2.5 yıllık ilişkim bitti. Ne yapmalıyım?

1 yıl arkadaşlık, 2 yılda sevgililik dönemimiz oldu. Son zamanlarda sürekli kavga ediyorduk ama bi şeyleri düzeltmeye çalışıyorduk. En son ayrılır gibi olduk ara verdik aradan 1 hafta geçmeden eski sevgilisine gitti. Hayatım boyunca yaşadığım ilk düzgün ilişkiydi ilk kadındı, her şeyimin ilkiydi. En kötü zamanımız en güzel zamanımız birlikte geçti. Her şeyin ilkini onunla yaşadım. Her yere onunla gittim. Hayatımdaki ilk kadın elini onunla tuttum. Sadece 1 hafta konuşmadık diye eski sevgilisine gitti. Günlerdir boşluk içerisindeyim. Hala bunu nasıl yaptığını bilmiyorum. İnanmak istemiyorum. Başka birini elini tutacak, başka biri öpecek. Hala inanamıyorum hala aklım almıyor. Her yerden engelledik birbirimizi. Bilmiyorum şu an çok boşluktayım. Ben başka bir kadınla düşünemezken, başka birine gitmeye gönlüm el vermezken o sadece 1 haftada gitti. Aldatılmış gibi hissediyorum ama hiçbir şey gelmiyor elimden. Ne yapayım? Kime anlatayım? Kiminle Sabahlara kadar konuşayım? Unutamam asla çünkü hayatımın en ilklerini yaşadım onunla. Ne yapmalıyım nolur fikir verin.
2.5 yıllık ilişkim bitti. Ne yapmalıyım?