Güncellemeler
+1 yıl
Kuzenim evleniyor?
Gizli ÜyeGizli Üye
(18-24)
Evet arkadaşlar size dert yanıp gidicem evlilik müessesini ciddiye almayan çevremdeki bütün evlilikleri gördükten sonra nefret eden ben, benden birkaç yaş büyük kuzenim evleniyor düğünde herkes çift ben kaldım gene sap alaycı bakışlar ee senin yok mu diyen ismimi bilmediğim akrabalar? Ben ne yapıcam azıcık taktik verin
Gizli ÜyeGizli Üye
(18-24)
Evet arkadaşlar size dert yanıp gidicem evlilik müessesini ciddiye almayan çevremdeki bütün evlilikleri gördükten sonra nefret eden ben, benden birkaç yaş büyük kuzenim evleniyor düğünde herkes çift ben kaldım gene sap alaycı bakışlar ee senin yok mu diyen ismimi bilmediğim akrabalar? Ben ne yapıcam azıcık taktik verin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Selam, sana da aday bulalım dert etme yahu erkek çok. Kritleriniz nelerdir?
Zeki ve sadık olması yeterli
Sende düğüne gitme ag çok mu zor. otur evde hastayım de evde kal daha iyi. ne malsınız ag
İmkanı yok evden gelir alırlar yaka paça baya yakınımız çünkü sinirlenme bro keşke senin kadar düz düşünebilsem🙂
Kusura bakmada şiddetli bir menapoz döneminde gibisin😅 isteyen otururda giderde bahaneler zayıflar için vardır😉
Neden bu kadar ağır konuşuyorsun ki daha beni tanımadan teşhis falan koymalar, yorumunu yap geç soruyu beğenmediysen de yorum yapmayabilirsin 😊
Tamamda aptalca sorular soruyorsun o zaman evde kal hastayım de bir yalan söyle madem gitmek istemiyorsun çok mu zor gereksiz sorulardan nefret ederim
Tatlım benim sen eşofman giyip giden kesimdensin sanırım düğünlere bizimkiler şimdidem başladı hazırlığa banane ben gitmicem mi diyim adam akıllı bi çözüm arıyorum işte negatif adam
Eşofman giyip giden kesim shsjsnsnn😅 gece gece güleceğim yoktu güldürdün. çözüm basit ben gelemem hastayım de zor mu ag. zaten evde kalmış dangalağın birisin zaten oraya gitsen dahi akrabaların dışında kimse yüzüne işemez😅
İşemek?
Yani seni kimse sklemez işemez umurlarında olmasın demek. zaten olsaydı evde kalmazdın😅
Deli gibi darlıyorlar
Çözüm bul bana kestirip atma hemen🥲
Kafana sık kurtul bu hayattan zaten evde kalmışsın akrabaları boşver bende yalnız yaşıyorum bende evde kalmış bir boğa gibiyim😅 hayatının amacı evlilik olmasın işin varsa +1 puan alırsın bulursun bir yolunu
O kadar durumum vahim yani 🥲 okuyorum daha evlenmek değil zaten amacım sen anlamadın soruyu
Haaâ okuyorsun demek ben seni evde kalmış 25-26 yaşındaki bir k zban zannetim sorryy bitch... öyle bir anlatmışsınki menopoza girdiğini zannetim evlilik isyanı vs banada soran akrabalarda var neden yanında kız yok diye tabi sinir bozucu bir durum ama sebebi söylenmez😅
Sevgili soruyorlar zaten koca buldun mu demiyorlar😅 ya bu devirde kimsenin kimseye tahammülü yokken ben nasıl biriyle sevgili olayım max 2 hafta konuşabiliyorum
İşte akrabaların temel özelliği sevgili var mı yok mu diye sormak işin var mı yok mu diye sormak.. en sonunda hepsine yol verdim ben kızlarla en fazla 2 gün konuşabiliyorum hemen sıkılıyorum yol veriyorum hepsi aynı tip aynı karakter ag😅
Kaktüs gibisin, kendini korumaya çalışıyorsun bu şekilde sanırım ya da çok fazla dalgaya vuruyorsun çok takıldığın için zamanında bu konulara ben daha çok başındayım yolun keşke gereksiz insanların düşüncelerini senin gibi siktirip atabilsem umarım ilerde bunu yapabilirim🙏🏻
Himm, o bile evleniyor bwn ne olcam sorunsali?
belki var belki yok size ne de 😀
Bir talip çıkar orada
Hayır istemiyorum ki sadece maruz kaldığım durum rahatsı edici
Neden ki, ne güzel işte.
Var ya da yok bu sizi çok mu alakadar ediyor? diye cevap ver oldu bitti😄
Bi erkek knkdan rica et kavalyen olsun
Aklıma gelmedi değil aslında
Mantikli bence sonradan sorarlarsa ayrildik dersin
Olsun diye olmasın. kafana göre takıl.
Doğru diyosunuz fakat yaşlarımız yakın olduğu için sürekli bir mukayese içinde kalıyoruz bu durumdan rahatsız oluyorum
Genç kızsın daha kim ne diyebilir. Napacan erkenden evlenip... yani sen bilirsin ne diyim
Tek tabanca iyidir