerini beni aldattığında yaptım hepsini ve geri geldi bir şekilde ulaştı bana çok uğraştı ve bende dayanamadım geri döndüm. Şu an da bunları yapmak istemiyorum bunları yapmadan da vazgeçebilirim buna inandım artık eğer bunları tekrar yapmayacağım bu onun için klişe bir şey daha önce çok denedim ulaşmak istediğinde direk ulaşabiliyor çünkü kardeşimden annemden arkadaslarımdan ve bir fayda sağlamıyor yaptıklarım. Şu anda bunları yapmadan vazgeçicem inan burda yapılan yorumlar beni kendime getirdi bir nebzede olsa
Bu adamın psikolojisi bozuk muhtemelen sana karşı da bir bağımlılığı var yani sürekli her fırsatta seni aldattığını göre de büyük bir sevgilisi falan aranızda büyük bir bağ falan yok sen neden bu kadar takıldın neden bu kadar �ok sevdin değer verdin onu anlayamadım İlkin olduğu için mi ama bence kimseye değmez şimdi çocuğunuz yokken daha beter rezillikleri çıkmadan daha beter olmadan bitirmeniz en hayırlısı olmuş benim görüşüm bu umarım yanlış anlamazsın siz de kırmak istemedim ama bence hiç bulaşmayın değmez zaten babamla Büyük ihtimal psikolojik sorunları var uzak durulması gereken birisi kesinlikle bunu düşünüyorum
00 Yorumla
Az önce ünlü bir kişinin İnstagram sayfasından eşine yönelik olarak yaptığı bir paylaşımı gördüm. Vay be dedim ne ince ruhlu adamlar var. Böyle bir sızı oldu içimde.
Soruna gelecek olursam, sevgiden önemlisi saygı. Sizde ikisi de tükenmiş. Sırf yaşanmışlık var diye ona katlanmak zorunda hissetme. Yarın bir gün evlenseniz ve aldatsa seni ya da sen onu fark etmez iki taraf için de yıkım olur. Umarım onu hayatından tamamen çıkarır ve yoluna bakarsın. Hayat fazlalıklardan kurtulunca çok güzel inan bana.😂00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
25Cevap
Bak güzel kardesim,
seni kiran, senin arkandan isler ceviren sonra aldattan sonra sana gidip senden özür dilemesi ve birdaha ayni hatalara düsmesi seni sevdigini anlamina gelmiyor.
Kackez ayni hatalari yapan bir insandan ne bekliyorsun? onca yil hayatini mahf eden bir insandan nebekliyorsun? Lütfen ona güvenme. Öyle insanlara güvenilmez olan yine sana olur. Bu senin kararin ama ona geri dönme. Fotoyu gördü diye terk etti seni ya onun yaptiklari? hem bir bahane bulmus birakti seni o kiz ile arsinda biseyler vardir neden olmasin?
Sana neler yasatti ve aff ettin.
Ama nereye kadar kendini de düsünmelisin? evet iliskinize yazik olacak ama ya sana? olan hep sana olmus ve daha cok olmamasi icin uzak durmalisin.
Anliyorum onunda cani yansin istiyorsun hak ediyor diye ama sen onu allaha havale et.
Bak Kalplerin mimari Allahtir.
Sen ok'u nereye atarsan geri döner.
Hayatini yasa. Yeni bir hayat ile basla. Onun ailesiylen muhatap olma yoksa unutamazsin.. Herseyi degistir artik gözünü ac.
Gercekleri gör. Cok vicdanlisin ama düsüncelisin ama kendini düsün? daha günlerin uzun bir bakmissin baskasi cikmis karsina ama seni gercekten cok seven biri? allah yardimcin olsun inschallah kardesim. Yinede sana kalmis bu yazdiklarimi okursan sevinirim.
Bak gözünü ac neler yasadin ayni seyleri yasama artik.
Sana zarar gelenden uzak dur.
Allah elbette cezasini verecek hic süphe duyma.. Ailenle kal.. Numarani degistir ve yeni bir hayata basla.. inan seni sevse öyle seyler yapip durmaz yine yapar? artik dur deme zamani zor olsada kendini düsün.. yapma Böyle... o farkina vardiginda cok gec olacak.. anlicak degerini..12 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorumun için çok teşekkür ederim üşenmemişsin ve yazmışsın bu beni çok mutlu etti böyle fikirleri görünce gerçketen ne yapmışım ya ben bu kadar diye soruyorum kendime tabiki artık Allaha havale ediyorum çünkü kimsenin ahı kimsede kalmaz bunu da biliyorum Allahın gücüne sonsuz inancım var çok teşekkürler
- +1 yıl
🙏😇 Ne demek , ne mutlu bana yorumumu begendiysen.
