2.5 yıllık ilişkim bitti ne yapıcam ben?

Arkadaşlar, 12 senedir sevdiğim insanla 2.5 yıl önce sevgili olduk. Daha doğrusu o birden karşıma çıktı. konuştuk ettik ama 2.5 yılın sonunda gitti. İlk başta onun benim canımı yakacağını yarı yolda bırakır gibi düşüncelerim vardır. bu nedenle de onu sevdiğimi 12 yıldır hiç söylemedim. o benimle sevgili olmak istediği zaman ben her şeyi döküldüm böyle böyle 12 yıldır aslında ben senden hoşlanıyordum ama söyleyemedim dedim. o da çok şaşırdı ve daha çok sevgili olmayı istedi. ben üniversite 1. sınıfın sonunda bununla sevgili oldum. şu an mezun olmak üzereyim. çok güzel bir ilişkimiz vardı. masal gibiydi. birbirimizden başka hiçkimseyi görmüyorduk. haftada 3-4 gün buluşmalar sabahtan akşama kadar. ben kolay kolay insanlara güvenen biri değilim. ama bana çok güven vermişti. 1 ay önce ayrıldık. çünkü bana buluşucaz diyip buluşmuyordu. buluşamıyorduk. kavgalar arttı. bana yazmadan uyuyordu. hadi uyuyalım diyip gidip instagrama falan giriyordu. 20 gün yazmadım o da bana yazmadı. birkaç gün önce ona yazdım oda ben bu yalnızlığa alıştım seni artık istemiyorum. birkaç ay sonra askere gideceğim ve temelli asker olucam. sende daha çok kafanı duvarlara vurucaksın. bu süre içinde bende eğleniyor olmayacağım seni istemiyorum diyip her yerden engelledi. ona ulaşmaya konuşmaya çalıştıkça daha kötü bir vaziyete girdik. ben nasıl atlatabilirim bunu ilk sevgilimdi. hem sevgilim hem arkadaşım canımın bir parçasıydı onu nasıl unutacağım. çok zor bir dönemden geçiyorum hem tez yazıyorum hem çalışıyorum oda beni bıraktı yıkık durumdayım ne yapacağım ben, nasıl bu durumu atlatıcam bana geri gelir mi?
2.5 yıllık ilişkim bitti ne yapıcam ben?