1 yıllık ilişkim beni çok yıprattı, ne yapabilirim?

1senelik iliskim var Kavga tartismayla devam eden. Partnerim basta ben onu umursamiyoken beni kazanmak icin neler yapti ama sonra bende sevmeye yuz vermeye baslayinca zamanla aramizdaki yakinlasmayla cok degisti saygisizlasti. Agzina ne gelse kufur ediyo. Aramizda cok buyuk mesafe var mesafe girdikten sonra daha beter oldu. 5ay sonra bir araya gelcez. Az sabredelim diyorum Ama yaninda degilim inanmiyo hicbi soyledigime ya da inanmamazliktan geliyo ne bileyim. Aramizda koca ulke mesafesi var kim bilir baskasiyla mi olmak icin yapiyo Ama bana yanimdan gitmeden yemin etmisti Anam ölsün Kurhan carpsin senden baskasina bakarsam diye. Beraberligimizde oldu bununla. Ve yanimdan gidince cok saygisizca konusmalar etmeye basladi. Kac kere kavga ettik baristik ve herseferinde affetmeye calistim sevdigim icin. Ama o hep gurur yapti. Ben onu cok seviyorum ve psikolojimi bozdu onunla olan bu anlasmazligimiz. Beni sürekli üzüyor ezikliyo saygisiz davraniyo. Sekse cok duskun biri birde. Ona kendisi gibi davranmalimiyim napmaliyim..
1 yıllık ilişkim beni çok yıprattı, ne yapabilirim?