Kendine yeni bir defter ac,
korkma unutamam diye korkma öyle günler gelecekki sana deger veren insanlar olacak hayatinda. Sen yoluna devam et yazdiklarimdaki gibi öyle insana güvenilmez ayakta dur ve basaricaksin🙏 Herseyin bir cezasi vardir merak etme allah..
Bunlarda gecicek sadece öyle insanlari hayatina asla alma
Kün fe yekün- olur der olurverir❤
+1 yılCanım okurken yaşadıklarını sen kadar olmasa da hissettim. Askında hatayı ilk cünkelerinde gördüm. Sevgi ilgi herkesin hoşuna gider. Ama bunu başkalarından bekleyerek hata yapmıssın ve dört yıl aynı gata sürmüş. Sen başkası olmadan da kendini sevebilmelisin. Mesela makyaj yaparken spor yaparken kitap pkurken.. artık hobilerin beyse. Bunları yaparkende mutlu olabilirsin. Mesela tek basına sinemaya gitmek ya da kendine bir günü tatil ilan edip her istediğini yapmak. Bu biraz da öz değerle alakalı. Bende eskilerde böyleydim. Aslında hepimiz kendimizi sevdirmeye çalışıyoruz etrafa ama bilmiyoruz ki önce bçkendşmiz kendimizi sevmemiz gerek...
olan olmuş. Olanla ölene çare yok. Senni şu an önüne bakman gerek. Karşındakini acıtmak istemek bile bir sevgi belirtisi askında. Bırak herkes kendi bokunda bogulsun. Sen kendi mutluluğun için çabala. Ama unutma onsuz olamam deme bal gibi de oluyorsun 🌸♥️🙏🏻32 Yorumla
Soran+1 yılTüm yaşantımı ona bağlamışım onu farkettim ailem biraz sıkıntılı olduğu için sanki tek huzur bulduğum yer onun yanıydı kendimi unutmuşum onu farkettim yeni şeyler yapmak istiyorum ama izindeyim aksama kadar evdeyim bişeyler izliyorum oyalanıyorum ama bir yerde o nefret tekrar geliyor kednime engel olamıyorum hatta barışıp hiç anlamadığı bir zaman da onu bırakıp aynı acıları yaşasın diye bile düşünüyorum. bu kini içimden atmam lazım şu an tek bildiğim o atmazsam diğer duygularımda gelecek benimle beraber.
- +1 yıl
Bunu kasmak yerine zamanq bırak. Duygular bitmez sadece zamanla boyut değiştirir. İzlediğin film ilkinde sana cok gğzel gelir ama belki üç beş gün somra aynı hevesle izleyemezsin Buda öyle biley. Duygular değişir. bir zaman sonra umutsuz vaka olduğunu görüceksinwzateb
+1 yılÖncelikle.. senin ilacın zaman..
Netice de beş yıl içerisinde ne oldu ne bittiyse bitti yani onun çabası yetmedi belki senin çaban yeterli değildi belki tek sen çabaladığın için süren bu ilişki bitti
İnsan ne kadar çok sevse de bazen olmuyor yani olması gerekenler belli istedikten sonra yapabileceksin buda belli ama bazen istesen de senin üzerinde olan bir şey olmamasını sağlıyor
En iyisi bunu kabullenmek direnmenin sadece sana zarar vereceğini de unutma ki elinden geleni yaptıktan sonra bitmiş
Ve dahası sizin ilişkiniz biraz gel gitleri çok olmuş yani aslında yaralar almış en sonunda bitmiş..
Zamana bırak onu hatırlan şeyleri at gitsin yak ve sonra da hayatına devam et
böylesi daha hayırlıymış.10 Yorumla
+1 yılAlışkanlıkları unutmak kolay değildir. Ama zaman hatıraların eskimesine sebebiyet verir ve sizde zamanla duyduğunuz bu acıyı hissetmemeye başlarsınız.
Hatta ne kadar boş yere üzmüşüm kendimi bile dersiniz.
Şöyle düşünün bir yakınımızın vefatına tanık oluyoruz , Dünyamız yıkılıyor hiç bir şey eskisi gibi olmayacak zannediyoruz ama biraz zaman geçince tekrar gülüp eğlenmeye başlıyoruz... İnsan için unutmak çok zor değil böyle olmasak şu duygularımızla bu hayatın üstesinden asla gelemezdik.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet unutmasaydık eğer hayat çekilmez olurdu. Herşeyin ilacı zaman..
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Böyle belalı saçma tipleri nereden buluyorsunuz? Adamın on tane hatasını affetmiş yanında durmuşsun, tek bir resim gördü diye seni terkedecek kadar saygısı yok sana karşı! Çıkmış nasıl unuturum diyorsun! Kurtulduğuna şükret ve zil takıp oynaman lazım.
24 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi şöyle onun kara kaşı kara gözü için nasıl unuturum diye sormuyorum verilen emek boşa gitti bunun öfkesini çok yoğun yaşıyorum mutlu olsun istemiyorum içim içimi yiyor bu süreci nasıl atlatırım diye görüşlerinizi merak ettim.
