1.5 yıllık ilişkim sona erdi̇ ne yapmalıyım?

Tamı tamına 18 aylık ilişkim bitti ikimiz de birbirimizi çok seviyorduk. Ara sıra her ilişkide olan kavgaları bizde yapıyorduk, ama çok uzatmadan barışıyorduk. Ama son bir kaç aydır çok değişti beni çok darlamaya başladı. Ne zaman arkadaşlarla dışarı çıksam beni arıyor nerede olduğumu soruyor veya kızlar var mı gibi saçma sorular soruyordu. Ne zaman bana neden güvenmiyorsun desem, güveniyorum ne alaka diyordu. 2 gün önce ben bitirdim bir kaç özel konu da tuzu biberi oldu ayrılığımızın. Ayrılmak istediğimi söyleyince ağladı, derslere girmemeye, sigara içmeye başladı. Onun bu kadar üzülmesini istemiyorum zaten aile hayatı yüzünden çok üzülüyor bide ben üzdüm kızı :(

Ama sevgili de olmak istemiyorum çünkü bizim ilişkimizin olur yanı yok. Eninde sonunda tekrar ayrılık olacak ve bütün üzüntüler tekrardan yaşanacak. Şimdi aklımdan çıkmayan sorular; Çok sigara içiyor mu? Acaba uyudu mu? Acaba beni düşünüyor mu? Acaba bugün çok ağladı mı? Arkadaşlar ben çok sevdim ama aileler engel oldu ne kadar hala birbirimizi çok sevsek bile ailelere verilen sözler var ortada. Tekrar olamayız yani e tabi içimde kocaman bir boşluk hissi var, her geçtiğim sokakta bir anım var. Yardım edin bana çok zor durumdayım.

1.5 yıllık ilişkim sona erdi̇ ne yapmalıyım?