2 buçuk senem, emeklerim... Çok sevdim. Üniversite de tanıştık 1 yıl yakın 1 yıl da uzaktan o İstanbul da yaşıyor ben bursa. Kavga ettik. Hassas olduğum konuda kavga çıktı. Çirkin sözler dedim. Aldatıyor musun falan ikinizi de bulucam falan dedim. Ama çok hassas olduğum konuydu ve sinirden dedim. Sonra sosyal medya dan resimleri falan sildi. Bitti dedi. Dün Bursa dan kalktım İstanbula gittim. Belki düzelir diye. 15 20 dk konuştuk. Bitti dedi. Çektim gittim yanından arkamdan gelmedi. Sonra aradı ve seni görüyorum çek git artık dedi. O yolu göz yaşları içinde geldim. Sadece yolda ağladım. Canım çok yanıyor. Emek verdim uğraştım didindim hediyelerimi çöpe attığını söylüyor. Kalbim acıyor... 2 saat yolu göz yaşları içinde geldim annemle tanışıyordu çok kez evime geldi. Ben tüm ailesini tanıyorum
2,5 senelik ilişkim bitti canım yanıyor ne yapacağım?
Hiç yalvararak falan kendini aşağıya çekme bir şey dediysende yaptıysanda pişman olma böyle olması gerekiyormuş böyle olmuş olmuşa çare yok boş yerede ağlayıp kendini mal mal hallere sokma 2 senelik güzel anılarınız olmuş hatıralarınız olmuş olabilir o olsa ne olur olmasa ne olur ikinizde kendinizce haklısınız o senin hassas olduğun konulara dokunmuş sende onun onurunu incitmişsin barışırsanız ne güzel barışmazsanızda sağlık olsun..
Gururunu kirdiysan dönüşü zor olur. Çünkü kırmızı çizgileri var bazılarının gurur konularında ona ağır şeyler söylemişsin ki çok zoruna gitmiş üzüldüm sinirle senin ağzından çıkmış ama o da hemen silip atabilmis bu kadar ağır ne yaptın..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karma spor salonuna gidiyordu. Rahatsız oluyordum. Bana akşam saati gitmek için söz verdi o saatte kız olmuyor diye. Sonra bir gün gündüz gitmek için ısrar etti. Ne alaka söz verdin falan akşam gidicektin dedim. İtiraz etti bana ve gitti. Salondayken normalde yazardı o gün yazmadı. Şüphe ettim. Aldattın mi başka biri mi var azıp oraya mı gittin kız görmeye dedim :((
Evet seni hatırladım.. ama çok fevri davranmissin ya psikopat misin nesin demiş olabilir sana ortada bişey yokken çünkü senaryo yazmışsın. Ama önceden güven sorunu yasadiysan sorgulaman normal
Ya işte artık bıkmış demekki yani çok skarsan sorgularsan gider üstüne dusersen de kaçar sen onun yanına kadar gittin özür diledin daha ne yapacaksin gerçekten sevgisi hisleri olsaydı seni görünce bida yapma der bı yumusardi bu kadar ağır bı tepki ve bı anda sinirlenip kanın bozuk felan demesi çok itici bı hareket
Sana bu kadar hakaret adama daha ne zorluyosun ki ne hata yaparsan yap belliki biseyleri kullanıp senden ayrılma peşinde sümük gibi yapismissin resmen oğlanın sana sonradan döneceği varsa da gurursuzluk yaparak o ihtimali de yok etmişsin bı duş al bı silkelen kendine gel bı etraflıca düşün su hareketlerin normal değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kötü olmus aynı bende senın gıbıyım... acını anlayabılıyorum... bende 2 gundur konusmuyorum bana agır kelımeler ettı , oysa 15 gun ıcınde soz&nişan planımız vardı... tarıh yuzunden bana demedıgını bırakmadı.. en guzelı olsun dıye istedım ama öyle ıncıtıcı kelımeler kullandı kı canımı cok yaktı... haksızlık edılmısse bır gun acısı cıkacaktır...
Çok hakaret etmiş kendini ezdirme zaten varya bütün erkekler aynı iflah olmaz bunlar çek git defol de konuşma merak etme geri döner 2 gün sonra başka birini bulamayınca