- +1 yıl
Yaşanılan herşey derstir canım, tecrübedir! İntikam mı? Hayat alır onu merak etme sen! Ona verebileceğin en büyük ceza mutlu olman! Onu sil derin bir nefes al ve yeni hayata başla, döndüğünde de bir daha yaklaştırma kendine!
Emek diyorsun, ben altı yil emek verdim, hem ilişkiye hem de açtığımız ortak bir işe. Adam para gördü kudurdu, ilk önce bu süreçte onun arkasında duran insana yani bana saldırdı. Ne mi yaptım? Çektim gittim! Bensizlikle cezalandırdım, hiç bir şey de almadım! Zor oldu ilk aylarda, yediremedim ama geçti. şu an beni seven eşim var :). Sende de herşey güzel olacak! Ama önce o pisliği çıkart hem aklından hem hayatından!
Soran+1 yılo kadar motive oldum ki çok sağolun teşekkür ederim yorumunuz için evet gerçekten o bir pislik ve hayatımdan tamamen çıkarmam lazım. peki size bir soru sorayım hayatıma hiç kimseyi almadım ayrı olduğum dönemlerde şu anda başka insanlarla konusmak bana daha çok zarar verir mi kafam dağılacak mutlu olacakmışım gibi geliyor ama insanlara yara vermek istemiyorum bundan korkuyorum.
Her şeyden önce sağlıklı günler, mutlu 23 Nisanlar dilerim. Bu arkadaşımız madde kullandığına göre iradesiz ve biraz da kendi kendine yetemeyen birisi gibi. Bu arkadaşı istemsiz istemli hayatından çıkarman çok daha iyi olur. Hiç olmasa ileride çocuğun olsa ne yapacaksın evde madde kullanan birisini? İleride çalışmanız gerekecek maddesini kullanıp işe mi gidedek? Zaten üstüne bir de sabıkalı. İleride bu duygu yoğunluğun geçtiğinde çok pişman olursun, seni yıpratır seni de bu girdaba çeker. O bulacağını bulmuş böyle şeyler kullanarak daha ne acısı çekebilir ki? Sen kendine odaklan her şey geçer.
12 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba sizede sağlıklı günler dilerim söylediklerinizde çok haklısınız ve inanın bunların hepsini bende biliyorum bulacağını buluyor zaten madde bitti alkol başladı cezaevinden çıktı psikolojik sorunlar yaşamaya başladı ilerde tabiki de olmaz zaten istediğim profilde bir insan değil şu anda verilen değer çok canımı yakıyor ve gözümün önünde onunda acı çektiğini görmek istiyorum. ama bundanda vazgeçmem gerekli bu duygu drumunu ortadan kaldırmadan daha da zor olacak. Yorumun için ayrıca teşekkür ederim
- +1 yıl
Çok kısa özetleyeyim erkek arkadaşım ki onu o kadar çok seviyordum ki inanamazsın... bundan 2 yil once 5 aylik iliskimizi bitirip beni terk etti ve aciklaması benim ondan once uzun süreli bir iliskim olmasi ve bunu kendine yedirememesiymis. Fakat 1 yil sonra gelip affetmemi ve dertlesmek istedigini soyledi kabul ettim, bana ara sıra uyusturucu kullandigini sürekli alkol kullanıp pavyondan kendinden 10 yas büyük bir kadınla iliskisi oldugunu soyledi. Şu an hissetmek istediklerini tam o an hissettim. Ama emin ol perişan görmek daha kötü oluyor çünkü içindeki en ufacık saygı da bitip bir yabancıya bakıyor gibi olursun. Umarım böyle düşünmeye devam etmezsin o yüzden. Çok çok sağlıklı güzel günler dilerim, çok çok mutlu ol
+1 yılMerhaba,
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur. Koptuğu yerde bırak gitsin...
O yokken de sen vardın!50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlım bu ilişkide yıpranan taraf sen olmuşsun onsuzda yapabilirsin bak inan bana ilk zamanlar çok zor gibi gelecek sana ama unutacaksın kendini zorla fotoğraflarınıza bakma profiline girme gerekirse sosyal medya hesaplarını kapat kendini onsuzluğa alıştır numarasını sil benimde 6yıllık ilişkim bitti yeni sayılır 1.5ay önce bitti sonra dşündüm ve kendime dedim ki biz barışsak yine aynı tartışıp ayrılacaz dedim sosyal medya hesaplarımı kapattım daha fotoğraflarimizi silmedim ama onlara bakmiyorum tamamen unuttugumda silecem. KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipik turk erkeği kendi her naneyi yesin defalarca aldatsin yanlis yapsın senin bir masada oturman sohbet etmen ger şeyin onune gecsin kendince kendini hakli cikariyor baska tutar yolu yok senin yanlışın onu affetmendi onunla bir adim ileri gidemezsin anlattiklarina gore yani elinden geleni fazlasiyla yapmissin daha ne yapabilirsin ki hem adim atan sensin fedakarlik yapan sensin karsiligi bu mu olmali hata bir kere yapilir defalarca degil yanlis anlama bence koşarak uzaklas ondan bir daha ne ona ne sozlerine ne gozyaslarina kanma onune bak ileriye dogru geriye bakma her je yasandiysa bitti gitti nacinazene omur boyu bununla gecmez afedersin ergen degilsen seninde anlaman lazim bunu
14 Yorumla
Soran+1 yılErgen değilim 24 yasındayım aslında senin de söylediğin gibi fedakarlık yapan benim affeden benim emek veren benim ve bir fotograf yüzünden bunları yaşayan da benim kaldıramadığım nokta da bu verdiğim değere emeğe acıyorum keşke dediğim o kadar çok şey var ki bazen ölsün bile istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha once duymussundur mutlaka zarari neresinden donersen kardir demisler ben senin anlatiklarin kadariyla soyledim daha fazlasini bilseydim daha fazlasini soylerdim anlattigin kadariyla dogru soylemisim seninde onayladigina gore senin bir foton onun yaptiklarini herhalde sabaha kadar sayabilirsin onun yaptiklarini sen yapmis olsaydin coktan bitmisti bunu biliyorsundur sen ona fazla gelmissin ondan sana ne sevgili ne eş ne koca ne dost ne arkadaş olur o karakterte birinden hic bir sey olmaz bunu idrak et ve ona gore hayatina yön ver keske deme geriye bakma mazide takili kalma sen mazide kaldikca o her seferinde senin aklini celecek bir soz bir goz yaşı ile seni zaafindan yakalayacak ve tekrar ayni seyleri yasatacak tekrar bir adim ileri gidemezsin bu sekilde
Soran+1 yılevet o kadar haklısın ki bu sefer bitti dediğim her zaman hep düşündüm sürekli onun hakkında arkadaslarımla konustum geri de bırakamadım sosyal medya hesaplarının şifreleri vardı sürekli girip baktım ne yapıyor ne ediyor diye ben müsade etmedim kendime unutmak için ve hep dediğin gibi bir gözyaşıyla affettim geçmişi unutmadan olmuyr
Cevap sahibi+1 yılKeske hakli olmasaydim sende mutlu mesut yasasaydin bir kere affedince bir daha aynisini yapmasaydi nasil sevmek senin elindeyse unutmakda senin elinde hele ki boyle birisini unutmak zor olmasa gerek unutmak istesen unutursun unutman icin anlasilan cok neden var fakat sen unutmak istemiyorsun bir sözüne kanmaya her an hazir gibisin unutmak istiyorsan hic dusunmemen lazim aklina getirmemelisin arkadaslarinla konusmaman lazim o konulara girmemen lazim gerekirse arkadas ortamini sosyal cevreni değiştirmen lazim onu sana hatirlatacak her seyden herkesden uzak durman lazim tabi bundan once karar vermen lazim kararini uygulaman lazim kendine saygin olmasi lazim boyle devam edersen kendine olan saygisini da kaybedersin beni ilgilendirmiyor demen lazim yasandi ve bitti demen lazim nasilsa ne ilk yasayan sensin ne ilk ayrilan sensin ne ilk seven sensin insanlar 20 yillik evliliklerini bitiriyorlar sogukkanli ol otur dusun kararini ver bana sorarsan en saglikli karar onunla en ufak bir irtibatini dahi kesmek
+1 yılÜzgünüm ama her defasında affetmekle hatanın büyüğünü kendin yapmışsın. Ders almak ve hazmetmek dışında bir yol izlersen yine mutsuz olan tek insan sen olursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli git gelli bir ilişki bence cok tehlikeli. Bir kere affetmissin anlayabiliyorum ama yine olmamış. Surekli hatalar yapıp, ayrılıp pisman olup donmesi bana sevgi degil de, bir alışkanlık gibi geldi, kendi iyiliğin icin bence artık vazgec. Zor olabilir ama ileride hicbir sey hissetmeyip iyi ki diyeceksin bana gore
10 Yorumla
+1 yılAdamin sorunlari var uyumsuz bir insan anladigim kadariyla devamli bir sorunn cikariyor sizin bir arada bulunmaniz olanaksiz gibi sayet o duzelmezse ve şöyle düşün bir insanın geçmisi kirliyse pesini birakmaz dogacak çocuklarına daha iyi bir baba adayi secmelisin..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sen hak etmişsin biraz kusura bakma
Adam madde kullanmış bırakmamışsın aldatmış affrtmişsin
Bunlat yaşandığında bıraksan şimdiye çoktan unuturdun bir de sanırım birlikte de olmuşsun
Büyük hataların var artık o adamı unut olan hrp sana olmuş10 YorumlaBenim de 7 yıllık ilişkim bitti hatta nişanlandık evimiz alındı çeyizim yapıldı salon tutuldu beni aldattığını öğrendim. Dünya başıma yıkıldı resmen. Atlatamam dedim inan daha güçlü oldum ıyiki bitti evlenseydim daha kötü olabilirdi. Herşey için şükret. Bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir unutma bunu.
12 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok geçmiş olsun çok iyi yapmışsın affetmeyip hayatından çıkararak çünkü gördüğün gibi bir kere yapan bir daha yapıyor aldatmak karakter bozukluğu bunu çok iyi anladım karakterde değişen bir şey değil
+1 yılAçıklama kısmını sonuna kadar okudum. Soylenecek tek bir söz var.
👉👉👉Haramda huzur arayanın, huzuru haram olur.👈👈👈
Böyle biriyle evlenilmez, yasanilmaz. Kendinize gelin, yanlislarinizdan tövbe edin, evlenilecek birini bulup evlenin. Sevgili flört işleri haramdir, haramdır, haramdır. Haram demek çok kötü demek.21 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına, madde kullanan, hapse giren, aldatan, içki içen, zina eden kişiyle evlenilir mi? Yapmadığı pislik kalmamış, böyle biri evlensenizde aldatır, çocuğunuz olsa yolda bırakır, belli bir yaştan sonra size tekmeyi de basar. Hic mi düşünmüyorsunuz😠
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Yazının hepsını okuyamadım cunku okunacak bır ılıskı gıbı gelmedı evet yasamıssın saygı duyuyorum ama ınsanın once kendısı yanı once cannnnNasıl ınsanlar bagımlılıgı var ıse kı olmamalı marka bagımlılıgı gıbı ınsan bagımlılıgı da herseyın bagımlılıgı kotudur Ilıskı toksıt bır konuma gelmısCokkk uzatılmıs bır durum aslına bakılırsa herkesın kendıne bır ozsaygısı olması gereklı bu bencıllık degıl lutfen karıstırılmasın Kendıne hobı edın kendını kesfettt
02 Yorumla
Soran+1 yılevet çok haklısın. okunacak bir ilişki bile değil iğrenç bir şey kendime yaptığım saygısızlık
Soran+1 yılve dediğin gibi bağımlılık herşeyin bir bağımlılığı var buda onlardan bir tanesi
+1 yılOnxelikle zaten bitmesi gerekiyormuş sen taviz verdikçe yapmadığı kalmamış suç tamamen onda ve hayat devam ediyor kiminin çocuğu anne babası ölüyor ve hayatta devam etmek zorunda kalıyor içi yana yana canından olmayan biri aklına gelir arada ama atlatirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet en başında bitmesi gerekiyordu ama o dönemler verdiğii değer göstediği ilgi herşey çok güzel gelmişti bırakamadım birde çok aşırı duygusal yapıya sahibim bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Tabiki birde alışmak var erkekler zaten değerli hissetirip gidip istedikleri zaman donebileceklerini düşünüyorlar bir çoğu böyle
1. Siniftayken yeni bir iliskiden cikmisken tanismissin. tekrardan yeni bir iliskiden ciktin yeni biriylr tanisabilirsin. Civi civiyi soker.12 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi diyorsun hiç denemedim bu süreçlerde
+1 yılAslında bu ilişkideki suçlu biraz sensin. Her yaptığı hatayı örtüp tekrar şans vererek kendini değersizleştirmişsin. Duygularına yenik düşmüşsün. Hiç olmaması gereken ilişkiyi kendi emeklerinde yürütmüşsün ve şu an senden ayrıldığı için dua etmelisin. Merak etme eden bulur. Bir süre sonra muhtemelen geri döner. Ama senin yapacağın sey kendi hayatına bakmak. Kendine bakmak ona onsuz da mutlu olacağına, karşısında onun yoklugunda yenilmeyen güclü bir kadın oldugunu göstermelisin.
13 Yorumla- +1 yıl
eger okuduysan ikiden fazla bir sans vermis
+1 yılÖncelikle sizin bileceğiniz iş biz sadece tafsiyede bulunur uygulamak size kalmış zor şeyler yaşamışsınız bu durumlar sizi vaya yıpratmış bazen hayır demeyi bilmelisiniz yoksa üzülen siz oluyorsunuz sevdiniz çocukta sizin bu yönünüzü iyi biliyor kendinize bir yol çizin yeni bir hayata başlayın belli bir süre sonra herşey düzelir size zarar veren ve mutsuz eden kişilerden uzak durmak en iyisi bu süre zarfında kendinize zaman ayırın mutlu hissettiğiniz aktiviteleri yapabilirsiniz...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba yazınızı başından sonuna kadar okudum. Bu ilişkide en çok fedakarlığı siz yapmışsınız gördüğüm kadarıyla ve lütfen artık kendinizi üzmeyin bırakın bitsin unutmayın her kötünün bir iyisi çıkar karşınıza
10 Yorumla mustafa ulusoyun Aynalar koridorunda aşk kitabini oku
11 Yorumla
Soran+1 yılinternetten baktım da şu anda güzel bir kitap mı tam olarak konusunu açıklayabilir misin
+1 yılSenden daha değerli değil ya. Unut ve yoluna bak. Kariyer planları yap. Ondan daha iyileri de vardır mutlaka☺
12 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka var olduğunu bende biliyorum Allahın izniyle herşey geçecek.
- +1 yıl
Evet geçecek herşey☺
Yani sen kendine yapmışsın diyorum gerçekten kendine bile bile bu sonu layık görmüşsün her insan sevgi ve değer görmek ister ama doğru kişi ile gerçekten üzüldüm ama artık onun üzülmesini bile isteme o bile bir duygu onu besleme artık yazık ediyosun kendine gururun için yaşa artık elbet zaman çare olacaktır.
10 YorumlaNormal hayatına devam et takma kafana bişey kariyer hedeflerne devam et.. sporla ilgilen daha bakımlı ol.. Azcık sevgisi varsa içinde birgün kontrole gelir..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki bitti derken biten sadece ilişki değil hayallerde. Belli bir süre sonra aklınla kalbin arasında sıkışıp kalıyorsun. Karakterini huyunu bilemeyiz tabi ama terk edenin insan psikolojisinden ki etkisi hiç iyi değil
12 Yorumla
Soran+1 yılhayaller emekler verilen değer bir çok şey bitiyor boşa gidiyor.
- +1 yıl
Insallah pişman olup hatasını anlar
+1 yılAbi çocuk 5 yılının içine sic. mis kısacası sen neyin derdindesin 😂 sana bol bol şükür duası tavsiye ediyorum ayrildiginiz için. kendine cidden seni aldatan keş ve s. alak birini mi denk görüyordun? Kendine gel sen Bihter ziyagilsin.. Sana gün doğmuş bence fırsatı kaçırma. O sadece alışkanlıktır ki yenisini bulunca 5 yıl da unutulur merak etme. Kendini önemse.
23 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumu okurken çok güldüm teşekkür ederim düşüncen için aslında kendime layık görmedim sadece verdiğim hiç bir şey boşa gitmesin düzelir belki dedim birde onu o hallerde yanlız çaresiz bırakmak istemedim
- +1 yıl
Bak insanlar hep düzelir düzelir diye saçma sapan şeyleri uzatıyor. Bence bir yerde bırakılması gerekiyor olmuyorsa. Gülmene sevindim 😃 5 yıl bişey değil daha sağlam insanlarla takıl ve sakın geri dönme çünkü kendi batmış seni de dibe çeker böyleleri. İyi akşamlar mutlu günler 🤙
Soran+1 yılo kadar haklısın ki dibe çekti zaten kişilik bozukluğu yaşıyorum onun yüzünden çok teşekkür ederim iyi aksamlar :)
+1 yılYa burda günleri yazardım 500 600 diye sayiyordum bırak Allah aşkına her şey gelip geçiyor sıkma canını
10 YorumlaDaha büyük acılar yaşamadan daha sıkıntılı sancılı süreçler geçirmeden artık bu defteri kapamalı yoluna bakmalısın kendine saygın olsun ailen değil kanın değil kendini yıpratma bu kadar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bir defolsun her boku yemiş seni zaten bırakmak istiyormuş belli kendi vicdanını rahat ettirmek için suçluyor biliyor suçsuzsun ama asıl suç sende ilişkiyi sürdürmüşsün bir şey hissetme ona ne nefret ne sevgi yoluna bak bacım
22 Yorumla
Soran+1 yılburaya yazmam beni o kadar rahatlattı ki keşke daha önce yazsaymışım. evet suç bende hatta böyle olmasına neden olanda benim sanki vazgeçilmezmiş gibi davrandım
Cevap sahibi+1 yılBokunu yesin senin hayatta hiç mutlu olamaz ki o sen çok iyi davranmışsın ona rağmen böyleyse kimse almaz hayatına it gibi sürünür güzel kardeşim 😂 hatanı bitirerek teladi etmişsin tekrar hata yaparsan bu vicdan azabı çekmek ya da barışmak olur kendi hayatını bok edersin o yüzden sevin defolmuş canım
Fazlasıyla zikzaklı ve zorlu bir süreç aylarmışsın. Senin için iyi olan zaten ondan ayrilmakmis. Yoksa sana da zarar verirdi. Kimsenin kötülüğünü ne sebeple olursa olsun isteme. Güzel bir dua vardır; yaşattığını yaşamadan ölme ve bana ne verdiysen hayatta sana aynısını versin, diye. Bu duayı edip onu boş vermen en iyisi.
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında en rahatlatıcı olan cümle bu ama verilen emek o kadar çok ki onu sevdiğim için aşık olduğum için üzülmüyorum tek düşüncem artık yaşadıklarımı yaşasın ve tekrar geri gelsin pişmanlıkları görmek istiyorum onda tekrar kabul etmek barışmak için değil sadece görmek için içim soğusun diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide hayatına yeni birisi girecek ve sama her şeyi unutturacak
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle olur ama bu sefer mantık ilişkisi yapacağım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla çocuğun çok kahrını çekmişsin annesi olsa bu kadar yapmaz sende en iyisi bırak senin de mutlu olmaya hakkın var
04 Yorumla
Soran+1 yılevin tek çocuğuydu annesi de babası da çok şey yaptı ama benim yaptıklarımın yanında bir şey değil. sorun bırakmak değil bırakma kısmı kolay ondan sonra ki bu süreç ben çok yıpratıyor
- +1 yıl
Kafa dinlemen bir tatil yapman gerek hem bedenen hem ruhen rahatlamaya ihtiyacın var
Soran+1 yılkoronadan dolayı dışarı bile çıkamıyorum şu durumlar olmasa bende uzaklaşıcam burdan ama söylediğin mümkün değil
- +1 yıl
Bu durumda tabi ki değil ama onunda acısını bu virüs biterken yaşarsın şimdi ayrıldıktan sonra mis gibi duş alacaksın birde kahve alacaksın yanında da çikolata rahat rahat evinde kalacaksın
+1 yılZararın neresinden dönersen kârdır sözünün en guzel örneği işte. Hayatinda can sıkacak çok daha önemli şeyler olacaktır. Daha kötüsünün olmaması adına hayatını planlaman, en mantıklı yol olacaktır. Geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yıltek kelime ile baska birini hayatina alirsan oyle gecer ama simdi ama 5 yil sonra anca boyle yeni bir hayata baslarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu düşünüyorum acaba yeni birini hayatıma alma zamanı geldi mi bunları yaşarken başkasını sanki yama gibi kullanamak istemiyorum biraz geçsin zaman diyorum ama zaman geçtikçe daha çok sinirleniyorum. daha önce aldattığın dönemde konusmayı denedim insanlara saygısızlık olmasın diye uzatmadım konusmaları. şu an birini alsam belki de herşeyi daha net görücem sevginin ilginin değerin ne demek olduğunu unuttum belki de bunları anlayacağım ve tamamen vazgeçeceğim bu konuda da kararsızım
- +1 yıl
karar senin ben soylicemi soyledim kimse icin kendini uzmeye degmez giden gitmistir gittigi gun bitmistir
+1 yılzamana bırak evet zor ama başka şeylerle meşgul olmaya çalış
11 Yorumla
Soran+1 yılşu an tek çarem bu herkes aynı şeyi söylüyor yapmak istiyorum yapamıyorum içimden gelmiyor
Hala vazgeçmeli miyim diye soruyor musun gerçekten? Gözün kör olmuş kendine gel hayır gelmez yerinde olsam keserim ilişkim muhatap olmam. Kendini düşün biraz. En güzel can yakma umursamamak
00 YorumlaSiz Kadınlar Size değer vereni değil de Hayatınızı Mahvedeni tercih ettiğiniz sürece bu işler değişmez 👍 Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılBenim de 3 yıllık bitti. Hayat devam ediyor. Belki yükünden kurtuldun.
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında şu anda böyle ne olacak nasıl gelecek kuracağım nasıl düzelecek diye kednimi yıpratmıyorum bu yük kalktı üstümden bu sefer sadece kendimle mücadele ediyorum oda ona duyduğum kinden dolayı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılIyi ki kurtulmussun hep aldatilma var birak Allhindan bulsun
01 Yorumla
Soran+1 yılamiiin umarım bulur
+1 yıl5 yıl ağlamak 1 ay en kısa günde içinde her saat düşünme süresi 6 ay arada yoklama 3 ay temiz 1 yıl acı çekersin
14 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya gerçekten ama bu yorumunu dikkate almıyorum.
- +1 yıl
Bro gerçekler bunlar
Soran+1 yılbu süreç geçtikten sonra yazarım sana süreleri gerçekler mi görücez
- +1 yıl
Ölmezsek inşallah
+1 yılbolbol cikolata ye erkek arkadaslarinla cok sohbet etonu hatirlatan herseyi kaldir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılşu an başkasıyla mı ve bayada uzun sürmüş sürekli aldatmış birde neden affettn o seni bir fotoğraf yüzünden yargılıyosa
02 Yorumla
Soran+1 yılşu anda o kızla konusuyor ama arkadaşlarmış kız buna sadece işe düştüğü için yazmış tabi bunlar lafta bence zamnında o kızla bir sürü sorun yaşadık başka insan kalmamış gibi ona yazmış tabi kız bunun bu durumlarınıda bilmiyor
Soran+1 yılAffetme nedenim de çok şey yaşadık düzelir umuduyla affettim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılUnutamazsın üzerine sünger çekerek kendi hayatına bak yeni sayfa aç onu umursayıp bişe olmasını bekleme herkes kendi hayatını yaşıyor sen kendi hayatına odaklan gerisi boş
00 Yorumla
+1 yılbuda geçeeeerrrr alışmalisin😃
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni birini bulmanı öneririm, bu şekilde atlatırsın.
10 YorumlaHayatta öyle trajediler var ki sevgilinin s si aklına gelmez.
00 YorumlaOkurken yoruldum, iyi misin sen?
118 Yorumla
Soran+1 yılhayır iyi değilim bence iyi olsaydım çoktan herşeyi geride bırakırdım
Soran+1 yılherkes sen akıllı bir insansın koskoca mühendis oldun işin var neden diyor verecek cevap yok gerçekten akıllımıyım diye düşünüyorum
- +1 yıl
Ben iyiyim sen nasılsın 😅
- +1 yıl
Allah iyilik versin Prenses😅
Hayrola neden yorgunsun😅
Sana katılıyorum 😅
Soran+1 yılçok doğru söylemişsin
- +1 yıl
Amin inşaAllah 😊
Vay anasını satiym 😅
Oy oy oy amin inşaAllah zeka çok önemli çok 😅
Öyle sorular oluyor ki😅
Cevabı belli aslında iki kere iki kaç gibi ama sonuç sıfır 😅 - +1 yıl
Aynen öyle o yüzden uzatmıyorum bazen 😅Kısa kesiyorum 😅Zeka yoksa geri kalan hiçbir şeyin önemi yok 😅
Soran+1 yıl@Kim_Bilir_Belkidee zekasız değilim sadece bir alışkanlık hastalıklı bir durum umarım yaşamazsın aynı durumu
- +1 yıl
@soran kardeşim sana lafım sözüm yok. Arkadaşı tanırım genelde sorularda konuşuruz gırgır şamata 😅
Amin inşaAllah 😊
Ben kapattım kalbimin kapılarını 😅açık bırakanlar düşünsün 😅
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur tadı kaçar af edersin boku çıkar! Hayat fani ölüm ani ahiret baki haramdan uzak helale yakın olmalı!
Ben kimseye aylarımı vermem hele yıllarımı hiç 😅
Kesinlikle katılıyorum Prenses eskiden pek şeapmazdım ama baktım ki çok zorluyorlar beni sektör ettim artık 😂Moralim bozuluyor yahu😂👻 bööhh - +1 yıl
Ben kapatamıyorum, of of bitmek bilmeyen bir umudum var sanırım 😂 ben düşüneyim o zaman 🤪😅
Çok çok haklısın, ben de vermem saçma geliyor ya 😅😅
Bozma moralini aa zorlamasınlar seni döverim hepsini 🤪😅 neyse çok konuştum başka soruda görüşelim inşallah soran arkadaş rahatsız olmasın 😅
Çok dikkat et kendinee, görüşmek üzere 😅 - +1 yıl
Keyfin bilir hıh😂
Ne güzel daim olsun umutların😅
Hehehe düşün düşün çoktur işin 😂
Teşekkür ederim amaa haklı olmaktan bıktım hiçbir boka yaramıyor 😅
Eskiden di yahu o da sektör etttim artık muhatap olmuyorum😂😂
Tamam tamam görüşmek üzere hoşçakal iyi bak kendine 😅
Ederum eder 😅 Sende dikkat et uleyn 😅👻 bööhh - +1 yıl
Afferim 😅👻
yarısına kadar okudum kızım bırak şu cocugu nolur
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyamadın değil mi insan sinir oluyor ama ona değil bence bana :) çok kararlıyım şu anda Allah kararımdan geri döndürmesin.
+1 yılAldatırsın bir şekilde bende 4 yıllık ilişki bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılaldatma mı konu
- +1 yıl
Yok uzun bir mesele
Allaha havale et. Yoluna bak. Onune bak.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanla unutacaksın ancak zaman
10 Yorumla
+1 yılİlişki bitmiş de sen bitirememişsin be aplam
10 YorumlaAtlatırsın.
10 Yorumla
+1 yılİyi ki bitmiş Allaha şükür et.
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında şükür edeceğimi ve zamanı geldiğinde iyi ki bitmiş iyi ki hatalarını gördüm diyeceğimi biliyorum bu süreç beni çok yıpratıyor
atlatamazsın sadece zamanla alışırsın
00 Yorumla
+1 yılZamana bırakarak
10 Yorumla
+1 yılZamana yay
10 Yorumla
+1 yılÇok zor çoookk hemde
00 YorumlaGeçer zamanla
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz